پاتوق قبولیای ارشد آموزش پرستاری ارشد 93

abbasabbas

New member
درباره کتاب ونگ من همشو خوندم و خواستم خلاصه اش کنم ولی به نظرم خیلی سخت و گیج کننده و مبهم توضیح داده بود و کلا احساس بدی نسبت به کودکان پیدا کردم که هنوز باهامه . چون روان و مادران و بهداشت بیشتر خوندم امسال گفتم اول از کودکان شروع کنم:ونگ -کودک سالم مرتضوی-کودک سالم میرلاشاری را هم دارم به نظرت چکار کنم؟؟؟ و چطوری بخونمشون؟ و کتاب دیگه ای هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟ شرمنده ابجی زیاد شدند.

abbasabbas

New member
آبجی زود میام کاری پیش اومد.ساعت 4 آنلاینی که بیام اگه هستی لطفا با اس ام اس بهم بگو تنکس.

nazgol

New member
درباره کتاب ونگ من همشو خوندم و خواستم خلاصه اش کنم ولی به نظرم خیلی سخت و گیج کننده و مبهم توضیح داده بود و کلا احساس بدی نسبت به کودکان پیدا کردم که هنوز باهامه . چون روان و مادران و بهداشت بیشتر خوندم امسال گفتم اول از کودکان شروع کنم:ونگ -کودک سالم مرتضوی-کودک سالم میرلاشاری را هم دارم به نظرت چکار کنم؟؟؟ و چطوری بخونمشون؟ و کتاب دیگه ای هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟ شرمنده ابجی زیاد شدند.

من ونگ و میرلاشاری رو در کنار هم خوندم/ میرلاشاری کتابش ساده تره و فهمش بهتر اما کامل نیست. در کنار ه تدریجی همه رو بخونید..سخت هست اما امسال باید سنگ تموم بذارید.طوری درس بخونید که انگار میخواید بزنید توی دهن هرچی کتاب و درسه

- - - Updated - - -

آبجی زود میام کاری پیش اومد.ساعت 4 آنلاینی که بیام اگه هستی لطفا با اس ام اس بهم بگو تنکس.

پیام خصوصیتونو چک کنید.

nazgol

New member
ویدا جان رفتم پورتال آزمونای سنا قسمت پروفایل خودمو چک کردم که سوالاتو دانلود کنم دیدم حذف شده.. باید برات عکس بگیرم از صفحاتش و برات ایمیلشون کنم. به فکر هستم سر اولین فرصت میفرستم

abbasabbas

New member
سلام آبجي جك كردي ب نظرت همين منابع ك فرستادم جطورن ? منبع ديكري لازمه

nazgol

New member
سلام آبجي جك كردي ب نظرت همين منابع ك فرستادم جطورن ? منبع ديكري لازمه

بله خوب بودن همون کتابایی که خوندیدو تمرکز داشته باشید اول در کنارش وقت کردید رفرنسای دیگه رو بخونید خیلی عالیه.ونگ رو حتما بخونید. کتاب زبان لزگی فراموش نشه. بهداشت ایلدرآبادی.برونرا هم از کتاب.بقیه رفرنسایی که گفتین خوب بودن

abbasabbas

New member
نازكل به نظرت اكه برم خود سنجش بزشكي ممكنه دو انتخابمو ب انتخاب محلهام اضافه كنن ك تو تكميل ظرفيت قبول شم

nazgol

New member
نازكل به نظرت اكه برم خود سنجش بزشكي ممكنه دو انتخابمو ب انتخاب محلهام اضافه كنن ك تو تكميل ظرفيت قبول شم
بنظر من که کار بیهوده ایه قبول نمیکنن

- - - Updated - - -

بنظر من که کار بیهوده ایه قبول نمیکنن

vida68

New member
ویدا جان رفتم پورتال آزمونای سنا قسمت پروفایل خودمو چک کردم که سوالاتو دانلود کنم دیدم حذف شده.. باید برات عکس بگیرم از صفحاتش و برات ایمیلشون کنم. به فکر هستم سر اولین فرصت میفرستم

سلام. ببخشید زحمت میدم بهتون

vida68

New member
بچه ها نظرتون در مورد کتاب ها وسی دی هاو آزمون های یاس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nazgol

New member
سلام ویدا جان.خواهش میکنم. من آزمونای یاس رو نمیدونم

farzad_nurse

New member
سلام ، منم سنا ثبت نام کردم...و میخوام شروع کنم به خوندن...به امید خدا

matin

New member
منابع پیشنهادی نازگل:
کودکان:ونگ
بهداشت:ایلدرآبادی+در صورت وجود وقت برای مطالعه تکمیلی کتاب لانگستر جلد 1و2و3
زبان:لعات 504+لزگی
داخلی:برو نر سودارث
روان:nvp+درسنامه drs
مادرو نوزاد:میترا ذوالفقاری

اگه این کتابارو چند دور خوب خوب بخونیم بهتره از اینه که چندتا کتاب بخونیم یه دور

برای من که دفعه اولم هست نمیرسم همه برونر ها رو بخونم ، نظرتون چیه از رو درسنامه بخونم !!!؟؟؟؟

matin

New member
سحر عزیز سلام
طبق قانون ارشد 92 شما تا زمان آزمون کمتر از یک سال میشه..آزمون 2تیر هست شما تا 15تیر حساب کنی هنوز فرجه داری.میتونی شرکت کنی.اگه قانونش مثل پارسال باشه و تغییر نکنه
آزمون 2 تیر هست ؟؟؟ مطمئنین ؟؟؟

nazgol

New member
متین جان آزمونای ارشد پرستاری معمولا 2تیر برگذار میشه. امسالم بخاطر انتخابات افتاد جلو الکی. درسنامه میترا ذوالفقاری خوبه اما بنظر من میتونی داخلیارو از کتاب بخونی

vida68

New member
برای من که دفعه اولم هست نمیرسم همه برونر ها رو بخونم ، نظرتون چیه از رو درسنامه بخونم !!!؟؟؟؟

شما میخواین اشتباه منو تکرار کنین. من تا دلتون بخواد کتاب درسنامه و خلاصه خوندم ولی نشد اونی که باید بشه. حتی سه کتاب رفرنس بخونید بهتر از اینه که درسنامه بخونید.

nazgol

New member
khyyyyyyyyyliiiiiii marofe. moaseseash 2 esfehane. man shayad ketabaye in moasesa ro bkhoonam.khyli tarif mikonan

اگه مطمینی خوبه ثبت نام کن..من نشنیده بودم. اگه دیدی آزموناش بهتره بگو به بچه هام بگیم اونو ثبت نام کنیم اگه اینترنتی داره

نارون

Member
بچه ها نظرتون در مورد کتاب ها وسی دی هاو آزمون های یاس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من پارسال مکاتبه ایشو شرکت کردم بیشتر اساتیدشون رو در حد بسیار عالی انتخاب میکنن من که خیلی راضی بودم
حتی فکر میکنم سی دی های بعضی از درسا در حدی هستن که تو ارشدهم بشه استفاده کرد

بالا