تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

mahsa.

New member
نه جان خودم
یعنی اون لحظات خفن فقط میخواستم از خدا گوشیم منفجر شه ولیsms دلیورد نشه
همون لحظه ک علامت در حال ارسال میاد خاموش می کنم ولی هییییییییچ تاثیری نداره
عزیزم درجا باطریتو دربیار و بعد از گذشت 5مین دوباره روشن کن احتمالش کمتر ارسال شه .

324mehrdad

New member
متاسفم که اینقد نظراتو سانسور می کنین.....من هفته ای یبار نظر میدم....همونم سانسور میکنین مدیر بخش....دیگه کلن نظری نمیدم که شاد باشید و به زحمت نیوفتین.....

mini

New member
عزیزم درجا باطریتو دربیار و بعد از گذشت 5مین دوباره روشن کن احتمالش کمتر ارسال شه .
جدی؟باشه این بار اگه خدای نکرده:idea_majidonline:اتفاق افتاد این کارو میکنم
مررررررررررسی

eco.bio

New member
منم یکی دو بار اشتباهی فرستادم ولی خیلی شیک جمع و جورش کردم. الانم جوری اس میدم که اگه اشتباهی شد بشه جمع و جورش کرد خخخخخخخخخخخخ

sa@@ra

New member
منم دوران كارشناسي با دو تا دختر صحبت ميكردم.البته يكيش سوشل فرند و اون يكيم جي اف بود.من خودمو خوب ميشناختم ميدونستم از اين كارا ميشه و سوتي ميدم واسه همين مثلا مثلا اسم يكيش سميرا بود اسم اون يكيم نسرين بود من به سميرا گفتم من عاشق اسم نسرين هستم ميشه نسرين هم صدات كنم؟گفت چرا؟از خودم يه چيزي بافتم گفت باشه ايرادي نداره.بعد دقيقا به نسرين هم همينو گفتم ،گفتم ميشه سميرا صدات كنم خيلي اين اسمو دوس دارم واسه اونم يه چيزايي سرهم كردم.واقعا هم به دردم زياد خورد خيلي اس اشتباهي ميدادم بهشون اما ترفندم كارساز بود.اما خدا روز بد نده يه روز به مثلا سيميرا گفته بودم كه حالم خوب نيست و بيرون نميرم كلا اما از بد شانسي با نسرين قرار داشتم و يه اس فرستادم براش كه فلان جا قرارمون هست اقا ديگه اين فهميد مگه ميتونستم از دستش خلاص شم؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا حالي از گرفت كه مرغان اسمون داشتن به حالم گريه ميكردن.اما سميرا كلا باهام به هم زد.منم به نسرين گفتم ديشب يه خوابي ديدم كه يه نفر بهم ميگفت نسرين لياقتش بيشتر از ايناس كه بخوايي سميرا صداش كني واسه همين گفتم از اسم سميرا متنفرم و همون نسرين بهرته چون بهترين اسم دنيا!!!!!!!ادامه داه ها خواستين ميگم.
خوش به حال سمیرا
:riz481:
کار درسترو اون کرد
:riz481:

hana khanoom

New member
من يه بار از كلاس كه بيرون اومدم دوستم اس داد ك كلاس چطور بود؟منم ميخواستم جواب بدم كه يهو يكي ديگه از دوستام زنگيد جواب دادم فراموش كردم اس بدم يهو يادم افتاد اس بدم اس رو نوشتم بجاي اينكه در جوابش بنويسم رفتم رو قسمت نوشتن متن جديد ،خدا وكيلي اس دادم كه بابا خودت ميدوني اين چطور درس ميده چشش فقط طرف دخترا بود.دنبال مخاطب ميگشتم كه حواسم نبود دقيقا براي همون استاد فرستادم.به ذات خدا قسم اين استاد آنچنان لجي باهام كرد كه يك از درسها بهم 25%داد تنها 25%.بدجور سوختيم.

دست استادتون درد نکنه.25%هم واست زیاد بوده.تو که همزمان دوتا دخترو سر کار میزاری حقته.خوشحال شدم.

biologisst

New member
من یه روز میخواستم یه پیام تبریک مناسبتی برای دوستم بفرستم...و همینو برای مامدرم هم میخواستم بفرستم القضا این اس رو همزمان برای جفتشون فرستادم ولی مخاطب قرار دادم اسم دوستمو نوشته بودم
نوشته بودم اسما جان.
بعد مامان اس داد که یعنی چی؟ منم دوباره به جفتشون اس دادم که اسما یکی از دوستانمه
اما ای دل غافل بازم اشتباهی به جفتشون پیام دادم. حالا برای دوستم هم این پیام رو دادم که " ببخشید مامان این پیامو رو برای شما و دوستم فرستادم"
یعنی جلوی جفتشون ضایع شدم!!!
به دوستم پیام دادم که" ببخشید برای مادرم اس دادم حواسم نبود همون اسی که به تو دادم به مادرم دادم و اون تعجب کرده داشتم براش توضیح میدادم"
خلاصه خواستم یه پیامکی بدم ، ثواب کنم بدتر کباب شدم!!!
البته قید کنم بنده خودم دخترم فکر بد نشه:sarma:

waria

New member
:65d6a5d6s:حدود 25 پست پاک کردم در مورد بحت داغ سوشال فرند ک اتفاقا خیلی هم ب موضوع تاپیک مربوط بود.:65d6a5d6s:
ممنون از دوستان ک اطلاع دادند.
تکرار بشه متاسفانه مجبورم تاپیک رو ببندم.
لطفا همکاری کنید.ممنون:riz304:

sara77

New member
جالبه من هرچی گند بزنم بیشتر در محضر بزرگان اتفاق میفته که هیچ جوره نمیتونم جمش کنم ینی میشه ها ولی اخه یارو همسنت نیس بعد ادم قدیمیه طرز فکرش مث خودمون نیس دیگه نمیتونی به طرف چطور حالی کنی..............دوستم با دوس پسرش دعواش شده بود از قضا از من بیچاره میخاس که زبون بریزم و یه نقشه ای رو سر هم کنم و بفرستم برا طرف(ینی دوس پسرش)اخه جفتشونو میشناختم ینی یجوری هردوشون اشنامون میشدن
منم یه اس بلند بالایی نوشتم بیاو این پیامه رفت واسه داییم (از شانس بد من یجوری باید اس رو مینوشتم که از زبون دوستم باشه)
عاغااااااااااا دایی هم از همجا بیخبر زود اب دستش بود گذاشت زمین و اومد خونمون یه چنان سیلی خوابوند تو گوشم که من سه تاملق پشت سرش خوردم( از شانس گند ما هم پیامه واسه اون داییمم رفت که خیلی غیرتیه )
هیچی دیگه مونده بودم که چطور بش بگممممم ولی بعدا اون پسره اشنامون رفت همه چی رو توضیح داد
وووووووووووووووو من همچنان تو کف اون سیلی بودم که در گوشه من خوابانده شددددددد

mexin

Well-known member
خودم هم بعدا میگم.دوستان صبر داشته باشید!:smiliess (3):

setayesh71

New member
منم دوران كارشناسي با دو تا دختر صحبت ميكردم.البته يكيش سوشل فرند و اون يكيم جي اف بود.من خودمو خوب ميشناختم ميدونستم از اين كارا ميشه و سوتي ميدم واسه همين مثلا مثلا اسم يكيش سميرا بود اسم اون يكيم نسرين بود من به سميرا گفتم من عاشق اسم نسرين هستم ميشه نسرين هم صدات كنم؟گفت چرا؟از خودم يه چيزي بافتم گفت باشه ايرادي نداره.بعد دقيقا به نسرين هم همينو گفتم ،گفتم ميشه سميرا صدات كنم خيلي اين اسمو دوس دارم واسه اونم يه چيزايي سرهم كردم.واقعا هم به دردم زياد خورد خيلي اس اشتباهي ميدادم بهشون اما ترفندم كارساز بود.اما خدا روز بد نده يه روز به مثلا سيميرا گفته بودم كه حالم خوب نيست و بيرون نميرم كلا اما از بد شانسي با نسرين قرار داشتم و يه اس فرستادم براش كه فلان جا قرارمون هست اقا ديگه اين فهميد مگه ميتونستم از دستش خلاص شم؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا حالي از گرفت كه مرغان اسمون داشتن به حالم گريه ميكردن.اما سميرا كلا باهام به هم زد.منم به نسرين گفتم ديشب يه خوابي ديدم كه يه نفر بهم ميگفت نسرين لياقتش بيشتر از ايناس كه بخوايي سميرا صداش كني واسه همين گفتم از اسم سميرا متنفرم و همون نسرين بهرته چون بهترين اسم دنيا!!!!!!!ادامه داه ها خواستين ميگم.

عجججججججججججججججججب آدمی هستیا !!!
واقعاااااا این چه کاری بود کردی ؟
دخترا باید هر دوشون می گفتن اجازه نمیدیم یه اسم دیگه صدامون کنی ! تا شمام دیگه اون بیچاره ها رو اینقدر اسکول فرض نکنی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

Mohammad gh

New member
جالبه من هرچی گند بزنم بیشتر در محضر بزرگان اتفاق میفته که هیچ جوره نمیتونم جمش کنم ینی میشه ها ولی اخه یارو همسنت نیس بعد ادم قدیمیه طرز فکرش مث خودمون نیس دیگه نمیتونی به طرف چطور حالی کنی..............دوستم با دوس پسرش دعواش شده بود از قضا از من بیچاره میخاس که زبون بریزم و یه نقشه ای رو سر هم کنم و بفرستم برا طرف(ینی دوس پسرش)اخه جفتشونو میشناختم ینی یجوری هردوشون اشنامون میشدن
منم یه اس بلند بالایی نوشتم بیاو این پیامه رفت واسه داییم (از شانس بد من یجوری باید اس رو مینوشتم که از زبون دوستم باشه)
عاغااااااااااا دایی هم از همجا بیخبر زود اب دستش بود گذاشت زمین و اومد خونمون یه چنان سیلی خوابوند تو گوشم که من سه تاملق پشت سرش خوردم( از شانس گند ما هم پیامه واسه اون داییمم رفت که خیلی غیرتیه )
هیچی دیگه مونده بودم که چطور بش بگممممم ولی بعدا اون پسره اشنامون رفت همه چی رو توضیح داد
وووووووووووووووو من همچنان تو کف اون سیلی بودم که در گوشه من خوابانده شددددددد

اوه اوه خدا به دووووووور

پس بهتره من قدر سوتی هامو بدونم...حداقل بابتش کتکی نخوردم:5:

mexin

Well-known member
دیگه نوبت خودت.خاطرات ما تموم شد زود باش بگو:mad_majidonline:

باشه کنجکاو جون! چرا میزنی؟:5:
فعلا مونده .منم میگم دیگه1 ! بذار همه بگن ماهم اول و آخر کلام میشیم دیگه!:smiliess (1):

آخرین ویرایش:
بالا