زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
نه عزیزم ترم هاش یک تا دو ماهه بود
ک ل ا س عرفان بوده که خیلی ها به شدت باهاش مخالفن چه برسه به اینکه مدرکم برامون محسوب بشه
به خاطر دل خودم رفتم با وجود همه ی مخالفت ها

حلقه؟؟؟!!!!

parand

Well-known member
تو این گرونی یعنی میشه؟؟؟:sad:
تازه الانم خونه پدرشوهرم هستیم خونه 40 متری
از اونجا بلند بشیم نه پول پیشی هست نه هیچی....

عزیزم غصه نخور درست میشه.......
من فکر میکردم ما چون تو حیاطون درخت داریم سوسک داریم ولی شما که خونتون اپارتمانیه چرا سوسک دارین......
ار همون پودر که گفتم بخر تو همه فاضلابای خونه بریز....................

ghasedak69

New member
میدونم چرا دیشب خواب مار دیدم به خاطر معری هست که گفتم افسردگی داره:smiliess (11): یا اینکه با قاصدک دیشب بحث سوسک میکردیم...
منم شجاع از همه ی حیوونا میترسم.....
این شد که این خوابو دیدم.........

من دیشب ، ساعت که برا نماز صبح زنگ زد یهو احساس کردم یه عالمه سوسک ریخته رو بدنم اینقدر ترسیدم و تپش قلب گرفتم که نگو....:wacsmiley:

parand

Well-known member
من دیشب ، ساعت که برا نماز صبح زنگ زد یهو احساس کردم یه عالمه سوسک ریخته رو بدنم اینقدر ترسیدم و تپش قلب گرفتم که نگو....:wacsmiley:

خداروشکر تو خونمون زیاد سوسک نمیاد ولی داداشم شبا درس میخونه بیدار. صبح به من میگه دیشب سوسک کشتم....
خونه ی ما فقط شبا سرو کلشون پیدا میشه البته بیشتر تو حیاط.....
معلوم نیست روزا کجا میرن.......

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
اولا از من مابین 48 و 49 هست
ثانیا راوی بیا بگو ببینیم شما که درصد فانوسی رو حساب کردی چند شد؟ مگه نگفتی 50 شد؟
ثالثا شیرینی چی رو ؟ اگه قرار به قبولیه که شما هم باید شیرینی بدید...

خب هم شما شیرینی بدید هم من...
تازه همسرم هم از خداشه شیرینی بده....دوبار شیرینی میده...یکی برای اینکه قبول شدم....یکی هم واسه اینکه یه سال دیگه کنکوری نیستم اعصابش به هم بریزه!!!طفلک چی کشیده این مدت!!:25r30wi:

م منتظر

New member
one of the magic things Iknow about human nature is that all of us tend to put off living. we are all dreaming of some magical rose garden over the horizon instead of enjoying the roses blooming outside over windows today.
mojtaba montazar:riz304:

fanoosi

New member
آفرین دقیقا خودت یه موردش رو گفتی
یه قسمت از چیزی که ما بهش می گیم رنج, به خاطر همین تضاد هست که جزو قوانین و اساس دنیاست
(این مثال رو فکر کنم قبلا هم گفته باشم, وقتی کسی یه جایی بیفته, ممکنه بمیره, خدا قانون جاذبه رو گذاشته دیگه اونکه اون حالا عمدا یا غیرعمد خودش رو به کشتن داده گناهش به عهده خدا نیست, قانون قانونه و برای همه صادق)
منبع ندارم, منتها شاید اگر یه فرهنگ لغت عربی خوب پیدا کنی و معنی کبد رو ببینی نوشته باشه, اگه دیدی به من هم اطلاع بده من فقط از اون استاد این اطلاعات رو گرفتم و چون از تو کتاب نخوندم نمی تونم رفرنس بگم.
رنج و سختی دلائل خیلی مختلفی می تونه داشته باشه, تقریبا هشت ترم رفتم و نمی تونم بگم که همه اش رو خوب درک کردم , ولی اگه مایل باشی ج ز و ه هامون رو می تونم برات میل کنم که خودت مطالعه کنی, البته تو نت هم هست برای دانلود که متاسفانه همه ف ی ل ت ر ه, خدای نکرده کسی آگاه نشه.
البته این نیست که فقط منبع آگاهی این ک ل ا س یا امثال این باشه و بس, اما من خیلی چیزها ازش یاد گرفتم در کنار این که خیلی چیزهاش رو هم هنوز درک نکردم.

راوی جونم من تفسیر به رای نمیکنم (که حکما حرامه) ولی شاید خدا برای این تو آیه ی قرآن آورده انسان را در رنج آفریدیم که هر انسانی به هر حال باید به این دنیای فانی بیاد تا خلق بشه و این دنیا هم که دار تزاحمه و پر از سختی و میدان آزمایش بندگان...

fanoosi

New member

انشالله هر چه زودتر از شر این سوسک ها نجات پیدا کنی عزیزم و به زودی هم صاحب خونه بشی...

fanoosi

New member
one of the magic things Iknow about human nature is that all of us tend to put off living. we are all dreaming of some magical rose garden over the horizon instead of enjoying the roses blooming outside over windows today.
mojtaba montazar:riz304:

سلام
متن زیبایی بود
خوبید جناب منتظر؟
بالاخره جنسیت خودتون رو تعیین فرمودید...
راستی اون قضیه ی جا ماندن دل پیش دلدار چی شد عاقبت؟

fanoosi

New member
راستی بچه ها....از لیست جناب یزدان که قرار بود خصوصیاتشونو حدس بزنند فقط من موندم یا کسی دیگه هم باقی مونده؟!!!!

م منتظر

New member
سلام به جمع رواندوستای عزیز. من عااااااااااااااااااااااالی ام. کسی ازم نپرسیده بود اینجا. اما از پیام خوصوصی دوستان حس کردم شبهاتی رو برای دوستان ایجاد کرده. این بود که به صورت کاملاً خودجوش پرده از ای راز برداشتم:idea_majidonline:

ainazhz

New member

قاصدک جونم امیدت فقط به خدا باشه نه خلق خدا....
این سوسکا فاصلابی هستن . دارو بریزی میمرن

rawy

New member
راوی جونم من تفسیر به رای نمیکنم (که حکما حرامه) ولی شاید خدا برای این تو آیه ی قرآن آورده انسان را در رنج آفریدیم که هر انسانی به هر حال باید به این دنیای فانی بیاد تا خلق بشه و این دنیا هم که دار تزاحمه و پر از سختی و میدان آزمایش بندگان...

سختی های ما انتخاب خودمونه در چارچوب اجبارهای قوانین دنیا که برای همه حاکم هست طبق عدالت خدا
اگر تضاده اگر رنج هست همونقدر هم خوشی هست, چرا صرفا بایستی بیان بشه که ما انسان را در رنج آفریدیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا