زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
سلااااااااااااااااااااااام دوستان
من برگشتم... حدود 110 صفحه عقبم:5:
خیلی خسته ام انشالله در اسرع وقت میام اون صفحات رو می خونم ...
فعلا با اجازه

سلاااااااااااااااام عزیزم قاصدکی . رسیدن بخیر همیشه به سفر همیشه به خوشی . خوش امدی عزیزم . خسته نباشی زودددددددد بیا که غیبتتات زیاد شده

eliii

New member
جناب مصفا خانواده های محروم که بحثشون مفصل ، شما فرض کنید ما خانواده کاملا مرفه ، حاضرید ۴۵ میلیون بابت تحصیل در دانشگاه تهران بدید در صورتی که با همین مبلغ تو یکی از بهترین دانشگاهای اروپا درس بخونید . خواهر من سوییس درس میخونه و ترمی ۷۰۰ فرانک میده ، یعنی حدودا ترمی ۳ میلیون . اونم تو سوییس که کشور خیلی مرفهیه . شوهر خواهرم که بورسیه شده که حقوقی میگیره که اینجا میتونه باهاش یه خونه خوب بخره

ainazhz

New member
من برگشتم... حدود 110 صفحه عقبم:5:
فعلا با اجازه

سلام قاصدکی . خوبی عزیزم؟ خوش اومدی. مسافرت خب بود؟ اخیییییییییی خیلی کار داری .:tsimuzpzwoap1t9y3o7 خسته گیتو در کن و بیا پیش ما ... :bunnyearsmiley:

rawy

New member
مدیر که کار نمیکنه راوی جون شما بشین و فقط دستور بده و نظارت کن . من میدونم جناب مصفا با کمال میل به شما کمک میکنن . تازه پیراشکی قبولی همدیگرم میخورید و لازم نیست تا برج میلاد برید . سریع و اسان . بد میگم ؟؟؟ فانوسی جونم شما بگو من بد میگم ؟؟؟؟؟؟

والا ما از اون خانواده هاش نیستیم الی جون ما از این مدیرهای زحمت کشیم :ahi5slcgm04mi8jqqkl خلاصه کاری داشتید بگید
668520_viannen_24.gif

سیلی نقد به از حلوای نسیه, مصفا خان که اسم برج میلاد میاد سرش گیج می ره
آقا مصفااااااااااااااااااااااااااا بدو پیش بند ببند تمرین کن ببینم :New (6):
به سلامتی خدا شفا داد دیگه صلوات لازم نیستین؟

yazdan

New member
سلااام جناب یزدان عزیز ، من هر روز بیشتر به این نتیجه میرسم که شما قبول نشی البته با رتبه خووووووب و مشاور نشی در حق خودتون و دوستان دیگه که احتیاج به راهنمایی دارن ظلم کردین

چیه؟ میخواید بگید من ظالمم؟
میدونم دیگه با 123 دستتون تو ی کاسس.اونم هی میگه من مظلوم نمایی میکنم.بابا من مظلومم.:sad::dadad4:

rawy

New member
کدوم کارا؟؟؟؟؟ منو فانوسی فقط جرقشو زدیم......... :25r30wi:
اینا همه تو ناخود اگاه شما بوده........:thumbsupsmileyanim: الان دیگه احساس ارامش می کنید..........

جرقه زدین؟
دیگه می خواستین چی کار کنین؟
با جزئیات و کلیات و عکس در شات های متفاوت آوردید اینجا دل ما رو بردید, تازه خودتونم خوردید و ما تماشاچی
هیییییییییی روزگار

mosaffa7

New member
یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
یا تنگ در آغــــــــوش بگیرم که بمیرم

فاضل نظری

yazdan

New member
کاسبی به سبک دانشگاه تهران!

دیگر از گذشته‌هایی که قانون اساسی از تحصیل رایگان همه شهروندان کشور سخن می‌گفت، خبری نیست؛ هرچند هنوز هم در قانون اساسی چنین بندی هست!

به گزارش «تابناک»، پس از مشکلاتی که سازمان سنجش برای داوطلبان دکترا پیش آورد و سرانجام هم معلوم نشد که چه شده و دانشجویان چه کار باید انجام دهند، اکنون از گوشه و کنار خبر می‌رسد که دانشگاه تهران، بدون هیچ گونه آگاهی‌رسانی، شهریه دوره شبانه خود را برای دانشجویان دکترا سه برابر کرده و این شهریه را از ۱۶ میلیون به ۴۵ میلیون تومان رسانده است.

بنا بر این گزارش، هرچند این خبر تا کنون رسما از سوی دانشگاه تهران اعلام نشده است، مقامات گوناگون دانشگاه تهران این خبر را تأیید کرده‌اند؛ خبری که مایه بهت مردم و البته مسئولان است. مسئولانی که مردمی بیندیشند و نخواهند از نمد مردم محروم برای خود کلاهی بدوزند.

اما در این میان نکاتی است که یادآوری می‌شود:

نخست: اینکه چگونه می‌شود، دوره شبانه بزرگ‌ترین دانشگاه کشور، ناگهان با افزایشی ۳۰۰ درصدی روبه‌رو ‌شود؟ این پرسشی است که تصمیم‌گیران این دانشگاه باید به آن پاسخ دهند. احتمالا مسئولان این دانشگاه برای درآمدهای مردم، افزایشی ۵۰۰ درصدی پیش بینی کرده‌اند و متناسب با این موضوع، دوره شبانه خود را ۳۰۰ درصد افزایش داده‌اند یا احتمالا توقع دارند خانواده دانشجویان از یارانه واریزی دولت، این ۴۵ میلیون فرزندان خود را بپردازند! واقعا چه منطقی پشت این مسأله است؟ نجابت مردم البته مدت زیادی است که باعث سوء استفاده مقامات مختلف شده است .

دوم: آنکه علمای دانشگاه تهران که چنین تصمیمی را گرفته‌اند، چرا آن را پنهان می‌کنند و آشکارا از آن سخن نمی‌گویند؟ آیا این کار به این دلیل نیست که آنان می‌خواهند دانشجویان را به اصطلاح دام بیندازند تا دانشجویانی که نه راه پیش دارند و نه راه پس، ناگزیر به پرداخت این ۴۵ میلیون تومان شوند؟ چون اگر دانشجویی پذیرفته و بعد متوجه شود که این مقدار پول را باید بپردازد و از خانواده کارگری و کارمندی هم باشد و پدر خانواده نتواند این مبلغ را تأمین کند و او بخواهد انصراف دهد، به صورت خودکار از آزمون سال بعد هم محروم می‌شود! مگر اینکه اگر خانه‌ای و آپارتمانی هست، فروخته شود تا پدر محروم خانواده، هزینه نخبگی فرزندش را بپردازد!

سوم: در دفترچه داوطلبان انتخاب رشته از وجود دوره شبانه نام برده شده، ولی گویا دانشگاه تهران دوره شبانه ندارد و به جای آن، دانشگاه تهران پولی جایگزین شده است؛ دانشگاه تهران پولی دیگر آخر طنز است!

اکنون باید پرسید اگر دوره شبانه وجود ندارد و به جای آن دانشگاه تهران پولی هست، چرا در دفترچه انتخاب رشته به آن اشاره نشده تا دانشجویان محروم از آن بگریزند؟

چهارم: در دفترچه انتخاب رشته نوشته شده که سقف شهریه دوره‌های شبانه و... نزدیک ۴۵ میلیون تومان است که خود دانشگاه، مقدار مبلغ را در این سقف مشخص می‌کند.

اکنون پرسش این است که چرا دانشگاه تهران، سقف را به یکباره در نظر گرفته است؟ چگونه برای مثلا آزادسازی قیمت‌ها و حذف یارانه‌ها، شیبی پنج ساله در نظر گرفته می‌شود تا فشار کمتری به مردم وارد شود، ولی در این باره، ضربه‌ای کاری به جسم رنجور خانواده‌های نخبه پرور اما محروم، زده می‌شود تا هوس دکتر شدن فرزندان خود را فراموش کنند؟

براستی چرا این گونه است؟

اکنون فضای تحصیلات تکمیلی در اختیار طبقه مرفه جامعه ایرانی قرار گرفته و در این باره باید گفت، دوره شبانه دانشگاه تهران نیز در اختیار پولدار‌ها قرار می‌گیرد و بیشتر خانواده‌های محروم ایرانی با این رویه باید قید تحصیلات تکمیلی را بزنند. شاید مسئولان دانشگاه تهران بر این باورند که این دانشجویان و خانواده‌های محروم آنان، هزینه فرار مغز‌ها را هم ندارند، پس از این ناحیه ضربه‌ای به کشور نمی‌خورد، باید پولدار‌ها را جذب کرد که فرار مغز‌ها نکنند، حال آنکه این بیچاره‌ها و فقیر‌ها تا قیامت بیخ ریش ما گیر هستند!

نکته پایانی اینکه دانشجویان و خانواده‌های محرومی که امیدی به اصلاح این روند ندارند، در گفت‌وگو با خبرنگار «تابناک» یک التماس داشتند و آن اینکه مسئولان دانشگاه تهران رسما بگویند، میزان شهریه ۳۰۰ درصد رشد داشته تا آنان با خیال راحت انصراف دهند! با این همه، آیا به کسی در این دولت می‌توان چشم داشت؟

..............................
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۱

من که تصمیممو گرفتم برم اگه میاید ی دفه ی مینی بوسی وانتی چیزی بگیرم باهم بریم.نوآوریم هست.
اگرم خواستید بصورت نمادین پیاده تا دانشگاه های معتبر دنیا میریم.احتمالآ اونام خوششون میادو زود پذیرشمون میکنن.:tonguesmiley:

287519_yyyyywelcomwagon.gif

rawy

New member
من نمی دونم چرا اومدن تو حیاط ما؟؟؟؟؟
اخ جوون پس شما هم با منید.........اگه تمیز باشن منم دوسشون دارم.......

پرند جون منم با حیوون تو خونه مخالفم, بیرون خونه هرچی باشه که خطرناک نباشه رو دوس دارم مثل سگ و گربه
اما تو خونه اصلاااااااااااااااااا
تنها چیزی که تو خونه مشکلی نداره گاهی وقتا بیاد جوجه است :heart:
(البته لی لی خانوم آیناز که خودش واسه خودش خونه داره, اون فرق می کنه)

mosaffa7

New member
خب یعنی الان اسم شما مک مصفا بوده به ما نگفته بودی؟ :(50):

بعله پروفسور مک دونالد

- - - Updated - - -

واسه من عسلی باشه لطفا, آب پرتقالم می خوام, نمک فلفلشم بذار کنارش خودم بریزم زیاد نشه طاقت فلفل زیاد ندارم

دستورش رو میدم...زحمتش با خودتون...پست های قبلی رو نخوندید مگه؟

mosaffa7

New member
محمدعلی نجفی معاون روحانی می شود

پ . ن: تاسف میخورم به حال اونایی که به دکتر نجفی رای ندادن...

نجفی که متولد 1330 در تهران است، ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان از سال ۱۳۵۹ به مدت یکسال به عهده داشت. وی توسط دکتر باهنر به عنوان معتمد وی برای تصدی پست وزارت آموزش و پرورش انتخاب و از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت، وی در چندین دوره در دولت‌های دکتر باهنر، میر حسین موسوی و هاشمی رفسنجانی چندین دوره به عنوان وزیر آموزش وپرورش خدمت کرد.

از مهمترنی اقدامات وی در زمان تصدی وزارت آموزش و پرورشش، تغییر نظام آموزشی به ترمی واحدی، افزایش بی‌سابقه حقوق معلمان و ایجاد مدارس نمونه دولتی و غیرانتفاعی می‌باشد. پس از دولت هاشمی با حکم سید محمد خاتمی به ریاست سازمان برنامه و بودجه انتصاب یافت.

rawy

New member
من برگشتم... حدود 110 صفحه عقبم
فعلا با اجازه

خوش اومدی قاصدک جووووووووووووووووونم
khosh.gif

2uge4p4.gif

bighug.gif

bliss.gif

yazdan

New member
یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
یا تنگ در آغــــــــوش بگیرم که بمیرم

فاضل نظری

فلاشرت روشنه مصفا جان.لااقل این اواخر ما فهمیدیم الهام بخش این اشعار کیه.:thanks:کی جناب مصفارو شاعر کرده:heart:

rawy

New member
بعله پروفسور مک دونالد

- - - Updated - - -

دستورش رو میدم...زحمتش با خودتون...پست های قبلی رو نخوندید مگه؟

واااااااا شما که پرفسور بالتازیییی, ما رو گذاشتی سرکار؟؟؟
زحمتش با خودم؟؟؟
451920_Cherna-aggh.gif
الهم صل علی محمد و آل محمد, الهم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا