ghasedak69
New member
پرند جوووون آواتار جدید مبارک....خیلی بامزه است .... یه لحظه دیدم فکر کردم 123 برگشته
سلام پرند جان...آیناز جان....قاصدک جان...بارلی جان ....و جناب یزدان....اگه کسی دیگه هست لطفا دستش بالا!!:ad54ad:
سلام فانوسی عزیزم . خوبی؟:bunnyearsmiley: چه عجب دوباره این نگاه شیطون ودیدیم:thanks:سلام پرند جان...آیناز جان....قاصدک جان...بارلی جان ....و جناب یزدان....اگه کسی دیگه هست لطفا دستش بالا!!:ad54ad:
تعبیر خواب های به جا مانده از اعصار مختلف ابن سیرین و...... :1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام عزیزم
منم وقتی از دوستم شنیدم که میانگینش شده 66 همین جمله رو گفتم: من دیگه نیستم آقا!!!:25r30wi:
پرند جووووووووون اواتارت خوشگله:a2d3:بچه ها من برم ناهار بخورم میااااااااام..........
قبول شدن که دیگه توی این دوره زمونه شیرینی نداره که...گفتید رتبه ی اول گفتم باشه...گفتید تک رقمی...بازم گفتم باشه شیرینی میدم...!!! ولی قبولی نه دیگه!
بخواد اینجوری پیش بره که یهو میگید اصلا چون ارشد شرکت کردی باید شیرینی بدی!!!
هیچی ندارم بگم جز:
وااااااااااااااا...
بچه ها من واقعا دارم توهم میگیرم از دست ترس سوسک . هم توهم بینایی هم شنیداری و هم لامسه و حتی بویایی...
تروخدا یکی بگه چی کار کنم؟؟؟؟
شوخی نمی کنم.... دارم از دست میرم.... پس فردا که انیستیتو قبول شدید یهو میاید بالاسرم به عنوان یه بیمار اسکیزوفرنی شده از ترس سوسک بعد می فهمید ای بابا همون قاصدک که....
واقعا نیازمند کمک هستم روانشناسان محترم
سلام پرند جان
خوبی عزیزم؟
آیه ی قرآن صریحا فرمودند که :" لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ ." یعنی به راستی که انسان را در رنج و محنت خلق کردیم...(بلد-4)
خودمون کم نکشیدیم از این دنیا...بچه ی طفل معصومم بیاریم تو میدون؟!!گناه نداره؟
من که واقعا بابت این قضیه نگرانم....
اگه دست خودم بود هیچ وقت بچه دار نمیشدم...با این که دیوانه وار عاشق بچه ها هستم
در مورد هدف ازدواج هم....یعنی جدی جدی فقط ازدواج میکنند که نسلشون ادامه پیدا کنه؟
خدا زن و مرد رو برای آرامش همدیگه جفت خلق کرده...واسه اینکه به کمال برسند...
من که شخصا به خاطر بچه ازدواج نکردم!!
سلام ایناز جونم خوبی؟ متاسفانه افراط تو هر چیزی وجود داره :tsimuzpzwoap1t9y3o7وای خدا این دوستات چقدر درس خونن . تو علومم ترکونده بودن .. بچه های خوارزمی انجورین؟
نمیدونم تا حالا چه صدایی از این سوسک های بدبخت شنیدم که هر صدایی میاد فکر می کنم سوسکه....
اون روز از اتاق اومدم بیرون میگم چه بوی سوسکی میاد.... همسرم می گه دقیقا یعنی چه بویی؟؟؟
اولا که ما که هنوز قبول نشدیم
ثانیا اون یه شرط جداگانه هست بین من و شما...هر کی میخواد بیاد شرط ببنده
ثالثا خب مسلما هرکی هر جا قبول بشه در حد وسع خودش هرچی که بخواد شیرینی میده و روی این مورد هم حرفی نیست
رابعا چرا فقط به من گیر دادید؟ باور کنید دوستان با معلوماتی مثل فانوسی درصداشون از من بهتره ولی زیر آبی و چراغ خاموش میان و میرن و بروز نمیدن
ببین هی می خوام هیچی نگماااااااااا :New (6):
پرند ای جوووونم آواتارت خیلیییییییی باحااااااااااله
ولی چه معنی داره این پستشو لایک کردی, بدو برولایکتو پس بگیر, مگه تو شیرینی نمی خوای؟
سلام راوی جونم....شرمنده الان دیدم اومدی....خوبی؟
پررررررررررررررند آواتارت منو کشته!!!!!!!!!!!خیلی قشنگههههههههههههههه!!:thumbsupsmileyanim: