aylinn
New member
بله دیگه داره تموم میشه.......من نمیتونم خیلی اینجا بمونم شهریور دفاع دارم و هنوز کلی کارم مونده باید برم
این دو روز هم به یاد گذشته اینجا اومدم
البته میام سر میزنم کمکی بود هستم
امیدوارم همیشه موفق باشید
بهمون سر بزنید خوشحال میشم
بله دیگه داره تموم میشه.......من نمیتونم خیلی اینجا بمونم شهریور دفاع دارم و هنوز کلی کارم مونده باید برم
این دو روز هم به یاد گذشته اینجا اومدم
البته میام سر میزنم کمکی بود هستم
آخه صفورا جان خوب خونده بودم اصلا فکرشو نمیکردم
آفرین چه خوب
شما خیلی خوب بحران رو مدیریت میکنید
صبر کن نمره هات بیاد بعد تصمیم بگیر
معلومه که امسال همه جدی خوندن
آخه صفورا جان خوب خونده بودم اصلا فکرشو نمیکردم
آخه من پارسالم با اختلاف 6 نمره قبول نشدم
اینم از امسال
آفرین چه خوب
شما خیلی خوب بحران رو مدیریت میکنید
ولی دوباره همه کتابامو آوردم که شروع کنم
من اومدم همه رفتن........:sadsmiley:
پرند جان تو خیلی عاقلانه عمل کردی
من که کم مونده بود دچار مسخ شخصیت بشمو بگم قبول شدم و پرونده بدست برم در دانشگاه برا ثبت نام.
اما پرند منو دست کم نگیریا.من به همه بچه ها قول راستکی میدم(آخه راوی میگه من بدقولم)که جبران کنم.انتقام همتونو میگیرم.![]()
سلام یزدان عزیز... خداروشکر که حالتون بهتره...می تونم پیشنهاد بدم یه تاپیک جدید با همین نام درست کنید تا مطالب منسجم تر باشه و همه بتونن راحت نقاط ضعف و پیدا کنن...از خودم شروع میکنم
اونایی که الان بذهنم میرسه ایناس
1.من پیوسته مطالعه نکردم و بعد از پاییز و امتحانات ترم پنجم حسابی شل گرفتم.حتی روزایی بود که درس نمیخوندم(وای وای وای چه پسره بدیt0837h0nn8zfqu8ult )
2.با سوگیری برنامه ریزی میکردم.یعنی باوجود اینکه خیلی روی موازی خوندن تاکید دارم اما از دور اول به بعد خیلی رو قسمتای مهم تاکید کردم ورسمآ قسمتای دیگه رو بوسیدم گذاشتم کنار
3.اون اوایل که خوب میخوندم کمی زیاده روی کردم و تفیحاتو تعطیل کرده بودم که همین باعث شد ببرم.
4.به برنامه بخصوص درمورد بعضی کتابا و در ماههای آخر متعهد نبودم درحالیکه بنظرم باید خیلی به برنامه پایبند باشیم.