رفقای با معرفت بیان اینجا....

nazgol

New member
منم این تجربه داشتم واسه یه نفر بهترین وقتم رو گذاشتم کمکش کردم اخرش هم جواب کارام رو با بی معرفتیش داد
هر وقت یادم میاد میگم دیگه به هیچچ کس ادم نباید کمک کنه ولی ...........
همین ادمان که باعث میشه دید ادم نسبت به بقیه بد بشه ........

منم دقیقا الان همین حسو دارم..باید مثل بقیه سنگ دل و بی رحم بود

Taraa

Well-known member
دوست یعنی کسی که وقتی هست آروم باشی و وقتی نیست چیزی توی زندگیت کم باشه

دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوءتعبیری نمی شه

دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار دلت می گیره یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه

دوست یعنی وقت اضافه ؛ یعنی تو همیشه عزیزی حتی توی وقت اضافه

دوست یعنی تنهایی هام رو می سپرم دست تو چون شک ندارم می فهمیش

دوست یعنی یه راه دو طرفه٬ یه قدم من یه قدم تو ؛ اما بدون شمارش و حساب و کتاب

دوست یعنی من از بودنت مفتخر و سربلندم نه سر به زیر و شرمنده

nazgol

New member

دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوءتعبیری نمی شه

دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار دلت می گیره یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه

چه تعاریف قشنگی؟؟تاراجان خودت برای دوستات تونستی همه اینارو داشته باشی؟؟دوستی داشتی همه اینارو داشته باشه؟؟ اون آیا قدرشو دونسته؟؟

- - - Updated - - -

چه تعاریف قشنگی؟؟تاراجان خودت برای دوستات تونستی همه اینارو داشته باشی؟؟دوستی داشتی همه اینارو داشته باشه؟؟ اون آیا قدرشو دونسته؟؟

love virology

New member
دروود من یاد گرفتم هرجا باشم کمک کنم ادمش هم برام فرقی نداره یعنی چه دختر باشه چه پسر من تو زندگیم خیلی از پشت خنجر خوردم و بی معرفتی دیدم ولی کینه ایی نیستم تا شده و هرکاری از دستم بر میاد برای همه میکنم گفتید دوست مجازی من پارسال برای دوست مجازی بلند شدم رفتم ابوودان یعنی طرف خودش جاخورده بوود اخه قول داده بودم گفنم میام و رفتم
این جمله واقعا عاشقشم و همیشه سعی کردم انجامش بدم خوشبختی از ان کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد

ز هر چه هست گزیرست و ناگزیر از دوست
به قول هر که جهان مهر برمگیر از دوست
به بندگی و صغیری گرت قبول کند
سپاس دار که فضلی بود کبیر از دوست
به جای دوست گرت هر چه در جهان بخشند
رضا مده که متاعی بود حقیر از دوست
جهان و هر چه در او هست با نعیم بهشت
نه نعمتیست که بازآورد فقیر از دوست
نه گر قبول کنندت سپاس داری و بس
که گر هلاک شوی منتی پذیر از دوست
مرا که دیده به دیدار دوست برکردم
حلال نیست که بر هم نهم به تیر از دوست
و گر چنان که مصور شود گزیر از عشق
کجا روم که نمی‌باشدم گزیر از دوست
به هر طریق که باشد اسیر دشمن را
توان خرید و نشاید خرید اسیر از دوست
که در ضمیر من آید ز هر که در عالم
که من هنوز نپرداختم ضمیر از دوست
تو خود نظیر نداری و گر بود به مثل
من آن نیم که بدل گیرم و نظیر از دوست
رضای دوست نگه دار و صبر کن سعدی
که دوستی نبود ناله و نفیر از دوست

nazgol

New member
دروود من یاد گرفتم هرجا باشم کمک کنم ادمش هم برام فرقی نداره یعنی چه دختر باشه چه پسر من تو زندگیم خیلی از پشت خنجر خوردم و بی معرفتی دیدم ولی کینه ایی نیستم تا شده و هرکاری از دستم بر میاد برای همه میکنم گفتید دوست مجازی من پارسال برای دوست مجازی بلند شدم رفتم ابوودان یعنی طرف خودش جاخورده بوود اخه قول داده بودم گفنم میام و رفتم
این جمله واقعا عاشقشم و همیشه سعی کردم انجامش بدم خوشبختی از ان کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد

ز هر چه هست گزیرست و ناگزیر از دوست
به قول هر که جهان مهر برمگیر از دوست
به بندگی و صغیری گرت قبول کند
سپاس دار که فضلی بود کبیر از دوست
به جای دوست گرت هر چه در جهان بخشند
رضا مده که متاعی بود حقیر از دوست
جهان و هر چه در او هست با نعیم بهشت
نه نعمتیست که بازآورد فقیر از دوست
نه گر قبول کنندت سپاس داری و بس
که گر هلاک شوی منتی پذیر از دوست
مرا که دیده به دیدار دوست برکردم
حلال نیست که بر هم نهم به تیر از دوست
و گر چنان که مصور شود گزیر از عشق
کجا روم که نمی‌باشدم گزیر از دوست
به هر طریق که باشد اسیر دشمن را
توان خرید و نشاید خرید اسیر از دوست
که در ضمیر من آید ز هر که در عالم
که من هنوز نپرداختم ضمیر از دوست
تو خود نظیر نداری و گر بود به مثل
من آن نیم که بدل گیرم و نظیر از دوست
رضای دوست نگه دار و صبر کن سعدی
که دوستی نبود ناله و نفیر از دوست
سلام به داداش آبادانی خودم..دمت گرم رفیق بامعرفت...
کاش همه مرام شما رو داشتن..
قدر این خصلتتون رو بدونید

nazgol

New member
یادم نمیره هیچوقت ..دوره دانشجوییم یه دوست خیلی صمیمی داشتم که هنوزم هست اما فقط تلفنی باهمیم..یه بار سر دخالت یه نفر بینمون شکراب شد تا حدی که توی خوابگاه خواست اتاقشو عوض کنه ..اما من طاقت یه لحظه دوریشو نداشتم..رفتم توی اتاق غرورمو شکستم دستاشو گرفتم بغضمو شکستم گریه کنان گفتم من تحمل یه لحظه دوریتو ندارم تو مثل خواهرمی..منو تنها نذار ببخش..اونم گریه کرد و حلالیت طلبید و گفت فکر نمیکردم اینقد منو دوست داشته باشی..میمونم..
تا حالا کسی مثل اون پیدا نکردم..اگه پسر بودم میرفتم خواستگاریش..از بس با من مچ بود و خیلییی همپا بود بامعرفت..خدایی همیشه همه چی تموم..آرزومه بیاد تهران..

STRUCTURE 66

New member
یه سوال !!!:shocked: میزان و عیار معرفت چیه ؟ معرفت سنجتون چه شکلیه ؟ چرا به یکی میگن بی معرفت ؟

Taraa

Well-known member

تاراجان خودت برای دوستات تونستی همه اینارو داشته باشی؟؟
اونایی که تو دایره دوستی من هستن نهایت تلاشمو خواهند دید

دوستی داشتی همه اینارو داشته باشه؟؟ اون آیا قدرشو دونسته؟؟
تجربه بهم ثابت کرده اگه توقعمو از آدما کم کنم، کمتر دلخور میشم ... آره از نظر من راهکارش همینه ... پایین آوردن توقعات

nazgol

New member
یه سوال !!!:shocked: میزان و عیار معرفت چیه ؟ معرفت سنجتون چه شکلیه ؟ چرا به یکی میگن بی معرفت ؟

سلام دوست عزیز..به جمع رفقای با معرفت خوش اومدی
خب سوال تاپیک همینه دیگه؟؟؟نظر خودت چیه؟؟

nazgol

New member
خب حالا یه چیزی؟؟مگه نه اینه که باید قدر رفقای خوب رو دونست..یکی از کارایی که میشه کرد اینه ازشون یاد کنید این یه کار کوچیکه اما بآرزش..حداقلش اینه شاید اون ندونه شما به کاراش توجه دارید..اینجا توی این تاپیک اسمشو بگید و دلیل اینکه با معرفت بود
من که گفتم دوستم لیلا که هیچوقت تنهام نذاشت و با خنده هام خندید با گریه هام گریه کرد و حرف و قولش همیشه خدایی ردخور نداشت
توی انجمن هم کسی رو نداشتم که بگم خیلی بامعرفت بوده یا نهایت معرفت بوده..فقط یه دوست خوب دارم که امیدوارم معرفت اون مثل بقیه نباشه

nazgol

New member

تجربه بهم ثابت کرده اگه توقعمو از آدما کم کنم، کمتر دلخور میشم ... آره از نظر من راهکارش همینه ... پایین آوردن توقعات

درسته تارا جان. منم مثل شما خیلی وقتا به این نتیجه رسیدم..و کلی هم افسوس خوردم که چرا عوض اینکه طرف معرفتشو بالاتر ببره من مجبور شم توقع خودمو بیارم پایین

- - - Updated - - -

درسته تارا جان. منم مثل شما خیلی وقتا به این نتیجه رسیدم..و کلی هم افسوس خوردم که چرا عوض اینکه طرف معرفتشو بالاتر ببره من مجبور شم توقع خودمو بیارم پایین

padide

New member
من که اینقدر بین به ظاهر دوستام بیمعرفتی و بی وفایی دیدم که به سختی به بقیه اعتماد میکنم .به نظر من آفت دوستی خبر کشی و بد گویی از یه دوست پیش دوست دیگته. من خیلی از این موضوع ضربه خوردم. الانم حاضر نیستم دیگه با هیچ کس صمیمی بشم.

nazgol

New member
آدمی که یه بار بی معرفتیشو ثابت کرد ذات خودشو رو کرده و دیگه نباید فرصت جبران داد تا آدم بشه تا آدممممم بشه و با احساس یه انسان بازی نکنه چه دخترش چه پسرش

love virology

New member
معرفت به حرف نیست به عمله یه حس اگر درکش کنی و با وجودت لمسش کنی تا اخر عمر فراموش نمیشه درسته بی معرفتی دیدین ولی باز روی خوش نشون بدبد چون پیش وجدان خودتون راحتید یکی از دوستام امسال ارشد داره میگه فقط کافی تو برام دعا کنی باقیش حله خیلی به معرفت هم معتقدیم و نیازمندیم بچه ها فیلم کوچه مردها اون قسمتی که ایرج میخونه همیشه گریم میگیره حسش میکنم انگار خودمو دوستم هستیم همگان شاد باشید

BBT

New member
نه همشون ولی بعضیاشون چرا..نگاه کن به پست پدیده؟

خب شما هم نگاه کن به عنوان تاپیک نوشتی بی معرفتی بچه ها هم میان خاطرات بی معرفتی دیدنشون رو میگن
ولی وقتایی که با معرفتی دیدن رو که اینجا نمیگن که به نظرم خیلی زیاده تعداش نسبت به بی معرفتی ها

nazgol

New member
معرفت به حرف نیست به عمله یه حس اگر درکش کنی و با وجودت لمسش کنی تا اخر عمر فراموش نمیشه درسته بی معرفتی دیدین ولی باز روی خوش نشون بدبد چون پیش وجدان خودتون راحتید یکی از دوستام امسال ارشد داره میگه فقط کافی تو برام دعا کنی باقیش حله خیلی به معرفت هم معتقدیم و نیازمندیم بچه ها فیلم کوچه مردها اون قسمتی که ایرج میخونه همیشه گریم میگیره حسش میکنم انگار خودمو دوستم هستیم همگان شاد باشید

شعر دوستی..دوستی...ای به فدات جون و دلم جون و دلم...آره واقعا منم یاد دوستام میافتم که ازم دور شدن گریه ام میافته

nazgol

New member
خب شما هم نگاه کن به عنوان تاپیک نوشتی بی معرفتی بچه ها هم میان خاطرات بی معرفتی دیدنشون رو میگن
ولی وقتایی که با معرفتی دیدن رو که اینجا نمیگن که به نظرم خیلی زیاده تعداش نسبت به بی معرفتی ها

خب منم گفتم با معرفتا بیان یه کم امیدوار بشم بفهمم دنیا اینقدم بد نیست...

بالا