شانس يا تقدير؟

thickety

New member
تو یدقه والدینشونو ول کن به حرف من توجه کن.بلایی سر والدینشون نیومده موضوع بچه ها هستن.بچه ها چه نقشی توی این اتفاقی که براشون افتاده داشتن؟این اتفاق شانسشون بوده یا تقدیرشون؟

یه انسان!1 ساله کنترلی روی دستشویی خودش نداره.درسته؟ پس مادرش حمایتش میکنه تا بزرگ بشه و بتونه بره توالت
یه بچه 1 یاله گرسنه میشه اما نمیتونه بره غذا بخوره!والدینش باید غذاش رو تامین کنن
یه بچه ی 1 ساله سردش میشه.اما نمیتونه لباس گرم بپوشه!والدینش بهش میپوشونن
پس تا یه سنی یک سری از وظایف یک انسان ! رو والدینش براش انجام میدن و به جای اون انسان براش انتخاب میکنن!پس براش انتخاب میکنن کدوم مدرسه بره!
یه انسان 1 ساله نمیتونه خودش کارهاشو انجام بده.پس آیا انسان 2 ساله اختیار نداره؟؟؟؟؟

شفيع

Well-known member
تقدیر اراده خداونده و اراده خداوند همیشه در زندگی ما هست من باتمام وجود هرروز اینو حس میکنم و اگر تمام عالم بهم بگن وجود نداره باور نمیکنم حالا هر تحصیلات و مقامی داشته باشن

هركس خدا رو نفي كنه مسلمان نيست.دوست من بحث سر اين نبود.من به خدا و تقديرش اعتقاد دارم اما در قضايايي كه به ما مربوطه ما مختاريم

thickety

New member
تقدیر اراده خداونده و اراده خداوند همیشه در زندگی ما هست من باتمام وجود هرروز اینو حس میکنم و اگر تمام عالم بهم بگن وجود نداره باور نمیکنم حالا هر تحصیلات و مقامی داشته باشن

هدف این بحث اصلا زیر سوال بردن اراده ی خداوند نیست...

شفيع

Well-known member
باز جای شکرش باقیه.به خاطر بچه بودنشون مورد لطف تو قرار گرفتن و مقصر شناخته نشدن.
ولی اینو بدون فقط آیتم کودک بودن و تحت تکفل بودن نیست که اختیار رو از آدم سلب میکنه.فقر،اضطرار، و آیتم های دیگدی هم هستن که انسانهای بالغ رو سلب اختیار میکنه

فرشته خانم باهات موافق نيستم.

koala

New member
ولی تقدیر اراده خداست

- - - Updated - - -

هركس خدا رو نفي كنه مسلمان نيست.دوست من بحث سر اين نبود.من به خدا و تقديرش اعتقاد دارم اما در قضايايي كه به ما مربوطه ما مختاريم

مثال بزنید

thickety

New member
شاید فقر اختیار رو از آدم تا یه حدی بگیره...اما آیا این فقر انتخاب خود فرد نبوده؟
بیلگیتس از اول پولدار بود؟

parnian24

New member
فرشته خانم باهات موافق نيستم.

میخوای بگی اگه کسی فقیره تقصیر خودشه؟میخوای بگی اگه کسی از تنها جاده ی منتهی به شهر مقصد حرکت میکنه که خطرناکه و کوه ریزش میکنه روش تقصیر خودشه!فرض کن هواپیما هم نداشته باشه..که بره اون شهر دیگه

شفيع

Well-known member
میخوای بگی اگه کسی فقیره تقصیر خودشه؟میخوای بگی اگه کسی از تنها جاده ی منتهی به شهر مقصد حرکت میکنه که خطرناکه و کوه ریزش میکنه روش تقصیر خودشه!فرض کن هواپیما هم نداشته باشه..که بره اون شهر دیگه

من يه سوال ازت بپرسم.:
يه نفر دكتر ميشه بنظرت خودش خواسته يا پدر مادرش؟

- - - Updated - - -

من يه سوال ازت بپرسم.:
يه نفر دكتر ميشه بنظرت خودش خواسته يا پدر مادرش؟

شفيع

Well-known member

ميخوام يه وسالي ازت بپرسم يه نفر دكتر ميشه بنظرت چه كساني در موفقيتش دخيل بودن؟خودش؟يا ديگران؟

- - - Updated - - -

ميخوام يه وسالي ازت بپرسم يه نفر دكتر ميشه بنظرت چه كساني در موفقيتش دخيل بودن؟خودش؟يا ديگران؟

parnian24

New member

- - - Updated - - -

میرم بخوابم.تا جواب سوالمو ندی.هیچ جوابی در کار نیست.شب به خیر.

بالا