اره دیگه اونو گذاشتم واسه روز مبادا:25r30wi: نه دیگه گفتی باطری شارژی سرخودی نیازی به برق نداری که :thumbsupsmileyanim:
سلام راوی جون روز تو هم بخیر .:smiliess (9):سلاااااااام, صبح همگی بخیر و پرانرژی :ad54ad:
آیناز امروز واقعا کله سحره که اومدم :smiliess (9):
نه عزیزم فقط یه کم کسلم .... این چند روزه کلی کار داشتم ... سفرت به سلامتی کی هست ؟سلام بارلی جان خوبی؟ :ad54ad:
صب بخیر
برو بخواب خوب خوابت میاد
نه عزیزم فقط یه کم کسلم .... این چند روزه کلی کار داشتم ... سفرت به سلامتی کی هست ؟
دلم واسه خودمون می سوزه که از حقوق طبیعیمون محروم بودیمروزنامه اعتماد
شبكه
ايران روزهاي خوبي را سپري ميكند. بعد از حضور ميليوني ايرانيان در انتخابات رياستجمهوري و پيروزي حسن روحاني در انتخابات، تيمهاي ورزشي كشورمان هم موفقيتهاي زيادي در عرصه بينالمللي داشتند تا مردم شادتر از هر زماني باشند و اين را در كوچه و خيابان و حتي در دنياي مجازي نيز ميتوان به خوبي ديد و متوجه شد. در ادامه نگاهي گذرا به پيامهاي مردم در صفحات مجازي خواهيم داشت:
اعتماد، يكشنبه، 9 تير 1392 - شماره 2714
گفتم شاید مثه منی هفت صبح اومدم هرچی کار کردم دوباره خوابم نبرد, آخییییییی خسته نباشی
سلامت باشی, فردا احتمال زیاد
دیگه اگر بارگران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
من وصیت می کنم ستاره هامو بدید به آسمون, البته قبلش رنگش رو نقره ای کنید طلایی به آسمون نمیاد
اون چراغ سبزا رو هم بذارید تو چراغ راهنمایی های سرچهارراه مردم بیخودی معطل نشن
دیگه تموم داراییم همین بود
به آیلین و 123 خیلی سلام برسونید بگید دلم براشون تنگ بود نیومدن
حالا فعلا خودم تا شب هستم
سحرخیزی که خوبه راوی جون مث مامان من اونم همیشه صبح زود بلند میشه ، به سلامتی بهت خوش بگذره عزیزم ....
جرا اسمون ؟ من خودم بر می دارم بالای کارنامه درخشانم لازم میشه:13: اتفاقا همون طلاییش خوبه درخشش درصدام بیشتر نمایان میشه :riz481:
من هم احتمالا تا هفته دیگه میرم مسافرت واقعا بهش نیاز دارم :13:
اگه بودم چشم حتما سلامت و میرسونم :ad54ad:
249782 گفت:[QUOTE249774]
سحرخیزی که خوبه راوی جون مث مامان من اونم همیشه صبح زود بلند میشه ، به سلامتی بهت خوش بگذره عزیزم ....
جرا اسمون ؟ من خودم بر می دارم بالای کارنامه درخشانم لازم میشه:13: اتفاقا همون طلاییش خوبه درخشش درصدام بیشتر نمایان میشه :riz481:
من هم احتمالا تا هفته دیگه میرم مسافرت واقعا بهش نیاز دارم
اگه بودم چشم حتما سلامت و میرسونم :ad54ad:
انقدر توی 8 سال گذشته عبارات و سخنان بدور از ادب و نزاکت و چاله میدونی شنیدیم که دیروز که دکتر روحانی صحبت میکردن با خودم میگفتم واااااااای چقدر قشنگ صحبت میکنه...
راستی راوی جان؛ سفرت به خوبی، خوشی و سلامتی...
سوغاتی ما هم یادت نره
پس دوستت خیلی خوش شانسه که به خاطرش صبح زود بیداری .... ممنون عزیزم شما هم همینطور :bunnyearsmiley:به کی نگیا ولی آخه من سحرخیز نیستم که , یکی کنکور یه کم عادتم رو تغییر داد یکی هم اینکه کله سحر میام که با دوستم حرف بزنم
باشه واسه تو, من کارنامم خودش مثه خورشید می درخشه
خوش بگذره بهت, به سلامتی برگردی
پس دوستت خیلی خوش شانسه که به خاطرش صبح زود بیداری .... ممنون عزیزم شما هم همینطور :bunnyearsmiley:
دقیقاااااااااااااااااا
من خودم رای ندادم, طرفدار هیچکدومشون هم نبودم, اما همینقدر که آدم رو چهره رئیس جمهورش لبخند می بینه دلت آروم می شه
من اصلا اهل سیاست نیستم, به هر حال توش دروغ هست, ولی واقعا از خاتمی به عنوان رئیس جمهور حظ می کردم انقدر که مرتب لباس می پوشید, مثه بلبل انگلیسی صحبت می کرد, عربی و ... وجهه داخلی و خارجی رو حفظ می کرد, ولی حتی از اون هم مردم رضایت کامل نداشتند و اون اواخر تو یه صحبت با دانشجوها یادمه چقد عصبانی شده بود و چقد جو متشنجی بود.
به هر حال هر کسی که باشه یه عده موافق داره و یه عده مخالف, فقط امیدوارم که بتونه ایران و سربلند کنه و این وضع فجیع داخل رو یه کم سروسامون بده
ممنون, حالا من سوغاتی آوردم چجوری باید به دست شما برسونم؟
من حواسم هست که به شما بدهکارما, یه فیلم قرار بود بهتون بدم بخاطر چین زیگورات که جوابشو گفتین
شرط رو که ایشالا شما می بازی
و حالام که سوغاتی اضافه شد
خدا رحم کنه
:25r30wi: نه خیر شما ترک تحصیل کنی اونوقت جای نفر اول کی وایسه؟؟؟حالا شما سوغاتی رو بیارید، خودم با سر میام تهران میگیرمش ازتون...نگران اونش نباشید
اوه اوه...چه شود...فیلم+سوغاتی+شام برج میلاد
من چقدر خوشبختم
میخوام ترک تحصیل کنم اصلا...
:25r30wi: نه خیر شما ترک تحصیل کنی اونوقت جای نفر اول کی وایسه؟؟؟
اصن اگه امسال اول نشین حق نداری بری دانشگاه, می خونی تا سال دیگه اول بشی :25r30wi:
باووووشه...ما که در هر صورت باید بشینیم دوباره برای سال آینده بخونیم که...:14: