مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dilak

New member
خلاصه لودیش 2e
مباحث اصلی:
1- اسکلت سلولی
2- غشا و انتقال ویزیکولی
3 - اندامک ها( اندوپلاسمی- میتوکندری- گلژی- ریبوزوم لیزوزوم- گلی اکسیزوم -هسته)
4- دی ان ا
5- رونویسی
6 ترجمه
7- همانند سازی
8 تنظیم بیان ژن
9- تکامل سلولی

فصلهای سرطان و ایمنی جزو کدوم دسته هستن پس؟

omid9030

New member
احتمالا هم فقط آقا می خوان دیگه؟؟!!!

اره فقط مخصوص اقايون هستش
ببخشيد كه شما نيستين
من هم مث شما اخرش ناراحت شدم اخه استان ما جزء استان هاي كه پذيرش ميشه نيست

آخرین ویرایش:

omid9030

New member
آفریــــــــــــــــــن به همت شما.:applause:.....تحت تاثیر قرار گرفتم.....:dadad4:من تو خونه راحت و آسوده زیر کولر اونوقت همین 3صفحم نمیخونم:j58r36j3gcr4suxymupتازه ترم تابستونم جندتا عمومیبرداشتم اونام نمیخونم
همش ميخوابي نه:25r30wi:
من هم وقتي بي كار بودم همين جوري بودم
اشكال نداره سعي كن شب ها براي خودت يه برنامه قابل اجرا تنظيم كن .يواش .يواش راه ميفتي
اگه بري كتابخونه وبرنامه تو اجرا كني بعد چقدر احساس سربلندي ميكني..روز به روز اعتماد به نفست بيشتر ميشه وساعات مطالعاتيت ميره بالا
موفق باشيد

_30min_

New member
همین که نذاشتی روزت نخونده بگذره خیلیه.شما به چه شغلی علاقه دارین؟؟؟خوش بحالتون که کارآموزی میرین لااقل با کاربرد رشتتون آشنا میشین و حداقل فایدش اینه که مثلا متوجه میشین کار آزمایشگاهو دوس ندارین و انرژی واسه پیدا کردن کار در این زمینه در آینده صرف نمیکنین
من به کارای پژوهشی علاقه دارم توی رشته خودم هم دنبال کارای پژوهشی بودم چندتا طرح هم ارائه دادم ولی دانشگاه آزمایشگاه در اختیارم قرار نداد استادامم گفتن بذارواسه ارشدت منم خورد تو ذوقمو میکروب و ول کردم ولی مطمئنم حکمتی توش بوده چون درست همون وقتا بودکه به ژنتیک علاقه مند شدم
به هر حال خدا رو شکر بالاخره تموم شد روزای سختی رو گذروندم تا تکلیفم با آینده ای که می خوام ادامه بدم مشخص شد

_30min_

New member
خدا قوت سیمین جان...
برا سلولی تجربه و پیشنهاد من اینه که مبحث به مبحث بخونی..
یه تقسیم بندی تو صفحه های قبل کردم.. طبق اون میتونی بخونی.. تو کتاب های تست هم همین جوری دسته بندی شده.. میتونی بعد خوندن هر مبحث تستشو بزنی...

خییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییییییی زیاده با این حجم چی کارکنم
چند روزه پیش این نفر اول بهداشت زنگیده بود خونمون گفت ج ز و ه بخون مهنام اینا میگن خود لودیش بخون یکی دیگه میگه2eبخون خداوکیلی جای من بودید چی کار میکردید

حسان

Well-known member
چند روزه پیش این نفر اول بهداشت زنگیده بود خونمون گفت ج ز و ه بخون مهنام اینا میگن خود لودیش بخون یکی دیگه میگه2eبخون خداوکیلی جای من بودید چی کار میکردید

والا من ج ز و ه خبر ندارم... اگه کامل باشه بدم نیست... اما سوالا رو که نیگاه میکنی میفهمی باید کتاب بخونی.... حالا خودت ببین با کدوم راحت تری.. مهم اینه که همه چیو یاد بگیری....

موفق باشی... یا حق

شقایق71

New member
همش ميخوابي نه:25r30wi:
من هم وقتي بي كار بودم همين جوري بودم
اشكال نداره سعي كن شب ها براي خودت يه برنامه قابل اجرا تنظيم كن .يواش .يواش راه ميفتي
اگه بري كتابخونه وبرنامه تو اجرا كني بعد چقدر احساس سربلندي ميكني..روز به روز اعتماد به نفست بيشتر ميشه وساعات مطالعاتيت ميره بالا
موفق باشيد
امروز نمیدونم آفتاب از کدوم طرف دراومده از صبح دارم عمومامو که گفتم چندتا گرفتم میخونم.بچه هابه من کمک کنید دارم شک میکنم اصلا علاقه ای به دروس حل کردنی و تمارین ژنتیک داشته باشم:sad:چیکارکنم؟منعاشق درسایی مثل درسای رشته های علوم پزشکیم و خوب بلدم اونطور مطالبو بهم ربط بدمو ترکیبیو مفهمومی بخونم.آیا ژنتیک پزشکی دروس بیشتر شبیه رشته های پزشکی میشن؟؟؟که به این امید ادامه بدم؟راستش علاقه و استعدادم نمیاااد.کاش میفهمیدم عاشق درسای ژنتیک پزشکیم تا در راه رسیدنش جان فشانی کنم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t::

حسان

Well-known member
امروز نمیدونم آفتاب از کدوم طرف دراومده از صبح دارم عمومامو که گفتم چندتا گرفتم میخونم.بچه هابه من کمک کنید دارم شک میکنم اصلا علاقه ای به دروس حل کردنی و تمارین ژنتیک داشته باشم:sad:چیکارکنم؟منعاشق درسایی مثل درسای رشته های علوم پزشکیم و خوب بلدم اونطور مطالبو بهم ربط بدمو ترکیبیو مفهمومی بخونم.آیا ژنتیک پزشکی دروس بیشتر شبیه رشته های پزشکی میشن؟؟؟که به این امید ادامه بدم؟راستش علاقه و استعدادم نمیاااد.کاش میفهمیدم عاشق درسای ژنتیک پزشکیم تا در راه رسیدنش جان فشانی کنم!:1dco2x0p1lilzhfpg1t::

سلام بر شما...
حل مسائل ژنتیک بخشی از مباحث ژنتیکه و در روند مشاوره بسیار ضروریه...
اما ژنتیک پزشکی مباحثی هم داره که به پزشکی نزدیک تره.. مثل بیماری های متابولیک...
برای این که ببینی علاقه داری یا نه یه سر فصل ژنتیک سرطان و مباحث سیتوژنتیک رو بخون... دستت میاد؟؟؟

امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی

شقایق71

New member
سلام بر شما...
حل مسائل ژنتیک بخشی از مباحث ژنتیکه و در روند مشاوره بسیار ضروریه...
اما ژنتیک پزشکی مباحثی هم داره که به پزشکی نزدیک تره.. مثل بیماری های متابولیک...
برای این که ببینی علاقه داری یا نه یه سر فصل ژنتیک سرطان و مباحث سیتوژنتیک رو بخون... دستت میاد؟؟؟

امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی
سلام دست شما درد نکنه چشمحتما میخونمشون آخه هنوزم نگذروندم این درسا رو.امیدوارم علاقه داشته باشم و البته توانایی.که دیگه بی بهونه بچسبم به همین رشته.بازممنون:thanks:شمام موفق و شادوسلامت و سرافراز و ......به بیان بهتر.ننه خدا خیرتون بده به همتون ماشالله به این جوووونااااااااااا روغن نباتی خورده!!!:sarma::riz277:

Maryam.A

Well-known member
باورتون نمیشه امروز من یه اگهی استخدامی دیدم که اسم رشته زنتیک مولکولی والبته همه گرایشای زیست مولکولی رو میخاد
دارم از خوشحالی گریه میکنم اخرش رشته ما هم تو یه اگهی استخدامی مزین شد
این اگهی رو میتونید تو روزنامه جام جم صفحه 8 دید

سلام
خبرتون خیلی مسرت بخش بود
کلی انرژی منفی رو که این روزا از درو دیوار
به سمتم اومده بود
خنثی کرد و کلیم انرژی مثبت گرفتم

حسان

Well-known member
یعنی تو سلولی نخونیم این مباحثو؟
راستی فصل سلولهای عصبی هم هستا اون چیه ؟

تو سلولی؟؟ من ندیدم ایمنی تو سلولی باشه؟؟
اما مبحث انتقال سیگنا خودش میاد به تشریح مسیر های سرطان میپردازه...
یه نگاه به تست ها بندازین .. همه مباحثی که گفتم رو در بر میگیره...

موفق باشید

dilak

New member
برا زبان دیکشنری انگلیسی به فارسی چی خوبه ؟ معرفعی کنید لطفا؟

dilak

New member
تو سلولی؟؟ من ندیدم ایمنی تو سلولی باشه؟؟
اما مبحث انتقال سیگنا خودش میاد به تشریح مسیر های سرطان میپردازه...
یه نگاه به تست ها بندازین .. همه مباحثی که گفتم رو در بر میگیره...

موفق باشید
لودیش جلد 2 ترجمه رضا یوسفی
فصل 23 سلولهلی عصبی
24 ایمنی شناسی
25 سرطان
بخش چهارم کتاب هست کنم مربوط به رشد و تکوین سلول باشه

آخرین ویرایش:

mahnam

New member

مهنام اینا هم میگن جز و ه بخون ... اگه جز و ه ی استادی مثه عبادی گیرت اومد حتما اونو بخون ( اگه نه که لودیش بخون )
( مهنام خودش سلولی 2e داره اما کتاب دکتر عبادی رو می خونه از انتشارات پوران پژوهش و الحقم که خوب و عالی توضیح داده ! من به 2e ترجیحش میدم، اما فک نکنی حجمش کمه ها ! اصلا ! فقط 2 جلد کتابش که مباحث مولکولی داره 1000 صفحه اس ، پس فرقی با لودیش نداره )

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا