زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
استاد ایرانی دانشگاه ایلی‌نوی آمریکا(دکتر هادی صالحی اصفهانی) گفت: گام مهم و اول دولت روحانی در اقتصاد بالا بردن قیمت انرژی و یکسان سازی نرخ ارز است که هم انگیزه صرفه‌جویی و کارآیی در مصرف انرژی را افزایش داده و هم بخشی از منابع لازم برای سرمایه‌گذاری نفتی را تامین می‌کند.

aylinn

New member
سلام سلام:ad54ad:
خوبید دوستان؟!!
این چند وقت اصلا نشد درس بخونم همه چیز پیش اومد.....از یه طرف اطرافیان درک نمی کنن که چرا می خوام بخونم!!!!
می گن مگه نتیجه ازمون رو دادن؟؟؟!!!
بی صبرانه منتظر نتایجم تا تکلیفم معلوم بشه و مخصوصا نشون اطرافیان بدم تا بذارن بدرسم!!!(البته گفته باشم یکم هم تنبلی خودم هم قاطیشه :p )
اما می دونم قبول نیستم چون توی تخمین رتبه رتبم شده 46 و حتی اگه دقیقا همین باشه باز قبول نمی شم چونکه تهران فقط حدود 30 نفر ظرفیت داره :65d6a5d6s:
بعضی وقتا پیش خودم می گم کاشکی شهرستان رو هم زده بودم.....نمی دونم کار درستی کردم یا نه:33:

سلام 123 عزیز
خوبی خانومی
چرا انقدر ناامیدی نسبت به نتایج؟
صبر کن بذار نتایج بیاد انشالله که قبولی همه که دانشگاهای تهران رو انتخاب نکردن مثلا همین پارسال رتبه 1 یا 2 زنجان رو انتخاب کرده بود چون زنجانی بود پس نمیشه گفت مثلا من چون رتبم 46 و تهران هم 30 نفر میگیره من قبول نمیشم.
به خدا توکل کن
البته اینارو نمیگم که بهت امیدواری الکی بدم هممون باید خودمونو برای هر نتیجه ای آماده کنیم.اگه شهرستانارم انتخاب میکردی شانس قبولیت بالاتر بود ولی خوب بستگی به هدفت داره.

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
پرند چرا نمیااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

فانوسی جون حالت بهتر شد؟

yazdan

New member
استاد ایرانی دانشگاه ایلی‌نوی آمریکا(دکتر هادی صالحی اصفهانی) گفت: گام مهم و اول دولت روحانی در اقتصاد بالا بردن قیمت انرژی و یکسان سازی نرخ ارز است که هم انگیزه صرفه‌جویی و کارآیی در مصرف انرژی را افزایش داده و هم بخشی از منابع لازم برای سرمایه‌گذاری نفتی را تامین می‌کند.

مصفا جان من زیاد تو اقتصاد نیستم و اینجام جاش نیست و شاید نظر من سطحی بینی باشه اما بنظرت به اندازه کافی انگیزه برای صرفه جویی نداریم؟ اینم ازون کلاه شرعیایی نیست که همیشه برا کاراشون درست میکنن؟

eliii

New member
سلااااام چرا اینجا اینقدر ساکته ؟؟؟؟ چرا هیچکی نمیاد ؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

دوستان فعال باشید راوی امد هنگ کنه از تعداد صفحات

fanoosi

New member
فانوسی جون مطمئنی تو خوابت دیدی؟:21:

سلام آیلین عزیزم
نه...یه خورده شک دارم:25r30wi:
گاهی واقعیت و خواب برام قاطی پاتی میشه!!:25r30wi:
حالا برام برچسب درست نکنیداااااااااااااا:rolleyessmileyanim:

fanoosi

New member
جاااای همگی واقعا خالی بود خیلی خوب بود این چند روز . شمال کاملا شبیه بهار بود یعنی هواااا خوب بوداااا نه عالیه بود نسیم خنک اصلا یه چیزی شبا که بارون میومد من بال بال میزدم اخه بارونای شمال فرق داره یه جوریه هرجوریه خیلی خوبه . من لذت بردم

سلام الی جونم
خوبی؟
خیلی خوشحالم که به سلامتی برگشتی پیشمون...الحمدلله که روحیه ات هم حسابی رو به راه شده...مسافرت واقعا لازمه
ببخشید زودتر از این نتونستم بیام و عرض ادب کنم....گرفتار بودم...

fanoosi

New member
جناب مصفااااا؟؟؟؟. یه خبرایی هستااااا !!!! من از شما شیرینی نمیخوام ولی از شنیدنش خوشحال میشم خلاصه به ما زود بگید که با مراسم جناب یزدان تداخل نکنه

بعله من هم کاملا با شما موافق می باشم!!!:whistle:

fanoosi

New member
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 92 در هفته اول شهریور خبر داد

خوش خبر باشید....یعنی هفته ی اول شهریور هم تکلیف وزارت علوممون معلوم میشه هم وزارت بهداشت!!!:65d6a5d6s:

fanoosi

New member
سلااااااااااام فانوسی جون
خوبی؟
درد گردنت خوب شد؟

سلام عزیزم
بهترم ولی هنوزم خیلی درد داره....با یه مکافاتی میشینم...تایپ میکنم...غذا میپزم....تازه با این وضعم پرستار جناب شوهر هم هستم!!
دیشب 4 ساعت بیشتر نتونستم بخوابم...از صبح هم که دارم دنبال کارهام می دوم...

psychology123

New member
سلام
خوبید؟همسرتونم امیدوارم خوب باشن
123عزیز یادتون نره که ارشد تنها یک وسیلس برای نزدیک شدن به هدفهای نهاییمون.تهران بودن برای کسی مثل شما واقعآ ی اولویته پس بیخودی خودتونو با فکار آزار دهنده اذیت نکنید.تا آزمون ارشد هست زندگی باید کرد

سلام بر یزدان خان گرامی

حال احوالتون چطوره؟

ممنون.از نظر انتخاب تهران بخاطر فقط شهر تهران نبود چون از نظر رقتن به شهرستان ها حتی زاهدان مشکلی ندارم فقط برای این بود که چون سال اولی هست که شرکت کردم می خواستم برای رسیدن به اهدافم یه فرصتی به خودم داده باشم که به قول ترنم جان نگم ای کاش یا افسوس....سال بعد همه جا رو می زنم و اگه دوباره تهران قبول نشم ناراحت نمی شم چون توانایی من در همون حد هست دیگه:black_eyed:
رلستی همه یه شرینی سفارش دادن.......منم نون خرمایی می خواااااااااااااام:4d564ad6:
یکی از دوستانم که رفته بود کرمانشاه برام اورد واقعا خوش مزه و سرشار از انرِژیه...هر وقت اسم نون خرمایی رو می شنوم یاد درس خوندن می یفتم.
تا حالا که قسمت نشده که بیام کرمانشاه اما خیلی دوست دارم طاق بستان رو از نزدیک ببینم:(40):

اینم از بیانات قصار یزدان خان===> تا آزمون ارشد هست زندگی باید کرد
من که کلی خندید:25r30wi:

psychology123

New member
سلام 123 عزیز
خوبی خانومی
صبر کن بذار نتایج بیاد انشالله که قبولی همه که دانشگاهای تهران رو انتخاب نکردن مثلا همین پارسال رتبه 1 یا 2 زنجان رو انتخاب کرده بود چون زنجانی بود پس نمیشه گفت مثلا من چون رتبم 46 و تهران هم 30 نفر میگیره من قبول نمیشم.
به خدا توکل کن
البته اینارو نمیگم که بهت امیدواری الکی بدم هممون باید خودمونو برای هر نتیجه ای آماده کنیم.اگه شهرستانارم انتخاب میکردی شانس قبولیت بالاتر بود ولی خوب بستگی به هدفت داره.

سلام 123 عزیز
خوبی خانومی
به خدا توکل کن

سلاااااااااام ایلین جون دوست داشتنی:thanks:
چشم عزیزم.دیگه اینقدرنمی گم نمی شه نمی شه :smiliess (3):
تنها راهش اینکه صبر کنیم تا از این بلا تکلیفی در بیایم:motat:

fanoosi

New member
سلام سلام:ad54ad:
خوبید دوستان؟!!
این چند وقت اصلا نشد درس بخونم همه چیز پیش اومد.....از یه طرف اطرافیان درک نمی کنن که چرا می خوام بخونم!!!!
می گن مگه نتیجه ازمون رو دادن؟؟؟!!!
بی صبرانه منتظر نتایجم تا تکلیفم معلوم بشه و مخصوصا نشون اطرافیان بدم تا بذارن بدرسم!!!(البته گفته باشم یکم هم تنبلی خودم هم قاطیشه :p )
اما می دونم قبول نیستم چون توی تخمین رتبه رتبم شده 46 و حتی اگه دقیقا همین باشه باز قبول نمی شم چونکه تهران فقط حدود 30 نفر ظرفیت داره :65d6a5d6s:
بعضی وقتا پیش خودم می گم کاشکی شهرستان رو هم زده بودم.....نمی دونم کار درستی کردم یا نه:33:

سلام 123 عزیزم
خوبی؟ چه خبرا؟
خانمی انشالله قبول میشی و به اطرافیانت حق میدی...
میگما...همیشه میای لایک میکنی و بی سر و صدا میری...دلم برای حرفهای پر انرژیت تنگ شده بود عزیزم

fanoosi

New member
من هی میگم این ترنم شکل قبولیای سال آیندس شما باز بگید نه.ببینید چقدر مصممه!!!!!!!!!!
ترنم جان همین فرمون برو قبولی

جناب یزدان من 100 درصد با شما هم عقیده ام...
ترنم جونم انشالله تا آخر پر انرژی باشی و سال دیگه بهمون شیرینی بدی عزیزم:28:

aylinn

New member
سلام آیلین عزیزم
نه...یه خورده شک دارم:25r30wi:
گاهی واقعیت و خواب برام قاطی پاتی میشه!!:25r30wi:
حالا برام برچسب درست نکنیداااااااااااااا:rolleyessmileyanim:

واقعیت و خواب برات گاتی پاتیهههههههههههههه؟:25r30wi:

yazdan

New member
واقعیت و خواب برات گاتی پاتیهههههههههههههه؟:25r30wi:

میبینی تروخدا فانوسی؟
آیلین ی کاری کرده که من وقتی سوتی میدم اطرافمو نگاه میکنم ببینم آیلین اون اطراف نباشه.ی بار از دهنم در رفته گفتم آسیب مغزی شدم ازون روز تمام موسسات خیریه و درمانی دارن بهم پیام تبلیغاتی میدن ازبس که آیلین تابلوم کرده.ازقدیم گفتن انجمن کوچیکه کوه به کوه نمیرسه کاربر به کاربر میرسه.مگه سوتی نده .......

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا