زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
من فصل 36و اصلآ نخوندم وهیچ سوالیم تاحالا ندیدم که توی کالات نباشه.اما بزار ی راهنماییت کنم که تا آخر عمر منو دعا کنی.بجای فصل 36 کاپلان فصل3 رو بخون.بگو چشم....

سلاااااااام اقای یزدان.........
پس منم فصل 3 رو میخونم..............

parand

Well-known member
حداقل معلوم شد سال آینده برا شیرینی قبولیت به چی گیر بدیم.و خوبیش اینه حداکثر تا سال آینده یکی ازین شاهکارای ترو میخوریم
اقای یزدان ژله که قابل شمارو نداره..........تا سال دیگه من کلی غذا یاد میگیرم..............
من قبول شم حاظرم هر نوع شیرینی بدم.....................

eliii

New member
اره دقیقا...........
فکر کن هم اتاقیم شیم...........
ولی یه چیز بگم هر کس هم اتاقم شه شانس اورده چون انقد از بهم ریختگی بدم میاد حتی اگه ده ساعت ک ل ا س داشته باشم بیام ببینم اتاق کثیفه تا تمیزش نکنم اروم نمیشم...........
هم اتاقیام 4 سال خوش بودن..........

چیز ازین بهتر مال اصلا ساخته شدیم که هم اتاقی بشیم ، تقسیم وظایف میکنیم خرید با من تمیزی اتاق با تو خیلی هم خوبه

شوخی میکنم عزیزم ما هردو قبول بشیم تااااازه هم اتاقم بشیم من ۲ سال تمیز میکنم اشپزی میکنم خرید میکنم اصلا به جای شما درسم میخونم خدا رو چه دیدی شاید بجات امتحانم دادم فقط قبول بشیم

eliii

New member
من فصل 36و اصلآ نخوندم وهیچ سوالیم تاحالا ندیدم که توی کالات نباشه.اما بزار ی راهنماییت کنم که تا آخر عمر منو دعا کنی.بجای فصل 36 کاپلان فصل3 رو بخون.بگو چشم....

سلااام جناب یزدان عزیز ، من هر روز بیشتر به این نتیجه میرسم که شما قبول نشی البته با رتبه خووووووب و مشاور نشی در حق خودتون و دوستان دیگه که احتیاج به راهنمایی دارن ظلم کردین

parand

Well-known member
چیز ازین بهتر مال اصلا ساخته شدیم که هم اتاقی بشیم ، تقسیم وظایف میکنیم خرید با من تمیزی اتاق با تو خیلی هم خوبه

شوخی میکنم عزیزم ما هردو قبول بشیم تااااازه هم اتاقم بشیم من ۲ سال تمیز میکنم اشپزی میکنم خرید میکنم اصلا به جای شما درسم میخونم خدا رو چه دیدی شاید بجات امتحانم دادم فقط قبول بشیم
الی جوونم کاش این اتفاق میفتاد.......انشاا... شما امسال قبول میشی.......
من سال دیگه بهتون ملحق میشم........
من در بست درخدمتم.......

آخرین ویرایش:

eliii

New member
اقای یزدان ژله که قابل شمارو نداره..........تا سال دیگه من کلی غذا یاد میگیرم..............
من قبول شم حاظرم هر نوع شیرینی بدم.....................

پرند عزیزم شما به درسا برس ، خواستی استراحتم کنی دوباره از همینا درست کن مااااااا از همین میخوایم شما از وقتت استفاده کن عزیزم . هرچند که چیزی نمونده تا قبولی و نتایج و ایناااااا

eliii

New member
الی جوونم کاش این اتفاق میفتاد.......انشاا... شما امسال قبول میشی.......
من سال دیگه بهتون ملحق میشم........
من در بست درخدمتم.......

ای پرندی ... تو قبول نشی من بشم ... نه بابا دوستم تو درصدات بهتر از من بود . اصلا ارزو و دعا کردن که محدودیت نداره انشاا... که هردو قبولیم و از خوشحالی ... من که یه نفس جیغ میزنم . خواهرم امروز بهم میگه جوابا کی میاد ؟؟ میگم ۶ ، گفت من میرم بیرون احتمالا گوشیمم خاموش میکنم تو قبول بشی جیغ و ... قبول نشی گریه و زاری و ایناااا... خلاصه ترجیح داد روز ارومی رو داشته باشه

parand

Well-known member
پرند عزیزم شما به درسا برس ، خواستی استراحتم کنی دوباره از همینا درست کن مااااااا از همین میخوایم شما از وقتت استفاده کن عزیزم . هرچند که چیزی نمونده تا قبولی و نتایج و ایناااااا
مرسی الی جونم...............
هر چی شما بگی.......
من فقط همینو بلدم........پس همینو براتون درست میکنم..........

parand

Well-known member
نه الیییییییییییییییی نمیدمش به پرند.. میخواد ببرتش حموم اخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

پس من گریه میکنم...............
ای بابا حموم که بد نیست.........تازه دختره براش یه گل سر خوشگلم میخرم.........
ایناز اصلا به من میاد من بی رحم باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بده دیگه..................

eliii

New member
نه الیییییییییییییییی نمیدمش به پرند.. میخواد ببرتش حموم اخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

پرند چقدر اینازو ترسوندیااااا. ایناز جونم امشب خواب نبینی پرند امده بردتش حموم ... دیگه من گفتم حتما میبینی

parand

Well-known member
ای پرندی ... تو قبول نشی من بشم ... نه بابا دوستم تو درصدات بهتر از من بود . اصلا ارزو و دعا کردن که محدودیت نداره انشاا... که هردو قبولیم و از خوشحالی ... من که یه نفس جیغ میزنم . خواهرم امروز بهم میگه جوابا کی میاد ؟؟ میگم ۶ ، گفت من میرم بیرون احتمالا گوشیمم خاموش میکنم تو قبول بشی جیغ و ... قبول نشی گریه و زاری و ایناااا... خلاصه ترجیح داد روز ارومی رو داشته باشه

الی جونم من درصد نگرفتم.........
امیدوارم قبول شی.........انقد جیغ بکشی تا همسایه ها عاصی شن........:a2d3:

eliii

New member
پس من گریه میکنم...............
ای بابا حموم که بد نیست.........تازه دختره براش یه گل سر خوشگلم میخرم.........
ایناز اصلا به من میاد من بی رحم باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بده دیگه..................

ای بابا این پرند که بچه حساااااااس

چه کنیم ؟؟؟

eliii

New member
الی جونم من درصد نگرفتم.........
امیدوارم قبول شی.........انقد جیغ بکشی تا همسایه ها عاصی شن........:a2d3:

از صمیم قلبم میگم انشاا.... اصلا منو تحویل دوستان زحمت کش نیروی انتظامی بدن . نه اصلا منو تحویل دوستان زحمتکش و پرستاران مهربون بدن

parand

Well-known member
پرند چقدر اینازو ترسوندیااااا. ایناز جونم امشب خواب نبینی پرند امده بردتش حموم ... دیگه من گفتم حتما میبینی
ولی من کاری نکردم فقط حسمو گفتم..........:sadsmiley:
اقای مصفا شما پادر میونی کنید شاید راضی شه...........

eliii

New member
از صمیم قلبم میگم انشاا.... اصلا منو تحویل دوستان زحمت کش نیروی انتظامی بدن . نه اصلا منو تحویل دوستان زحمتکش و پرستاران مهربون بدن

من یک سندرم جدید کشف کردم ترکیبی از سادیسم و مازوخیسم هستش ،.
امیدوارم زودتر در جریان این موضوع قرار بگیرم که خونسردی و کنترل بر احساسات یکی از شروط مهم روانشناس بودنه

parand

Well-known member
من یک سندرم جدید کشف کردم ترکیبی از سادیسم و مازوخیسم هستش ،.
امیدوارم زودتر در جریان این موضوع قرار بگیرم که خونسردی و کنترل بر احساسات یکی از شروط مهم روانشناس بودنه
نه الی راحت باش.......
ادم فقط یکبار ارشد قبول میشه......
این موقعیت تکرار نمیشه..................

eliii

New member
پرند عزیزم جناب مصفا جناب یزدان و ایناز عزیزم من دیگه برم با اجازتون ، در کنارتون بودم خیلی خوب بود . شبتون بخیر انشاا... فردا یکی از بهترین روزاتون باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا