مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
چشم فداجون من میخونم اگه متوجه شدم توضیح میدم ولی الان زودبایدبرم گلم

taranom92

New member
نه متاسفانه من هنوزدارم توصیفی میخونم شماآمار رو ازکدوم منبع میخونید؟

malihe.r

New member
مرسی ترنم جونم.إ،چه خوب،پس هم رویائیم:)
بهشتی بودم عزیزم.
عزیزم،من از هفته اول تیربرنامه ریزی کردم(که متاسفانه کامل عمل نکردم)ولی اینجوری شد.
هرروزدوتا اشکال ویزه>>>50روزه تموم میشه
روزی یک متن،20روزه تموم میشه،
روزی هشت تا لغت تافل و 20تالغت از وازگان آخرکتاب.
یعنی اگه طبق این برنامه بشه پیش رفت وروزی 1،30زبان خوند،حداکثر3ماه بعد،کتاب رضازاده تموم میشه و میشه لزگی رو شروع کرد.
اگه شما هم برنامه ی دیگه ای داری،خوشحال میشم راهنمایی کنی عزیزم:-*

دوستای گلم من تا اینجا فصل 7،9،11 و یکم از 12کاپلان، 3فصل کالات،2فصل روش تحقیق و 2فصل از کری رو خوندم.آمار هم شروع نکردم و احتمالاکلاس میرم،چون صرف نظر از تست،هیچی از آمار بلد نیستم که به درد مقطع ارشد بخوره:-(

malihe.r

New member
بجه ها جونم كسي هست كه بتونه اينا رو بران توضيح بده.شايد 100 بار خوندمشون ولي متوجهشون نمي شم

فداجون،منم چندبارخوندم،یکم بدتوضیح داده،بنظرم اول کاملابه این دید بخون که فرافکنی کاملا از پارانویاجداست،پاراگراف اول توضیح خوبیه از فرافکنی. حالا،پارانویا رو با تمام تعاریفی که ازش بلدی،بیارتوذهنت،مثالاشو مرور کن،تطبیق بده با فرافکنی. ص54،که میگه وقتی همجنس گرایی زیادمیشه... این فرآیند،توضیح همون جمله احساسهای هم جنسگرایانه ی سرکوب شدس بنظرم.
ببخش،من چیزی که خودم فهمیدمو گفتم:-/

malihe.r

New member
ص52کاپلان یعنی:
میگه بستگان بیماران اسکیزوفرنی فرم بیشترازبستگان بىماران اسکیزوفرنی به اختلالات خلقی دچارمیشن.
همچنین بستگان بیماران اسکیزوفرنی فرم بیشتر ازبستگان بیماران دوقطبی به اختلال خلقی سایکوتیک مبتلا میشن
دوستان اگه غلطه احیانا،بگیدا;-)

mosaffa7

New member
با سلام

الاول:
از دید فروید فرد پارانویید نسبت به یک جنس موافق(دوست سابق همجنس خود) احساس های همجنس گرایانه دارد البته اون اول اول کار...
بگو خب!!!
احساس همجنس گرایانه یعنی اینکه دوستش داره و عاشقشه دیگه...اما این احساس رو سرکوب میکنه و دقیقا عکس این احساس رو به بیرون از خودش منعکس میکنه(چی شد حالا؟ شد مکانیسم reaction formation...دقت کنید که گفته میشه پایه و اساس سایر مکانیسم های دفاعی سرکوب هست...اینجا دقیقا مشخص میشه... احساس عشق رو سرکوب کرد چون پسندیده نبود نسبت به هم جنسش تمایلات جنسی نشون بده...وااای...خاک ور چوووک...بالنتیجه تبدیلش کرد به احساس خشم و نفرت؛ این میشه فرآیند وارونه سازی یا عکس العمل سازی)
حالا مشکل حل شد؟ د نه د...نفرت و خشمی هم که به سمت دوستش گسیل کرده پسندیده نیست و برای فرد اضطراب ایجاد میکنه بالتیجه اون رو نسبت میده به همون فرد، همون احساسی رو که خودش داره میگه تو داری...خودش از اون متنفره...میگه نه!!! تو از من متنفری...قیافه ی حق به جانب میگیره و خم به ابرو نمیاره و همه ی مسئولیت ها رو رد میکنه!
حالا اون طرف میشه چی؟؟؟ یه فرد "آزار دهنده" دیگه...چون به نظر فرد پارانویید، طرف مقابلش ازش متفر و خشمگین هست و قصد آسیب به اون رو داره...
از کجا شروع شد؟؟ از احساسات همجنس گرایانه...
جمله کتاب رو میخونیم: "تفاوت مهم بین فرافکنی و پارانویا در این است که پارانویا همیشه با احساس های همجنس گرایانه ی سرکوب شده نسبت به آزار دهنده مشخص میشه"
افتاد؟

الثانی:

الثالث:
انقدر مته به خشخاش نذارید...وقت کم میاریداااا....

الرابع:
موفق و پیروز و سربلند باشید.

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
الثانی:

اون جمله یعنی چه؟
1- حسن مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی فرم" هست و شایان مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی"...
حالا یه سوال میپرسم روی هوا جواب بده...منسوبان کدومیک از اینها (یعنی خانواده شون...هر کسی که اصل و نسبی باهاشون داره) احتمال ابتلاش به اختلالات خلقی بیشتره؟؟؟
آورین...آورین...حسن دیگه...اینجاست که باید گفت حسن خطرناکه حسن...

2-حسن رو که یادتون هست "اسکیزوفرنی فرم" داشت که ... جعفرقلی مبتلا هست به بیماری "دوقطبی"...خدا همه ی مرضای اسلام رو شفا بده...
حالا کدومیک از منسوبان این دوتا احتمال ابتلای بیشتری به اختلال خلقی سایکوتیک داره؟؟؟ منسوبان حسن یا جعفرقلی؟
بازم حسن بیچاره...

malihe.r

New member
آفرین جناب مصطفی.اولی روعالی توضیح دادید. من نتونسته بودم،به اونایی که فهمیده بودم انسجام بدم:-d
الثانی هم که کلا بیچاره منسوبان اسکیزوفرمی ها:-s:-d
بنظرمنم بهتره الان بیشتر درجهت کنکور بخونیم ولی خب واقعا توضیح،باعث یادگیری میشه.الان هممون این 2تا مطلبو،خوب یادگرفتیم دیگه

mosaffa7

New member
خواهش میکنم
کنکوری بخونید ولی سعی کنید برای خودتون چنین توضیحاتی داشته باشید تا مطلب جا بیفته و دیرتر فراموش بشه
موفق باشید

parand

Well-known member
الثانی:

اون جمله یعنی چه؟
1- حسن مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی فرم" هست و شایان مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی"...
حالا یه سوال میپرسم روی هوا جواب بده...منسوبان کدومیک از اینها (یعنی خانواده شون...هر کسی که اصل و نسبی باهاشون داره) احتمال ابتلاش به اختلالات خلقی بیشتره؟؟؟
آورین...آورین...حسن دیگه...اینجاست که باید گفت حسن خطرناکه حسن...

2-حسن رو که یادتون هست "اسکیزوفرنی فرم" داشت که ... جعفرقلی مبتلا هست به بیماری "دوقطبی"...خدا همه ی مرضای اسلام رو شفا بده...
حالا کدومیک از منسوبان این دوتا احتمال ابتلای بیشتری به اختلال خلقی سایکوتیک داره؟؟؟ منسوبان حسن یا جعفرقلی؟
بازم حسن بیچاره...

جنااااااااب مصفا با این مثالی که زدید تا اخر تو ذهنم میمونه.:thanks:.........خیلی بامزه توصیح دادید..........:25r30wi:

taranom92

New member
سلام ملیحه جون خوبی؟وقتی اشکالات ویژه رومیخونیدوتافل روهمون روزمتن هم میخونید؟من هردوروزمیتونم یه متن بخونم

taranom92

New member
جنااااااااب مصفا با این مثالی که زدید تا اخر تو ذهنم میمونه.:thanks:.........خیلی بامزه توصیح دادید..........:25r30wi:

سلام پرندجون
مصفاجان مث استادامثال زده خیلی روشن وکامل واقعالطف کرد
میخواستم بیام برداشتموبنویسم که دیدم آقامصفازودتراومدن وجایی برای توضیح نذاشتن ازاین به بعدبهشون میگم استادمصفا

parand

Well-known member
سلام پرندجون
مصفاجان مث استادامثال زده خیلی روشن وکامل واقعالطف کرد
میخواستم بیام برداشتموبنویسم که دیدم آقامصفازودتراومدن وجایی برای توضیح نذاشتن ازاین به بعدبهشون میگم استادمصفا

سلااااام ترنم عزیزم.....
جناب مصفا استاد تمامن.... کلا ما همیشه از نوشته های ایشون فیض می بریم..........:rose:
از عرفان روان شناسی اصول تغذیه اقتصاد سیاست و مولانا مارو بهره مند میکنن همیشه..........

آخرین ویرایش:

malihe.r

New member
سلام عزیزم.
متن هازیاد نیست،یک روز در میونم بخونی هم کامل مسلط میشی هم کلی وقت اضافه میاری.

fada19990

New member
با سلام

الاول:
از دید فروید فرد پارانویید نسبت به یک جنس موافق(دوست سابق همجنس خود) احساس های همجنس گرایانه دارد البته اون اول اول کار...
بگو خب!!!
احساس همجنس گرایانه یعنی اینکه دوستش داره و عاشقشه دیگه...اما این احساس رو سرکوب میکنه و دقیقا عکس این احساس رو به بیرون از خودش منعکس میکنه(چی شد حالا؟ شد مکانیسم reaction formation...دقت کنید که گفته میشه پایه و اساس سایر مکانیسم های دفاعی سرکوب هست...اینجا دقیقا مشخص میشه... احساس عشق رو سرکوب کرد چون پسندیده نبود نسبت به هم جنسش تمایلات جنسی نشون بده...وااای...خاک ور چوووک...بالنتیجه تبدیلش کرد به احساس خشم و نفرت؛ این میشه فرآیند وارونه سازی یا عکس العمل سازی)
حالا مشکل حل شد؟ د نه د...نفرت و خشمی هم که به سمت دوستش گسیل کرده پسندیده نیست و برای فرد اضطراب ایجاد میکنه بالتیجه اون رو نسبت میده به همون فرد، همون احساسی رو که خودش داره میگه تو داری...خودش از اون متنفره...میگه نه!!! تو از من متنفری...قیافه ی حق به جانب میگیره و خم به ابرو نمیاره و همه ی مسئولیت ها رو رد میکنه!
حالا اون طرف میشه چی؟؟؟ یه فرد "آزار دهنده" دیگه...چون به نظر فرد پارانویید، طرف مقابلش ازش متفر و خشمگین هست و قصد آسیب به اون رو داره...
از کجا شروع شد؟؟ از احساسات همجنس گرایانه...
جمله کتاب رو میخونیم: "تفاوت مهم بین فرافکنی و پارانویا در این است که پارانویا همیشه با احساس های همجنس گرایانه ی سرکوب شده نسبت به آزار دهنده مشخص میشه"
افتاد؟

الثانی:

الثالث:
انقدر مته به خشخاش نذارید...وقت کم میاریداااا....

الرابع:
موفق و پیروز و سربلند باشید.

مصفا جان واقعا عالی بود.مرسی

taranom92

New member
سلام ملیحه جون وفداجون کجااااید؟راوی جون زحمت کشیداینجا رو راه انداخت بیان بگیدچکار کردین؟من این مدت زبان آمار کاپلان ج یک رودرحال خوندنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا