سلام فداجون خوبی؟
چشم فداجون من میخونم اگه متوجه شدم توضیح میدم ولی الان زودبایدبرم گلم
بجه ها جونم كسي هست كه بتونه اينا رو بران توضيح بده.شايد 100 بار خوندمشون ولي متوجهشون نمي شم
نه متاسفانه من هنوزدارم توصیفی میخونم شماآمار رو ازکدوم منبع میخونید؟
الثانی:
اون جمله یعنی چه؟
1- حسن مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی فرم" هست و شایان مبتلا به بیماری "اسکیزوفرنی"...
حالا یه سوال میپرسم روی هوا جواب بده...منسوبان کدومیک از اینها (یعنی خانواده شون...هر کسی که اصل و نسبی باهاشون داره) احتمال ابتلاش به اختلالات خلقی بیشتره؟؟؟
آورین...آورین...حسن دیگه...اینجاست که باید گفت حسن خطرناکه حسن...
2-حسن رو که یادتون هست "اسکیزوفرنی فرم" داشت که ... جعفرقلی مبتلا هست به بیماری "دوقطبی"...خدا همه ی مرضای اسلام رو شفا بده...
حالا کدومیک از منسوبان این دوتا احتمال ابتلای بیشتری به اختلال خلقی سایکوتیک داره؟؟؟ منسوبان حسن یا جعفرقلی؟
بازم حسن بیچاره...
جنااااااااب مصفا با این مثالی که زدید تا اخر تو ذهنم میمونه.:thanks:.........خیلی بامزه توصیح دادید..........:25r30wi:
سلام پرندجون
مصفاجان مث استادامثال زده خیلی روشن وکامل واقعالطف کرد
میخواستم بیام برداشتموبنویسم که دیدم آقامصفازودتراومدن وجایی برای توضیح نذاشتن ازاین به بعدبهشون میگم استادمصفا
با سلام
الاول:
از دید فروید فرد پارانویید نسبت به یک جنس موافق(دوست سابق همجنس خود) احساس های همجنس گرایانه دارد البته اون اول اول کار...
بگو خب!!!
احساس همجنس گرایانه یعنی اینکه دوستش داره و عاشقشه دیگه...اما این احساس رو سرکوب میکنه و دقیقا عکس این احساس رو به بیرون از خودش منعکس میکنه(چی شد حالا؟ شد مکانیسم reaction formation...دقت کنید که گفته میشه پایه و اساس سایر مکانیسم های دفاعی سرکوب هست...اینجا دقیقا مشخص میشه... احساس عشق رو سرکوب کرد چون پسندیده نبود نسبت به هم جنسش تمایلات جنسی نشون بده...وااای...خاک ور چوووک...بالنتیجه تبدیلش کرد به احساس خشم و نفرت؛ این میشه فرآیند وارونه سازی یا عکس العمل سازی)
حالا مشکل حل شد؟ د نه د...نفرت و خشمی هم که به سمت دوستش گسیل کرده پسندیده نیست و برای فرد اضطراب ایجاد میکنه بالتیجه اون رو نسبت میده به همون فرد، همون احساسی رو که خودش داره میگه تو داری...خودش از اون متنفره...میگه نه!!! تو از من متنفری...قیافه ی حق به جانب میگیره و خم به ابرو نمیاره و همه ی مسئولیت ها رو رد میکنه!
حالا اون طرف میشه چی؟؟؟ یه فرد "آزار دهنده" دیگه...چون به نظر فرد پارانویید، طرف مقابلش ازش متفر و خشمگین هست و قصد آسیب به اون رو داره...
از کجا شروع شد؟؟ از احساسات همجنس گرایانه...
جمله کتاب رو میخونیم: "تفاوت مهم بین فرافکنی و پارانویا در این است که پارانویا همیشه با احساس های همجنس گرایانه ی سرکوب شده نسبت به آزار دهنده مشخص میشه"
افتاد؟
الثانی:
الثالث:
انقدر مته به خشخاش نذارید...وقت کم میاریداااا....
الرابع:
موفق و پیروز و سربلند باشید.