STRUCTURE 66
New member
اومدن تو انجمن که هر لحظش خاطره س خاطرااااات بماند زیاده ولی سوتی هایی که دادم تا همین 2 روز پیش ادامه داشته .. رفتم واسه خودم پیغام بازدید کننده گذاشتم:65d6a5d6s:
سه چراغ سبز !!!
برنده تمشک طلایی !
اومدن تو انجمن که هر لحظش خاطره س خاطرااااات بماند زیاده ولی سوتی هایی که دادم تا همین 2 روز پیش ادامه داشته .. رفتم واسه خودم پیغام بازدید کننده گذاشتم:65d6a5d6s:
سه چراغ سبز !!!
برنده تمشک طلایی !
اولین خاطرم با صابر هم تو همون تاپیک بوسه بود که زده بودم هی بهش گفتم داداش شوخی نکن خخخخخخخ
یهو دیدی ادمین از این ورا رد شد هم ما رو بن کرد هم این تاپیک رو بست
بعد فرداش دیدم ادمین اومد اون پست رو لایک کرد و صابر هم برای چند روز برای چند روز به رحمت خدا رفت منم تو اون چند روز این شکلی بودم:25r30wi::25r30wi:
که توصیح های ایمنی منو جدی نگرفت
ناصر باور کن من دستم تو شوخی برای خودم بازه ولی اینجا جوش خیلی محترمانه است !! آدم معذبه !! میفهمی که ....؟؟
اولین خاطرم با صابر هم تو همون تاپیک بوسه بود که زده بودم هی بهش گفتم داداش شوخی نکن خخخخخخخ
یهو دیدی ادمین از این ورا رد شد هم ما رو بن کرد هم این تاپیک رو بست
بعد فرداش دیدم ادمین اومد اون پست رو لایک کرد و صابر هم برای چند روز برای چند روز به رحمت خدا رفت منم تو اون چند روز این شکلی بودم:25r30wi::25r30wi:
که توصیح های ایمنی منو جدی نگرفت
بله دیگه بن شد
من بن شدم ولی ناصر نه !
همش اعتراف میکنی مدیر جان چه وضشه با این اعتراف شما منم مجبورم اعتراف کنم که قرمزرو منم نمیدونم مخفف چی بید شاید" پیام نا مربوط " یا "پیام نامحرمانه" یا " مخفف پ ن پ " :black_eyed:
خو آخه یادم نمیاد صابرو تو از اون لباس خط خطیای زندانیا دیده باشم (بن شده باشه) ... برا همین تعجب کردم
داداش ... حبس مال مرده :tsimuzpzwoap1t9y3o7
هی روز گار ! پیرم کرد !!:sad::sad:
سلامتی سه تن ! تارا و ناصر و من !!!
من بن شدم ولی ناصر نه !