eco.bio
New member
بستگی به نوع انتظارش داره. اگه از اخرش مطمین باشی ااونوقت شیرینه ولی اگه نباشی خیلی تلخهانتــــــــ...ظار....:sad:
کی گفته ؟؟؟ منتظر بودن اصلام شیرین و ساده نیست!!!
بستگی به نوع انتظارش داره. اگه از اخرش مطمین باشی ااونوقت شیرینه ولی اگه نباشی خیلی تلخهانتــــــــ...ظار....:sad:
کی گفته ؟؟؟ منتظر بودن اصلام شیرین و ساده نیست!!!
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:
نمیدونم چرا همش اینجوری و این اتفاقات برای من میافته؟؟؟؟:sad:
بستگی به نوع انتظارش داره. اگه از اخرش مطمین باشی ااونوقت شیرینه ولی اگه نباشی خیلی تلخه![]()
اینکه خیلی چیزا ناراحتت کنه ولی باید باهاشون کنار بیای حتی نتونی هیچوقت تغییرشون بدی و نباید به روت بیاری که غمگینی و بدتر از همه اینکه باید تظاهر کنی خیلی حالت خووووووووبه
بستگی به نوع انتظارش داره. اگه از اخرش مطمین باشی ااونوقت شیرینه ولی اگه نباشی خیلی تلخه![]()
سلام ...
مرحبـــا ... وری لابک ...
فقط ایــن تلاشــه هم یادمون نــره ...
فقط تظاهر (این کلمه رو ازون بالا نیگا کردیم و نبشتیم _ املای دقیق) ــم خوبـــ نــی ...
هــزاران مشکل کــ داریم مثلا _ حالا تا کــی باید بشینیم و تظاهـر کنیم ... تلاش ...
تلاش کنیــم تا کنار بیاییـــم با... توری که زیاد آسیب نبینیم (اینم واچینگه)
بخندیـــن تا بخندیــم ...:smilies-azardl (113
:riz304:
Modern Talking - You can win if you want mp3
Modern Talking - Ready for the Victory mp3
Source
بعد از تلاشهای بی شائبه و بی نتیجه به این نتیجه رسیدم.............
سلام ...
مــا چمـــون از انیشتیـــن کمه آخــه !!!؟!!!!!!!!!
اینترنت حجمی که نــی ترافیک تموم شــه و نتونیم شارژش کنیم ...
دس خودمونــه هـا ... (آرؤؤؤؤؤؤ خیلی سخته ولی)
![]()
اشتباه غیر قابل جبران خیلی اذیت کننده س
فکر میکردم دسته خودمه دیدم که نیس این قسمتش دردناکتره............در ضمن امید مهمه که از زندگیه خیلیا رفته..........یعنی گرفتنش
سلام ...
اون چیــزایی که مهاجم و گلــرش خودمونیم رو حتما میشه یه فکری واســش کــرد ... و البته د3 خودمــونه ...
ولی اون چیزایی که فقط گلــر ماییم ... بایــد با نتیجه را اومــد ...
چه گل بخوریم چه نخوریــم ... زندگی قشنگیــش به همینه ...
(اگه بتونین با مشکل بزرگی که مثلا واستون پیش اومده کنار بیاییــن و خدارو شاکر بشین نه بزن و بکوب میگفتن
ثواب خوبی در انتظارمونه _ صــدا از مسجد میومــد)
آره اینــو موافقیــم که امیــد کمرنگ تــر شــده _ شایدم رفته باشه ... که اونم بستگی به خودمون دراه ...
ولی کسی نمی تونه ازمون بگیرتــش ... اینو مطمئنیــم ...
:auizz3ffy9vla57584x با مرام همیشه بالاــس
واقعا ممنووووووووون.........حق با شماس
سلام ...
حالا شنگول باشیـــن ... یه دونه کلبــد zErOOon3 ــم نصب کنین (بنصبین حتما) ... آلیــه ...
هر موقــه خواسیــن می تونین راحتــ zErOــرو بزنین و دوباره بریــن تو مـد On3
:28:
بخندیـــن تا بخندیــم (شعار همیشگی)
خیلی ممنون...........وجود دوستانی مثل شما خوبه حتی اگه تو دنیای مجازی باشن...تشکور ادریم:riz304: