عینک آفتابیتون

mahsa.

New member
اونوقت از کجا تشخیص بدیم داره کثیف میکنه نه تمیز ؟
رفع اسپم: مسواکم یکی از مهمترین ملزوماته کی گفته اسپمه؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا چرا همه ی سوالای سختو از من میپرسین الان میرین دوباره رو بحث مارک و مارک های داغون مسواک و خمیر دندون میگین اونموقع من باید بیام بگم داروگر استفاده میکنمممممممممم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sa@@ra

New member
سارا من عینک خودمو با اونی که تو سایت ebay هستش مقایسه کردم تقریبا یکین ولی یه فرقایی دارن قیمتشونم خیلی تفاوت داره ینی مال اون سایته بدله؟
یا مال من؟
البته فک کنم مال من اصل باشه اخه تو اون سایت ننوشته مال کجاست اما رو عینک من حک شده

ساکار تا حایی که میدونم ebay همش اصل ننیست و دست دوم هم داره
تازه ایران که میتونه خرید کنه مگه امیرکا تحریمو شکونده ما نمیدونیم
خیلیاشم مارک نداره دقت کرده باشی

sa@@ra

New member
آقا چرا همه ی سوالای سختو از من میپرسین الان میرین دوباره رو بحث مارک و مارک های داغون مسواک و خمیر دندون میگین اونموقع من باید بیام بگم داروگر استفاده میکنمممممممممم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
:25r30wi::25r30wi:

am-ml

New member

نه مهسایی ؛این از اون مورداست که وطنیش معمولا قابل اعتماد تره؛اینجا اینقدر که جنس خارجی هست ایرانی نیست ولی مارکای خوب اصلش دیگه گیر نمیاد ؛دامادمون (همین جدیده) داروساز هستن ،میگه بعضی مارکای داخلی صد شرف به این خارجی ها داره.
پس زنده باد داروگر (اون دورنگاش):a2d3:

sa@@ra

New member
مثلا یه جا زده club master rayban نه رو دستش ریبنه نه شیشه نه کد داره

mj1919

New member
من منظورم مارک بودنش نیست،

می خوام بگم، توی اروپا، عینک چینی، با استاندارد ce، می فروشند؛ 5 هزار تومن!

هر غیر برندی ، بد نیست، ولی الزاما برند ها خوبند، و نکته ی دیگه اینکه برند ها خیلی خیلی بیشتر از قیمتشون (ارزششون) از مشتری پول می گیرند

sa@@ra

New member
یعنی تو categorry کش.رهایی که میتونه ازش خرید کنه ایران نیس

اسرائیل هست ایران نیس:25r30wi::25r30wi:

am-ml

New member
2qiphs4.jpg
متولد 21 ژوئن 1967 در پاريس. پدر و مادر ايراني اميديار در دهه 60 براي تحصيل به پاريس رفته بودند و در همانجا با هم آشنا شدند و ازدواج کردند. مادر اميديار در دانشگاه سوربن زبانشناسي مي خواند. وقتي پير تنها فرزند خانواده شش ساله بود همه به آمريکا مهاجرت کردند چون پدر اميديار که اورولوژيست بود در دانشگاه جان هاپکينز شغل گرفته بود. اميديار در شهر واشينگتن بزرگ شد و مدتي هم با مادرش به هاوايي رفت. از کودکي به کامپيوتر علاقه داشت. در سال 1988 از دانشگاه تافتز در رشته کامپيوتر مدرک گرفت. حدود ده سال در مشاغل معمولي کار کرد تا اينکه شرکت اي بي را افتتاح کرد.
فکر ساخت اي بي اتفاقي به ذهن اميديار رسيد. دوست دخترش کلکسيون اسباب بازي Pez داشت. يک شب که با هم شام مي خوردند دوست دخترش شکايت کرد که آدمهايي را که به اين اسباب بازي علاقه مند باشند نمي شناسد تا از آنها جنس بخرد. پير هم يک سايت براي او زد تا بتواند با ديگر کساني که مي خواهند اسباب بازيهايشان را بفروشند يا بخرند ارتباط پيدا کند. موفقيت چشمگير اين سايت منجر به ساخت اي بي در سال 1998 شد. در کمتر از شش ماه شرکت 750 ميليون دلار درآمد و 1/2 ميليون نفر عضو داشت. پير در سال 99 ازدواج کرد. همسرش حالا بيش از 400 مدل اسباب بازي دارد. امروزه پير يک خيريه به نام لنياد اميديار دارد و بيشتر وقتش را در امور خير مي گذراند.

sakar

New member

مهسا خوبیه این تایپیک اینه که یکی مث تو توشه که بخندیم
رفع اسپم: خمیر دندونو نمیدونم ولی ضد آفتاب میگن هر کی از کشور خودش بگیره بهتره چون جنس پوستا فرق میکنه مگه اینکه مثلا فرانسه خاص ایرانیا درست کرده باشه
خمیر دندون مال ایران اگه مونتاژ نباشه اصله دیگه هر چی اصلش باشه خوبه چه ایرانی چه خارجی

هر غیر برندی ، بد نیست، ولی الزاما برند ها خوبند، و نکته ی دیگه اینکه برند ها خیلی خیلی بیشتر از قیمتشون (ارزششون) از مشتری پول می گیرند
اخه جناب مدیر این کیفیت ce چینی ینی با مارکدارا یکیه ؟؟؟؟؟؟؟من که اینطوری فک نمیکنم
مام که میگیم اصل منظورمون کیفیته
بنظر من عینک ارزش داره واسش خرج کنی حتی بیشتر از ارزشش فرض کن یه عینک اصل بگیری 8 سال کم کمش اگه دوست محترمی ازت نگیره یا ...... واست خدمت میکنه بازم قیمتش زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فک نمیکنم زیاد باشه

میدونستین e bay مال یه ایرانی هست؟

الان فهمیدم ینی اصلا این سایتو نمیشناختم تا بدونم صاحبشم ایرانیه
فقظ یه ایرانی میتونه دست یه چینیو از پشت ببنده .......جنساشون اینی که من دیدم اصل نیست

sa@@ra

New member

پیر امیدیار دیگه متولد فرانسه
کسی که کفته بود هیج حسی به سرزمین مادریش نداره
وووووی چقد اسپم
رفع اسپم
عاقا عیم افتابی بزنید دیگه
مهسا دکتر با من بحث نکنید ارزش چشاتون بیشتره:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

حسان

Well-known member

:applause:

sa@@ra

New member

پیر امیدیار دیگه متولد فرانسه
کسی که کفته بود هیج حسی به سرزمین مادریش نداره
وووووی چقد اسپم
رفع اسپم
عاقا عیم افتابی بزنید دیگه
مهسا دکتر با من بحث نکنید ارزش چشاتون بیشتره:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

mj1919

New member
این کیفیت ce چینی ینی با مارکدارا یکیه ؟؟؟؟؟؟؟من که اینطوری فک نمیکنم
مام که میگیم اصل منظورمون کیفیته
بنظر من عینک ارزش داره واسش خرج کنی حتی بیشتر از ارزشش فرض کن یه عینک اصل بگیری 8 سال کم کمش اگه دوست محترمی ازت نگیره یا ...... واست خدمت میکنه بازم قیمتش زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فک نمیکنم زیاد باشه
توی اروپا، عینک چینی، با استاندارد اروپا
هر غیر برندی ، بد نیست

:riz303:
با من بحث نکنید ارزش چشاتون بیشتره:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

100%

ولی هر عینک ارزونی، واسه ی چشم مضر نیست

ولی وقتی کسی می خواد، پول خیلی خیلی حیلی بیشتر از قیمت واقعی یک کالا ، رو بهش بده، نمیشه مجبورش کنه این کارو نکنه،
فقط میشه پیشنهاد کنی که شاید این قیمت واقعی ش نباشه!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

sakar

New member
:riz303:

100%

ولی هر عینک ارزونی، واسه ی چشم مضر نیست

ولی وقتی کسی می خواد، پول خیلی خیلی حیلی بیشتر از قیمت واقعی یک کالا ، رو بهش بده، نمیشه مجبورش کنه این کارو نکنه،
فقط میشه پیشنهاد کنی که شاید این قیمت واقعی ش نباشه!

جناب مدیر شما بشینید بچه ها هستن زحمتشو میکشن

اگه هر ارزونی بد نیست در کل چه عینکی بده؟

mj1919

New member
جناب مدیر شما بشینید بچه ها هستن زحمتشو میکشن

اگه هر ارزونی بد نیست در کل چه عینکی بده؟

جنس بی کیفیت بده!
جنس ارزون بد نیست!

هر جنس بی کیفیتی ارزون نیست، و هر ارزونی الزاما بی کیفیت نیست!

مثلا وقتی آیفون میاد ایران، قیمتش 5 میلیونه ، مثلا، ولی بعد از یک سال، تقریبا به قیمت جهانی ش نزدیک، میشه، چیزی نزدیک 1.5 میلیون، مثلا
حالا کس که 5 میلیون خریده، جنس با کیفیت تر خریده؟ اونی که 1ملیون خریده چطور؟

در مورد کلیه ی لوازم مصرفی (تقریبا) استاندردهایی شکل گرفته (مثلا، ایزوها، استاندارد های اروپا ، استاندارد ایران، و...) خب، هر کدوم که استاندارد باشه، الزاما شرایط حد نصاب رو کسب کرده،
حالا هر قیمتی می خواد داشته باشه.

در مورد فلسفه ی برند سازی، انشاالله یک وقتی صحبت می کنم، که برند چیست و چرا بوجود میاد.

mahsa.

New member
مهسا خوبیه این تایپیک اینه که یکی مث تو توشه که بخندیم
رفع اسپم: خمیر دندونو نمیدونم ولی ضد آفتاب میگن هر کی از کشور خودش بگیره بهتره چون جنس پوستا فرق میکنه مگه اینکه مثلا فرانسه خاص ایرانیا درست کرده باشه
خمیر دندون مال ایران اگه مونتاژ نباشه اصله دیگه هر چی اصلش باشه خوبه چه ایرانی چه خارجی

جاااااااااااااااااان یعنی چی اونوقت باشه بخندین ........منم میخندم:rolleyessmileyanim:

تنها چیزی که من مارک خارجیشو مصرف میکنم ضد افتابه خو اسم تاپیکو عوض کنید بگین آنتی مهسا.

sakar

New member
جنس بی کیفیت بده!
جنس ارزون بد نیست!

هر جنس بی کیفیتی ارزون نیست، و هر ارزونی الزاما بی کیفیت نیست!

مثلا وقتی آیفون میاد ایران، قیمتش 5 میلیونه ، مثلا، ولی بعد از یک سال، تقریبا به قیمت جهانی ش نزدیک، میشه، چیزی نزدیک 1.5 میلیون، مثلا
حالا کس که 5 میلیون خریده، جنس با کیفیت تر خریده؟ اونی که 1ملیون خریده چطور؟

در مورد کلیه ی لوازم مصرفی (تقریبا) استاندردهایی شکل گرفته (مثلا، ایزوها، استاندارد های اروپا ، استاندارد ایران، و...) خب، هر کدوم که استاندارد باشه، الزاما شرایط حد نصاب رو کسب کرده،
حالا هر قیمتی می خواد داشته باشه.

در مورد فلسفه ی برند سازی، انشاالله یک وقتی صحبت می کنم، که برند چیست و چرا بوجود میاد.
جناب مدیر مث اینکه شما تو بازار نیستید
مثلا شما گلکسی 4 رو پاشی بری از دم در کارخونش بگیری تقریبا 800 $ ولی شما حساب کن خرج رفت و برگشتتو ایناش حساب نیست؟
اجاره مغازه یا رهنش ؟
مدت خواب سرمایت ؟
اینا حساب نیست؟
درسته بعضیا شورشو در میارن از بس میکشن رو قیمت ولی در مورد عینک اینطوری نیست چون قیمت کارخونش با کشورای دیگه زیاد فرق نمیکنه
در مورد برندم یه توضیح کوتاه بدید اینجا تفهیم بشیم بهتره

بالا