mosaffa7
New member
نه عزیزم ترم هاش یک تا دو ماهه بود
ک ل ا س عرفان بوده که خیلی ها به شدت باهاش مخالفن چه برسه به اینکه مدرکم برامون محسوب بشه
به خاطر دل خودم رفتم با وجود همه ی مخالفت ها
حلقه؟؟؟!!!!
نه عزیزم ترم هاش یک تا دو ماهه بود
ک ل ا س عرفان بوده که خیلی ها به شدت باهاش مخالفن چه برسه به اینکه مدرکم برامون محسوب بشه
به خاطر دل خودم رفتم با وجود همه ی مخالفت ها
سلام ایناز جونم خوبی؟ متاسفانه افراط تو هر چیزی وجود داره :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ای کاش خونتون رو عوض کنید قاصدک جان....
تو این گرونی یعنی میشه؟؟؟:sad:
تازه الانم خونه پدرشوهرم هستیم خونه 40 متری
از اونجا بلند بشیم نه پول پیشی هست نه هیچی....
میدونم چرا دیشب خواب مار دیدم به خاطر معری هست که گفتم افسردگی داره:smiliess (11): یا اینکه با قاصدک دیشب بحث سوسک میکردیم...
منم شجاع از همه ی حیوونا میترسم.....
این شد که این خوابو دیدم.........
من دیشب ، ساعت که برا نماز صبح زنگ زد یهو احساس کردم یه عالمه سوسک ریخته رو بدنم اینقدر ترسیدم و تپش قلب گرفتم که نگو....:wacsmiley:
اولا از من مابین 48 و 49 هست
ثانیا راوی بیا بگو ببینیم شما که درصد فانوسی رو حساب کردی چند شد؟ مگه نگفتی 50 شد؟
ثالثا شیرینی چی رو ؟ اگه قرار به قبولیه که شما هم باید شیرینی بدید...
آفرین دقیقا خودت یه موردش رو گفتی
یه قسمت از چیزی که ما بهش می گیم رنج, به خاطر همین تضاد هست که جزو قوانین و اساس دنیاست
(این مثال رو فکر کنم قبلا هم گفته باشم, وقتی کسی یه جایی بیفته, ممکنه بمیره, خدا قانون جاذبه رو گذاشته دیگه اونکه اون حالا عمدا یا غیرعمد خودش رو به کشتن داده گناهش به عهده خدا نیست, قانون قانونه و برای همه صادق)
منبع ندارم, منتها شاید اگر یه فرهنگ لغت عربی خوب پیدا کنی و معنی کبد رو ببینی نوشته باشه, اگه دیدی به من هم اطلاع بده من فقط از اون استاد این اطلاعات رو گرفتم و چون از تو کتاب نخوندم نمی تونم رفرنس بگم.
رنج و سختی دلائل خیلی مختلفی می تونه داشته باشه, تقریبا هشت ترم رفتم و نمی تونم بگم که همه اش رو خوب درک کردم , ولی اگه مایل باشی ج ز و ه هامون رو می تونم برات میل کنم که خودت مطالعه کنی, البته تو نت هم هست برای دانلود که متاسفانه همه ف ی ل ت ر ه, خدای نکرده کسی آگاه نشه.
البته این نیست که فقط منبع آگاهی این ک ل ا س یا امثال این باشه و بس, اما من خیلی چیزها ازش یاد گرفتم در کنار این که خیلی چیزهاش رو هم هنوز درک نکردم.
one of the magic things Iknow about human nature is that all of us tend to put off living. we are all dreaming of some magical rose garden over the horizon instead of enjoying the roses blooming outside over windows today.
mojtaba montazar:riz304:
one of the magic things Iknow about human nature is that all of us tend to put off living. we are all dreaming of some magical rose garden over the horizon instead of enjoying the roses blooming outside over windows today.
mojtaba montazar:riz304:
راستی بچه ها....از لیست جناب یزدان که قرار بود خصوصیاتشونو حدس بزنند فقط من موندم یا کسی دیگه هم باقی مونده؟!!!!
راوی جونم من تفسیر به رای نمیکنم (که حکما حرامه) ولی شاید خدا برای این تو آیه ی قرآن آورده انسان را در رنج آفریدیم که هر انسانی به هر حال باید به این دنیای فانی بیاد تا خلق بشه و این دنیا هم که دار تزاحمه و پر از سختی و میدان آزمایش بندگان...
قاصدک جونم امیدت فقط به خدا باشه نه خلق خدا....
این سوسکا فاصلابی هستن . دارو بریزی میمرن