مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
سلام بجه ها جونم من ديرروز تنبلي بازي دراوردم 2&3 ساعت بيشتر ندرسيدم.امروزم كه دير از خواب بيدار شدم.با اين تنبل بازي ها خدا به دادم برسه.

rawy

New member
سلام دوستای گلم من امروزهشت ساعت درس خوندم فصل روانپریشی تمام شدخلاصه نویسی کردم
یه سوال کاپلان واقعااینقدنکته داره یامن خیلی دقیق میخونم؟

سلام ترنم جان, بله دقیقا کاپلان پر از نکته است, و به همین خاطر ممکنه تو خوندنش خیلی کند پیش برید اما خیلی خوبه که انقدر دقیق می خونید

fada19990

New member
بجه هاجونم امروز 2 ساعت باليني و2 ساعت شخصيت و1 ساعت زبان خوندم.ولي فردا سعي ميكنم بيشتر بدرسم.

taranom92

New member
سلام ترنم جان, بله دقیقا کاپلان پر از نکته است, و به همین خاطر ممکنه تو خوندنش خیلی کند پیش برید اما خیلی خوبه که انقدر دقیق می خونید

سلام راوی جون وقتی کاپلان روخلاصه میکنم باخودم میگم خوب نکته هاروبنویسم که برادکترادیگه نخوام خلاصه نویسی کنم:rolleyessmileyanim: به این میگن اعتمادبه سقف خخخخخ

taranom92

New member
بجه هاجونم امروز 2 ساعت باليني و2 ساعت شخصيت و1 ساعت زبان خوندم.ولي فردا سعي ميكنم بيشتر بدرسم.

اماااان ازاین تنبلی فداجون که منم گرفتارش شدم :smiliess (2):
تبریک میگم امروزعملکردت بهتربوددوست جونم:riz304:

آخرین ویرایش:

safoora

New member
یه توصیه برای بهداشتی ها
درس شخصیت و رواندرمانی رو که میخونید روی جنبه های متمایز کننده نظریه ها از هم دقت کنید.........کلا طراحان وزارت بهداشت به تشخیص افتراقی خیلی علاقه مندند خصوصا درمان ها.....

fada19990

New member
بجه ها راستي جرا خبري از او اتارا نيست.يا روي كوشي من نمي يان!!!!!!!مسولين رسيدكي كنن لطفا.

rawy

New member
سلام راوی جون وقتی کاپلان روخلاصه میکنم باخودم میگم خوب نکته هاروبنویسم که برادکترادیگه نخوام خلاصه نویسی کنم:rolleyessmileyanim: به این میگن اعتمادبه سقف خخخخخ

سلام عزیزم
:25r30wi: احسسسسسسسنت, منم دقیقا همین احساس رو داشتم
و الان هم معتقدم هرکی فیش های منو بخونه همه کتابو فول می شه (البته نه همه ولی 90 درصد)

taranom92

New member
یه توصیه برای بهداشتی ها
درس شخصیت و رواندرمانی رو که میخونید روی جنبه های متمایز کننده نظریه ها از هم دقت کنید.........کلا طراحان وزارت بهداشت به تشخیص افتراقی خیلی علاقه مندند خصوصا درمان ها.....

سلام صفوراجان ممنونم ازحضورت نکته ی مفیدی بودامیدوارم همیشه حضورتوحس کنیم

taranom92

New member
سلام فداجون
من دیروزاصلادرس نخوندم خودموتبعیدکردم خونه ی خاله ام ایناکه روزا نخوابم‏(وای که دیروزچه روزسختی بود‏)آخه شبابیدارم حالاتنظیمم درست شددیشب زودخوابیدم وامروزمیخوام بخونم

fada19990

New member
سلام فداجون
من دیروزاصلادرس نخوندم خودموتبعیدکردم خونه ی خاله ام ایناکه روزا نخوابم‏(وای که دیروزچه روزسختی بود‏)آخه شبابیدارم حالاتنظیمم درست شددیشب زودخوابیدم وامروزمیخوام بخونم

تصميم جالبي كرفتي كلم.درست ديروز بت سخت كذشت ولي انشاالله روزاي خوبي در انتظارته.

fada19990

New member
من ديروز حدود شش ساعت درسيدم،ولي امروز جون حالم خوب نبود تا حالا كه هيج نخوندم.

taranom92

New member
سلام فداجون خوبی؟خدابدنده انشالله زودخوب شی
من دیروزحدودیک ساعت ونیم کاپلان ازفصل خلقی روخوندم چن روز نمی تونم زیادبخونم دنبال یه تحقیقم فرصتم کمه سعی میکنم بخونموبیام گزارش بدم منتظرگزارشات هستم دوست جون منوازحالت باخبرکن

safoora

New member
در مورد امار بگم که این درس تعیین کننده رو دست کم نگیرید

آمار درس راحتیه به شرطی که از الان روزی یه ساعت بخونید. آمار وزارت بهداشت معمولا امار زیستی هست
چون اکثر بچه ها توی این درس ضعیف هستن میتونید کمبود نمره توی درسهای دیگه رو با این جبران کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا