زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member
آی نفسکش...:p7977cujr38iyymsu8:
کی فانوسی جووون من و اذیت کرده ؟؟؟
عزیزم عکس بده جنازه تحویل بگیر...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

158121_Laie_34.gif

fanoosi

New member
عزیزه دلم واقعا از ته دل میگم که درکت میکنم. چون خودم قبلا تو این موقعیت قرار گرفتم و از نزدیکترین دوست 10 ساله ام ضربه خوردم. منم دوستم و بخشیدم و کاری باهاش نداشتم . اون خودش متوجه اشتباهش شد فانوسی..و نگران نباش. من کلا با اداما اونجور که اونا با من رفتار میکنن رفتار نمیکنم. یعنی میگم هر کسی باید بنا بر شخصیت خودش و چیزایی که یاد گرفته و نگرفته رفتار کنه.. اگر ماهم بخوایم مثله ادمه مقابلمون رفتار کنیم پس تفاوت ما و اونا در چیه؟
این و گفتم که اروم باشی . میدونم نارحتی داره. اما عکس العمل نشون نده . مطمئن باش زمان همه چیو حل میکنه عزیزم

ممنون آیناز جونم....از همدلیت ممنونم
راستش خیلی جا خوردم چون اصلا ازش انتظار نداشتم!!
کاری به کارش ندارم...ولی اعتمادم خدشه دار شده....به نظرم این دوستی ارزش ادامه دادن نداره....داره؟

ghasedak69

New member
فانوسی جون تو سایت فایل گیر باید فیلم رو از سایتهای دیگه پیدا کنیم بعد آدرسش رو کپی کنیم و دانلود یا راه دیگه ای داره؟؟؟؟

ainazhz

New member

ممنون آیناز جونم....از همدلیت ممنونم
راستش خیلی جا خوردم چون اصلا ازش انتظار نداشتم!!
کاری به کارش ندارم...ولی اعتمادم خدشه دار شده....به نظرم این دوستی ارزش ادامه دادن نداره....داره؟

خواهش میکنم
حق داری . ادم وقتی از کسایی که انتظار نداره میخوره بیشتر صدمه میبینه
اما به نظر من هر کسی حق اینو داره که بهش شانس دوباره ای داد... نمیگم دوستیتو قطع کن با نه.. اما میگم شانس دوباره ای بده اما ایندفعه جوانب احتیاط رو هم رعایت کن. حد و حدودی واسه دوستیت بزار و حواست باشه که دوباره ضربه نخوری
به قول این مثال انگلیسی

fool me once shame on YOU
fool me twice shame on ME

fanoosi

New member
فانوسی جون تو سایت فایل گیر باید فیلم رو از سایتهای دیگه پیدا کنیم بعد آدرسش رو کپی کنیم و دانلود یا راه دیگه ای داره؟؟؟؟

آره عزیزم...همینه...
قسمت راهنماش رو بخون...تمام سوالای ذهنیت برطرف میشه...

fanoosi

New member

خواهش میکنم
حق داری . ادم وقتی از کسایی که انتظار نداره میخوره بیشتر صدمه میبینه
اما به نظر من هر کسی حق اینو داره که بهش شانس دوباره ای داد... نمیگم دوستیتو قطع کن با نه.. اما میگم شانس دوباره ای بده اما ایندفعه جوانب احتیاط رو هم رعایت کن. حد و حدودی واسه دوستیت بزار و حواست باشه که دوباره ضربه نخوری
به قول این مثال انگلیسی

fool me once shame on YOU
fool me twice shame on ME

تازه حواسم بود این شد...یعنی نذاشتم ضربه ی آنچنانی بخورم ولی اگه میشد که خیلی خیلی بد میشد....همین الانشم جلو چند نفر شرمنده ام!
بی خیال...خدا شما رو برام نگه داره...
راستی این ضرب المثل معنیش چیه؟
(آیناز جان و...قاصدک جان....اگه نبودید خیلی سختم بود کنار بیام با این ماجرا...)

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
اون شکلک گریه که برا پرند گذاشته بودنالان برای من صدق می کنه.... دلم برا همتون تنگ شده هستم ولی انگار نیستم.....
قاصدک جون نمیدونم من چرا همش احساس میکنم این اواخر ناامیدی وشاد نیستی؟؟؟!!!!!!!!!!

ainazhz

New member

تازه حواسم بود این شد...یعنی نذاشتم ضربه ی آنچنانی بخورم ولی اگه میشد که خیلی خیلی بد میشد....همین الانشم جلو چند نفر شرمنده ام!
بی خیال...خدا شما رو برام نگه داره...
راستی این ضرب المثل معنیش چیه؟
(آیناز جان و...قاصدک جان....اگه نبودید خیلی سختم بود کنار بیام با این ماجرا...)
ایشالله که از این به بعد دیگه اصلا ضربه ای نمیخوری. چون تجربه شد واست عزیزم
یعنی : وقتی یه بار گول خوردم . شرم برتو باد
اما وقتی بار دوم هم گول خوردم شرم بر خودم باد

aylinn

New member
کی دل فانوسی جونو شکسته ؟
هاااااااااااان؟
هر کی هست خودشو نشون بده تا حسابشو برسم.

fanoosi

New member
کی دل فانوسی جونو شکسته ؟
هاااااااااااان؟
هر کی هست خودشو نشون بده تا حسابشو برسم.

آدمها با کارهاشون ارزش خودشون رو تعیین میکنند
خیلی برام عزیز بود...خودش قدر و قیمتش آورد پایین...مثل اعتمادِ من!!!
دیگه مهم نیس...باهاتون درد ودل کردم آروووووم شدم:thanks:

ghasedak69

New member
من که میگم قاصدک جون گله گل:rose:

شما ها به من خیلی لطف دارید
آخه خداییش مادرشون اینقدر خانووومه اصلا کار به کسی نمی گه بیشتر پیشش بودم تا کار خاصی بکنم . فقط سالاد بود و بعدشم ظرف ها رو باهم جمع وجور کردیم. منم مهمون داشته باشم اون هی میاد می پرسه اگرکاری داره بگو حتی جاروبرقی

ghasedak69

New member
قاصدک جون نمیدونم من چرا همش احساس میکنم این اواخر ناامیدی وشاد نیستی؟؟؟!!!!!!!!!!

این روزهای اخیر خلقم خیلی بالا و پایین میشه راستش.... هی سعی می کنم آروم و خوب و شاد باشم ولی با اتفاقات کوچیک که شاید زیاد هم مهم نباشه زودی بهم می ریزم....
گاهی احساس هایی که زیاد درست نیست میاد سراغم مثل فکر می کنم بهم ظلم میشه و...
راستش گرفتار خطاهای شناختی و فکری شدم... بایدها و نبایدها...همه و هیچ وووو
ولی دوست دارم تو خودم تغییراتی ایجاد کنم میخوام از این به بعد فقط خوبی های آدم ها رو ببینم...اگرم کسی بدی کرد سعی می کنم بگم انشالله قصدی نداشته... مگه تهش چند سال عمر می کنیم... خودمو دارم خیلی اذیت می کنم خودم عمر خودم رو دارم کوتاه می کنم. و با چیزهای بی ارزش شادی رو از خودم دور می کنم.
به قول همسرم میگه خوبه به تو غم و غصه ای نرسیده و همه چیزت جوره براچی برا خودت ناراحتی درست میکنی؟؟؟
شما دعا کنید دل بزرگ خدا بهم بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا