رفقای با معرفت بیان اینجا....

love virology

New member
پر طاووس قشنگ است به كركس ندهند
معرفت بار گرانيست به هركس ندهند
معرفت راه رهائيست به هر نفس ندهند
معرفت بذر نشكفته عشقيست به نارس ندهند
معرفت علميست كه شناسد كس ز ناكس
اين علم گران را در عالم عرفان بنا كس ندهند

- - - Updated - - -

اين علم گران را در عالم عرفان بنا كس ندهند

love virology

New member
دل من دير زمانی است كه می پندارد :

« دوستی » نيز گلی است ؛

مثل نيلوفر و ناز ،

ساقه ترد ظريفی دارد .

بی گمان سنگدل است آنكه روا می دارد

جان اين ساقه نازك را

- دانسته-

بيازارد !

در زمينی كه ضمير من و توست ،

از نخستين ديدار ،

هر سخن ، هر رفتار ،

دانه هايی است كه می افشانيم .

برگ و باری است كه می رويانيم

آب و خورشيد و نسيمش « مهر » است

گر بدانگونه كه بايست به بار آيد ،

زندگی را به دل‌انگيزترين چهره بيارايد .

آنچنان با تو در آميزد اين روح لطيف ،

كه تمنای وجودت همه او باشد و بس .

بی‌نيازت سازد ، از همه چيز و همه كس .

زندگی ، گرمی دل های به هم پيوسته ست

تا در آن دوست نباشد همه درها بسته ست .

در ضميرت اگر اين گل ندميده است هنوز ،

عطر جان‌پرور عشق

گر به صحرای نهادت نوزيده است هنوز

دانه ها را بايد از نو كاشت .

آب و خورشيد و نسيمش را از مايه جان

خرج می بايد كرد .

رنج می بايد برد .

دوست می بايد داشت !

با نگاهی كه در آن شوق برآرد فرياد

با سلامی كه در آن نور ببارد لبخند

دست يكديگر را

بفشاريم به مهر

جام دل هامان را

مالامال از ياری ، غمخواری

بسپاريم به هم

بسراييم به آواز بلند :

- شادی روی تو !

ای ديده به ديدار تو شاد

باغ جانت همه وقت از اثر صحبت دوست

تازه ،

عطر افشان

گلباران باد . فریدون مشیری

Maryam7313

New member
من که معرفتمو همه جوره به دوستام چه تو فضای مجازی چه بیرون نشون دادم. ولی واقعا دوست با معرفت نداشتم

nazgol

New member
من که معرفتمو همه جوره به دوستام چه تو فضای مجازی چه بیرون نشون دادم. ولی واقعا دوست با معرفت نداشتم

آفرین به شما رفیق با معرفت..با من دوست میشی؟؟؟
خیلی خوش بحالت که رفیق بی معرفت نداشتی..

nazgol

New member
اين علم گران را در عالم عرفان بنا كس ندهند[/quote]

چه شعر قشنگی ووولک
معرفت مثل پر طاووس زیباست
معرفت یه بار و علم گرانبهاست مثل علم عرفان...یه موهبت الهی که خدا به هر کس عطا نکرده...بنظر منم یه خصلت ذاتیه در اصل ممکنه اکتسابی هم بشه اما اصلش ذات طرفه

nazgol

New member
دوست با معرفت!!!
فکر می کردم دارم ولی لحظه های خوش ام وقتی حسادتشونو ناراحتیشونو دیدم
به با معرفت بودنشون شک کردم
به خاطر همین زیاد رو دوست حساب باز نمی کنم
فقط برا گذروندن وقت اونم وقت غیر ضروری بگو بخند و درد ودل
خانواده ام با معرفت ترین دوست های زندگیم بودن
من و همین طوری که هستم دوسم دارن
به ناراحتیم ناراحت به خوشیم خوشحال
وقتی کمک میخوایم همیشه دستی برای کمک از طرف خانواده هست
ولی دوست های آدم همیشه از آدم دستگیری نمی کنن!

مرسی مریم جون که نظرتو گفتی
خانواده با معرفت ترین دوست
بقیه نمیخان بامعرفت ترین دوستاشونو بگن اینجا؟؟همراه با ویژگیای اصلیشون ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

بهای دوست نه به زیبایی اوست ونه به دارایی اوست بلکه تنها به وفای اوست

نازگل جون من ی دوست شیرازی دارم ک کارشناسی هم خوابگاهی بودیم اون الان ارشد پرستاری شیرازه خدا شاهده بهترین و تنهاترین دوستمه ک تو همه شرایط کنارم بوده با اینکه اون ازم دوره ولی با حرفاش همیشه بم امید و آرامش میده و ب نوبه ی خودش ی مشاوره ی بی نظیره

nazgol

New member
نازگل جون من ی دوست شیرازی دارم ک کارشناسی هم خوابگاهی بودیم اون الان ارشد پرستاری شیرازه خدا شاهده بهترین و تنهاترین دوستمه ک تو همه شرایط کنارم بوده با اینکه اون ازم دوره ولی با حرفاش همیشه بم امید و آرامش میده و ب نوبه ی خودش ی مشاوره ی بی نظیره

خدا برات حفظش کنه نیلوفر جون. توی انجمن چی؟؟دوستی داشتی که با معرفت ترین باشه؟اگه آره چه ویژگیایی داشته؟

BBT

New member
منم یه دوست داشتم خیلی با هم صمیمیمی بودیم ولی وقتی نامزد کرد دیگه ..............

nazgol

New member
بعد ازدواجش صمیمیتش کم شد یا کلا کات کرد؟؟
من یکی از دوستام نامزد کرد اما تغییری در رابطه ما شکل نگرفت صمیمی ترم شدیم چون من بانی ازدواجشون شدم. بنظرت ازدواج کردن روی معرفت اثر داره؟؟

BBT

New member
بعد ازدواجش صمیمیتش کم شد یا کلا کات کرد؟؟
من یکی از دوستام نامزد کرد اما تغییری در رابطه ما شکل نگرفت صمیمی ترم شدیم چون من بانی ازدواجشون شدم. بنظرت ازدواج کردن روی معرفت اثر داره؟؟
نه خیلی کم شد فاصله ها زیاد شد
ازدواج به نظرم یکی از مهترین عامل ها برای تموم شدن دوستی هاست
مسعولین باید یه فکری بکنن :ph34r-smiley:

آره تو انجمن یکی خودتی گلم ک هروقت کارت دارم همیشه هسی و جوابمو میدی و یکیم پرنیا جونه ک تو انجمن ماماییه

دوستای من اونایی ک نامزد کردن همه بی معرفت شدن و هیچ استثنایی هم ندارن ولی امیدوارم من اینجور نشم
خدا برات حفظش کنه نیلوفر جون. توی انجمن چی؟؟دوستی داشتی که با معرفت ترین باشه؟اگه آره چه ویژگیایی داشته؟

nazgol

New member
نه خیلی کم شد فاصله ها زیاد شد
ازدواج به نظرم یکی از مهترین عامل ها برای تموم شدن دوستی هاست
مسعولین باید یه فکری بکنن :ph34r-smiley:

دیگه بعد ازدواج همسر آدم میشه رفیق فابریکش..خب طبیعیه روابط کمرنگ بشه..اما من خیلی زن و شوهرارو میشناسم فقط برحسب اینکه زن و شوهرن کنار هم تایم میگذرونن و باهم رفیق نیستن
و این چقد بده واقعا.حس خیلی خوبیه که همسرت رفیق فابریکتم باشه و این حس دو طرفه باشه
بنظرت برای معرفت بخرج دادن جنسیت طرف مقابل تاثیری داره؟؟مثلا من که دخترم باید برا پسرا معرفت مایه نذارم اما برا دخترا با معرفت باشم؟؟یا برعکس؟نظرت چیه؟؟

BBT

New member
دیگه بعد ازدواج همسر آدم میشه رفیق فابریکش..خب طبیعیه روابط کمرنگ بشه..اما من خیلی زن و شوهرارو میشناسم فقط برحسب اینکه زن و شوهرن کنار هم تایم میگذرونن و باهم رفیق نیستن
و این چقد بده واقعا.حس خیلی خوبیه که همسرت رفیق فابریکتم باشه و این حس دو طرفه باشه
بنظرت برای معرفت بخرج دادن جنسیت طرف مقابل تاثیری داره؟؟مثلا من که دخترم باید برا پسرا معرفت مایه نذارم اما برا دخترا با معرفت باشم؟؟یا برعکس؟نظرت چیه؟؟

ادما باید با هم با معرفت برخورد کنن

darab

New member
به نظرم بهتره به جاي كلمه بامعرفت بگيم وفادار يا فداكار. بهترين دوست آدم بعد ازخداوند بايد همسرآدم باشه در غير اينصورت ازدواج حاصلي نداشته.حالا جدا از بحث ازدواج من دوستي دارم كه بيشتر از اينكه توشادي پيشم باشه توسختي ها دستمو گرفته.تو اين انجمن هم آبجي بهارم بهترين دوستمه:riz304:

nazgol

New member
ن

آره تو انجمن یکی خودتی گلم ک هروقت کارت دارم همیشه هسی و جوابمو میدی و یکیم پرنیا جونه ک تو انجمن ماماییه

دوستای من اونایی ک نامزد کردن همه بی معرفت شدن و هیچ استثنایی هم ندارن ولی امیدوارم من اینجور نشم

فدات عزیزم..شما هم یکی از دوستای خوب من هستی
اما من یه دوست ماما دارم اهل مشهد..همین دیروز صبح ساعت 8صبح بهم زنگ زد گفت دلم برات تنگ شده بود گفتم بزنگم بیدارت کنم صداتو بشنوم..خیلی دختر گلیه..کاش تهران بود تنها نمیشدم

nazgol

New member
به نظرم بهتره به جاي كلمه بامعرفت بگيم وفادار يا فداكار. بهترين دوست آدم بعد ازخداوند بايد همسرآدم باشه در غير اينصورت ازدواج حاصلي نداشته.حالا جدا از بحث ازدواج من دوستي دارم كه بيشتر از اينكه توشادي پيشم باشه توسختي ها دستمو گرفته.تو اين انجمن هم آبجي بهارم بهترين دوستمه:riz304:

داراب جان ممنون که نظرتو گفتی
وفاداری و فداکاری از نشونه های معرفت و مرام یه دوسته..
به نکته خوبی هم اشاره کردی..تنها رفیق بامعرفتی که لنگه نداره خداست..کاش بامعرفت بودنو ازون یاد بگیریم که جواب بدی مارو با خوبی میده هیچوقت تنهامون نمیذاره به ما نیاز نداره اما چهار چشمی هوامونو داره و..و...و..

BBT

New member

بهار الان ببینه از خوشحالی بال درمیاره :4d564ad6:

بالا