**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

..RANA..

New member
بیاین به نمایندگی از خواستگارای زوری این BBT رو بگیریم تیکه تیکه کنیم ....:thanks:

BBT

New member
نترس بیا توووو... هرچند که همه الان عصبی هستیم:ph34r-smiley:

خب همین دیگه
میخوای منو به نمایندگی بگیرین یه دست کتک بزنین اینجا
عصبانیتتون خالی شه
815820_koo-koo.gif

Artmis.a

New member
ببین باز اگه خانواده ی خودت اجبار میکرد یحرفی...اما دیگران دیگه این حقو ندارن که عذابت بدن هرچند که در این مورد کامل کامل درک میکنم...ولی توجه نکن..منصرف میشن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

انشاالله.
وگرنه خدا شاهده میکشمشون والله.

shiva3322

New member
منطق کجا بود بابا یه بازاریه بی شعوره فقط!
اگه منطقی بود که خوب بود!

من یکی دیگه رو (یه هم دانشگاهی) دوست دارم خب!:dadad4:

خب دیگه از همون اولش معلومه که ازد با یه بی شعور بی منطق اشتباهه محضه...بگو مگه دیوونم با یه بی منطق ازد کنم ...بابا ...چرا این دنیا اینطوریه...یکیو که میخای اون راحت ازت میگذره...حالا تا یکیو نخای میچسبه ولم نمیکنه:smiliess (2)::smiliess (2):

Artmis.a

New member
خب دیگه از همون اولش معلومه که ازد با یه بی شعور بی منطق اشتباهه محضه...بگو مگه دیوونم با یه بی منطق ازد کنم ...بابا ...چرا این دنیا اینطوریه...یکیو که میخای اون راحت ازت میگذره...حالا تا یکیو نخای میچسبه ولم نمیکنه:smiliess (2)::smiliess (2):

واقعا جواب میده؟
بابا خسته شدم دیگه از رو نمیرن اینا.

shiva3322

New member
خب همین دیگه
میخوای منو به نمایندگی بگیرین یه دست کتک بزنین اینجا
عصبانیتتون خالی شه
815820_koo-koo.gif

نه بابا تو چه گناهی کردی...ما دخترا بی آزارتر از این حرفاییم که تلافی یکی دیگه رو سر اونیکی درآریم...امون از پسرا که دق دلی دیگرانو سر یکی دیگه خالی میکنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

BBT

New member
منطق کجا بود بابا یه بازاریه بی شعوره فقط! فامیل هم هست.
اگه منطقی بود که خوب بود!

من یکی دیگه رو (یه هم دانشگاهی) دوست دارم خب!:dadad4:
مگه هنوزم کسیو مجبور میکنن به ازدواج این طوری ؟؟؟؟
اونم همین حس به شما داره ؟؟

shiva3322

New member
واقعا جواب میده؟
بابا خسته شدم دیگه از رو نمیرن اینا.

آره عزیزم..حتما جواب میده..منطقی جواب بده..بدون عصبانیت ..بگو نمیخام هم خود وهم شمارو با ازد اجباری بدبخت کنم..بعدم اگه قبول نکرد دیگه جوابشونو ندین..خودشون منصرف میشن

BBT

New member
نه بابا تو چه گناهی کردی...ما دخترا بی آزارتر از این حرفاییم که تلافی یکی دیگه رو سر اونیکی درآریم...امون از پسرا که دق دلی دیگرانو سر یکی دیگه خالی میکنن

اره خیلی بده
از یکی دیگه جواب نه شنیده
واسه این که روی اونو کم کنه میره پیش کس دیگه ......

BBT

New member
دختر نیستی ببینی دست از سرت برنمیدارن.
بله.

راست میگین خب شرایط شما واسه ما ها قابل درک نیست همون طور که شرایط ما برای شما قابل درک نیست
خب اون بنده خدا چرا حرکتی نمیکنه ؟

shiva3322

New member
دختر نیستی ببینی دست از سرت برنمیدارن.
بله.

یعنی پسره هم نمیخاد؟

- - - Updated - - -

اره خیلی بده
از یکی دیگه جواب نه شنیده
واسه این که روی اونو کم کنه میره پیش کس دیگه ......

کاش فقط میرفت سراغ یکی دیگه...انقد یکی دیگه رو عذاب میده که روزی صدبار میگه خدایا غلط کردم

BBT

New member
الان درگیر پروژه ای هستیم گذاشتیم واسه اسفند انشاالله!
ولی تا اسفند من از استرس اینا میمیرم!

انشاالله
خب همین قضیه رو میشد با خانواده در جریان قرار بدی شاید اوضاع فرق میکرد
حالا نمیدونم خانواده کلا به ازدواج اصرار دارن یا فقط رو شخص خاصی تاکید دارن
311320_pardon.gif

Artmis.a

New member
انشاالله
خب همین قضیه رو میشد با خانواده در جریان قرار بدی شاید اوضاع فرق میکرد
حالا نمیدونم خانواده کلا به ازدواج اصرار دارن یا فقط رو شخص خاصی تاکید دارن
311320_pardon.gif

ازدواج!:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

shiva3322

New member
الان درگیر پروژه ای هستیم گذاشتیم واسه اسفند انشاالله!
ولی تا اسفند من از استرس اینا میمیرم!

- - - Updated - - -

کدوم پسره؟
چرا هر دو میخوان بابا!

دوست منم تو شرایط تو بود ...انقد اذیتش کردن..آخرش مجبور شد تو روی مادر آقا پسره بگه نمیخام مگه زوره..اونم باهاش دعوا کرد ..مادره..انگار که دختره گناه کرده نمیخاااد...اا خب دیگه تموم شده...تازه همسایه هم بودن..آخرش مجبور شدی همین کارو بکن

b.nafas

New member
سکوتم از رضایت نیست ..
سالهاست ...دیگر نایی برای فریاد زدن ندارم ....

ای بابا ما دخترا حق چیرو داریم البته به نظر من 50درصد تقصیر خودمونه ها چون واقعا حق و حقوقمون رو نمی دونیم ..این روزا دخترا فقط دنبال اینن که یه نفر باشه ازشون حمایت کنه ..دوستشون داشته باشه ..نمی دونم از چه محدوده سنی هستین ولی خدایی یه نگاهی به بچه های دهه 70 بندازیم می فهمیم اوضاع چغدر داغونه ..اینا می خوان فردا تو اجتماع چطور تز خودشون دفاع کنن ..چرا ما دختر ها محکوم شدیم به سکوت کردن ..چرا هر کس در نگاه اول به خودش اجازه می ده راجع به ما نظر بده ..تا زمانی که این مردها یاد نگرفتند که زن هم یک انسان هستش با تمام نیاز های که اونها دارن و توانایی هایی که اونها دارن اوضاع ما همینه ...با با یه بار نشد ما دخترای بیچاره وقتی بیرونیم کسی بهمون گیر نده ..می دونیین چیه نصف این قضیه ام به خاطر اینه که تو گوش پسرای ما از اول گفتن که دختر ال بل ..یارو یه دختر میبینه نمی دونه چیکار کنه ..به خدا بعضی وقتا دلم می خواد این پسرارو خفه کنم ..البته نا گفته نماند که آقایون و پسرای با شخصیت هم کم نیستند...

- - - Updated - - -

سکوتم از رضایت نیست ..
سالهاست ...دیگر نایی برای فریاد زدن ندارم ....

ای بابا ما دخترا حق چیرو داریم البته به نظر من 50درصد تقصیر خودمونه ها چون واقعا حق و حقوقمون رو نمی دونیم ..این روزا دخترا فقط دنبال اینن که یه نفر باشه ازشون حمایت کنه ..دوستشون داشته باشه ..نمی دونم از چه محدوده سنی هستین ولی خدایی یه نگاهی به بچه های دهه 70 بندازیم می فهمیم اوضاع چغدر داغونه ..اینا می خوان فردا تو اجتماع چطور تز خودشون دفاع کنن ..چرا ما دختر ها محکوم شدیم به سکوت کردن ..چرا هر کس در نگاه اول به خودش اجازه می ده راجع به ما نظر بده ..تا زمانی که این مردها یاد نگرفتند که زن هم یک انسان هستش با تمام نیاز های که اونها دارن و توانایی هایی که اونها دارن اوضاع ما همینه ...با با یه بار نشد ما دخترای بیچاره وقتی بیرونیم کسی بهمون گیر نده ..می دونیین چیه نصف این قضیه ام به خاطر اینه که تو گوش پسرای ما از اول گفتن که دختر ال بل ..یارو یه دختر میبینه نمی دونه چیکار کنه ..به خدا بعضی وقتا دلم می خواد این پسرارو خفه کنم ..البته نا گفته نماند که آقایون و پسرای با شخصیت هم کم نیستند...

shiva3322

New member
ازدواج!:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

از من میشنوی به اونیکه دوسش دارس بگو بیاد جلوووو....شک نکن اگه کسی واقعا بخاد دس دس نمیکنه...من تو اطرافیانم زیاد اینجور مسائل دیدم..به خانوادت هم حق بده رو ازد حساس باشن...آخه بیچاره پدر مادرایی که دختر دارن...بخدا دختر داشتن تو این فرهنگ جامعه ما خیلی سخته...هر خاسگاری که رد میکنی باید نگران باشی نکنه بعد موقعیت ازد پیش نیاد و تو از رد کردنت پشیمون بشی

BBT

New member
از من میشنوی به اونیکه دوسش دارس بگو بیاد جلوووو....شک نکن اگه کسی واقعا بخاد دس دس نمیکنه...من تو اطرافیانم زیاد اینجور مسائل دیدم..به خانوادت هم حق بده رو ازد حساس باشن...آخه بیچاره پدر مادرایی که دختر دارن...بخدا دختر داشتن تو این فرهنگ جامعه ما خیلی سخته...هر خاسگاری که رد میکنی باید نگران باشی نکنه بعد موقعیت ازد پیش نیاد و تو از رد کردنت پشیمون بشی

وای نگو شیوا کم کم داره اشکم درمیاد براتون
60875_swoon1.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا