زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
تفاوت ها زمانی مشخص میشه که دید ایا این کابینه جز سواد ، کارایی هم داره یا خیر ... به اجرا گذاشتن ایده ها با طرحشون فرسخ ها فاصله داره...بعد از پایان یک دوره هست که می شود قضاوت کرد که یک دولت چه خدمات یا کاستی هایی داشته نه در آغاز ان...

همین سواد است که بخش اعظمی از کارآیی را تعیین میکند...
در جهانی زندگی میکنیم که جهان تخصص هاست و هر عملکردی ، نتیجه ی مشخصی را بر حسب اصول و قواعد و قوانین داراست...

به عنوان مثال در باب امور اقتصادی:
افزایش حجم نقدینگی سالیانه در کشوری مثل آمریکا در حدود 7تا 10% است.
افزایش حجم نقدینگی سالیانه در ایران بین 25% تا 40% است.(متوسط 29%)
از لحاظ منطق ریاضی نمیتوان نرخ برابری پول این دو کشور را برای یک قرن ثابت نگه داشت.
بنابراین تغییر اجباری قابل توجه برابر منطق ریاضی اجتناب ناپذیر است.

حال آن زمان که استاد محمود میخواستند هدفمندی را اجرا کنند به نقطه نظرات هیچ یک از اساتید اقتصاد ایران گوش ندادند و با خودمحوری و خودرایی، آن را به بدترین نحو اجرا نمودند.
آن زمان دکتر مهدی تقوی، اقتصاد دان برجسته و استاد دانشگاه علامه طباطبایی فریاد میزدند که آقای رئیس جمهور؛ این راه که میروی به ترکستان است و اینگونه اجرا نمودن هدفمندی موجب افزایش نقدینگی جامعه می شود و پیامدی جز گرانی و تورم را در پی نخواهد داشت،،، ولی کو گوش شنوا؟؟؟
آقای حسینی وزیر اقتصاد جایی در پاسخ ایشان جوابیه ای مرقوم فرموده بودند که دکتر تقوی در پاسخ ایشان گفته بودند: تو شاگرد تنبل ک ل ا س من بوده ای، حال میخواهی به من اقتصاد یاد بدهی؟!!!
بله ... اینگونه است... مطمئن باشید اگر و در صورتی که از متخصصین داخلی و خارجی و دلسوزانی که کم نیستند ولی متاسفانه بر اثر سیاست های غلط به حاشیه رانده شده اند استفاده گردد و کارها و فعالیت ها بر اساس اصول و قوانین علمی اثبات شده انجام گیرد شاهد تغییرات قابل ملاحظه خواهیم بود...ولی این اگر مهم است...

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
من باور دارم : که بلوغ بیشتر به انواع تجربیاتی که داشته‌ایم و آن‌چه از آن‌ها آموخته‌ایم بستگی دارد ، نه به تعداد مدارکی که بر دیوار آویخته‌ایم و نه به تعداد شمع‌هایی که بر کیک تولد خود می‌نهیم .

نلسون ماندلا

mosaffa7

New member
ضرغامیِ یوتل ست، تشکر تشکر!
مسعود مرعشی

روزنامه بهار - یکشنبه ۹۲/۴/۹

... در چند هفته اخیر، صداوسیما عملکـــرد محیرالعقـــــول، منفجرالانظار و متحول الاحوالی داشته که موجب حظ‌العین مردم و محظوظ شدن جوانان گردیده است. (ما از این ترکیبات عربی زیاد بلدیم، اگر می خواهید، در متن‌هایمان بیشترش کنیم تا جگرتان حال بیاید.) خرق عادت‌های صداوسیما از زمان انتخابات ریاست جمهوری امسال آغاز شد. در آن روزها مردم با چشمانی گرد شده، یکدیگر را نگاه می‌کردند و می‌گفتند: «دیدی توی صداوسیما روحانی اسم خاتمی و هاشمی رو آورد؟!» «پسر دیدی صداوسیما بخش سخنرانی خاتمی راجع به حسن روحانی رو سانسور نکرد؟!»
چه کسی تصور می‌کرد صداوسیما با وسعت نظر تمام، تصویر و صدای سخنرانی سیدمحمد خاتمی را پخش کند؟ واقعا این همه سعه صدر؟ این همه بلند‌نظری؟
کجای دنیا را سراغ دارید تلویزیون رسمی کشوری سخنرانی رییس‌جمهوري سابقش را پخش کند و از او به نیکی یاد کند؟
اما این پایان کار نبود! چرا که صداوسیما در یکی دو روز اخیر هم با پخش تصاویر بانو شکیرا و برخی هموطنان خارج از کشور در حاشیه مسابقات فوتبال و والیبال، موجی از ناباوری، شعف و امید ایجاد کرده که بیا و ببین...
اما این فقط صداوسیما نیست که این‌طوری کرده، خیلی ارگان‌های دیگر هم این روزها دارند این‌طوری می‌کنند و کار به جایی رسیده که حتی نیروی انتظامی، تشکر تشکر!
تا جایی که آقای روحانی هم دیروز در همایش افق رسانه ملی گفت: «از رسانه ملی و نیروی انتظامی تشکر می کنم که آستانه تحمل را بالا بردند.»
از آنجایی که ما ایرانی‌ها مردمان قانع و زود راضی شونده‌ای هستیم، اتفاقات اخیر موجب شده شاخص امید به زندگی در کشور از 60 سال به 120 سال افزایش یابد.
اگر با همین فرمان پیش برویم، اتفاقات زیر دور از دسترس نیست:

- آغاز برنامه «آزی تاک»، با اجرای آزاده نامداری در شبکه دوم سیما
-پوشش زنده کنسرت «عدل» با اجرای عادل فردوسی‌پور!
- افشای هویت واقعی «عموی سوباسا» و رابطه عموی مزبور با مادر سوبا، در اخبار جوانه‌ها.
- پخش زنده شادی بعد از گل «جنیفر لوپز» از دوربین پشت جایگاه، تکرار شادی بعد از گل همسر «پیکه» از دوربین جلوی جایگاه و تکرار شادی بعد از گل مدافعان قرمزپوش از وسط جایگاه.
- پخش مجدد سریال «اوشین» با رویکردی جدید و با عرف تازه‌ای که صداوسیما در پیش گرفته.
- شروع اخبار «پاپاراتزی از سلبریتی‌ها می‌گوید»، با اجرای خوب «کامران نجف‌زاده».
- آغاز مسابقهIranian Idol با اجرای زنده خردادیان در شبکه تهران.
- پخش سریال‌های «عمر گل لاله»، «friends» و اسپارتا... (نه دیگه! این سریال آخری را دیگر بیخیال! خوب نیست در این حد هم باب شوخی را باز کنیم!)

rawy

New member
هاهاهاهاهاها من بودم راوییییییییییییییییییییی
تعجب کردییییییییییی واقعا. نه نه من سحر خیز نشدم . این یه کلک بود روای. گول خوردی. من اصلا دیشب نخوابیدم... خدااااااااااااا. خالم رفته اهواز واسه یه سری کار اداریش . گفت دخترش پیش من بمونه 2روز.. خدا این بچه 8ساله تا صبح گریه کرد که مامانمو میخوام..و من هم نتوستم بخوابم...و از اونجایی که لپتاپ از دیشب طبق هر شب روشن بو د و واسه دانلود گفتم یه سری بزنم دوباره رفتم خوابیدم تا الان که ساعت 3 هست. من از دست رفتم بچه ها............. البته ناگفته نماند که تا 6 صبح بیدار بودم
bb2.gif

آخیییییییییی, گفتی دخترخالم گفتم ایول مثل ما دخترخاله هایین که به هم می رسیم کلا تا صبح پچ پچ می کنیم و بیداریم, بعد دیدم نه اوضاع وخیم تر از این حرفاست.
شما مجوز خواب تا هر وقت دلت خواست رو گرفتی, برو راحت باش فرزندم.

ainazhz

New member
آخیییییییییی, گفتی دخترخالم گفتم ایول مثل ما دخترخاله هایین که به هم می رسیم کلا تا صبح پچ پچ می کنیم و بیداریم, بعد دیدم نه اوضاع وخیم تر از این حرفاست.
شما مجوز خواب تا هر وقت دلت خواست رو گرفتی, برو راحت باش فرزندم.

اره راوی منم از این دختر خاله ها دارم . اما این یکی کوچولو بود دیگه..

ایول ایول تشکر
bd3.gif

mosaffa7

New member
تفاوت ها زمانی مشخص میشه که دید ایا این کابینه جز سواد ، کارایی هم داره یا خیر ... به اجرا گذاشتن ایده ها با طرحشون فرسخ ها فاصله داره...بعد از پایان یک دوره هست که می شود قضاوت کرد که یک دولت چه خدمات یا کاستی هایی داشته نه در آغاز ان...

محمد طبیبیان نیز شاید برگردد
مسعود نیلی، مسوول نگارش برنامه های اقتصادی دولت جدید

اعتبار- مسعود نیلی که از او به عنوان یکی از گزینه های حضور در بانک مرکزی یا سازمان برنامه یاد می شود، در حال تدوین برنامه های کلان حسن روحانی است.
به گزارش پایگاه خبری اعتبار به نقل از اقتصاد آنلاین، یکی از اصلی ترین نگرانی های دولت آینده کمبود شدید منابع مالی است. به همین جهت نیلی مسوولیت تدوین برنامه ای را برعهده گرفته تا با اتکای به آن بتوان کشور را اداره کرد.
نیلی به صورت روزانه در مرکز تحقیقات استراتژیک نظام حاضر می شود و به گفت و گوبا فعالان اقتصادی و مدیران اثرگذار دولتی می پردازد.
نیلی پیش از این در جریان جنگ هشت ساله اقدام به نگارش برنامه های توسعه ای و بودجه می کرد. مهمترین گزارش اقتصاد ایران که منجر به توقف جنگ شد از سوی او در سازمان برنامه تدوین شده بود.
نیلی در دولت هاشمی نیز که تجربه بحران منابع مالی را داشت اقدام به تدوین برنامه های دوره ای و بودجه های سالیانه می کرد. به همین جهت مسعود نیلی را به عنوان یکی از برنامه نویسان موفق دوران های بحران می شناسند.
او قصد دارد با نگارش برنامه ای جدید دولت را از بحران منابع مالی خارج کند.
شنیده شده از محمد طبیبیان نیز برای بازگشت به ایران و کمک به دولت روحانی درخواست شده است.

يکشنبه 9 تير 1392 17:35:47

bittta

New member
saaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaam rawy jooon dari miay gorgan ??dustam neeeeeda midadi gaavi gusfandi vasat ghorbuni konim dary miay azzzzizzzzzzzzzam :thumbsupsmileyanim: :4d564ad6:

آخرین ویرایش:

بارلی

New member
همین سواد است که بخش اعظمی از کارآیی را تعیین میکند...
در جهانی زندگی میکنیم که جهان تخصص هاست و هر عملکردی ، نتیجه ی مشخصی را بر حسب اصول و قواعد و قوانین داراست...

به عنوان مثال در باب امور اقتصادی:
افزایش حجم نقدینگی سالیانه در کشوری مثل آمریکا در حدود 7تا 10% است.
افزایش حجم نقدینگی سالیانه در ایران بین 25% تا 40% است.(متوسط 29%)
از لحاظ منطق ریاضی نمیتوان نرخ برابری پول این دو کشور را برای یک قرن ثابت نگه داشت.
بنابراین تغییر اجباری قابل توجه برابر منطق ریاضی اجتناب ناپذیر است.

حال آن زمان که استاد محمود میخواستند هدفمندی را اجرا کنند به نقطه نظرات هیچ یک از اساتید اقتصاد ایران گوش ندادند و با خودمحوری و خودرایی، آن را به بدترین نحو اجرا نمودند.
آن زمان دکتر مهدی تقوی، اقتصاد دان برجسته و استاد دانشگاه علامه طباطبایی فریاد میزدند که آقای رئیس جمهور؛ این راه که میروی به ترکستان است و اینگونه اجرا نمودن هدفمندی موجب افزایش نقدینگی جامعه می شود و پیامدی جز گرانی و تورم را در پی نخواهد داشت،،، ولی کو گوش شنوا؟؟؟
آقای حسینی وزیر اقتصاد جایی در پاسخ ایشان جوابیه ای مرقوم فرموده بودند که دکتر تقوی در پاسخ ایشان گفته بودند: تو شاگرد تنبل ک ل ا س من بوده ای، حال میخواهی به من اقتصاد یاد بدهی؟!!!
بله ... اینگونه است... مطمئن باشید اگر و در صورتی که از متخصصین داخلی و خارجی و دلسوزانی که کم نیستند ولی متاسفانه بر اثر سیاست های غلط به حاشیه رانده شده اند استفاده گردد و کارها و فعالیت ها بر اساس اصول و قوانین علمی اثبات شده انجام گیرد شاهد تغییرات قابل ملاحظه خواهیم بود...ولی این اگر مهم است...

بله البته من هم قبول دارم که سواد کیفیت کارایی را بالا می بره و جهان جهان تخصص هاست بحث ما تخصص نیست استفاده از ان است ، قطعا به کارگیری نیروی متخصص در اکثر زمینه ها با مدیریتی صحیح و استفاده از نیروی انها هدف ابتدایی هر دولتی است که اکثرا هم به اجرا گذاشته نمی شود کمااینکه تا کنون این مهم به اجرا نرسیده چون رابطه ها جای ظابطه ها را گرفته و امروزهیچ کس در جایگاه حقیقی خودش قرار نداره و این جای بحث بسیار داره... اما در مورد دولت قبل اجازه بدید یه مسئله را روشن کنم که من به عنوان یک شهروند ایرانی هرگز موافق عملکرد ایشان نبوده ونیستم ... در مورد دولت جدید هم امیدوارم گذشت زمان دید امروز ما را زیر سوال نبرد ....

fanoosi

New member
وووووووووو اولی رو که دیدم می خواستم بگم فتوشاپه :25r30wi:
آخه بگو شما مداد رنگی به چه دردتون می خوره؟
SEVeyesB04_th.gif

الان کجا می برینش؟
جا می شه اصن تو لونتون آخه؟؟؟ :21:

سلام راوی جونم
خوبی؟
آوتار نو مبارک خانمی....میری بشینیی زیر درخت؟!
فکر کنم فقط ن از اول ورودم چسبیدم به اواتارم عوضش نمیکنم!هان؟منم عوض کنم؟
امروز مهمون داشتم...کلی سرم شلوغ بود...
الانم زود باید برم
8 صفحه عقبم از تاپیک!!!خدای من!!

fanoosi

New member
گفتم شاید مثه منی هفت صبح اومدم هرچی کار کردم دوباره خوابم نبرد, آخییییییی خسته نباشی
سلامت باشی, فردا احتمال زیاد
دیگه اگر بارگران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
من وصیت می کنم ستاره هامو بدید به آسمون, البته قبلش رنگش رو نقره ای کنید طلایی به آسمون نمیاد
اون چراغ سبزا رو هم بذارید تو چراغ راهنمایی های سرچهارراه مردم بیخودی معطل نشن
دیگه تموم داراییم همین بود
به آیلین و 123 خیلی سلام برسونید بگید دلم براشون تنگ بود نیومدن
حالا فعلا خودم تا شب هستم :25r30wi:

وای راوی...
تو بری من چیکار کنم...؟
دلم برات تنگ میشه:sadsmiley:

rawy

New member
saaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaam rawy jooon dari miay gorgan ??dustam neeeeeda midadi gaavi gusfandi vasat ghorbuni konim dary miay azzzzizzzzzzzzzam :thumbsupsmileyanim: :4d564ad6:
سلاااااام گلم, خوبی؟
زنده باشی عزیزم, نه دیگه فعلا گرونیه انتظار ندارم بذار ببینیم کلید دکتر راه می ده بریم گاو و گوسفند بخریم یا نه
آرهههههه دارم میام پیش توهو, آیناز و پرند
grouphug.gif

rawy

New member
سلام راوی جونم
خوبی؟
آوتار نو مبارک خانمی....میری بشینیی زیر درخت؟!
فکر کنم فقط ن از اول ورودم چسبیدم به اواتارم عوضش نمیکنم!هان؟منم عوض کنم؟
امروز مهمون داشتم...کلی سرم شلوغ بود...
الانم زود باید برم
8 صفحه عقبم از تاپیک!!!خدای من!!
سلاااااااام عزیزم چه خوب شد اومدیییییییی
گفتم نکنه نیای باهات خدافظی کنم
129fs3647527.gif

پرند هم هنوز نیومده
129fs4252631.gif

آخه بچه ها گفتن آواتارت شکل خودتهههههههه, دووووووووووسش دارم :heart:
ولی از عکس های این دختر کوچولوی ناز فک کنم بازم هست
پیدا کردم برات می فرستم

rawy

New member
وای راوی...
تو بری من چیکار کنم...؟
دلم برات تنگ میشه:sadsmiley:

مننننننننننننننننننننننم
bonheur.gif

سعی کن مسافرتت رو اکی کنی که تقریبا همزمان بیایم
البته ماه رمضون نزدیکه مسافرت تعطیل می شه
این دفه دیگه برعکس دفه قبل خیلییییییی خبر دادم, انقد از دیشب خبر دادم که الان با بچه ها جاااااااااروووووو می افتن دنبالم, بروووووووو دیگهههههههه :25r30wi:

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
من رو با فانوسی اشتباه گرفتین ... مبدع نظریه ی توت درمانی ایشون هستن و بطور انحصاری حق کاشت، داشت، برداشت، ترانزیت و توزیع توت های انستیتو روانپزشکی تهران رو به عهده دارن

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
از همینجا به عنوان مبدع این نظریه ی خوشمزه! این حق و حقوق را برای همگان آزاد اعلام میکنم!!
از اثرات توت همین دست و دل باز شدنه دیگه!!

fanoosi

New member
خب کمکش کنید دیگه, اون کوچولوی تاپیکه از پس اینهمه زحمت برنمیاد
هم نظریه بده هم کار کنه؟؟؟ هم خورش بادمجون با مرغ بپزه؟؟؟؟ هم فیلم بذاره برای دانلود؟؟؟؟؟ تازه اون موقع باید درسای سخت انستیتو رو هم بخونه با رفرنس های لاتین
بچه مگه چندتا دست داره؟

کمک رو خوب اومدی راوی جونم...
ععععععععععععععععع....من چقدر فعالم ها!!!توجه نکرده بودم...:riz481:
اون آخری جزو آرزوهامه البته...فکر کنم آرزو باقی بمونه و محقق نشه:dadad4:

fanoosi

New member
اوه اوه...پس من شروع میکنم به درس خوندن واسه سال آینده...یه وانت هم میخرم...هر روز میرم با دستور دکتر فانوسی بار میزنم میبرم میدان میوه و تره بار... ایشالا که دکتر فانوسی هم خوب پول میدن

به قول راوی میرم خودمو از برج میلاد میندازم پایین ها!!!:New (6):

fanoosi

New member
نچ نچ نچ نچ
حالا پس لااقل یه صحبتی با دکتر فانوسی بکن...میگن وضعش خوبه...ببین نمیتونه یکم پول قرض بده این ماشین رو برداریم تابستونیه بیکار نباشیم
ایشالا که دکتر این وضعیت رو بهتر کنه...میگن بنزین میخواد بشه لیتری 500 ریال...اونم دکتر روحانی عمرا بزاره حساب کنیم...:thumbsupsmileyanim:

دکتر فانوسی؟!!!میگن وضعش خوبه؟!!هان؟!!:21:
دارید در مورد کی حرف میزنید احیانا؟...شاید باهاش فامیل دراومدیم!هم اسممونه آخه!!:j58r36j3gcr4suxymup

بارلی

New member
سلاااااااام عزیزم چه خوب شد اومدیییییییی
گفتم نکنه نیای باهات خدافظی کنم
129fs3647527.gif

پرند هم هنوز نیومده
129fs4252631.gif

آخه بچه ها گفتن آواتارت شکل خودتهههههههه, دووووووووووسش دارم :heart:
ولی از عکس های این دختر کوچولوی ناز فک کنم بازم هست
پیدا کردم برات می فرستم
چه سوز و گدازی ....یاد خداحافظی های خودم افتادم :sad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا