تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

mini

New member
ی با هم یکی از دوستان نه چندان نزدیک روانشناسی گفتن ک رتبه کنکور ارشدشون فلان شده و منم ایول آفرین گل کاشتی :riz304: تبریک میگم ولی تو دلم گفتم آره جون عمه ت!
آقا چند دقیقه گذشت ی اس از طرفش اومد!!! نگو میخواسته واس دوستش بفرسته اشتباهی به من فرستاده!ک وای با این رتبه گندمون چی کار کنیم؟1000و خورده ای شده بود دقیقا یادم نیس!
هیچی دیگه در عین صداقت همه چی رو اعتراف کرد طفلی....
ازین اشتباهای دوستان واس دوست پسراشون هم فراووون......

شفيع

Well-known member
منم دوران كارشناسي با دو تا دختر صحبت ميكردم.البته يكيش سوشل فرند و اون يكيم جي اف بود.من خودمو خوب ميشناختم ميدونستم از اين كارا ميشه و سوتي ميدم واسه همين مثلا مثلا اسم يكيش سميرا بود اسم اون يكيم نسرين بود من به سميرا گفتم من عاشق اسم نسرين هستم ميشه نسرين هم صدات كنم؟گفت چرا؟از خودم يه چيزي بافتم گفت باشه ايرادي نداره.بعد دقيقا به نسرين هم همينو گفتم ،گفتم ميشه سميرا صدات كنم خيلي اين اسمو دوس دارم واسه اونم يه چيزايي سرهم كردم.واقعا هم به دردم زياد خورد خيلي اس اشتباهي ميدادم بهشون اما ترفندم كارساز بود.اما خدا روز بد نده يه روز به مثلا سيميرا گفته بودم كه حالم خوب نيست و بيرون نميرم كلا اما از بد شانسي با نسرين قرار داشتم و يه اس فرستادم براش كه فلان جا قرارمون هست اقا ديگه اين فهميد مگه ميتونستم از دستش خلاص شم؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا حالي از گرفت كه مرغان اسمون داشتن به حالم گريه ميكردن.اما سميرا كلا باهام به هم زد.منم به نسرين گفتم ديشب يه خوابي ديدم كه يه نفر بهم ميگفت نسرين لياقتش بيشتر از ايناس كه بخوايي سميرا صداش كني واسه همين گفتم از اسم سميرا متنفرم و همون نسرين بهرته چون بهترين اسم دنيا!!!!!!!ادامه داه ها خواستين ميگم.

mahsa.

New member
منم دوران كارشناسي با دو تا دختر صحبت ميكردم.البته يكيش سوشل فرند و اون يكيم جي اف بود.من خودمو خوب ميشناختم ميدونستم از اين كارا ميشه و سوتي ميدم واسه همين مثلا مثلا اسم يكيش سميرا بود اسم اون يكيم نسرين بود من به سميرا گفتم من عاشق اسم نسرين هستم ميشه نسرين هم صدات كنم؟گفت چرا؟از خودم يه چيزي بافتم گفت باشه ايرادي نداره.بعد دقيقا به نسرين هم همينو گفتم ،گفتم ميشه سميرا صدات كنم خيلي اين اسمو دوس دارم واسه اونم يه چيزايي سرهم كردم.واقعا هم به دردم زياد خورد خيلي اس اشتباهي ميدادم بهشون اما ترفندم كارساز بود.اما خدا روز بد نده يه روز به مثلا سيميرا گفته بودم كه حالم خوب نيست و بيرون نميرم كلا اما از بد شانسي با نسرين قرار داشتم و يه اس فرستادم براش كه فلان جا قرارمون هست اقا ديگه اين فهميد مگه ميتونستم از دستش خلاص شم؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا حالي از گرفت كه مرغان اسمون داشتن به حالم گريه ميكردن.اما سميرا كلا باهام به هم زد.منم به نسرين گفتم ديشب يه خوابي ديدم كه يه نفر بهم ميگفت نسرين لياقتش بيشتر از ايناس كه بخوايي سميرا صداش كني واسه همين گفتم از اسم سميرا متنفرم و همون نسرين بهرته چون بهترين اسم دنيا!!!!!!!ادامه داه ها خواستين ميگم.

متاسفم برای خودمون دخترا که اینقدر ....فرض میشیم
نگو شفیع ....نگو

Tarsa

New member
من نماینده بودم اومدم از دوستم بپرسم فلانی سر ک ل ا س چی گفت من نبودم پیامو دادم به استاده:13:حالا شانس آوردم پسوند اسمش فحشی چیزی نبود

bahramian0935

New member
من یکباریک اس میخواستم بدم به داداشم اشتباه فرستادم به استادموم چون بالااسم داداشم بود صبحش استاده اندربهم تیکه انداخت مسخرمون کرد که ابرونموند واسمون

ریحانه-ش

New member
سلام
منم که دیگه معروفم به سوتی دادن با اسمس!!

یه بار با یه دوستیم قهر بودم،چون چیزی رو از من مخفی کرده بود. بعدش یه دوست دیگه ام همه چی رو بهم گفت و چیزایی که نباید!
یعنی بخشی از زندگی شخصی دوستمون رو گفت!
منم خیلی تعجب کردم
بهش پیام دادم و چند تا سوال جزیی تر پرسیدم ازش!
ولی
اسمس رو اشتباهی به همون طرف فرستادم!اسمش هم نوشته بودم آخه!!!!!!!!!!:j58r36j3gcr4suxymup

دیگه هیچی به هر دو تامون کلی توپید! و بعدشم تا مدتی 3تایی با هم قهر بودیم!
یکی میگفت تو چرا پرسیدی؟
یکی میگفت چرا در مورد زندگی شخصیم حرف میزنید؟(خداییش الکی فضولی نکردیم،این بخشش به من مربوط میشد،من الکی تو زندگی کسی سرک نمیکشم)
یکی میگفت چرا پیام اشتباه دادی ؟؟
خلاصه هر 3تامون با هم قهر شدیم!:sarma:
:whistle:

aseman63

New member
نه بابا!کی گفته؟ من هربار ک گوشیمو خاموش میکنم روشن ک میکنم خیلی شیییییییییک!پیام ارسال شد ظاهر میشه!!!! و من: خدایا هم هکنون مرگ مارا برسان:13:

شاید دیر اقدام کردید؛من خودم این روش را امتحان نکردم هنوز؛چون دیگه برام پیش نیومده؛خواهرم این کار را کرده و جواب گرفته‏(‏؛

ریحانه-ش

New member
راستی یه سوتی جالب!

یه مزاحمی داشتم(تلفنی) خیلی جالب بود!
یه مدت گیر داده بود. متوجه شدم از شهرستانی هستش که فامیلامون اونجان. بعدم کاشف به عمل اومد آشناست! ولی انگار شماره منو از مدت ها پیش داشته و الان خودشم یادش رفته این شماره کیه!!!!!!!
خلاصه
ازش پرسیدم شماره منو از کجا آوردی؟
گفت اسم شما به نام س.ج تو گوشیم سیوه.
حالا س اول اسم خواهرم(مثلا سمانه) و ج هم اول اسم فامیلیمون هستش!

من خیلی تعجب کردم ! همون موقع به خواهرم اس زدم ، سمانه یه مزاحمی هستش که شماره منو به اسم تو تو گوشیش سیوه! یه حرفایی میزنه بیا ببین! و چه وچه....
بعد
حواسم نبود اسمس رو فرستادم برای مزاحمه!:smiliess (13):

هیچی دیگه!
اسممون لو رفت!(یعنی فکر کرد من خواهرم هستم)
او ما رو شناخت! ولی ما نشناختیم.... و کلی جریانات...
دیگه خط عوض کردیم آخرش:smilies:

ایزو

New member

سلام
جناب شفیع اینجوری که کار خودتو سخت تر کردی!!!!! بعد قاطی نمیکردی یه روز نسرینو فک کنی سمیراس و سمیرا رو....
این چه کاریه آخه؟؟؟
از همون اول تک رو میبودی این همه بلا سرت نمیومد و مرغا رو هم به گریه در نمیاوردی تازه نفرین دخترا.....:14:
خوش باشی داداش...

N@RVIN

Well-known member
یبار یه اس پر از فحش و ناسزارو از یکی از دوستام در وصف خودم دریافت کردم که البته اشتباهی برام سند شده بود..کلا اس پدیده ی خانه ویرون کنی هستش..منکه انقد سوتی دادم و سوتی دیدم که الان یجوری اس میدم که هیچکس نتونه بفهمه برا کیه..کوتاه و محافظه کارانه..حاصل تجربه یچندین سالمه

bacillus.bs

New member
خدا را شكر اصلا برام پيش نيومده
چون اهل اس دادن نيستم
خيلي كم

mini

New member
شاید دیر اقدام کردید؛من خودم این روش را امتحان نکردم هنوز؛چون دیگه برام پیش نیومده؛خواهرم این کار را کرده و جواب گرفته‏(‏؛

نه جان خودم
یعنی اون لحظات خفن فقط میخواستم از خدا گوشیم منفجر شه ولیsms دلیورد نشه
همون لحظه ک علامت در حال ارسال میاد خاموش می کنم ولی هییییییییچ تاثیری نداره

shima.p

New member
من چن بار این اتفاق برام افتاده ینی از خجالت خواستم برم توو زمین
ی بار اشتباه ب دامادمون فرستادم ی بار ب باباممممممممممممممممممممم ی بار پسر خالم ی بار استادم اصن ی وضی بود.
ی بار یکی از آشناها اشتباه ب من اسمس داده بود منم شیطون رفت توو جلدم ب روی خودم نیاوردم از زیر زبونش کلی حرف کشیدم :image170::image170:

love virology

New member
اوه تا دلت بخواااااااااااااااااد ولی خوب ماست مالی میکردم قضیه روووووووووووووووو

sara77

New member
ولی جدی من اینقدی که سوتی میدم خیلی خوب جمعش میکنم ینی یه چیزی میگم که طرف سهله خودمم باورم میشه

Mohammad gh

New member
یعنی میلیارد ها بار این اتفاق برام افتاده
پارسال که دبیر انجمن علمی زیست دانشگاهمون بودم وقتی اردوی علمی یا همایشی میشد معمولا اس میزدم به اعضا که گاهی تا 100 نفر تعدادشون میشد
بعدش دیگه سیل سوتی ها شروع میشد...مخصوصا اونایی که جلوی روم میگفتن جناب اقای قربانی یهو اشتباهی به خودم sms میزدن ممل به تو هم اس زد؟!!!:5:

اما یه خاطره دیگه

یکی از دوستام از یه دختری خوشش اومده بود تو دانشگاه این خانم هم ازش خواسته بود که براش یه کتابی رو پیدا کنه!اقایون هم مخصوصا تازه کارهاش درین موارد زمین و زمانو زیر و رو میکنن...خلاصه این رفیق ما به من اس زد که "محمد کتاب کمک اموزشی شیمی آلی رو داری؟برا خانم احمدی جونم میخوام"...2 دیقه بعد دختره بهش اس زد "مرسی که پرس و جو میکنید ولی لطفا اون جونم اخرشو برای کسی نفرستید!:ph34r-smiley: :image170:

دیگه عیده دیگه این یکیم میگم:d

برای خودمم یه بار قرار بود که بریم پیش یکی از بچه ها که شدیدا بپیچون بود!یعنی اینجور ادما بد رو مخ هستن...ته تنبل!به رفیقم میثم اس ام اس دادم که ببین بیا بریم پیشش اگه قبلش بهش بگیم بازم میپیچونه پس چیزی بهش نگو سورپرایز بشه!یهو همون اقای بپیچون اس داد که محمد از تو انتظار نداشتم واقعا!من کی پیچوندم!ولی شرمنده امروز کار دارم نمیتونم بیام:13:

ketabsabz

Well-known member
بله یه بار به جای اس دادن به دوستم برای استادم فرستادم ولی خدا رو شکر چیز بدی نبود ، بعد استاد از همه جا بیخبر به من اس داد که این یعنی چی؟؟؟؟ من هم ازشون عذر خواهی کردم .خودمونیم اگه کار واجبی میداشتم باهاش هیچ وقت جواب نمیداد این بار و نمیدونم چطور شد .

یه بار هم صبح خیلی زود به جای اس دادن به دختر داییم که کار واجبی باهاش داشتم اشتباه به کس دیگه ای اس دادم ،آقا دیگه این منو ول نمیکرد میگفت تو صبح به اون زودی منو از خواب ناز بلند کردی اونوقت من ولت کنم ،خلاصه تا یه روز به من اس میداد و زنگ میزد حرفای ناجور هم میزد.

لبخند

New member
یه ماجرا واستون تعریف میکنم البته مربوط به اسمس نمیشه جریان لو رفتن پیام من و دوستم تو فیس بوکه:
من و یکی از دوستام همیشه تو فیس بوک با هم چت میکردیم و درمورد اینو اون میحرفیدیم...یه بار موضوع بحثمون یکی از پسرای دانشکدمون بود که با یکی از دخترای دانشکده دوست شده بود و قبل از اونم با یه دختر دیگه دوست بود و خلاصه خیلی سابقه یاخلاقیه خوبی نداشت...خودشو دوست دخترش هم یه صفحه تو فیس بوک باز کرده بودن و حسابی توش چرت و پرت مینوشتن .خلاصه من و دوستم اونروز کلی پشت سرشون بد و بیراه گفتیم .اونور ماجرا این پسره که جزو دوستای فیس بوک دوستم بود صفحه دوستمو هک کرده بود و اومده بود این پیامو خونده بود و واسه تلافی کمین کرده بود تا ببینه ما بازم حرفی میزنیم
ما هم از همه جا بیخبر،یه روز دیگه دوستم اومد تو چت خیلی ناراحت بود شروع کرد تعریف کردن که پسری که ازش خوشش می اومد و چند ماهی بود تو فیس بوک با هم چت میکردن بهش گفته میخواد با یه دختری دوست بشه که اتفاقا پسره و دختره از بچه های دانشگاهمون بودند و از اون طریق میشناختیمشون..منم هی دوستمو دلداری میدادم اون میگفت یعنی دختره از من خوشکلتره؟یعنی چون اسال ازش بزرگترم منو نمیخواد و کلی حرفای دیگه.فقط تنها چیزی که خدا رو شکر میکنم اصلا به پسره تو پیام فحش ندادم
خلاصه چند روز بعد دوستم تماس گرفت گفت همون پسره که دوستم میخواستش بهش زنگ زده گفته برو تو پیج دانشگاه رو نگاه کن دوستم وقتی رفته بود دیده بود که صحبتامون رو گذاشتن تو گروه دانشگاه...آبرومون رفت
بیچاره دوستم نمی دونست به پسره چی بگه آخه فامیل پسره و دختره رو تو پیام گفته بود و واسه اونا هم بد شده بود...ولی این کار باعث خیر هم شد آخه اون
آقا پسر فهمید که دوستم ازش خوشش میاد اونم که از دوستم خوشش میومد ولی روش نمیشد بگه واینطور شد که با هم دوست شدند :smiliess (3):.........

بالا