مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bakhshi

New member
سلام
دوستان خوبم میبینم که شروع کردین به خوندن افرین خیلی خوبه ولی اهسته و پیوسته پیش برین که اخر کار خسته نشین
بنظرم بیاین بیشتر اینجا با هم در ارتباط باشین گزارش کار بدین حتی شده روزی چن صفحه هم که خونده باشین این براتون انگیزه میشه که روز بعد بیشترش کنین اگه سوالی هم داشتین بپرسین من و دوستان خوشحال میشیم کمک کنیم
انشالا که خبر قبولیه همه تون:a2d3:
همگی موفق باشین :auizz3ffy9vla57584x

:thumbsupsmileyanim:
majede jun
ishala hatman ghabuli!!

manam mishe biyam inja azatun soal beporsam??!!!:riz304:

bakhshi

New member
مرسی دوست خوبم:riz304:
راه حتما...شما هم امسال کنکور شرکت میکنین؟بیوشیمی؟

na man taghziye sherkat mikonam

vali age eshkal nadashte age soli baram pish biyad biyam inja va bio ro az shoma ha beporsam:riz304:

moghei k shoma budi kheyli khub bud miyumadi nokte haro mineveshti

bad man midam e maslan in nokte chi bud
yadam rafte bud

miraftam mikhundamesh
va kheyli khub bud dustam:smiliess (3):

majede

New member
na man taghziye sherkat mikonam

vali age eshkal nadashte age soli baram pish biyad biyam inja va bio ro az shoma ha beporsam:riz304:

moghei k shoma budi kheyli khub bud miyumadi nokte haro mineveshti

bad man midam e maslan in nokte chi bud
yadam rafte bud

miraftam mikhundamesh
va kheyli khub bud dustam:smiliess (3):

انشالا تو هر رشته ای که رفتی موفق باشی عزیزم

اره حتما بپرس...یادش بخیر اون تاپیک ..خوشحالم که مفید بوده واسه دوستام

senior

New member
درود بر همه
بچه ها یه تا سوال؟
بیوشیمی چند نفر پذیرش داره؟
یه چیز یه پیشنهاد دارم بیایم با هم بیوشیمی رو بخونیم والبته اکثرا للنینجر رو دارن منم دارم بعد بیایم اشکالامونو با هم رفع کنیم و بحث کنیم چون بیودرس پایه ای به حساب میاد
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad63

Well-known member
درود بر همه
بچه ها یه تا سوال؟
بیوشیمی چند نفر پذیرش داره؟
یه چیز یه پیشنهاد دارم بیایم با هم بیوشیمی رو بخونیم والبته اکثرا للنینجر رو دارن منم دارم بعد بیایم اشکالامونو با هم رفع کنیم و بحث کنیم چون بیودرس پایه ای به حساب میاد
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حدود 180 تا 200 نفر اگه اشتباه نکنم
فکر خوبیهههههههههه.....پارسال ماجده خانوم یه تایپیک راه انداخته بودن برا نکات بیوشیم که ما هم همون کارو میکنیم و البته از نکات پارسال هم استفاده خواهیم کرد ............. اما فکر کنم هنوز زود باشه برای اینکار............... بذارین دوستان همه جمع بن............

majede

New member
سلام
حدود 180 تا 200 نفر اگه اشتباه نکنم
فکر خوبیهههههههههه.....پارسال ماجده خانوم یه تایپیک راه انداخته بودن برا نکات بیوشیم که ما هم همون کارو میکنیم و البته از نکات پارسال هم استفاده خواهیم کرد ............. اما فکر کنم هنوز زود باشه برای اینکار............... بذارین دوستان همه جمع بن............

اقا محمد کدوم پارسال داداش؟؟من تا 1 ماه پیش تو اون تاپیک بودم با بقیه بچه ها نکته میزاشتیم

بچه های گل بیوشیمی فعال باشین نذارین تاپیکتون بره پایین:ad54ad::riz304::riz304::riz304:

mohammad63

Well-known member
اقا محمد کدوم پارسال داداش؟؟من تا 1 ماه پیش تو اون تاپیک بودم با بقیه بچه ها نکته میزاشتیم

بچه های گل بیوشیمی فعال باشین نذارین تاپیکتون بره پایین:ad54ad::riz304::riz304::riz304:

ماجده جان............ منظورم از سال .ارشد 92 بود...................... اون دیگه تموم شده...........پس میشه پارسال ............. ههههههههههههههههههههههههههه
زود به تاریخ پیوستین ماجده خانوم ................ این رسم روزگاره .........................
راست میگی ............ متاسفانه بچه ها اصلا فعال نیستن ............ البته هنوز تابستونه ............. انشالا که همشون موفق بشن ........

عسل 69

New member
سلام بچه ها.خوب امار این هفته رو بدید .من یه روز زودتر امدم.من این هفته هم از خودم راضی نبودم.خیلی کم خوندم

فصل ۲ لنینجر با خلاصه نویسی و فصل ۳ بدون خلاصه نویسی
زبان هم همون درس ۱ تافل هستم .متاسفانه حفظ کلمات واسم سخته :13::13::13::13:

majede

New member
سلام بچه ها.خوب امار این هفته رو بدید .من یه روز زودتر امدم.من این هفته هم از خودم راضی نبودم.خیلی کم خوندم

عسل جون لغات رو فیش برداری کن از طریق جعبه لایتنر برو جلو
البته لغت توی متن بهترتو ذهنت میمونه

mohammad63

Well-known member

ماجده راست میگه ........... اگه بتونی لغات رو تو جمله بنویسی و بعدا که خواستی که حفظ کنی از طریق جمله حفظ کنی خیلی عالیه. من به این شیوه حفظ میکنم:
مثلا برای کلمه abdicate یعنی کماره گیری کردن:
وزیر بعد از رسوایی از سمت خود abdicate کزد............. و این کلمه را با المنتهایی دنیای دور و ورم مسینجم و هر المنت اشنایی که به اون نزدیکتر بود سریع به اون ربطش میدم. برای همین کلمه المنتی دارم که شاید اگر برای شما بگم خیلی خنده دار باشه اما به راختی باعث شده که من بتونم این کلمه رو در همون دفعه اول خوندن یادم بمونه ..............
زبان یه کم کار میبره. یکی از مترجمهای زبان میگه برای یادگیی زبان فقط باید تمرین کنی و تکرار. تمرین کنی تکرار و باز هم نمرین کنی و تکرار.

من ترجمه اطلس مصور بیوشیمی را شروع کردم ........ هم برای زبان هست و هم برای خود بیوشیمی الان هم قسمت پیوندها و ایزومرها رو داریم ترجمه میکنم .........

mahboobe90

New member
سلام بچه ها.منم میخام کنکور 93 شرکت کنم ولی هنوز هیچی نخوندم.بنظرتون بیوشیمی رو با چی شروع کنم؟

BBT

New member
سلام بچه ها.منم میخام کنکور 93 شرکت کنم ولی هنوز هیچی نخوندم.بنظرتون بیوشیمی رو با چی شروع کنم؟

بستگی به پایه بیشیمیتون داره که در چه حد باشه
ولی لنینجر میتونه برای شروع خوب باشه چون مطالب رو از پایه توضیح داده فهمش هم سخت نیست

mohammad63

Well-known member

bbt درست میگن ........... ولی اگه خیلی سختتون هست از احسانی شروع کنید دوباره لنینجر رو بخونید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا