یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

STRUCTURE 66

New member
اومدن تو انجمن که هر لحظش خاطره س خاطرااااات بماند زیاده ولی سوتی هایی که دادم تا همین 2 روز پیش ادامه داشته .. رفتم واسه خودم پیغام بازدید کننده گذاشتم:65d6a5d6s:

سه چراغ سبز !!!
برنده تمشک طلایی !

BBT

New member
سه چراغ سبز !!!
برنده تمشک طلایی !

اولین خاطرم با صابر هم تو همون تاپیک بوسه بود که زده بودم هی بهش گفتم داداش شوخی نکن خخخخخخخ
یهو دیدی ادمین از این ورا رد شد هم ما رو بن کرد هم این تاپیک رو بست
بعد فرداش دیدم ادمین اومد اون پست رو لایک کرد و صابر هم برای چند روز برای چند روز به رحمت خدا رفت منم تو اون چند روز این شکلی بودم:25r30wi::25r30wi:
که توصیح های ایمنی منو جدی نگرفت

parand

Well-known member
حسااااان جون از کارو زندگی به خاطر این تایپیک انداختی اومدم فقط خاطره ها رو بخووونم................
یه خاطره تعریف کنم که اسپم نشه..............
یه تایپیکی هست به اسم روان شناسی از دوربین سیتما بچه ها فیلم می بینن و فایل تحلیل فیلمو گوش میدن میان نظرشونو میگن.........
فیلمو نگاه کردم بدون اینکه فایل تحلیلو گوووووش بدم اومدم نظرمو گفتم بعدا که بچه ها تحلیلشون رو گذاشتن فهمیدم وااااای چیکار کردم تحلیلشو گوش ندادم.......
نظرمم در مورد فیلم داغوووون بود.....از اون به بعد دیگه فیلم نگاه نکردم اخه زیاد حوصله فیلم دیدن ندارم.......
فقط چندبار کارتون دیدم که اومدم نظرمو گفتم و اسپم گذاشتم اونجا الانم هی میگن بیاین اسپماتون رو پاک کنید از تایپیک هنوز گوش نکردم.......:tonguesmiley:......

STRUCTURE 66

New member
اولین خاطرم با صابر هم تو همون تاپیک بوسه بود که زده بودم هی بهش گفتم داداش شوخی نکن خخخخخخخ
بعد فرداش دیدم ادمین اومد اون پست رو لایک کرد و صابر هم برای چند روز برای چند روز به رحمت خدا رفت منم تو اون چند روز این شکلی بودم:25r30wi::25r30wi:

ناصر باور کن من دستم تو شوخی برای خودم بازه ولی اینجا جوش خیلی محترمانه است !! آدم معذبه !! میفهمی که ....؟؟

BBT

New member
ناصر باور کن من دستم تو شوخی برای خودم بازه ولی اینجا جوش خیلی محترمانه است !! آدم معذبه !! میفهمی که ....؟؟

اره صابر واسه همین من همه جا مظلوم ماخوذ به حیا همش یه گوشه میشینم چیزی نمیگم دیگه
همش معذبم
میفهمی که ؟ خخخخخخخخخخ

Taraa

Well-known member

بن شد ینی ؟

bioshimi93

New member
بازم خاطراتتونو بگین داره جالب میشه شماها چقدر خاطره داشتین رو نمی کردین!!!!

Taraa

Well-known member
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sakar

MAHSABANOO

New member
:riz277:

پ. ن: پاک نویس
ب ن: بعد نوشت، بعدا نوشت،

مچکریم دکتر
devil-laugh-leaf-emoticon.gif

MAHSABANOO

New member
همش اعتراف میکنی مدیر جان چه وضشه با این اعتراف شما منم مجبورم اعتراف کنم که قرمزرو منم نمیدونم مخفف چی بید شاید" پیام نا مربوط " یا "پیام نامحرمانه" یا " مخفف پ ن پ " :black_eyed:

منم اولا فک میکردم پ ن پ هست خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

STRUCTURE 66

New member
خو آخه یادم نمیاد صابرو تو از اون لباس خط خطیای زندانیا دیده باشم (بن شده باشه) ... برا همین تعجب کردم

داداش ... حبس مال مرده
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

هی روز گار ! پیرم کرد !!:sad::sad:
سلامتی سه تن ! تارا و ناصر و من !!!

AWWA

New member
منم اوایل فرق امتیاز دادن با لایک رو نمیدونستم به جای لایک امتیاز میدادم. تا اینکه یه روز گیلدا با رتبه نظر ازم تشکر کرد مونده بودم این متنو کجا نوشته!!

MAHSABANOO

New member
وای منم امتیازو نمیدونستم اینهو این ندید بدیدا هی از یکی از بچه میپرسیدم این چراغ سبزا چیه اومده برام خخخخخخخخخخخخخخخخ
تازه چندتاشم اسم نداشت منم اون لحظه همش فک میکردم کی برام امتیاز زده:smiliess (11):

MAHSABANOO

New member
وای خنده دارترین خاطرم تو صندلی داغ بود:thanks: آقا ما تازه مدیر شده بودیم جو زده:motat: اومدیم تاپیکو زدیم ساعت 12 خواستیم لوحه تقدیر بدیم به اونی که نشسته رو صندلی تو قسمت تشکراتش نوشته بودم امتیاز بدن به اونی که نشسته رو صندلی اگه میخوان برن پست شماره یک نگو پست شماره یکم مال خودمه دیگه چون من تاپیکو زده بود آقا چشت روز بد نبینه این دکتر مجتبی کلی بهم خندید :25r30wi:منم زود رفتم اصلاحش کردم خو نخندیدن دیگه تازه مدیر شده بودم بلد نبودم :whistle:

bahar9368

New member
سلااااااااااااااااااااااام
منم نمیدونستم امتیاز چیه .البته الانم نمیدونم کاربردش چیه و به چه درد میخوره :black_eyed:
تاپیک پاتق بیوشیمی رو که زدن برام امتیاز داده بودن: خوش اومدی به پاتق عزیزم .منم با خودم گفتم خو چرا تو خود تاپیک بهم نگفتن .الانا که نگاش میکنم میفهمم که امتیاز بوده و اون نوشته عنوانشه .

آخرین ویرایش:

bahar9368

New member
یکی دیگه سوتیای دیگه هم دادم این بود که تا مدتها هر کی بهم پیغام بازدید کننده میداد من تو پروفایل خودم جواب میدادم تا اینکه ناصر گفت چرا اونجا میذاری طرفت نمیتونه بخونه
عاخه من فک میکردم برا هر دو طرفمون میره
3_8_14.gif

بالا