شانس يا تقدير؟

شفيع

Well-known member
آقآ الان جوونی تجربت کمه داری روانشناسی هم که میخونی .نظریه های مختلف ذهنت رو احاطه کرده.وقتی که به تقدیر و این چیزایی که گفتم اعتقاد پیدا کردی بیا مشتاقم که حرفاتو بشنوم.که چی شد طرز فکرت عوض شد.

دختر خانم يادت باشه هميشه به حرفي كه زده ميشه توجه كن ونه به كسي كه اون حرفو ميزنه.بگو نميتونم بحث كنم و منطقمم اينه

- - - Updated - - -

خب من اگه دقت کنم از قسمت زنگ زده رد نمیشم.پس باز هم تقصیر خودمه که افتادم.من اتفاق ها رو به پای تقدیر نمیذارم...

- - - Updated - - -

خب من اگه دقت کنم از قسمت زنگ زده رد نمیشم.پس باز هم تقصیر خودمه که افتادم.من اتفاق ها رو به پای تقدیر نمیذارم...

دوست گرامي باتو كاملا موافقم چون همه چي دست خودمونه

parnian24

New member
پرنيان جان ميشه نتيجه گرفت داري كم مياريا ها

یکی از استادای ما چشم چپش رو از دست داد نه به خاطر اینکه بی دقتی کرد!داشت یه محلول قلیای قوی رو هم میزد.بشر رو با احتیاط از خودش دور نگه داشته بود و توی آزمایشگاه مسیر جریان هوا رو در نظر گرفته بود که اگه قطره ای از محلول بپره تصادفن هم در جریان هوا نباشه که بره توی چشمش.ولی با تمام این دقت ها باز هم قطرهه صاف افتاد تو چشمش و بیناییشو از دست داد.حالا شما نظرتون رو دربارهی این مثال بگین.استاد اشتباهی مرتکب شد!

parnian24

New member
دختر خانم يادت باشه هميشه به حرفي كه زده ميشه توجه كن ونه به كسي كه اون حرفو ميزنه.بگو نميتونم بحث كنم و منطقمم اينه

- - - Updated - - -

دوست گرامي باتو كاملا موافقم چون همه چي دست خودمونه

الان عصبی شدی!؟

شفيع

Well-known member
یکی از استادای ما چشم چپش رو از دست داد نه به خاطر اینکه بی دقتی کرد!داشت یه محلول قلیای قوی رو هم میزد.بشر رو با احتیاط از خودش دور نگه داشته بود و توی آزمایشگاه مسیر جریان هوا رو در نظر گرفته بود که اگه قطره ای از محلول بپره تصادفن هم در جریان هوا نباشه که بره توی چشمش.ولی با تمام این دقت ها باز هم قطرهه صاف افتاد تو چشمش و بیناییشو از دست داد.حالا شما نظرتون رو دربارهی این مثال بگین.استاد اشتباهی مرتکب شد!

نميتونس از عينك هاي مخصوص استفاده كنه؟

- - - Updated - - -

الان عصبی شدی!؟

نه از چي عصبي باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parnian24

New member
نميتونس از عينك هاي مخصوص استفاده كنه؟

- - - Updated - - -

نه از چي عصبي باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از قضآ عینک های مخصوصشون هم تموم شده بود اون روز.به نظرت باید کارشو انجام نمیداد؟حالا باید خودشو سرزنش کنه؟شما میخواین اونو سرزنش کنین و بگین تقصیر خودش بوده که کور شده؟

thickety

New member

این یکی تو حیطه ی رشته ی منه
اگه قطره رفته تو چشمش یعنی یه راهی بوده که ممکن بوده قطره بره تو چشمش و استادتون به اون توجه نکرده.میتونست محلول رو زیر هود ایزوله هم بزنه.میتونست عینک بزنه!!!!!!!!!
100 درصد خودش مقصره.

thickety

New member
از قضآ عینک های مخصوصشون هم تموم شده بود اون روز.به نظرت باید کارشو انجام نمیداد؟حالا باید خودشو سرزنش کنه؟شما میخواین اونو سرزنش کنین و بگین تقصیر خودش بوده که کور شده؟

قطعا تا ایمنی فراهم نشده نباید کار رو انجام داد
شعار رشته ی ما اینه :
اول ایمنی بعد کار

شفيع

Well-known member
اگه قطره رفته تو چشمش یعنی یه راهی بوده که ممکن بوده قطره بره تو چشمش و استادتون به اون توجه نکرده.میتونست محلول رو زیر هود ایزوله هم بزنه.میتونست عینک بزنه!!!!!!!!!
100 درصد خودش مقصره.

آقاجون در حوزه استحفاظي من نبود و با اينكه من نااشنا به رشته هستما بازم گفتم عينك بزنه حالا اين استادو باش چه استادي بوده

parnian24

New member
100 درصد خودش مقصره.

هود هم نداشتن .اگه بود حتمن از هود استفاده میکرد!

شفيع

Well-known member
بله پرنيان بايد براي كاري كه بسيار خطرناك هست عينك مخصوص داشت و اگر نداشته باشه ميذاشتش واسه جلسه بعد. استاد كه اسمش روشه بايد الگو باشه رفتاراش

koala

New member
دوستان بحثتون خیلی جالبه وباید نگم جدیدا خیلی داغ واقعا تعداد کسایی که مثل شما میگن همه چیز دست خودمون تقدیر تاثیری نداره کم نیست حتی من شنیدم یک استاد جامعه شناسی به دانشجویانش گفته بود دین و تقدیر و قسمت ساخته ذهن انسان فقط وفقط برای توجیح اشتباهاتشونه
ولی نمیتونم اینو بپذیرم اگر اینطور که شما میگید باشه اگر یک نفر هیچ اشتباهی نکنه و همیشه محافظ کارانه رفتار کنه هرگز خطر و مرگی براش رخ نمده

- - - Updated - - -

دوستان بحثتون خیلی جالبه وباید نگم جدیدا خیلی داغ واقعا تعداد کسایی که مثل شما میگن همه چیز دست خودمون تقدیر تاثیری نداره کم نیست حتی من شنیدم یک استاد جامعه شناسی به دانشجویانش گفته بود دین و تقدیر و قسمت ساخته ذهن انسان فقط وفقط برای توجیح اشتباهاتشونه
ولی نمیتونم اینو بپذیرم اگر اینطور که شما میگید باشه اگر یک نفر هیچ اشتباهی نکنه و همیشه محافظ کارانه رفتار کنه هرگز خطر و مرگی براش رخ نمده

parnian24

New member
قطعا تا ایمنی فراهم نشده نباید کار رو انجام داد
شعار رشته ی ما اینه :
اول ایمنی بعد کار

خیلی ایده آل گرایانست! مطمءن باش توی زنگی خودت هم پیش میاد که کاری رو مجبور بشی انجام بدی در حالی که واضحه که ریسک داره.دم بگی نه.ینی میخوای هیچ ریسکی نکنی.ریسک.

شفيع

Well-known member

- - - Updated - - -

دوست خوبم خوش اومدي.
نه قضيهمرگ فرق ميكنه.ما درمورد كارهايي صحبت ميكنيم كه دست خودمونه.مثلا مثل مثال دوستم از خيابون رد ميشيم ماشين ميزندمون ايا نميتونستيم از پل بگذريم؟و...

شفيع

Well-known member
خیلی ایده آل گرایانست! مطمءن باش توی زنگی خودت هم پیش میاد که کاری رو مجبور بشی انجام بدی در حالی که واضحه که ریسک داره.دم بگی نه.ینی میخوای هیچ ریسکی نکنی.ریسک.

پرنيان جان چرا بحث رو داري عوض ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parnian24

New member
بله پرنيان بايد براي كاري كه بسيار خطرناك هست عينك مخصوص داشت و اگر نداشته باشه ميذاشتش واسه جلسه بعد. استاد كه اسمش روشه بايد الگو باشه رفتاراش

استاد ما سر کار بود تو سازمان انتقال خون.سر درس نبود.باید این کار رو انجام میداد.یکی باید با این شرایط ریسکی این کار رو انجام میداد بالاخره

koala

New member
شای اونجا پلی نبود وما مجبور بودیم از خیابون رد بشیم
دوست خوبم خوش اومدي.
نه قضيهمرگ فرق ميكنه.ما درمورد كارهايي صحبت ميكنيم كه دست خودمونه.مثلا مثل مثال دوستم از خيابون رد ميشيم ماشين ميزندمون ايا نميتونستيم از پل بگذريم؟و...

بالا