Artmis.a
New member
این فرهنگ ایرانه و حالا حالاها عوض بشو نیس که ... بعضی جاهای کشور شدت و ضعف داره .:tsimuzpzwoap1t9y3o7
به نظرت وقتش نرسیده که ماها این فرهنگو عوض کنیم؟ به جای تسلیم؟
این فرهنگ ایرانه و حالا حالاها عوض بشو نیس که ... بعضی جاهای کشور شدت و ضعف داره .:tsimuzpzwoap1t9y3o7
به نظرت وقتش نرسیده که ماها این فرهنگو عوض کنیم؟ به جای تسلیم؟
بدست آوردن هر چیزی برای بعدها ، تاوون دادن میخواد . حاظری تاوون بدی تا یه فرهنگو عوض کنی ؟ شاید قیمتش جوونیت باشه ....h34r-smiley:
آره
تاوان دادن بهتر از اینه که تا آخر عمرم قربانی خواسته های دیگران باشم!
به شخصه اگه به ازدواج مجبورم کنن قسم میخورم که پسررو میکشم. فوقش اعدامم کنن مگه چی میشه!
خانومی یکمی آروم باش گلم :riz304:
جووونی؟؟؟باور کن بخدا هیچوقت حس جووونی کردم توزندگیم...هیچ کاری از دستمون برنمیاد تا بوده همین بود تا هست چنین هست:dadad4:
آره
به شخصه اگه به ازدواج مجبورم کنن قسم میخورم که پسررو میکشم. فوقش اعدامم کنن مگه چی میشه!
چرا ما باید طبق نظر دیگران تصمیم بگیریم؟ وقتی بهمون زور میگن اگه از خودمون دفاع نکنیم بازم بهمون زور میگن. خود دختر باید شرایطو تغییر بده ک نذاره کسی تو زندگی و ایندش دخالت کنه.من ک اینطوریم.راحتت ی نهههه میگم و خلااااص.
بابا عزیزم دیگه دوره ی مجبور کردن گذشته...خب بگو نمیخام..بگو اگه ازدواج کنم به طلاق میکشه..به خاتوادت بگو مجرد موندن بهتر از طلاق زود رسه..بهشون بگو گناه نیس یکی که با هزار امید میخاد زندگیشو شرو کنه بعدا که ببینه من دوسش ندارم سرخورده بشه...به هیچ عنوان با کسی که نمیتونی تحملش کنی ازد نکن...اشتباهه محضه...فوقش به خود آقاهه بگو که ازش خوشت نمیاد..حتما میکشه کنار
BBT تو که داری لایک میکنی بیا وسط بحث . خجالت نکش بیا :tsimuzpzwoap1t9y3o7
خانواده من حرفی ندارن اونا دست بردار نیستن!50):
آره
ورود ممنون زدن
خووووو میترسیمh34r-smiley:
ورود ممنون زدن
خووووو میترسیمh34r-smiley: