مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
راستي براي زبان جي كار ميكني? من دارم از روش لايتنر استفاده ميكنم بيشنهاد ميكنم شما هم حتما از اين روش لغات روحفظ كني.

taranom92

New member
راستي براي زبان جي كار ميكني? من دارم از روش لايتنر استفاده ميكنم بيشنهاد ميكنم شما هم حتما از اين روش لغات روحفظ كني.

من زبان رو بارضا زاده شروع کردم متن کتاب روچن بارمیخونم لغاتی روکه دیریادمیگیرم یافراموشم میشه روبه شیوه ی لایتنرمرورمیکنم

taranom92

New member
خووووب نوبت بمن میرسه امروزسه ساعت درسیدم قسمت درمان اسکیزوفرنی خوندم حالابایدتنبیه شم

Aye

New member
سلام بچه ها, خسته نباشید
ما تازه این آزمون رو تموم کردیم
ششم شهریور امکان داره همراه شما بشیم
428920_cray.gif

براتون آرزوی موفقیت دارم

سلام راوی جان من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگو درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
شما درصداتونو حساب کردین؟
من درصدام پنجاه و خرده چهل و خرده ای و.... دقیق نتونستم حساب کنم
می دونی واسه شهرستان حدود درصدا چند باید باشه؟؟
مرسی

fada19990

New member
نه كلم بس كه با كوشيم و لب تاب كار ميكنم جشام درد كرفته،انشالله هر دومون تك رقمي شيم

parand

Well-known member
سلام دوستااای گلم..............
بچه ها من یک شنبه ها کامل وقتم پره متاسفانه چیزی نمی تونم بخونم...........................:sad:
امیدورام فردا یتونم بخووونم...........

موفق باشید..................

taranom92

New member
نه كلم بس كه با كوشيم و لب تاب كار ميكنم جشام درد كرفته،انشالله هر دومون تك رقمي شيم

خب اشکال نداره منوترسوندی کمتربالپ تاپ کارکن یاهرچنددقیقه قبل ازخسته شدن چشات استراحت کن نور اتاق روتنظیم کن وای گل گفتی همکلاسی
دیگه میخوام مفهومی بخونم وبا آرامش وبدون استرس تاحالاهمش نگران بودم اگه مباحث تمام نشه چکارکنم مخصوصامنم که کندمیخونمووسواس دارم ولی حالامیخوام اگه نصف کتابوهم رسیدم بخونم به همین نصف مسلط باشم البته تلاشمومیکنم برای تمام کتابا
امروزحدودهفت یاشش ساعت دقیقانمیدونم اسکیزوفرن روخلاصه نویسی کردم البته هنوزتمام نشد

taranom92

New member
سلام راوی جان من تازه عضو شدم منتظر نتیجه ام اما امیدی ندارم تو رو خدا بهم بگو درصده باید خیلی بالا باشه وواسه قبولی؟/؟
مرسی
سلام آیه جان بریدتایپک زنگ تفریح روانشاسی پست بزاریدزودترجوابتون رومیدن امیدوارم قبول شید

malihe.r

New member
سلام بچه ها
امروز دنبال کارای فارغ التحصیلیم بودم:-/ فقط رسیدم قسمت آخرفصل دو آخرکالات رو به همراه دوره خلاصه هام،بخونم

taranom92

New member
سلام بچه ها
امروز دنبال کارای فارغ التحصیلیم بودم:-/ فقط رسیدم قسمت آخرفصل دو آخرکالات رو به همراه دوره خلاصه هام،بخونم

به به ملیحه جون سلام خوبی؟مبااااااااارکه فارغ التحصیلیتوبهت تبریک میکنم انشالله فارغ التحصیلی دکتراتوجشن بگیریم

rawy

New member
مرسی

سلام دوست عزیزم
خوش اومدی :riz304:
کنکور به دلیل اینکه یه آزمون فردی نیست نمی شه در مورد نتیجه اش از روی درصد تنها نظر داد, بستگی داره به رقبایی که شرکت کردن و عملکرد و درصدهای اونها
دیگه چیزی تا اعلام نتایج نمونده, یا صبر کنین تا ایشالا جواب قبولیتون بیاد, یا اینکه تو تخمین رتبه که دوستان لطف کردن لینکش رو براتون گذاشتن شرکت کنید.
موفق باشید

fada19990

New member
خب اشکال نداره منوترسوندی کمتربالپ تاپ کارکن یاهرچنددقیقه قبل ازخسته شدن چشات استراحت کن نور اتاق روتنظیم کن وای گل گفتی همکلاسی
دیگه میخوام مفهومی بخونم وبا آرامش وبدون استرس تاحالاهمش نگران بودم اگه مباحث تمام نشه چکارکنم مخصوصامنم که کندمیخونمووسواس دارم ولی حالامیخوام اگه نصف کتابوهم رسیدم بخونم به همین نصف مسلط باشم البته تلاشمومیکنم برای تمام کتابا
امروزحدودهفت یاشش ساعت دقیقانمیدونم اسکیزوفرن روخلاصه نویسی کردم البته هنوزتمام نشد
كلم مرسي ازراهنماييت.باعث افتخار كه همكلاسي هايي مثلشما برند جان و.... بقيه دوستان داشته باشم.

fada19990

New member
امروزحدودهفت یاشش ساعت دقیقانمیدونم اسکیزوفرن روخلاصه نویسی کردم البته هنوزتمام نشد[/QUOTE
عزيزم من كابلا رو از جلد2 شروع كردم،والان فصل14(ظاهرا شما از جلد1 شروع كرديد)من براي صرفه جويي دروقتم همون لحظه كه مي خونم خلاصه برداري ميكنم.راستي جلد يك اسونه?

fada19990

New member
خوب حالا نوبت ميرسه به كزارش من ديروز حدود 6&7 ساعت شخصيت وباليني خوندم زبان كه طبق معمول هميشه حدود يه ساعت خوندم.

taranom92

New member
راستي جلد يك اسونه?[/quote]
سلام عزیزم خوبی؟جلدیک خوبه اماخیلی نکته داره عزیزم
البته نمیدونم من خیلی گیرمیدم یاواقعاهمش مهمه

نگرانش نباش میرسی بخونی مباحثش زیادنیست

Aye

New member
ممنون راوی جان حق با شماست بهتره منتظر بمونم
ایشالا شما هم موفق باشیر

malihe.r

New member
مرسی ترنم جون:-*
انشالاجشن فارغ التحصیلی دکترای شمادوستای عزیزم

فداجون،منم دوفصل از جلدیک رو خوندم ولی ترجیح دادم 2روشروع کنم
فصل یک سخت نیست عزیزم،نگرانش نباش

من امروز فقط رسیدم دو ساعت درس بخونم(نصفه فصل دو برک)
احتیاج به تنبیه دارم:-/

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا