ainazhz
New member
آی نفسکش...7977cujr38iyymsu8:
کی فانوسی جووون من و اذیت کرده ؟؟؟
عزیزم عکس بده جنازه تحویل بگیر...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آی نفسکش...7977cujr38iyymsu8:
آی نفسکش...
عزیزه دلم واقعا از ته دل میگم که درکت میکنم. چون خودم قبلا تو این موقعیت قرار گرفتم و از نزدیکترین دوست 10 ساله ام ضربه خوردم. منم دوستم و بخشیدم و کاری باهاش نداشتم . اون خودش متوجه اشتباهش شد فانوسی..و نگران نباش. من کلا با اداما اونجور که اونا با من رفتار میکنن رفتار نمیکنم. یعنی میگم هر کسی باید بنا بر شخصیت خودش و چیزایی که یاد گرفته و نگرفته رفتار کنه.. اگر ماهم بخوایم مثله ادمه مقابلمون رفتار کنیم پس تفاوت ما و اونا در چیه؟
این و گفتم که اروم باشی . میدونم نارحتی داره. اما عکس العمل نشون نده . مطمئن باش زمان همه چیو حل میکنه عزیزم
ممنون آیناز جونم....از همدلیت ممنونم
راستش خیلی جا خوردم چون اصلا ازش انتظار نداشتم!!
کاری به کارش ندارم...ولی اعتمادم خدشه دار شده....به نظرم این دوستی ارزش ادامه دادن نداره....داره؟
فانوسی جون تو سایت فایل گیر باید فیلم رو از سایتهای دیگه پیدا کنیم بعد آدرسش رو کپی کنیم و دانلود یا راه دیگه ای داره؟؟؟؟
خواهش میکنم
حق داری . ادم وقتی از کسایی که انتظار نداره میخوره بیشتر صدمه میبینه
اما به نظر من هر کسی حق اینو داره که بهش شانس دوباره ای داد... نمیگم دوستیتو قطع کن با نه.. اما میگم شانس دوباره ای بده اما ایندفعه جوانب احتیاط رو هم رعایت کن. حد و حدودی واسه دوستیت بزار و حواست باشه که دوباره ضربه نخوری
به قول این مثال انگلیسی
fool me once shame on YOU
fool me twice shame on ME
من که میگم قاصدک جون گله گل:rose:مادرشوهرم افطاری مادرم اینا و خانواده جاری جان رو دعوت کرده بودن رفتم کمکش بنده خدا دست تنها بود .
قاصدک جون نمیدونم من چرا همش احساس میکنم این اواخر ناامیدی وشاد نیستی؟؟؟!!!!!!!!!!اون شکلک گریه که برا پرند گذاشته بودنالان برای من صدق می کنه.... دلم برا همتون تنگ شده هستم ولی انگار نیستم.....
ایشالله که از این به بعد دیگه اصلا ضربه ای نمیخوری. چون تجربه شد واست عزیزم
تازه حواسم بود این شد...یعنی نذاشتم ضربه ی آنچنانی بخورم ولی اگه میشد که خیلی خیلی بد میشد....همین الانشم جلو چند نفر شرمنده ام!
بی خیال...خدا شما رو برام نگه داره...
راستی این ضرب المثل معنیش چیه؟
(آیناز جان و...قاصدک جان....اگه نبودید خیلی سختم بود کنار بیام با این ماجرا...)
سلام فانوسی جووووووووووونمسلام آیلین جونم
خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام فانوسی جووووووووووونم
خوبی عزیزم ببخشید داشتم صفحات قبل رو میخوندم
کی دل فانوسی جونو شکسته ؟
هاااااااااااان؟
هر کی هست خودشو نشون بده تا حسابشو برسم.
من که میگم قاصدک جون گله گل:rose:
قاصدک جون نمیدونم من چرا همش احساس میکنم این اواخر ناامیدی وشاد نیستی؟؟؟!!!!!!!!!!