زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
همه دست بزنید یه شعر بخونم براتون؛ به افتخار مدیریت جدید دکتر راوی:

نامزد نامزده...
آره خود نامزده
حالا خانم مدیره
حالا خود مدیره
حالا مدیره پدیره
آره خانم مدیره
.....................

parand

Well-known member
جناب مصفا شما هم بیزحمت نظرتون رو بگید تو تایپیک اطلاعیه مهم که زودتر راوی جون مدیر شه...........
ولی خوب شد این تایپیک بسته نشد الان یادم میفته اون موقع که دیدم تایپکو بستن چه حالی داشتم خندم میگیره.................

parand

Well-known member
ایلین جوونم
الی عزیزم
فانوسی جون.
قاصدک مهربون
123 عزیز
و خود خانوم مدیر نظرتون تو تایپیک اطلاعیه مهم بزارید..............:thanks:

fanoosi

New member
واقعا فکر نمی کردم اینهمه راهکار ارائه بدید
یکی یکی بگید اقلا بتونم هضمش کنم
خودشم فکر نمی کرد به این راحتی مشکلش حل بشه
الان داره می ره تو افق :New (6)::p7977cujr38iyymsu8:

سلام راوی جونم
خب بلت نیستیم!!یعنی من که بلت نیستم!!:dadad4:
داره میره تو افق محو بشه؟!!:25r30wi:

ghasedak69

New member
الی جوووونم و قاصدک عزیزم بهتون خوش بگذره...........
قاصدک جونم التماس دعا.....................:thanks::rose:

ممنون عزیززززززم
محتاجیم به دعای شما خوبان
انشالله نایب الزیاره خواهم بود.... به شرط حیات و توفیق

fanoosi

New member
خیلی خیلی ممنون فانوسی عزیز

خواهش میکنم جناب مصفا
از چند نفر پرسیدم...در مورد قیمت دقیقش اطلاع چندانی نداشتند فقط میدونستند گرون تر از جاهای دیگه است
داخل دانشگاه شهید بهشتی هم هست....یعنی ولنجک...روی دامنه ی کوهه دیگه...اگه آدم ماشین نداشته باشه بیچاره میشه اونجا....در ضمن میگن خرید مواد غذایی تو ولنجک گرونه...
هم وزارت علوم و هم بهداشت شهید بهشتی خوابگاه داره...
سوالات همین بودن دیگه؟چیزی از قلم نیوفتاد؟

mosaffa7

New member
خواهش میکنم جناب مصفا
از چند نفر پرسیدم...در مورد قیمت دقیقش اطلاع چندانی نداشتند فقط میدونستند گرون تر از جاهای دیگه است
داخل دانشگاه شهید بهشتی هم هست....یعنی ولنجک...روی دامنه ی کوهه دیگه...اگه آدم ماشین نداشته باشه بیچاره میشه اونجا....در ضمن میگن خرید مواد غذایی تو ولنجک گرونه...
هم وزارت علوم و هم بهداشت شهید بهشتی خوابگاه داره...
سوالات همین بودن دیگه؟چیزی از قلم نیوفتاد؟

ممنون فانوسی جان...خیلی زحمت کشیدید
یعنی فاصله اش تا دانشکده ها زیاده یا تا شهر که به ماشین احتیاج هست؟

fanoosi

New member
عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

- - - Updated - - -

عزیزم مرسی
من فقط اسم کتابوشندیدم میشه اسم دقیق ونویسنده وانتشاراتشوبگیدبرم بخرم؟

خواهش میکنم
اونی که من خوندم و ازش راضی ام این بود:
دستنامه جیبی روانپزشکی بالینی کاپلان و سادوک,بنیامین سادوک - ویرجینیا سادوک دکتر محسن ارجمند - دکتر فرزین رضاعی - دکتر نادیا فغانی جدیدی,ا?

fanoosi

New member
ممنون فانوسی جان...خیلی زحمت کشیدید
یعنی فاصله اش تا دانشکده ها زیاده یا تا شهر که به ماشین احتیاج هست؟

من که نرفتم...ولی چون داخل دانشگاهه احتمالا فاصله اش تا شهر زیاده...آخه هیچ وسیله ی نقلیه ی عمومی اونجا نیست...شنیدم اونایی که بی ماشین میرن دانشگاه حدود نیم ساعت پیاده روی در شیب به سمت بالا رو تجربه میکنند!!!!

fanoosi

New member
آیناز جان
تاپیک فیلم فعلا بسته است....مجبور شدم لینک دانلود فیلم Cloud Atlas 2012 V رو اینجا بذارم برات
وقتی هر دو تا پارت رو دانلود کردی اکسترکتش کن تا فیلم کامل رو بهت بده....اگه زیرنویسشم پیدا نکردی آپلود میکنم تا دانلود کنی عزیزم...
سرور آپلودباز:
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part1 rar
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part2 rar

سرور هیپ فایل:
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part1 rar
Download Cloud Atlas 2012 Blue Ray 720p Night Movie part2 rar

mosaffa7

New member
من که نرفتم...ولی چون داخل دانشگاهه احتمالا فاصله اش تا شهر زیاده...آخه هیچ وسیله ی نقلیه ی عمومی اونجا نیست...شنیدم اونایی که بی ماشین میرن دانشگاه حدود نیم ساعت پیاده روی در شیب به سمت بالا رو تجربه میکنند!!!!

آهان....پس دو تا دانشگاه وزارت علوم و بهداشت با هم همون جا هستند و دانشکده هاشون هم یه جا متمرکزه و مثلا مثل علامه پراکنده نیست...درسته؟

mosaffa7

New member
صحبت از علامه شد... میگن امسال دانشگاه علامه رشته ی علوم سیاسی رو حذف کرده...

:p7977cujr38iyymsu8:

ghasedak69

New member

اتوبوس هست تا جلو در دانشگاه می بره ولی خب کلا برای اون دانشگاه باید ورزشکار باشی که قلب و نفست نگیره چون همش سراشیبیهای تنده و کلی پله و....

fanoosi

New member
آغاااااااااااا من میخواستم نحوه ی مستقیم کردن لینک فیلم تو فایلگیر رو داخل تاپیک فیلم توضیح بدم که فعلا بسته است:65d6a5d6s:....واسه همین اینجا میگم!!!
قاصدک جونم
اول از همه باید یه سایت پیدا کنیم که این فیلم رو با سرورهای مختلف (غیرمستقیم) گذاشته باشه برا دانلود...طبق عکسهای زیر:
همونطور که میبینید این فیلم در دو پارت قابل دانلوده که میشه بعد از دانلود اکسترکتش کرد....

fanoosi

New member
من فقط مستقیم کردن پارت اول رو نشون میدم...
این فضای فایلگیر هست که شامل دانلود تکی و دانلود گروهی هست...(تو دانلود گروهی چند تا لینک رو میشه با هم مستقیم کرد منتها موقع مستقیم شدنشون نباید ارتباط اینترنتی را قطع کنید و صفحه رو ببندید ولی تو دانلود تکی میشه از نت خارج شد یا سیستم رو خاموش کرد)

اینم فایل منجر قاصدکی هست که چون تا حالا چیزی مستقیم نکرده خالیه...لیست فایل های مستقیم شده میاد اینجا...هر فایل مستقیم شده 6 روز فرصت دانلود داره (به تعداد نامحدود) و بعد از 6 روز خود به خود حذف میشه مگر اینکه از امکان "افزایش ماندگاری فایل" استفاده کنید و با کسر اندکی حجم اون فایل رو مدت بیشتری تو لیستتون داشته باشید...

حالا از این قسمت آدرس لینک هیپ فایل رو کپی میکنیم:

و این قسمت پیستش میکنیم و گزینه ی دانلود رو کلیک میکنیم:

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
بعد از کلیک کردن گزینه ی دانلود این صفحه میاد...باید کمی صبر کنید تا یه ذره نوار سبز رنگ پر بشه بعد میتونید ببنیدیدش و بعدا تو فایل منیجر برید سراغش و دانلودش کنید:

من چون صفحه رو نبستم از اینجا هم میتونم دانلودش کنم...

اینم فایل مورد نظر داخل فایل منیجر و امکانات فایلگیر برای هر فایلی که شما مستقیمش کردید که داخل کادر قرمز نشونش دادم...

و حالا وقتی رو اسم فایل کلیک کنید راحت و با سرعت برق دانلود میشه!

این بود انشای من!!!
هر سوالی بود در خدمتم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا