fada19990
New member
سلام فدا جون آفرررین تبریک میگم
مرسي كلم.ولي جه فايده ترنم جون وضعيت جشام افتضاحه ميترسم نرسم تاكنكور خوب بدرسم.
سلام فدا جون آفرررین تبریک میگم
مرسي كلم.ولي جه فايده ترنم جون وضعيت جشام افتضاحه ميترسم نرسم تاكنكور خوب بدرسم.
راستي براي زبان جي كار ميكني? من دارم از روش لايتنر استفاده ميكنم بيشنهاد ميكنم شما هم حتما از اين روش لغات روحفظ كني.
سلام بچه ها, خسته نباشید
ما تازه این آزمون رو تموم کردیم
ششم شهریور امکان داره همراه شما بشیم![]()
براتون آرزوی موفقیت دارم
نه كلم بس كه با كوشيم و لب تاب كار ميكنم جشام درد كرفته،انشالله هر دومون تك رقمي شيم
سلام آیه جان بریدتایپک زنگ تفریح روانشاسی پست بزاریدزودترجوابتون رومیدن امیدوارم قبول شیدسلام راوی جان من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگو درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
شما درصداتونو حساب کردین؟
من درصدام پنجاه و خرده چهل و خرده ای و.... دقیق نتونستم حساب کنم
می دونی واسه شهرستان حدود درصدا چند باید باشه؟؟
مرسی
سلام آیه جان بریدتایپک زنگ تفریح روانشاسی پست بزاریدزودترجوابتون رومیدن امیدوارم قبول شید
سلام بچه ها
امروز دنبال کارای فارغ التحصیلیم بودم:-/ فقط رسیدم قسمت آخرفصل دو آخرکالات رو به همراه دوره خلاصه هام،بخونم
سلام راوی جان من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگو درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
شما درصداتونو حساب کردین؟
من درصدام پنجاه و خرده چهل و خرده ای و.... دقیق نتونستم حساب کنم
می دونی واسه شهرستان حدود درصدا چند باید باشه؟؟
مرسی
كلم مرسي ازراهنماييت.باعث افتخار كه همكلاسي هايي مثلشما برند جان و.... بقيه دوستان داشته باشم.خب اشکال نداره منوترسوندی کمتربالپ تاپ کارکن یاهرچنددقیقه قبل ازخسته شدن چشات استراحت کن نور اتاق روتنظیم کن وای گل گفتی همکلاسی
دیگه میخوام مفهومی بخونم وبا آرامش وبدون استرس تاحالاهمش نگران بودم اگه مباحث تمام نشه چکارکنم مخصوصامنم که کندمیخونمووسواس دارم ولی حالامیخوام اگه نصف کتابوهم رسیدم بخونم به همین نصف مسلط باشم البته تلاشمومیکنم برای تمام کتابا
امروزحدودهفت یاشش ساعت دقیقانمیدونم اسکیزوفرن روخلاصه نویسی کردم البته هنوزتمام نشد
خب اشکال نداره منوترسوندی کمتربالپ تاپ کارکن یاهرچنددقیقه قبل ازخسته شدن چشات استراحت کن نور اتاق روتنظیم کن وای گل گفتی همکلاسی
دیگه میخوام مفهومی بخونم وبا آرامش وبدون استرس تاحالاهمش نگران بودم اگه مباحث تمام نشه چکارکنم مخصوصامنم که کندمیخونمووسواس دارم ولی حالامیخوام اگه نصف کتابوهم رسیدم بخونم به همین نصف مسلط باشم البته تلاشمومیکنم برای تمام کتابا
امروزحدودهفت یاشش ساعت دقیقانمیدونم اسکیزوفرن روخلاصه نویسی کردم البته هنوزتمام نشد[/QUOTE
عزيزم من كابلا رو از جلد2 شروع كردم،والان فصل14(ظاهرا شما از جلد1 شروع كرديد)من براي صرفه جويي دروقتم همون لحظه كه مي خونم خلاصه برداري ميكنم.راستي جلد يك اسونه?