یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

BBT

New member
خب ما هم کم کم شروع کنیم
بذار برم دفتر خاطراتم رو بیارم ببینم چی پیدا میکنم :smilies-azardl (181
بله
یه بار به یکی گفتم آجی چند بار بعدش اون یه دفعه دیدم با پیغام خصوصی جوابم رو خیلی تند و شدید داد که تو خجالت نمیکشو خواهر نداری خودتو از این حرفا اها اینم گفت که با همینا شروع میکنین دیگه من میشناسم شما رو ...
اقا منو میگی :5:
اونو میگی :image170:
دیگه هیچی دیگه بعدشم اون بنده خدا اخرش گفت ببخشید تند برخورد کردم و گفت یکی دیگه شب قبلش عذابش داده بوده ، بعدش هم پیام داد که دیگه انجمن نمیامدو خداحافظ واسه همیشه دیگه رفت که رفت

BBT

New member
یادمه اولش اینجا عضو شده بودم تا دو سه ماه فقط تو اون تاپیک مطالعه گروهی بیوشیمی بودم :black_eyed:( جالبیش اینجا بود هر وقت هم اونجا میدودم بچه ها کسی نبود همش با خودم حرف میزدم ولی همیشه پست هاشون رو با کلی ذوق میخوندم هر شب وقتی میرفتم خوابگاه با گوشی اونم اینترنت که نداشتیم درست حسابی )

و از اون تاپیک اصلا بیرون نمیودم انگار که کل انجمن اونجا بود برام :(40):بقیه جاهای دیگه هیچی حتی بازشون هم نمیکردم
بعد ماه سوم تازه از خونه ( همون تاپیک ) میومدم کم کم بییرون فقط اونا رو باز میکردم نگاه میکردم
بعد ماه چهارم دیگه یه ذره پست هم میذاشتم
الان ماشالله کاربرا تا عضو میشن ادمو درسته قورت میدن با جاش
زمونه چه قدر زود عوض میشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t

BBT

New member
یادمه اولین امتیاز که گرفتم امتیاز منفی بود ( البته اخریشم بودا منفی)
که توش فقط نوشته بود مخالفم
بعد من کلا نزدیک یه ماهی هنگ بودم این یعنی چی
از این داستان امتیاز ها هم خبر نداشتم که چیه
بعد کلا ترکی کنترل پنلم رو به هم زده بود تا اخرش خدا خیرش بده بابا برقی با دریات مبلغی و یک امتیاز برام توضیح داد البته پولش رو هنوز بهش ندادما خخخخخخخخخ

STRUCTURE 66

New member
ما که اصلا ربطی به این انجمن و اسمش نداریم !
خیلی اتفاقی عضو شدیم !!!
اولش نمیدونستم بحث آزاد و طنز و اسپم چیه ! یه بار یه تاپیک بود راجع به بیماری بوسه !! ما هم دیدیم آب هست و اینها شروع کردیم به مسخره بازی(شنا) ! ( واقعا فکر کردم بیماری الکیه یا مثلا طنزه !) . بعدش یه شیر پاک خورده ای به ادمین گزارش داده بود . ادمینم ما رو با کاردک جمع کرد . به مدت 24 ساعت بن شدم ! خیلی شاکی شدم !
جالبه که تو پیغامی که برای ادمین فرستادم کلی باهاش بد حرف زدم ! بهش لقب پدر خوانده دادم !(البته ایشالله حلالم بکنه )
این امتیاز دادن رو هم اصلا نمیدونستم چیه !! یه بار میخواستم از یکی سوال کنم توی امتیاز دادن سوالمو مطرح کردم ! یعنی قصدم امتیاز نبود ولی ناخواسته بهش امتیاز هم دادم .

taranom92

New member
من اول فکر میکردم حسان پسره.....:25r30wi:
نمیدونم چرا
%2850%29.gif
شایدم به خاطر اواتارش بود که یه پسر رو ریل نشسته بود شایدم اسم قبلیش یعنی شیطونک......
پستاشو میخوندم بعضی وقتا فکر میکردم دختر بعضی وقتام پسر...........احساس میکردم نوشته هاش دوگانس................
هر کاری میکردم نمی تونستم اطمینان از جنسیتش پیدا کنم.....:21: ولی بیشتر فکر میکردم پسره..................
تا نمیدونم تو کدوم تایپیک بود فهمیدم دختره:tonguesmiley:
مگه حسان دختره؟؟؟؟من همیشه فک میکردم پسره

taranom92

New member
روزای اول که عضوشدم فقط میومدن صفحه ی اصلی انجمنومیرفتم بعدانجمن تخصصی روپیداکردموسوتوکور بود
گفت گوی پیشرفته رودیدم بایه دخترهم رشته ایم دوست شدم گفت شمارتوپیام خصوصی کن بزنگیم که شروع کنیم بدرسم منم که نمیدونستم پ خ چیه شمارموهمونجاگذاشتم ولی همه دختربودن دوستم گفت وای چرااینجاگذاشتی بعدپسرامیان شمارتوازباکس برمیدارن زودحذفش کنم منم نمیدونستم چطوربایدحذفش کنم دستام یخ زده بودازترس بعددوستم تک زدبهم زنگ زدم بهش بیست دقیقه حرف زدیموگفتم نکنه آدمین منودیگه راه نده میگفتم بخدامن قصدی نداشتم نزدیک بودگریه کنم الان به خودم خنده ام میگیره خب شمانخندین دیگه ه ه ه ه ه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

economic

New member
یادمه اولش اینجا عضو شده بودم تا دو سه ماه فقط تو اون تاپیک مطالعه گروهی بیوشیمی بودم :black_eyed:( جالبیش اینجا بود هر وقت هم اونجا میدودم بچه ها کسی نبود همش با خودم حرف میزدم ولی همیشه پست هاشون رو با کلی ذوق میخوندم هر شب وقتی میرفتم خوابگاه با گوشی اونم اینترنت که نداشتیم درست حسابی )

و از اون تاپیک اصلا بیرون نمیودم انگار که کل انجمن اونجا بود برام :(40):بقیه جاهای دیگه هیچی حتی بازشون هم نمیکردم
بعد ماه سوم تازه از خونه ( همون تاپیک ) میومدم کم کم بییرون فقط اونا رو باز میکردم نگاه میکردم
بعد ماه چهارم دیگه یه ذره پست هم میذاشتم
الان ماشالله کاربرا تا عضو میشن ادمو درسته قورت میدن با جاش
زمونه چه قدر زود عوض میشه :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ب ب ت جان منم اون اولاش فقط تاپیک اقتصاد میرفتم
حالا با بچه هام میخاستیم هماهنگ شیم ی شب میومدن ی شب نه
حالا از تنهایی تو تاپیک خسته شده بودم
تا مطالعه گروهی همه رشته ها رو پیدا کردم
ولی جاهای دیگه نمیرفتم
بعد ارشد دیگه اینجاها رو پیدا کردم

economic

New member
دوستان این اقا مناف(البته نوتر بش میگه مناف) هسaManofDetail
من میگفتم آمانوف
تقصیر از منه اخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

mj1919

New member
روزای اول که عضوشدم فقط میومدن صفحه ی اصلی انجمنومیرفتم بعدانجمن تخصصی روپیداکردموسوتوکور بود
گفت گوی پیشرفته رودیدم بایه دخترهم رشته ایم دوست شدم گفت شمارتوپیام خصوصی کن بزنگیم که شروع کنیم بدرسم منم که نمیدونستم پ خ چیه شمارموهمونجاگذاشتم ولی همه دختربودن دوستم گفت وای چرااینجاگذاشتی بعدپسرامیان شمارتوازباکس برمیدارن زودحذفش کنم منم نمیدونستم چطوربایدحذفش کنم دستام یخ زده بودازترس بعددوستم تک زدبهم زنگ زدم بهش بیست دقیقه حرف زدیموگفتم نکنه آدمین منودیگه راه نده میگفتم بخدامن قصدی نداشتم نزدیک بودگریه کنم الان به خودم خنده ام میگیره خب شمانخندین دیگه ه ه ه ه ه

می بخشید!
من خطای آخر دیگه دل ضعفه گرفتم از خنده! خیلی جالب نوشتید، عین فیلم بود! خط آخر که رسیدم پیام بهداشتی تون رو دیدم! ولی دیر شده بود دیگه، خنده هام تموم شده بود!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

sakar

New member
جهت اسودگی حال کاربران اینده وارد شونده
اسپم لغتی است جهت نوعی ابراز خستگی از اینکه مسیر مستقیم رو ادامه بدیم و گاهی هوس میکنیم بزنیم کنار یه خستگی در کنیم
بجای لغت نا مانوس" اسپم" ازین پس از جمله ی " دلم ترکید بابا پس من حرفامو کجا بزنم خوب شد اینجا رو پیدا کردم یه دل سیر حرف بزنم "
یا " زنگ تفریح تایپیک"
یا"بخش انکار ناپذیر هر تایپیک"
یا " زمانی که هر آن ممکنه بزنن تو ذوقت"
یا "هر چی دلت تنگت میخواهد بگو"

..................................
یبار یکی بهم امتیاز داد نوشته بود آخ چقد خوبه که نمیفهمی کی بهت امتیازداده الان حس رابین هودو دارم
همش فک میکردم ممکنه کی باشه و تو فکر این بودم که از کجا بفهمم...... تا اینکه بعد چن روز امتیازشو پس گرفت
رابین هود خسیسسسسسسسس

sakar

New member
یه بار توی چت باکس نمیدونم میخواستم چی از mohana بپرسم منم نوشتم موهانا
حالا بیا درستش کن نمیدونید این موهانا چقد مشخرم کلد گفت فک میکنم ژاپنی یا چینیم کلی بهم خندید(با شکلک)
خوب نوشتی موهانا من از کجا بدونم.......... پرونانسیشنم خوب نیست چلا مسخره میکنی............

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

BBT

New member
اخ اخ اخ
گفتی خاطره
داغ دلم تازه شد
یاد تاپیک پاتوق پسرا افتادم یادش به خیر
چه قدر خاطره داشتیم ازش هر چند دو سه روز بیشتر طول نکشید ولی از خنده دار ترین تاپیک هایی بود که زدم با بچه ها روده بر شدیم از خنده
ولی خب خوشیمون زیاد دوم نداشت که دخترا بساطمون رو جمع کردن

MAHSABANOO

New member
خخخخخخخخ یادمه یه بار لیلا نوشته بود پ .خ منم که بچه ساده تازه اومده بودم دیگه نمیدونستم یعنی چی :dadad4:ازش تو همون تاپیک پرسیدم اونم برام توضیح داد کلی ضایع شدم یکی نبود بهم بگه خوب بانو برو تو خصوصی بپرس دیگه چرا جلو جمع اخه
:25r30wi:یه اعترافم بکنم یه چیز دیگه بجز پ خ مینویسن فک کنم پ .ن هست اگه اشتباه نکنم من هنوزم نمی دونم اون یعنی چی دیگه روم نشد از کسی بپرسم خخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi:

mj1919

New member
خخخخخخخخ یادمه یه بار لیلا نوشته بود پ .خ منم که بچه ساده تازه اومده بودم دیگه نمیدونستم یعنی چی :dadad4:ازش تو همون تاپیک پرسیدم اونم برام توضیح داد کلی ضایع شدم یکی نبود بهم بگه خوب بانو برو تو خصوصی بپرس دیگه چرا جلو جمع اخه
:25r30wi:یه اعترافم بکنم یه چیز دیگه بجز پ خ مینویسن فک کنم پ .ن هست اگه اشتباه نکنم من هنوزم نمی دونم اون یعنی چی دیگه روم نشد از کسی بپرسم خخخخخخخخ:::25r30wi:

:riz277:

پ. ن: پاک نویس
ب ن: بعد نوشت، بعدا نوشت،

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 21Tir

BBT

New member
یهبار تو چت باکس
داشتیم صحبت میکردیم با یکی از دوستان
بعد رفتم پروفایلش دیدم هم رشته ایمه (البته الان ارشد میخونه ها )
بعد گفتم ااااااااا چه جالب شما هم هم رشته ایم هستین
بعدن پرسیدم کجا میخونده وقتی گفتی یونی ما تازه دو هزاریم افتاد که رضا سال بالایی خودمه
خلاصه کلی مشعوف شدیم که یه اشنا اینجا پیدا کردیم

mohana

Well-known member
پا نویس یا پی نوشت نمیشد؟!
مهسا بانو من تا یه زمانی فکر میکردم "پاورقی نوشته" س...یعنی لقمه رو به طرز عجیبی دور سرم میچرخوندم:whistle:

sakar

New member
خخخخخخخخ یادمه یه بار لیلا نوشته بود پ .خ منم که بچه ساده تازه اومده بودم دیگه نمیدونستم یعنی چی : :ازش تو همون تاپیک پرسیدم اونم برام توضیح داد کلی ضایع شدم یکی نبود بهم بگه خوب بانو برو تو خصوصی بپرس دیگه چرا جلو جمع اخه
:25r30wi:یه اعترافم بکنم یه چیز دیگه بجز پ خ مینویسن فک کنم پ .ن هست اگه اشتباه نکنم من هنوزم نمی دونم اون یعنی چی دیگه روم نشد از کسی بپرسم خخخخخخخخ: i::25r30wi:

همش اعتراف میکنی مدیر جان چه وضشه با این اعتراف شما منم مجبورم اعتراف کنم که قرمزرو منم نمیدونم مخفف چی بید شاید" پیام نا مربوط " یا "پیام نامحرمانه" یا " مخفف پ ن پ " :black_eyed:

mj1919

New member
پا نویس یا پی نوشت نمیشد؟!
مهسا بانو من تا یه زمانی فکر میکردم "پاورقی نوشته" س...یعنی لقمه رو به طرز عجیبی دور سرم میچرخوندم:whistle:

خب اگه شماره بدید، و توی متن هم شماره بدید، میشه پانوشت (یا پاورقی)، ولی زمانیکه شما دارید به متن قبلی تون، مطلبی اضافه می کنید، میشه بعد نوشت یا پاکنویس

sara25

New member
اومدن تو انجمن که هر لحظش خاطره س خاطرااااات بماند زیاده ولی سوتی هایی که دادم تا همین 2 روز پیش ادامه داشته .. رفتم واسه خودم پیغام بازدید کننده گذاشتم:65d6a5d6s:

BBT

New member
من به اولین کسی که اینجا درخواست دوستی دادم منو رد کرد انقدر ناراحت بودم ..............ولی الان خوشحالم.

اولش خواستم برای مهسا پیام خصوصی بفرستم
همش دنبال این ارسال پیام بودم کوجاست
اخرش دیدم نمیشه رفتم تو تاپیک نوشتم مهسا چرا نمیشه بهت پیام داد که گفت
برای غیر دوستان بستمش
دیگه اونجا توفقی اجباری شد که با مهسا دوست شیم
جالب اینجا بود دیگه دوستم شدیم پیامرو براش نفرستادم که میخواستم براش بفرستم
بحث چیزه دیگه شد

بالا