مرسی عزیزم من هم خوبم . ای بابا چرا ین کارو کردی من شنیدم مار پوله50):
بارلی جوووووووونم آقایونه بیچاره گناه دارن...
مرسی عزیزم....
خب یعنی پستو خوندم................
من نگفتم برج میلاد شیرینی میدم..گفتم بازنده ی شرط برج میلاد شام میده!!!
قبول هم شدم فوقش با یه جعبه شیرینی در خدمت شما و دوستان هستیم...این که دیگه خساست نداره...بعد شما بدقولیمون رو از کجا فهمیدید؟
و اما بگم چرا خانوما مشکلی از بابت شیرینی دادن ندارن؟(البته اینطوری که میگید هم نیست، اصلا و ابدا) بگم؟ بگم؟
چون یه بدبخت بیچاره ی دیگه باید پولش رو بده...از خودشون نیست که دلشون بسوزه که...
انشالله ازدواج کردی نظرت عوض میشه!!!:25r30wi::25r30wi:
وای خدا این دوستات چقدر درس خونن . تو علومم ترکونده بودن .. بچه های خوارزمی انجورین؟
باشه دیگه ماهم قبول کردیم
ولی انقدم خوش خیال نباشید که با یه جعبه شیرینی ما رضایت بدیم
فقط شما بدقول نیستین همه آقایون گفتم, بدقولی شما رو از اونجا که قول داده بودید بعد کنکور بیاید باهم بحث کنیم و نیومدید فهمیدم (البته اون قضیه تموم شد بی خیال اون) و بدقولی آقای یزدان رو هم گفتن میان نکته می ذارن نیومدن, یه بار دیگه هم یه قول داد یادم نیست چی بود انجام نداد
واقعا کههههههههههههههههههههههههه بچه هااااااااااااااااااااااا حملهههههههه :sdasdasd:
اولا کهههههههههه خانوما خودشون الان ماشالا دستشون تو جیب خودشونه, من سالهاست از کسی پول نمی گیرم
ثانیاااااااااا شما برنج و پیاز و گوشت و ... خام رو می تونید بذارید جلوی مهمون؟؟؟؟ کی زحمت می کشه اونا رو درست می کنه که انگشتاتون رو هم گم میکنید؟ ها ها ها ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا که ما که هنوز قبول نشدیم
ثانیا اون یه شرط جداگانه هست بین من و شما...هر کی میخواد بیاد شرط ببنده
ثالثا خب مسلما هرکی هر جا قبول بشه در حد وسع خودش هرچی که بخواد شیرینی میده و روی این مورد هم حرفی نیست
رابعا چرا فقط به من گیر دادید؟ باور کنید دوستان با معلوماتی مثل فانوسی درصداشون از من بهتره ولی زیر آبی و چراغ خاموش میان و میرن و بروز نمیدن
کی؟ من؟!!!!!من درصدام بهتره؟....عجب!!!:New (6):
میانگین شما 49 و مال من 48 هس!!!
حداقل یک رقم....تاکید میکنم حداقل!!....رتبه تون از من بهتر میشه!!
(البته من از خدامه چون قراره ازتون شیرینی بگیریم!!)
شیرینی که هر کس به قدر وسعش...یه وقت وسع من یه شکلات باشه...وسع شما هایدا!!!
آقا من حاضرم غذا درست بکنم، سر کار هم برم، چادر هم بپوشم...
ولی خانما هم سربازی برن و خرج خونه و زندگی و مسکن و هزار تا چیز دیگه رو بدن...با 300 تومن حقوقی که به یه خانم توی این مملکت میدن که نمیشه زندگی کرد...دلم به حال مردان این سرزمین میسوزه...زیر بار زندگی کمرشون داره خم میشه و آخ نمیگن و با سیلی صورت خودشون رو سرخ نگه میدارن...از اون طرف هم انواع و اقسام انتظارات و توقعات و افاده ها از طرف خانم هاشون داره روی سرشون آوار میشه...خدایا خودت کمکشون کن
در ضمن بر باعث و بانی این وضعیت اقتصادی لعنت
فانوسی جان دست روی نقطه ضعف من گذاشتی
دقیقا اون آیه قرآن
من طبق درسهایی که تو عرفان گرفتم معتقدم دنیایی که خدا آفریده همش عشقه و خدا بدی برای بندش نمی خواد
اینکه از سر ناآگاهی قرآن بد درک بشه دلیل نمی شه که عقیده ام رو تغییر بدم
تو همون این آیه رو برای ما باز کردند که:
کبد دو معنی داره: یکی سختی, و معنی دیگه اش "میان بالا و پایین" هست
نتونستن معنی میان بالا و پایین رو درک کنن و اینطور ترجمه اش کردن
معنیش اینه که انسان هم توان پسرفت و حیوان شدن رو داره, هم توان پیشرفت و الهی شدن رو
به هیچ وجه نمی پذیرم که خدا بنده اش رو برای سختی و سوزوندن تو آتیش و ... آفریده
کسی که به رحمانیت خدا ایمان داره باید با خودش شک کنه که پس این آیه معنیش چیه
اولا از من مابین 48 و 49 هست
ثانیا راوی بیا بگو ببینیم شما که درصد فانوسی رو حساب کردی چند شد؟ مگه نگفتی 50 شد؟
ثالثا شیرینی چی رو ؟ اگه قرار به قبولیه که شما هم باید شیرینی بدید...
نه هایدا که شیرینی نبود , هایدا شرط بود, من خدایی قبول می شدم می رفتم قرررررررررض می کردم, توجه کنید قرض می کردم به دوستام شیرینی می دادم :j58r36j3gcr4suxymup
بله گفتنش راحته, منم حاضرم دوسال سربازی برم, دبگه بعدش تموم میشه می ره دیگه, بعدم بیرون تو اجتماع واسه خودم تفریح کنم با دوستا و همکارا, اسمش بشه کار بیام منت حقوقمم سر یه عده بذارم.
الان کمر مردا و زنا باهم زیرخرج زندگی خم شده ولی آقایون که میان خونه پاشونو می ندازن رو پاشون, خانومای بنده خدا تازه باید برن تو آشپزخونه, واقعا چطوری می تونید اینجوری باشید ها ها ها ها ؟؟؟
الهی آمین خدا کمکشون کنه
صد در صد, لعنت کمه براش
رحمانیت خدا درسته راوی جان...
ولی دنیا دار تضاد و تزاحمه....و رنج هم جزء ذاتش هست....
برای اینکه طلا خالص بشه تو آتیش نگهش میدارند....
در مورد تفسیر اون آیه که کبد به دو شکل معنی شده میشه یه منبع یا مرجع بهم معرفی کنی تا مطالعه کنم؟
و یه سوال....این همه رنج و سختی که وجود داره چه طور توجیه و تفسیر میکنی؟
هشت ترم ک ل ا س رفتی ؟؟؟؟؟؟؟ ک ل ا س چی؟؟؟؟؟؟؟
راوووووی یعنی یه مدرک لیسانس دیگه هم داری؟؟؟؟