شانس يا تقدير؟

شفيع

Well-known member
استاد ما سر کار بود تو سازمان انتقال خون.سر درس نبود.باید این کار رو انجام میداد.یکی باید با این شرایط ریسکی این کار رو انجام میداد بالاخره

پس تقصير خودش بوده و خودش انتخاب اشتباه رو داشت و تاوانشم داد.

thickety

New member
خیلی ایده آل گرایانست! مطمءن باش توی زنگی خودت هم پیش میاد که کاری رو مجبور بشی انجام بدی در حالی که واضحه که ریسک داره.دم بگی نه.ینی میخوای هیچ ریسکی نکنی.ریسک.

من خودم انتخاب میکنم که ریسک کنم و از مفهوم واژه هم همین برمیاد که تمام خطراتش رو پذیرفتم.پس تقدیر باز هم جایی نداره.
ایمنی یعنی اگه حتی جایی یه احمق بخواد خوکشی بکنه باز هم شرایط براش فراهم نباشه...

koala

New member
پس کسانی که اتفاقاتی مثل زلزله براشون پیش میاد مقصرند؟پارسال یادتونه بخاری یه دبستان اتیش گرفت وبچهها سوختن اون بچهها اشتباه نکردن ولی سرنوشت زندگیشون تغییر کرد:sad:

parnian24

New member
پس تقصير خودش بوده و خودش انتخاب اشتباه رو داشت و تاوانشم داد.

مشکل اینجاست که شما به کلی جبر رو قبول ندارین.جبرو اختیار هردو با هم وجود دارن.با این اعتقادی که داری همیشه نمیتونی به زندگی ادامه بدی .شک ندارم یه جایی به اعتدال خواهی رسید

شفيع

Well-known member
مشکل اینجاست که شما به کلی جبر رو قبول ندارین.جبرو اختیار هردو با هم وجود دارن.با این اعتقادی که داری همیشه نمیتونی به زندگی ادامه بدی .شک ندارم یه جایی به اعتدال خواهی رسید

پرنيان بحث دين رو وارد نكن من با دين كاري ندارم.من حرفم كارهاي زميني هست و با متافيزيك كاري ندارم.

thickety

New member
پس کسانی که اتفاقاتی مثل زلزله براشون پیش میاد مقصرند؟پارسال یادتونه بخاری یه دبستان اتیش گرفت وبچهها سوختن اون بچهها اشتباه نکردن ولی سرنوشت زندگیشون تغییر کرد:sad:

اون کسی که تو زلزله میمیره انتخاب کرده تو خونه ای که محکم نیست زندگی کنه
اون کسی که تو آتش سوزی آسیب میبینه انتخاب کرده تو مکانی که از نظر ایمنی وضعیت خوبی نداشته زندگی کنه
اون کسی که آتش فشان کنارش فوران میکنه انتخاب کرده که تو منطقه ای زندگی کنه که احتمال فوران وجود داره
انتخاب....

شفيع

Well-known member

بله بچهاي شهرستان سردشت بودن.بله كه مقصر مديران و دست اندركاران مدرسه بودن.بخاري نفت بود نفتش نشت كرده بود و پنجره هم يه نرده هايي زده بودن كه حتي يه موشم ازش رد نميشد .اگه اينا استاندارد بود اين اتفاقم نمي افتاد

شفيع

Well-known member

دوست من يه مقايسه:
چرا در ژاپن زلزله 8 ريشتري مياد 1نفر فوت ميشه اما
در بم يه زلزله 6.2 مياد بيش از 40 هزار نفر فوت ميشن؟علتش چيه؟ايمني خونه هاست يا تديره؟يا شانسه؟

koala

New member
اون کسی که تو زلزله میمیره انتخاب کرده تو خونه ای که محکم نیست زندگی کنه
اون کسی که تو آتش سوزی آسیب میبینه انتخاب کرده تو مکانی که از نظر ایمنی وضعیت خوبی نداشته زندگی کنه
اون کسی که آتش فشان کنارش فوران میکنه انتخاب کرده که تو منطقه ای زندگی کنه که احتمال فوران وجود داره
انتخاب....

یه کودک دبستانی معصوم انتخاب کرده چی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تقدیریه کخدا براش خواسته اکر خدا میخواست اون روز سرما میخورد نمیرفت مدرسه تقدیر اراده خداونده واین یعنی توحید

koala

New member
مقصر مدیر مدرسه است ولی سرنوشت کودک تغییر کرد
بله بچهاي شهرستان سردشت بودن.بله كه مقصر مديران و دست اندركاران مدرسه بودن.بخاري نفت بود نفتش نشت كرده بود و پنجره هم يه نرده هايي زده بودن كه حتي يه موشم ازش رد نميشد .اگه اينا استاندارد بود اين اتفاقم نمي افتاد

parnian24

New member

خوب همینو از جوابش در نرو نپیچون.تکلیف اون بچه ها چیه؟میخوای لابد بگی تقصیر خودشون بوده.اشتباه کزدن که تو اون مدرسه درس میخوندن!!!!!

شفيع

Well-known member
یه کودک دبستانی معصوم انتخاب کرده چی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تقدیریه کخدا براش خواسته اکر خدا میخواست اون روز سرما میخورد نمیرفت مدرسه تقدیر اراده خداونده واین یعنی توحید

ميدوني اينا درست كه خدا خواسته اما ايا خدا به والدينشون عقلي نداده كه مدرسه خوبي رو انتخاب كنن؟

شفيع

Well-known member
خوب همینو از جوابش در نرو نپیچون.تکلیف اون بچه ها چیه؟میخوای لابد بگی تقصیر خودشون بوده.اشتباه کزدن که تو اون مدرسه درس میخوندن!!!!!

تقصير اونا نيست تقصير والدين اوناست اگه خودشون توانايي انتخاب داشتن ايا اونجارو انتخاب ميكردن؟

koala

New member

دوست من يه مقايسه:
چرا در ژاپن زلزله 8 ريشتري مياد 1نفر فوت ميشه اما
در بم يه زلزله 6.2 مياد بيش از 40 هزار نفر فوت ميشن؟علتش چيه؟ايمني خونه هاست يا تديره؟يا شانسه؟

شاید من توان مالی داشتن خونه ای با این ایمنی رو ندارم ودولتم به فکر نبوده عایا من مقصرم در ایران به دنیا اومدم؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا