mosaffa7
New member
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟
خواهش میکنم
بله صنم جان
ممنون از کمکتون. راستی درصد هر درس رو هم با فرمول صحیح*3 - غلط ها / کل سوالات *3 بدست میارین تو این روش؟
جناب مصفا سلاااام. دستتون درد نکنه....
راهنمایی های خوبی کردید.........
گزینه ی 1 . 5 و 6 رو خیلی کم رعایت میکنم. فکر کنم به خاطر همینه انقد اذیت میشم.........
عزیزم فقط برای مطالعه زبان نیستراوی جونم چقدر بی حوصله و کلافه شدی برای این مطالعه زبان؟؟
:ad54ad:سلااااااااااااااام مجدد دوستان
یکدفعه سرعتم اومد پایین و نتم قطع شد!!!!!!دیروز هم همین ساعتا این جوری شد!!!نمی دونم چراااااااا؟؟؟!!!!
سرعت شما چطوره؟؟!!
من بذون خداحافظی سرمنو نمی دازم پایین و د برو:smiliess (4):
:4d564ad6:سلام عزیزم:ad54ad:
سرعتا کلا پایین هست متاسفانه
اما برای من متغییره, یه دقه خوبه یه دقه نه
سلااااااااااااااام مجدد دوستان
یکدفعه سرعتم اومد پایین و نتم قطع شد!!!!!!دیروز هم همین ساعتا این جوری شد!!!نمی دونم چراااااااا؟؟؟!!!!
سرعت شما چطوره؟؟!!
من بذون خداحافظی سرمنو نمی دازم پایین و د برو:smiliess (4):
:4d564ad6:سلام عزیزم
خوبه که برای شما فقط کم و زیاد می شه...برای من که یکدفعه کنفیکون می شه و کلا قطع می شه و هر وقت ذوست داشت وصل می شه:65d6a5d6s:
عزیزم فقط برای مطالعه زبان نیست
دیگه مشخصه که من چقدر از زمانم رو اینجام, به خاطر اینکه اینجا جوی هست که اهدافمون یکیه, طرز فکرمون تا حدی مشابه هست و دوست دارم اگه کاری می خوام انجام بدم جمعی باشه, اما خودت شاهدی دیگه اسم نمی برم یکی یکی کارهایی که قرار بوده انجام بدیم و به جایی نرسیده, البته در یک مورد برای ترجمه مقاله من شرمنده 123 عزیز هستم که تنها کسی بود که زحمت کشید و به شیوه ی خوبی هم شروع کرد اما اون کار هم نیمه کاره موند.
مسئله من اینه که نمی دونم هستین یا نه, و مدتهاست که همینطور منتظرم.
جدای همه ی اینا هم اینکه امروز اول ماه رمضونه هم اینکه از وقتی از مسافرت اومدم سردرد دارم
امروزم که مردشورشو ببرن نوبت دیدن یه فیلم بود به اسم The Collector, مرتیکه ی خاک برسر سادیسمی اعصابمو ریخت بهم
الان منتظرم انیمیشنی که گفتی دانلودش تموم بشه ببینمش یه ذره لطافت روحم برگرده :rolleyessmileyanim:
91 درصد گرفته تا الان
سلام 133 عزیز خوبی. این روزا وضعیت نت اکثرا اداما همینه. نت من که به شخص داغون شده.
همه س صفحات رو خوندی.؟ ایول. خسته نباشی.
کاملا درست میگیدشمنت شرمنده عزیزم
من هنوز مقاله رو هستم اگه بخوایم ادامه بدیم
اما فکر می کنم باید یه چیز رو بالا قرار بدیم و همه فکوس کنیم روی اون تا خوب چیش بره و به تریت موارد دیگه رو ذکر کنیم تا ذوستان دلبخواهی شرکت کنن
اگه بخوایم همه رو باهم پیش بریم اون وقت می شه همه چیز و هیچ چیر...به نظرم یه کار رو به پایان برسونیم خیلی بهتره که ,چند کار رو شروع کنیم اما همه رو نصف و نیمه رها کنیم.
جناب مصفا اواتار شما هم مبارک
چقدر لطیف
به نظرم یه جورایی درونتون رو نشون می ده..
ارام,اهل شعر و ادب و دوست دار سکوت :21: چرا اینجوری فکر کردم؟!!! خوذم هم نمی دونم
خواهش می کنم راوی جانکاملا درست میگی
فکر می کنم اکثر بچه ها با کار روی زبان موافق هستند و همه بهش نیاز داریم
حالا اینکه به چه شکل بخواد شروع بشه و پیش بره نمی دونم
دیگه قربونت ریش و قیچی دست شما, یک در دنیا صد در آخرت خدا خیرتون بده
من الان حال و روز درستی ندارم, می شینم میگم چشم :thumbsupsmileyanim:
سلام پرند عزیز
خواهش میکنم
راستی صبح بعد از سحری که میخواید مسواک بزنید هم از خمیر دندان استفاده نکنید...مواد خمیر دندان و حالتی که در دهان ایجاد میکنه خود باعث تشنگی میشه.
ارادتمند/
خواهش می کنم راوی جان
من عمرا قیچی بگیرم دستم...در دوران بسیار شیرینی خوندن برای ارشد که هیچ استرسی وجود نداشت![]()
اینجاب در یک عملیات انتحاری اقدام به چیدن جلوی موها کردم.چون وقتی سرم رو می نداختم پایین همش می رفت توی چشمم .اذیت می شدم خووو
حالا می دونی چکار کردم موها رو بسیار زیبا و با احتیاط اوردم توی صورتم و گفتم تا ابروهام بچینم دیگه اوکیه
نگو ای دل غافل که هنگام چیدن ابروها رو برده بودم بالا......حالا تصور کن که چی شد....
می گن عدو شود سبب خیر...
و این شاهکار اینجانب موجب شد تا برای حدود 2 ماه خانه نشین شوم و مثل یه دختر خوب بشینم پای درس و مشقمممم
حالا از من گفتن بودااااااااااا....باز هم می خوای ریش و قیچی رو بدی دستم!!!!:smiliess (11):
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
حالا می دونی چکار کردم موها رو بسیار زیبا و با احتیاط اوردم توی صورتم و گفتم تا ابروهام بچینم دیگه اوکیه
نگو ای دل غافل که هنگام چیدن ابروها رو برده بودم بالا......حالا تصور کن که چی شد....
می گن عدو شود سبب خیر...
و این شاهکار اینجانب موجب شد تا برای حدود 2 ماه خانه نشین شوم و مثل یه دختر خوب بشینم پای درس و مشقمممم