عینک آفتابیتون

nuter.93

New member
ماركش رو نمودونم _ قهوه ايه يكمم كرون بود براي جيب خالي من كه حدود 150 در اومد! كلا زياد استفاده نميكنم دوست ندارم دنيا رو از بشت عينك افتابي ببينم_ به نظرم رنك و طراوت دنيا با جشم زيباتره_ ترجيه ميدم ساده تر باشم و ساده تر ببينم! راستي رنك عينك هم مهمه؟ يني حتما بايد مشكي باشه تا استاندارد باشه؟

..RANA..

New member
ماركش رو نمودونم _ قهوه ايه يكمم كرون بود براي جيب خالي من كه حدود 150 در اومد! كلا زياد استفاده نميكنم دوست ندارم دنيا رو از بشت عينك افتابي ببينم_ به نظرم رنك و طراوت دنيا با جشم زيباتره_ ترجيه ميدم ساده تر باشم و ساده تر ببينم! راستي رنك عينك هم مهمه؟ يني حتما بايد مشكي باشه تا استاندارد باشه؟
فک نکنم رنگ زیاد مهم باشه .... شیشش باید مرغوب باشه .

sakar

New member
من یکیش ریبن ولی الان
مث اواتارم استفاده میکنم

سارا اواتارت عینک آفتابی داره

آدم وقتی خودش عینکی باشه واسه عینک آفتابی زدن یا باید لنز بزاره یا عینک آفتابی طبی بزنه ترجیح میدم از سایه راه برم!

میتونی بدی واست درست کنن یه لولا رو عینک خودت میذارن بعد شیشه های عینک آفتابیو واست کار میذارن که البته یکم حوصله و دقت میخواد و یکمم شاید گرون در بیاد چون با عینک طبی باید افتابیه اصل بندازی که واسه دیدت مشکل پیش نیاد یکی از فامیلامون اینکارو کرده بود خیلیم با و شیک

ازاین عینک افتابیا که کنار دیوار میفروشن 5تومنیا خیلی خوب
علت رضایتم:قیمت مناسب.

مهسا 5 تومنی سالای پیشو میگی دیگه اونا خودشون در حد اصلای الانن اما از شوخی گذشته میگن عینکای بدل خیلی بدن واسه چشم من اصلا اهل مدو پول خرج کردن نیستم ولی چشم یکی از اعضای مهم بدنه بنظرم خیلی بیشتر از اینا اهمیت داره عیدیاتو جم کن یه خوبشو بخر

عینک آفتابی خوب داشتم، دیگه ندارم! رفیقم گذاشت جیبش دیگه نداد
الانم از همون عینک های 5 تومنی می زنم!
شمام که مث مهسا خانم:New (6):

ساکار بیا در گوشت بگم خوب اینجووو روم نمیشه:
بیست و.... به غیر از گم شده ها: ):
اقا دگه بخوام بگم از چی خوشم نمیاد میشه اسپم
ایشالله یه تاپیک دیگه

سارا جان مبارکت باشن روت بشه عزیز دیگه که همه قرار نیست تو یه سطح باشن بچه مایه دار انجمنمونی خوش باش
بد به حال اون چیزی که تو ازش بدت بیاد بیچارش میکنی لابد
یه پیشنهاد دارم یه تعداداز عینکاتو بده به کسایی که لازمش دارن اینجوری کسیم طمع نمیکنه بی اجازه ورشون داره
میتونی انجمن خیریه سارا را بندازی :a2d3:

Gucci
اما خیلی قدیمیه من ازش راضیم چون سبکه و تو آفتاب خیلی راحت میتونم راه برم
چیکار کنم به وسایلام وابسته شم نمیتونم چیزی رو جای گزین کنم

گفتی خیلی وقته داریش ...........یه سوال به ذهنم رسید یه عینک هر چقدرم که اصل باشه طول عمرش چنده؟؟؟؟[/ ]

: : فقط در مورد عینک ،بقیه چیزا نه.:
میگم لیلا دلیل گم کردن عینکات مفتی بودنشون نیست شماره پسر عمه تو بده توجیهش کنم :p7977cujr38iyymsu8:
افرین به فامیلاتون چقد خوب

i:

من خودم هم جا میزارم
اونا که دیگه سهله

ساراااااااااااااا :5:

رنگ تاثیری نداره بیشتر جهت زیباییه و اینکه سلایق فرق میکنه، شیشه یا پلاستیک عینک اصل باشه رنگش تاثیر زیادی روش نداره

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
رنگ ها مهم هستن و با توجه به نوع محیط باید رنگ رو انتخاب کرد ولی اینکه بگیم مثلا رنگ مشکی بهتر از قهوه ای هستش نه غلط هست،رنگ رو باید با توجه به شدت نور آفتاب در محیط و یا زمان استفاده (طول زمان ) و ... انتخاب کرد.
شکل عینک و وزن اون و ... هم مهم هست.
اما این عینک های غیر استاندارد واقعا به چشم آسیب میرسونه و خطرناکه ؛خصوصا اگر مدت طولانی و در آفتاب شدید استفاده بشن.(مهسا که کلا شوخ هست و منظورم به مهسا یا سایر دوستان نیست کلی عرض کردم و مطمئنم خود مهسا و ... اطلاعات بهتری دارن )

mahsa.

New member
مهسا 5 تومنی سالای پیشو میگی دیگه اونا خودشون در حد اصلای الانن اما از شوخی گذشته میگن عینکای بدل خیلی بدن واسه چشم من اصلا اهل مدو پول خرج کردن نیستم ولی چشم یکی از اعضای مهم بدنه بنظرم خیلی بیشتر از اینا اهمیت داره عیدیاتو جم کن یه خوبشو بخر

عزیزم مهسا بیچاره عینک طبی میزنه که وقتی چشمو باز میکنم کورمال دنبالش میگردم و شب بعد خاموش کردن لامپ ازچشام برش میدارم البته تک استکانی نیستم ولی خیلی بهش عادت دارم روچشمم نباشه یجورایی تمام حسهای پنجگانم مختل میشه .عینک افتابی نمیزنم ولی برای احتیاط یدوه از اون 5تومنی های قدیم 20تومنی الان دارم.

mahsa.

New member
رنگ ها مهم هستن و با توجه به نوع محیط باید رنگ رو انتخاب کرد ولی اینکه بگیم مثلا رنگ مشکی بهتر از قهوه ای هستش نه غلط هست،رنگ رو باید با توجه به شدت نور آفتاب در محیط و یا زمان استفاده (طول زمان ) و ... انتخاب کرد.
شکل عینک و وزن اون و ... هم مهم هست.
اما این عینک های غیر استاندارد واقعا به چشم آسیب میرسونه و خطرناکه ؛خصوصا اگر مدت طولانی و در آفتاب شدید استفاده بشن.(مهسا که کلا شوخ هست و منظورم به مهسا یا سایر دوستان نیست کلی عرض کردم و مطمئنم خود مهسا و ... اطلاعات بهتری دارن )

بی پولی شوخی بردار نیست..........

sakar

New member
عزیزم مهسا بیچاره عینک طبی میزنه که وقتی چشمو باز میکنم کورمال دنبالش میگردم و شب بعد خاموش کردن لامپ ازچشام برش میدارم البته تک استکانی نیستم ولی خیلی بهش عادت دارم روچشمم نباشه یجورایی تمام حسهای پنجگانم مختل میشه .عینک افتابی نمیزنم ولی برای احتیاط یدوه از اون 5تومنی های قدیم 20تومنی الان دارم.

این کامنتت جهت سرویس کردن بود عایا؟؟؟؟؟:image170: الان اینوریم

mohana

Well-known member
عینک آفتابی رو معمولا استفاده نمیکنم چشمام زیر نور آفتاب خوشرنگ میشه:25r30wi:... ولی خب گاهی اوقات مجبورم دیگه:whistle:
عکسشو پیدا نکردم بذارم:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
لورنزو مشکی خوبه اما مشکل همشون اینه که بشکنن خیلی گرونن من توصیه میکنم پولارایز بخرید خیلی خنک و راحته عکسشو نداشتم

sakar

New member
عینک آفتابی رو معمولا استفاده نمیکنم چشمام زیر نور آفتاب خوشرنگ میشه:25r30wi:... ولی خب گاهی اوقات مجبورم دیگه:whistle:
عکسشو پیدا نکردم بذارم:rolleyessmileyanim:

من چشام زیر افتاب راه میرن
میگم عینکت اسمم نداره :riz277:

sakar

New member
راه میره؟:riz481:
سرجیومارتینی
اره راه میره اونم به شدت
میگم عینکت اینه؟
52883.jpg
]

بالا