زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
پرند جوووون آواتار جدید مبارک....خیلی بامزه است .... یه لحظه دیدم فکر کردم 123 برگشته

ainazhz

New member
سلام عزیزم
منم وقتی از دوستم شنیدم که میانگینش شده 66 همین جمله رو گفتم: من دیگه نیستم آقا!!!:25r30wi:

وای خدا این دوستات چقدر درس خونن . تو علومم ترکونده بودن .. بچه های خوارزمی انجورین؟

rawy

New member
قبول شدن که دیگه توی این دوره زمونه شیرینی نداره که...گفتید رتبه ی اول گفتم باشه...گفتید تک رقمی...بازم گفتم باشه شیرینی میدم...!!! ولی قبولی نه دیگه!
بخواد اینجوری پیش بره که یهو میگید اصلا چون ارشد شرکت کردی باید شیرینی بدی!!!

ببین هی می خوام هیچی نگماااااااااا :New (6):
بچه ها میگه قبول شدن تو کنکور وزارت بهداشت شیرینی نداره (اونم تهران), تصمیمتون اینه که چه بلایی سرش بیاریم؟ بسوزونیمش؟ از بالای همون برج میلاد پرتش کنیم؟؟ تو دریا غرقش کنیم؟؟؟ :smilies-azardl (12):sdasdasd:
تک رقمی شرطه با من باشه قبول, ولی مگه کسی (نه فقط شما, همه) جرات داره قبول بشه شیرینی نده؟؟؟؟ :New (6):

پرند ای جوووونم آواتارت خیلیییییییی باحااااااااااله
ولی چه معنی داره این پستشو لایک کردی, بدو برولایکتو پس بگیر, مگه تو شیرینی نمی خوای؟

fanoosi

New member
سلام راوی جونم....شرمنده الان دیدم اومدی....خوبی؟

پررررررررررررررند آواتارت منو کشته!!!!!!!!!!!خیلی قشنگههههههههههههههه!!:thumbsupsmileyanim:

fanoosi

New member
چهههههههههه باحال.....همه هستیم ها....به جز آیلین و 123 عزیز که جاشون خالیه
سلام جناب یزدان....خوبید؟

mosaffa7

New member
اولا که ما که هنوز قبول نشدیم
ثانیا اون یه شرط جداگانه هست بین من و شما...هر کی میخواد بیاد شرط ببنده
ثالثا خب مسلما هرکی هر جا قبول بشه در حد وسع خودش هرچی که بخواد شیرینی میده و روی این مورد هم حرفی نیست
رابعا چرا فقط به من گیر دادید؟ باور کنید دوستان با معلوماتی مثل فانوسی درصداشون از من بهتره ولی زیر آبی و چراغ خاموش میان و میرن و بروز نمیدن

fanoosi

New member
بچه ها من واقعا دارم توهم میگیرم از دست ترس سوسک . هم توهم بینایی هم شنیداری و هم لامسه و حتی بویایی...
تروخدا یکی بگه چی کار کنم؟؟؟؟
شوخی نمی کنم.... دارم از دست میرم.... پس فردا که انیستیتو قبول شدید یهو میاید بالاسرم به عنوان یه بیمار اسکیزوفرنی شده از ترس سوسک بعد می فهمید ای بابا همون قاصدک که....
واقعا نیازمند کمک هستم روانشناسان محترم

ای کاش خونتون رو عوض کنید قاصدک جان....

rawy

New member
سلام پرند جان
خوبی عزیزم؟
آیه ی قرآن صریحا فرمودند که :" لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ ." یعنی به راستی که انسان را در رنج و محنت خلق کردیم...(بلد-4)
خودمون کم نکشیدیم از این دنیا...بچه ی طفل معصومم بیاریم تو میدون؟!!گناه نداره؟
من که واقعا بابت این قضیه نگرانم....
اگه دست خودم بود هیچ وقت بچه دار نمیشدم...با این که دیوانه وار عاشق بچه ها هستم
در مورد هدف ازدواج هم....یعنی جدی جدی فقط ازدواج میکنند که نسلشون ادامه پیدا کنه؟
خدا زن و مرد رو برای آرامش همدیگه جفت خلق کرده...واسه اینکه به کمال برسند...
من که شخصا به خاطر بچه ازدواج نکردم!!

فانوسی جان دست روی نقطه ضعف من گذاشتی
دقیقا اون آیه قرآن
من طبق درسهایی که تو عرفان گرفتم معتقدم دنیایی که خدا آفریده همش عشقه و خدا بدی برای بندش نمی خواد
اینکه از سر ناآگاهی قرآن بد درک بشه دلیل نمی شه که عقیده ام رو تغییر بدم
تو همون این آیه رو برای ما باز کردند که:
کبد دو معنی داره: یکی سختی, و معنی دیگه اش "میان بالا و پایین" هست
نتونستن معنی میان بالا و پایین رو درک کنن و اینطور ترجمه اش کردن
معنیش اینه که انسان هم توان پسرفت و حیوان شدن رو داره, هم توان پیشرفت و الهی شدن رو
به هیچ وجه نمی پذیرم که خدا بنده اش رو برای سختی و سوزوندن تو آتیش و ... آفریده
کسی که به رحمانیت خدا ایمان داره باید با خودش شک کنه که پس این آیه معنیش چیه

fanoosi

New member
نمیدونم تا حالا چه صدایی از این سوسک های بدبخت شنیدم که هر صدایی میاد فکر می کنم سوسکه....:whistle:
اون روز از اتاق اومدم بیرون میگم چه بوی سوسکی میاد.... همسرم می گه دقیقا یعنی چه بویی؟؟؟

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

rawy

New member
اولا که ما که هنوز قبول نشدیم
ثانیا اون یه شرط جداگانه هست بین من و شما...هر کی میخواد بیاد شرط ببنده
ثالثا خب مسلما هرکی هر جا قبول بشه در حد وسع خودش هرچی که بخواد شیرینی میده و روی این مورد هم حرفی نیست
رابعا چرا فقط به من گیر دادید؟ باور کنید دوستان با معلوماتی مثل فانوسی درصداشون از من بهتره ولی زیر آبی و چراغ خاموش میان و میرن و بروز نمیدن

خب باشه ما که نگفتیم همه رو ببرید برج میلاد واسه شیرینی که پیشنهاد خودتون بود
ما هم گفتیم شیرینی
در مورد اینکه چرا فقط به شما گیر دادم قبلا توضیح دادم بهتون, با بقیه هم کار داریم به موقش, شهریور, البته خانوما مشکلی ندارن, الان بهشون بگی همشون آمادگی اینو دارن که تشریف بیارید و از این حرفا, شما آقایی هزینش براتون گرون در میاد :thumbsupsmileyanim: باشه ما به هر شیرینی ای راضی ایم.
عجبااااااااااااااااااا نمی دونم چرا نسل آقایون الان انقد خسیس و بدقولن, (هرچی آقا اینجا هست همینطوریه, می دونید که منظورم کیا هستن) آیناز جان حق داری اعتماد نکنی خواهر, من اگه تهران قبول می شدم یه هفته خرج می دادم (سال دیگه ایشالا:25r30wi:)

parand

Well-known member
ببین هی می خوام هیچی نگماااااااااا :New (6):

پرند ای جوووونم آواتارت خیلیییییییی باحااااااااااله
ولی چه معنی داره این پستشو لایک کردی, بدو برولایکتو پس بگیر, مگه تو شیرینی نمی خوای؟

مرسی عزیزم....
خب یعنی پستو خوندم................

بارلی

New member
ای بابا همه چراغ ها که روشنه ، ما تا بیایم با همه سلام و احوالپرسی جدا گانه کنیم که ناهار از دست رفته .... اینم یه سلام دسته جمعی برای همه عزیزان :bunnyearsmiley: شما از طرف من با خودتون یه احوال پرسی جانانه کنید:bunnyearsmiley:

rawy

New member
سلام راوی جونم....شرمنده الان دیدم اومدی....خوبی؟

پررررررررررررررند آواتارت منو کشته!!!!!!!!!!!خیلی قشنگههههههههههههههه!!:thumbsupsmileyanim:

سلام گلم
آره خیلییییییی ناااااااااازه
من خودش تا حالا دلبری کرده بود, حالا داره با آواتارش بیشتر دلبری می کنه :(40):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا