**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

..RANA..

New member
BBT تو که داری لایک میکنی بیا وسط بحث . خجالت نکش بیا :tsimuzpzwoap1t9y3o7

..RANA..

New member
به نظرت وقتش نرسیده که ماها این فرهنگو عوض کنیم؟ به جای تسلیم؟

بدست آوردن هر چیزی برای بعدها ، تاوون دادن میخواد . حاظری تاوون بدی تا یه فرهنگو عوض کنی ؟ شاید قیمتش جوونیت باشه .... :ph34r-smiley:

Artmis.a

New member
بدست آوردن هر چیزی برای بعدها ، تاوون دادن میخواد . حاظری تاوون بدی تا یه فرهنگو عوض کنی ؟ شاید قیمتش جوونیت باشه .... :ph34r-smiley:

آره
تاوان دادن بهتر از اینه که تا آخر عمرم قربانی خواسته های دیگران باشم!
به شخصه اگه به ازدواج مجبورم کنن قسم میخورم که پسررو میکشم. فوقش اعدامم کنن مگه چی میشه!

..RANA..

New member
آره
به شخصه اگه به ازدواج مجبورم کنن قسم میخورم که پسررو میکشم. فوقش اعدامم کنن مگه چی میشه!

خانومی یکمی آروم باش گلم :riz304:

shiva3322

New member
جووونی؟؟؟باور کن بخدا هیچوقت حس جووونی کردم توزندگیم...هیچ کاری از دستمون برنمیاد تا بوده همین بود تا هست چنین هست:dadad4:

Artmis.a

New member

خانومی یکمی آروم باش گلم :riz304:

من تصمیمی نمیگیرم مگر اینکه عملیش کنم.:a2d3:

- - - Updated - - -

جووونی؟؟؟باور کن بخدا هیچوقت حس جووونی کردم توزندگیم...هیچ کاری از دستمون برنمیاد تا بوده همین بود تا هست چنین هست:dadad4:

تسلیم نشو عزیزم باید راه حلشو پیدا کنیم.

Ana67

Well-known member
چرا ما باید طبق نظر دیگران تصمیم بگیریم؟ وقتی بهمون زور میگن اگه از خودمون دفاع نکنیم بازم بهمون زور میگن. خود دختر باید شرایطو تغییر بده ک نذاره کسی تو زندگی و ایندش دخالت کنه.من ک اینطوریم.راحتت ی نهههه میگم و خلااااص.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

shiva3322

New member
آره

بابا عزیزم دیگه دوره ی مجبور کردن گذشته...خب بگو نمیخام..بگو اگه ازدواج کنم به طلاق میکشه..به خاتوادت بگو مجرد موندن بهتر از طلاق زود رسه..بهشون بگو گناه نیس یکی که با هزار امید میخاد زندگیشو شرو کنه بعدا که ببینه من دوسش ندارم سرخورده بشه...به هیچ عنوان با کسی که نمیتونی تحملش کنی ازد نکن...اشتباهه محضه...فوقش به خود آقاهه بگو که ازش خوشت نمیاد..حتما میکشه کنار

..RANA..

New member
من از جانب خانواده روم فشار نیس زیاد . اما درک میکنم شما چی میگین و حق هم دارین . :smiliess (12):.

Artmis.a

New member
چرا ما باید طبق نظر دیگران تصمیم بگیریم؟ وقتی بهمون زور میگن اگه از خودمون دفاع نکنیم بازم بهمون زور میگن. خود دختر باید شرایطو تغییر بده ک نذاره کسی تو زندگی و ایندش دخالت کنه.من ک اینطوریم.راحتت ی نهههه میگم و خلااااص.

آفرین همینه!!!!!!!!
باید ایستادگی کنیم!:a2d3:

بخدا مجرد موندن انقدرا هم بد نیست!

Artmis.a

New member
بابا عزیزم دیگه دوره ی مجبور کردن گذشته...خب بگو نمیخام..بگو اگه ازدواج کنم به طلاق میکشه..به خاتوادت بگو مجرد موندن بهتر از طلاق زود رسه..بهشون بگو گناه نیس یکی که با هزار امید میخاد زندگیشو شرو کنه بعدا که ببینه من دوسش ندارم سرخورده بشه...به هیچ عنوان با کسی که نمیتونی تحملش کنی ازد نکن...اشتباهه محضه...فوقش به خود آقاهه بگو که ازش خوشت نمیاد..حتما میکشه کنار

خانواده من حرفی ندارن اونا دست بردار نیستن!:(50):

shiva3322

New member
خانواده من حرفی ندارن اونا دست بردار نیستن!:(50):

خب دیگه بدتر....رو هم در این حد ...بگو نمیخااام...مگه زوره...به خودش بگو دوست ندارم...نمیتونم تحملت کنم...بگو مگه دوس داری وارد یه رابطه ی یطرفه بشی..بعد هی لعنتم کنی که چرا بله گفتی وقتی دوسم نداشتی...منطقی حرف بزن باهاش ایشالا صد در صد اگه آدم منطقی باشه قبول میکنه...خودتو عذاب نده

BBT

New member
آره
675620_JC_ghey.gif

Artmis.a

New member
نکه شما هم گوش دادین و وارد نشدین البته دیدم که دوتا دیگه از آقایون که یکیشونم مدیر بود بلافاصله نیومدن داخل!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

Ana67

Well-known member
عزیزم متانت و نجابت خودتو حفظ کن ولی حرف خودتو بزن و به خواستت برس.اخه مگه زورهههه.عصر حجر ک نیست.

shiva3322

New member
ببین باز اگه خانواده ی خودت اجبار میکرد یحرفی...اما دیگران دیگه این حقو ندارن که عذابت بدن هرچند که در این مورد کامل کامل درک میکنم...ولی توجه نکن..منصرف میشن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا