پاتوق قبولیای ارشد آموزش پرستاری ارشد 93

nazgol

New member
پاتوق قبولیای ارشد آموزش پرستاری93

سلام به همه دوستان
پرونده ارشد 92 دیگه بسته شد.هرچی بود دیگه تموم شد .اینو باور داشته باشیم اگه قبول نشدیم این به معنی شکست نیست بلکه دو قدم رفتیم عقب که یه پرش بزرگ داشته باشیم
بیاید از همین الان به هم قول بدیم قدم به قدم محکم و با اراده بشینیم یه برنامه ریزی کنیم تا سال دیگه این موقع خبر قبولی همو بشنویم..با توکل و امید به رحمت خدا
این تاپیک یه پاتوقیه واسه داوطلبین ارشد آموزش پرستاری سال 93 برای مشاوره برنامه ریزی و مطالعه گروهی..

الهی چنان کن سرانجام کار...تو خشنود باشی و ما رستگار

آخرین ویرایش:

Maryam Banoo

New member
سلام یک سوال دارم: من ترم اخر بودم که ارشد دادم و قبول نشدم و آخر مرداد فارغ التحصیل شدم ارشد 93 میتونم شرکت کنم؟ احتمالا طرحم از آبان شروع میشه....

nazgol

New member
خب دوستان میپرسن از کجا شروع کنیم
نظر من اینه اول رفرنسامون رو دقیق مشخص کنیم
2. با یه برنامه پیش بریم برای این کار میتونیم از آزمونای آزمایشی مثلا سنا شرکت کنیم
دوستان نظر بدن..

nazgol

New member
سلام یک سوال دارم: من ترم اخر بودم که ارشد دادم و قبول نشدم و آخر مرداد فارغ التحصیل شدم ارشد 93 میتونم شرکت کنم؟ احتمالا طرحم از آبان شروع میشه....

سلام مریم جان. اگه تاریخ فارغ التحصیلیت مرداده با احتساب قانون فعلی،تاکید میکنم قانون فعلی بله میتونید

nazgol

New member
دوستان قبول شده در ارشد 92 ممنون میشم مارو راهنمایی کنن منابع بگن و یه خواهش دیگه درصدا رتبه کارنامشون رو برا ما بذارن تو تاپیک و رتبه تخمین رتبشونم بگن.

nazgol

New member
توجه توجه:
اونایی که شاگرد دوم سوم بودن تو دانشکدشون اگه طبق نظر دانشکدشون جزء استعداد درخشان محسوب میشن یعنی معدل بالای 17دارن و شاگرد دوم سوم هستن قانون طرح براشون وجود نداره میتونن سال بعد شرکت کنن.کسی هست که این شرایطو داشته باشه؟؟

nazgol

New member
توجه توجه:
دوستان سوال میپرسن که آیا حضور در تاپیک و انجمن برامون وقت گیر نیست؟
جووب:ما قرار نیست هر روز 24ساعته اینجا باشیم. ما برنامه میریزیم هر چند وقت یکبار مثلا آخر هر هفته یا آخر هر ماه یا قبل هر آزمون بسته به نظر دوستان گزارش کار میدیم به هم نتیجه آزمونارو میگیم بحث و تبادل نظر در مورد تستا و ...
نقاط ضعف و قوت ما اونطور مشخص میشه.

Maryam Banoo

New member
تبصره 2 صفحه 7 نوشته:
دانشجویانی که ترم آخر داشجویی در آزمون شرکت نموده باشند و پذیرفته نشده باشند, در صورتیکه حداکثر بیش از یکسال از زمان فارغ التحصیلی انها به هنگام ثبت نام تا آزمون بعدی نگذشته باشد, یکبار دیگر میتوانند در ازمون مربوطه اعم از رشته مرتبط و غیر مرتبط شرکت نمایند.
حالا طبق شرایطی که گفتم میتونم سال دیگه ارشد بدم یا نه؟

nazgol

New member
آره عزیزم.شما طبق تبصره 2بند 1که خودتم اشاره کردی میتونی

paradise80

New member
سلام بچه باید این بار دیگه محکم محکم پیش بریم...........
بیاین اینجا بهمدیگه کمک و مشاوره بدیم
فقط سریعتر لطفا
من واسه بهداشت جامعه ایلدر آبادی رو پیشنهاد میدم من که بالای 65 زدم (با تخمین خودم )
بچه ها خواهشا بیاین زود شروع کنیم باید این شکست پله موفقیتمون توسال 93باشه

nazgol

New member
سلام بچه باید این بار دیگه محکم محکم پیش بریم...........
بیاین اینجا بهمدیگه کمک و مشاوره بدیم
فقط سریعتر لطفا
من واسه بهداشت جامعه ایلدر آبادی رو پیشنهاد میدم من که بالای 65 زدم (با تخمین خودم )
بچه ها خواهشا بیاین زود شروع کنیم باید این شکست پله موفقیتمون توسال 93باشه
آفرین پارادایس عزیز به این اراده
زودی شروع میکنیم حتما حداکثرش دیگه از 1مهر
بهداشت منم ایلدر آبادی رو خوندم اما 53%زدم اونم شانسی.خیلی از سوالا توش نبود. بنظر من کسی که خوب ایلدر آبادی رو بخونه خیالش جمع که حداقل 50%بهداشتو میزنه. اما اگه بخواد بالاتر بزنه کنارش لازمه رفرنسای دیگه هم بخونه. من لانگسترو دیدم بنظرم برای تکمیل رفرنس مناسبه چه خوبه هردو رو برسیم بخونیم

nazgol

New member
منابع پیشنهادی نازگل:
کودکان:ونگ
بهداشت:ایلدرآبادی+در صورت وجود وقت برای مطالعه تکمیلی کتاب لانگستر جلد 1و2و3
زبان:لعات 504+لزگی
داخلی:برو نر سودارث
روان:nvp+درسنامه drs
مادرو نوزاد:میترا ذوالفقاری

اگه این کتابارو چند دور خوب خوب بخونیم بهتره از اینه که چندتا کتاب بخونیم یه دور

vida68

New member
ویدا معدلت چند بود؟شاگرد 2تا3نبودی؟تاریخ فارغ التحصیلیتم بگو گلم

من معدلم با نهایت خجالت 16.50 هست. نه شاگرد نیستم.هنوز فارغ التحصیل نشدم. چون دانشجوی انتقالی بودم چند تا مشکل برام پیش اومده تا فردا پس فردا کارای فارغ التحصیلیم تمومه.

vida68

New member
آفرین پارادایس عزیز به این اراده
زودی شروع میکنیم حتما حداکثرش دیگه از 1مهر
بهداشت منم ایلدر آبادی رو خوندم اما 53%زدم اونم شانسی.خیلی از سوالا توش نبود. بنظر من کسی که خوب ایلدر آبادی رو بخونه خیالش جمع که حداقل 50%بهداشتو میزنه. اما اگه بخواد بالاتر بزنه کنارش لازمه رفرنسای دیگه هم بخونه. من لانگسترو دیدم بنظرم برای تکمیل رفرنس مناسبه چه خوبه هردو رو برسیم بخونیم

من تا الان لانگسترو ندیدم. میشه یه عکسی ازش بذارین. هرچی تو کتابخونه گشتم پیداش نکردم

nazgol

New member
ویدا جان سلام. طبق قانون الان پس شما هم میتونی سال بعد شرکت کنی
منم لانگسترو ندیده بودم اما دوستم جلد یکش رو برام آورد متنشو دیدم خوب و روون بود خیلی کامل تر از ایلدرآبادی بود بنظرم.اما دوتارو با هم بخونیم بهتره.در کل 3جلده. توی کمدمه توی بیمارستان الان همراهم نیست اما چشم عکس میگیرم میذارم توی تاپیک

بالا