زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
واااای چقد تند تند پست اضافه میشه...من نمی تونم به همه ی پستا جواب بدم اینترنت سرعتش خیلی کم شده...
ا

mosaffa7

New member
من نگفتم برج میلاد شیرینی میدم..گفتم بازنده ی شرط برج میلاد شام میده!!!
قبول هم شدم فوقش با یه جعبه شیرینی در خدمت شما و دوستان هستیم...این که دیگه خساست نداره...بعد شما بدقولیمون رو از کجا فهمیدید؟
و اما بگم چرا خانوما مشکلی از بابت شیرینی دادن ندارن؟(البته اینطوری که میگید هم نیست، اصلا و ابدا) بگم؟ بگم؟
چون یه بدبخت بیچاره ی دیگه باید پولش رو بده...از خودشون نیست که دلشون بسوزه که...

parand

Well-known member
بچه ها به خاطر آواتارم یه اعتراف کنم حالا که همتون خوشتون اومده...مرسی از همگی...
یه بنده خدایی این آواتارو گذاشته بود تو یه سایت دیگه واسه اواتارش منم خوشم اومد گذاشتم....
شد سرقت اینترنتی..........

parand

Well-known member
میدونم چرا دیشب خواب مار دیدم به خاطر معری هست که گفتم افسردگی داره:smiliess (11): یا اینکه با قاصدک دیشب بحث سوسک میکردیم...
منم شجاع از همه ی حیوونا میترسم.....
این شد که این خوابو دیدم.........

rawy

New member
من نگفتم برج میلاد شیرینی میدم..گفتم بازنده ی شرط برج میلاد شام میده!!!
قبول هم شدم فوقش با یه جعبه شیرینی در خدمت شما و دوستان هستیم...این که دیگه خساست نداره...بعد شما بدقولیمون رو از کجا فهمیدید؟
و اما بگم چرا خانوما مشکلی از بابت شیرینی دادن ندارن؟(البته اینطوری که میگید هم نیست، اصلا و ابدا) بگم؟ بگم؟
چون یه بدبخت بیچاره ی دیگه باید پولش رو بده...از خودشون نیست که دلشون بسوزه که...

باشه دیگه ماهم قبول کردیم
ولی انقدم خوش خیال نباشید که با یه جعبه شیرینی ما رضایت بدیم
فقط شما بدقول نیستین همه آقایون گفتم, بدقولی شما رو از اونجا که قول داده بودید بعد کنکور بیاید باهم بحث کنیم و نیومدید فهمیدم (البته اون قضیه تموم شد بی خیال اون) و بدقولی آقای یزدان رو هم گفتن میان نکته می ذارن نیومدن, یه بار دیگه هم یه قول داد یادم نیست چی بود انجام نداد
واقعا کههههههههههههههههههههههههه بچه هااااااااااااااااااااااا حملهههههههه :sdasdasd:
اولا کهههههههههه خانوما خودشون الان ماشالا دستشون تو جیب خودشونه, من سالهاست از کسی پول نمی گیرم
ثانیاااااااااا شما برنج و پیاز و گوشت و ... خام رو می تونید بذارید جلوی مهمون؟؟؟؟ کی زحمت می کشه اونا رو درست می کنه که انگشتاتون رو هم گم میکنید؟ ها ها ها ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fanoosi

New member
وای خدا این دوستات چقدر درس خونن . تو علومم ترکونده بودن .. بچه های خوارزمی انجورین؟

بله بچه های خوارزمی که برای علوم ترکوندن ولی چندتاشون برای بهداشت خوندند....این دوستم که 66 شده دانشگاه تهرانه...

mosaffa7

New member
باشه دیگه ماهم قبول کردیم
ولی انقدم خوش خیال نباشید که با یه جعبه شیرینی ما رضایت بدیم
فقط شما بدقول نیستین همه آقایون گفتم, بدقولی شما رو از اونجا که قول داده بودید بعد کنکور بیاید باهم بحث کنیم و نیومدید فهمیدم (البته اون قضیه تموم شد بی خیال اون) و بدقولی آقای یزدان رو هم گفتن میان نکته می ذارن نیومدن, یه بار دیگه هم یه قول داد یادم نیست چی بود انجام نداد
واقعا کههههههههههههههههههههههههه بچه هااااااااااااااااااااااا حملهههههههه :sdasdasd:
اولا کهههههههههه خانوما خودشون الان ماشالا دستشون تو جیب خودشونه, من سالهاست از کسی پول نمی گیرم
ثانیاااااااااا شما برنج و پیاز و گوشت و ... خام رو می تونید بذارید جلوی مهمون؟؟؟؟ کی زحمت می کشه اونا رو درست می کنه که انگشتاتون رو هم گم میکنید؟ ها ها ها ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شیرینی که هر کس به قدر وسعش...یه وقت وسع من یه شکلات باشه...وسع شما هایدا!!!
آقا من حاضرم غذا درست بکنم، سر کار هم برم، چادر هم بپوشم...
ولی خانما هم سربازی برن و خرج خونه و زندگی و مسکن و هزار تا چیز دیگه رو بدن...با 300 تومن حقوقی که به یه خانم توی این مملکت میدن که نمیشه زندگی کرد...دلم به حال مردان این سرزمین میسوزه...زیر بار زندگی کمرشون داره خم میشه و آخ نمیگن و با سیلی صورت خودشون رو سرخ نگه میدارن...از اون طرف هم انواع و اقسام انتظارات و توقعات و افاده ها از طرف خانم هاشون داره روی سرشون آوار میشه...خدایا خودت کمکشون کن
در ضمن بر باعث و بانی این وضعیت اقتصادی لعنت

fanoosi

New member
اولا که ما که هنوز قبول نشدیم
ثانیا اون یه شرط جداگانه هست بین من و شما...هر کی میخواد بیاد شرط ببنده
ثالثا خب مسلما هرکی هر جا قبول بشه در حد وسع خودش هرچی که بخواد شیرینی میده و روی این مورد هم حرفی نیست
رابعا چرا فقط به من گیر دادید؟ باور کنید دوستان با معلوماتی مثل فانوسی درصداشون از من بهتره ولی زیر آبی و چراغ خاموش میان و میرن و بروز نمیدن

کی؟ من؟!!!!!من درصدام بهتره؟....عجب!!!:New (6):
میانگین شما 49 و مال من 48 هس!!!
حداقل یک رقم....تاکید میکنم حداقل!!....رتبه تون از من بهتر میشه!!
(البته من از خدامه چون قراره ازتون شیرینی بگیریم!!:whistle:)

mosaffa7

New member
کی؟ من؟!!!!!من درصدام بهتره؟....عجب!!!:New (6):
میانگین شما 49 و مال من 48 هس!!!
حداقل یک رقم....تاکید میکنم حداقل!!....رتبه تون از من بهتر میشه!!
(البته من از خدامه چون قراره ازتون شیرینی بگیریم!!:whistle:)

اولا از من مابین 48 و 49 هست
ثانیا راوی بیا بگو ببینیم شما که درصد فانوسی رو حساب کردی چند شد؟ مگه نگفتی 50 شد؟
ثالثا شیرینی چی رو ؟ اگه قرار به قبولیه که شما هم باید شیرینی بدید...

rawy

New member
شیرینی که هر کس به قدر وسعش...یه وقت وسع من یه شکلات باشه...وسع شما هایدا!!!
آقا من حاضرم غذا درست بکنم، سر کار هم برم، چادر هم بپوشم...
ولی خانما هم سربازی برن و خرج خونه و زندگی و مسکن و هزار تا چیز دیگه رو بدن...با 300 تومن حقوقی که به یه خانم توی این مملکت میدن که نمیشه زندگی کرد...دلم به حال مردان این سرزمین میسوزه...زیر بار زندگی کمرشون داره خم میشه و آخ نمیگن و با سیلی صورت خودشون رو سرخ نگه میدارن...از اون طرف هم انواع و اقسام انتظارات و توقعات و افاده ها از طرف خانم هاشون داره روی سرشون آوار میشه...خدایا خودت کمکشون کن
در ضمن بر باعث و بانی این وضعیت اقتصادی لعنت

نه هایدا که شیرینی نبود , هایدا شرط بود, من خدایی قبول می شدم می رفتم قرررررررررض می کردم, توجه کنید قرض می کردم به دوستام شیرینی می دادم :j58r36j3gcr4suxymup
بله گفتنش راحته, منم حاضرم دوسال سربازی برم, دبگه بعدش تموم میشه می ره دیگه, بعدم بیرون تو اجتماع واسه خودم تفریح کنم با دوستا و همکارا, اسمش بشه کار بیام منت حقوقمم سر یه عده بذارم.
الان کمر مردا و زنا باهم زیرخرج زندگی خم شده ولی آقایون که میان خونه پاشونو می ندازن رو پاشون, خانومای بنده خدا تازه باید برن تو آشپزخونه, واقعا چطوری می تونید اینجوری باشید ها ها ها ها ؟؟؟
الهی آمین خدا کمکشون کنه
صد در صد, لعنت کمه براش

fanoosi

New member
فانوسی جان دست روی نقطه ضعف من گذاشتی
دقیقا اون آیه قرآن
من طبق درسهایی که تو عرفان گرفتم معتقدم دنیایی که خدا آفریده همش عشقه و خدا بدی برای بندش نمی خواد
اینکه از سر ناآگاهی قرآن بد درک بشه دلیل نمی شه که عقیده ام رو تغییر بدم
تو همون این آیه رو برای ما باز کردند که:
کبد دو معنی داره: یکی سختی, و معنی دیگه اش "میان بالا و پایین" هست
نتونستن معنی میان بالا و پایین رو درک کنن و اینطور ترجمه اش کردن
معنیش اینه که انسان هم توان پسرفت و حیوان شدن رو داره, هم توان پیشرفت و الهی شدن رو
به هیچ وجه نمی پذیرم که خدا بنده اش رو برای سختی و سوزوندن تو آتیش و ... آفریده
کسی که به رحمانیت خدا ایمان داره باید با خودش شک کنه که پس این آیه معنیش چیه

رحمانیت خدا درسته راوی جان...
ولی دنیا دار تضاد و تزاحمه....و رنج هم جزء ذاتش هست....
برای اینکه طلا خالص بشه تو آتیش نگهش میدارند....
در مورد تفسیر اون آیه که کبد به دو شکل معنی شده میشه یه منبع یا مرجع بهم معرفی کنی تا مطالعه کنم؟
و یه سوال....این همه رنج و سختی که وجود داره چه طور توجیه و تفسیر میکنی؟

rawy

New member
اولا از من مابین 48 و 49 هست
ثانیا راوی بیا بگو ببینیم شما که درصد فانوسی رو حساب کردی چند شد؟ مگه نگفتی 50 شد؟
ثالثا شیرینی چی رو ؟ اگه قرار به قبولیه که شما هم باید شیرینی بدید...

نه من به روش مت و پت میانگین می گرفتم
فانوسی که برام توضیح داد تازه فهمیدم چطوریه
خودش حواسش جمعه چشم و چراغ تاپیک

دوتاتون باید شیرینی بدین
انقد پست ها قاطی شد فک کردم اینو پرند گذاشته

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
نه هایدا که شیرینی نبود , هایدا شرط بود, من خدایی قبول می شدم می رفتم قرررررررررض می کردم, توجه کنید قرض می کردم به دوستام شیرینی می دادم :j58r36j3gcr4suxymup
بله گفتنش راحته, منم حاضرم دوسال سربازی برم, دبگه بعدش تموم میشه می ره دیگه, بعدم بیرون تو اجتماع واسه خودم تفریح کنم با دوستا و همکارا, اسمش بشه کار بیام منت حقوقمم سر یه عده بذارم.
الان کمر مردا و زنا باهم زیرخرج زندگی خم شده ولی آقایون که میان خونه پاشونو می ندازن رو پاشون, خانومای بنده خدا تازه باید برن تو آشپزخونه, واقعا چطوری می تونید اینجوری باشید ها ها ها ها ؟؟؟
الهی آمین خدا کمکشون کنه
صد در صد, لعنت کمه براش

این یه جمله رو میپسندم شدید(البته در مورد نیمی از زنان و اکثریت مردان صادقه)...ولی متاسفانه اونی که باعث درگیری میشه منت گذاشتن های دو طرف بر سر همدیگه و درک نکردن شرایط طرف مقابل هست

rawy

New member
رحمانیت خدا درسته راوی جان...
ولی دنیا دار تضاد و تزاحمه....و رنج هم جزء ذاتش هست....
برای اینکه طلا خالص بشه تو آتیش نگهش میدارند....
در مورد تفسیر اون آیه که کبد به دو شکل معنی شده میشه یه منبع یا مرجع بهم معرفی کنی تا مطالعه کنم؟
و یه سوال....این همه رنج و سختی که وجود داره چه طور توجیه و تفسیر میکنی؟

آفرین دقیقا خودت یه موردش رو گفتی
یه قسمت از چیزی که ما بهش می گیم رنج, به خاطر همین تضاد هست که جزو قوانین و اساس دنیاست
(این مثال رو فکر کنم قبلا هم گفته باشم, وقتی کسی یه جایی بیفته, ممکنه بمیره, خدا قانون جاذبه رو گذاشته دیگه اونکه اون حالا عمدا یا غیرعمد خودش رو به کشتن داده گناهش به عهده خدا نیست, قانون قانونه و برای همه صادق)
منبع ندارم, منتها شاید اگر یه فرهنگ لغت عربی خوب پیدا کنی و معنی کبد رو ببینی نوشته باشه, اگه دیدی به من هم اطلاع بده من فقط از اون استاد این اطلاعات رو گرفتم و چون از تو کتاب نخوندم نمی تونم رفرنس بگم.
رنج و سختی دلائل خیلی مختلفی می تونه داشته باشه, تقریبا هشت ترم رفتم و نمی تونم بگم که همه اش رو خوب درک کردم , ولی اگه مایل باشی ج ز و ه هامون رو می تونم برات میل کنم که خودت مطالعه کنی, البته تو نت هم هست برای دانلود که متاسفانه همه ف ی ل ت ر ه, خدای نکرده کسی آگاه نشه.
البته این نیست که فقط منبع آگاهی این ک ل ا س یا امثال این باشه و بس, اما من خیلی چیزها ازش یاد گرفتم در کنار این که خیلی چیزهاش رو هم هنوز درک نکردم.

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
هشت ترم ک ل ا س رفتی ؟؟؟؟؟؟؟ ک ل ا س چی؟؟؟؟؟؟؟
راوووووی یعنی یه مدرک لیسانس دیگه هم داری؟؟؟؟

rawy

New member
هشت ترم ک ل ا س رفتی ؟؟؟؟؟؟؟ ک ل ا س چی؟؟؟؟؟؟؟
راوووووی یعنی یه مدرک لیسانس دیگه هم داری؟؟؟؟

نه عزیزم ترم هاش یک تا دو ماهه بود
ک ل ا س عرفان بوده که خیلی ها به شدت باهاش مخالفن چه برسه به اینکه مدرکم برامون محسوب بشه
به خاطر دل خودم رفتم با وجود همه ی مخالفت ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا