دخترخانم ها حتما بخوانند ... مخصوصآ دختران دم بخت ! (جهت اطلاع رسانی و آگاهی)

nutgirl92

New member
پسرا هم واسه تحقیق ا دخترا...یه سر برن یونی همه چی دستشون میاد...یا راه دور چرا برن پیش یکی ا دوستای صمیمیش از اون بپرسین اخه حسودی و این ویژگیای خانوما در اینجا بدرد بخوره...

حتما این کارو بکنید ..

طلا که پاک پاکه ... چه منتش به خاکه ؟!

سیدعلی

New member
دوستان من قصد جسارت به کسی نداشتم که اون شعرو آوردم و اصلا هم نمودی از جدیت ندیدم یا من متوجه نشدم وگرنه حرف برا گفتن زیاده. چرا شعر دیگران؟؟؟ هرچند که همین شعرها انعکاس عدم تعامل در زندگی شاعر بودن با همسرش. هرچند در مورد زندگی رهی معیری هم بگم که : او هرگز زندگی زناشویی اختیار نکرد. البته افرادی مث فروغ کاملا نا امید و شکست خورده از زندگی بودن و از اشعارشون هویداست(یک امتیاز برا شما خانما:rolleyessmileyanim:) فلذا اگه کسی ناراحت شده منو ببخشه.

سیدعلی

New member
برای همین خواستم زندگی نامه شخصی شاعرم آورده بشه تا بهتر بشه قضاوت کرد
زن نداشته بنده خدا اصلا ازدواج نکرده. حالا شما میتونین برای نمونه ی یک زندگی شکست خورده شاعری مث فروغ رو انتخاب کنین و برای یک زندگی عاشقانه و فداکارانه حافظ رو.

nanaz

New member
خلقت زن اثر جاودان استاد رهی معیری

کیــَم من، درد مندی، ناتوانی
اسیری، خسته ای، افسرده جانی

تذروی آشیان بر باد رفته
به دام افتاده ای، از یاد رفته

دلم بیمار و لب خاموش و رخ زرد
همه سوز و همه داغ و همه درد

بود آسان علاج درد ِ بیمار
چو دل بیمار شد، مشکل شود کار

نه دمسازی، که با وی راز گویم
نه یاری، تا غم دل باز گویم

درین محفل چون من حسرت کِشی نیست
بسوز سینۀ من آتشی نیست

الهی در کمند زن نیـُفـتی
وگر افتی، بـروز من نیـُفتی

میان بر بسته چون خونخواره دشمن
دلازاری، بآزار ِ دل ِ من

دلم از خوی او، دمساز درد است
زن بد خو، بلای جان مرد است

زنان چون آتشند از تـــُند خویی
زن و آتش، ز یک جنسند گویی

نه تنها نامراد آن دل شکن باد
که نفرین خدا بر هر چه زن باد

نباشد در مقام حیله و فن
کم از نا پارسا زن، پارسا زن

زنان در مکر و حیلت گونه گونند
زیانند و فریبند و فسونند

چو زن یار کسان شد، مار، از او به
چون تر دامن بود گل، خار از او به

حذر کن، ز آن بُت نسرین برودوش
که هر دم با خَسی گردد هم آغوش

مَنِه در محفل عشرت، چراغی
کزو پروانه ای گیرد سراغی

میفشان دانه، در راه تذروی
که ماوا گیرد از سروی به سروی

وفاداری مجوی از زن، که بیجاست
کزین بر بَط نخیزد نغمۀ راست

درون کعبه، شوق دیر دارد
سری با تو، سری با غیر دارد

جهان داور چو گیتی را بنا کرد
پی ایجاد زن، اندیشه ها کرد

مهیا تا کند اجزای او را
ستاند از لاله و گل، رنگ و بو را

ز دریا عُمق و از خورشید گرمی
ز آهن سختی، از گلبرگ نرمی

تکاپو از نسیم و مویه از جوی
ز شاخ ِتر، گراییدن به هر سوی

ز امواج خروشان، تند خویی
ز روز و شب، دورنگی ودورویی

صفا از صبح و شور انگیزی از می
شکر افشانی و شیرینی از نی

ز طبع زُهره، شادی آفرینی
ز پروین، شیوۀ بالا نشینی

ز آتش گرمی و دم سردی از آب
خیال انگیزی از شبهای ِ مهتاب

گرانسنگی، ز لعل کوهساری
سبُک روحی، ز مرغان بهاری

فریب از مار و دوراندیشی از مور
طراوت از بهشت و جلوه از حور

ز جادوی ِ فلک، تزویر و نیرنگ
تکبر از پلنگ آهنین چنگ

ز گرگ ِ تیز دندان، کینه جویی
ز طوطی، حرف ِ نا سنجیده گویی

ز باد ِ هرزه پو ، نا استواری
ز دور آسمان، نا پایداری

جهانی را به هم آمیخت ایزد
همه در قالب زن، ریخت ایزد

ندارد در جهان، همتای دیگر
به دنیا دَر بود، دنیای ِ دیگر

ز طبع زن، به غیر از شر چه خواهی ؟
وزین موجود ِ افسونگر چه خواهی ؟

اگر زن، نو گل باغ جهان است
چرا چون خار، سرتا پا زبان است ؟

چه بودی، گر سراپا گوش بودی
چو گل با صد زبان خاموش بودی

چنین خواندم زمانی درکتابی
ز گفتار ِ حکیم ِ نکته یابی:

دو نوبت مرد عشرت ساز گردد
در ِ دولت به رویش باز گردد

یکی آن شب، که با گوهر فشانی
رباید مُهر از گنجی که دانی

دگر روزی که گنجور هوس کیش
به خک اندر نهد گنجینه خویش

شادروان رهی معیری

تابستان 1327

یادش بخیر ... یه معلم ادبیات داشتیم خیلی از خانما بد میگفت شوخی و جدی ..
یه سری این شعرا براش خوندم ... :25r30wi: فهمید ما بهمون برخورده و معذرت خواهی کرد . بعدم کلی خواهش کرد دیگه در این مورد به کسی نگیم یه وقت زنش ناراحت نشه .... اونجا بود که فهمیدیم دلیل بد گفتنش از زن ها چی بوده ...:21:

توی این دوره زمونه آدم فامیل خودشم نمیتونه بشناسه چه برسه به دیگران . واقعا معضلی شده این تحقیق قبل ازدواج . تازه برفرضم همه خوبش را بگن بازم ممکنه درست نباشه . به قول معروف تا باکسی زیر یه سقف زندگی نکنی نمیفهمی واقعا چطور آدمی هست

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
من نمیدونم چرا شما این همه همسایه که از پسر تعریف کردند را حرفشون را باور نکردین ولی همون یه همسایه که یه حرف بی حساب در مورد این پسر زده را قبول کردید،شاید واقعا هم پسر شبها نماز شب میخونده،نمیخام اینجا از کسی طرفداری کنم، ولی 1درصد، فقط 1درصد احتمال بدین این خانم همسایه با این آقا یا خانواده این آقا مشکلی داشته و میخاسته اینجوری تلافی کنه؛اون موقع ببینید چه حرفهایی که تو خانواده این دختر در مورد این پسر زده نشده...

بهتر بود بعد از این قضیه از اون جایی که این دو با هم ارتباط خانوادگی هم داشتن و همدیگه رو بهتر میشناختن ،از چند جای دیگه( مثل محیط کار یا دانشگاه) هم تحقیق میکردن و نهایتا موضوع را با خود پسر هم در میون میذاشتن،نه این که با حرف یه نفر این همه انگ و اتهام به یه نفر بچسبونن.در نهایت هم چون دیگه دیدشون نسبت به پسر مثبت نبوده ؛پاسخ منفی میدادند ولی دیگه به کسی تهمتی زده نشده......

البته اینجا خانم نوتگیرل داستانو ادامه نداد شاید هم این کارها شده و این موضوع براشون اثبات شده.

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
من نمیدونم چرا شما این همه همسایه که از پسر تعریف کردند را حرفشون را باور نکردین ولی همون یه همسایه که یه حرف بی حساب در مورد این پسر زده را قبول کردید،شاید واقعا هم پسر شبها نماز شب میخونده،نمیخام اینجا از کسی طرفداری کنم، ولی 1درصد، فقط 1درصد احتمال بدین این خانم همسایه با این آقا یا خانواده این آقا مشکلی داشته و میخاسته اینجوری تلافی کنه؛اون موقع ببینید چه حرفهایی که تو خانواده این دختر در مورد این پسر زده نشده...

بهتر بود بعد از این قضیه از اون جایی که این دو با هم ارتباط خانوادگی هم داشتن و همدیگه رو بهتر میشناختن ،از چند جای دیگه( مثل محیط کار یا دانشگاه) هم تحقیق میکردن و نهایتا موضوع را با خود پسر هم در میون میذاشتن،نه این که با حرف یه نفر این همه انگ و اتهام به یه نفر بچسبونن.در نهایت هم چون دیگه دیدشون نسبت به پسر مثبت نبوده ؛پاسخ منفی میدادند ولی دیگه به کسی تهمتی زده نشده......

البته اینجا خانم نوتگیرل داستانو ادامه نداد شاید هم این کارها شده و این موضوع براشون اثبات شده.

نه امین جان
قضیه مفصلا مطرح شد ، چون عموی من آدم بی منطق و بی حساب کتابی نیست ...
مادر پسره رو به تنهایی دعوت کردو بهشون گفت قضیه اینه .. اونا هم دلیل آوردن و تایید کردن و عذر خواهی هم کردن که نگفتند ... و به نظرشون این مسئله چندان مهمی نبوده .. چون راه حل شرعی هستش و ازین حرفای ... !!

و بعدشم عموی من تذکر جدی داده که جای بعدی که رفتید بگید ... یا اینکه همون خانوم صیغه ای رو به عقد دائم و رسمی پسرتون در بیارید ...

ولی خداوکیلی .. آدم تو شیلنگ شنا کنه و این حرفها رو بهش نزنن ! ظاهرآ خیلی مودبانه یه نصیحت پدرانه از طرف عموی من بوده .. ولی آدم یه ذره فکر میکنه ... میبینه چقدر کار این پسر قبیح بوده که چنین حرفهایی بهش زدن ... ! اوففففففففففففف

bioelectric

Active member
خوبه . من فقط میخاستم یه طرفه به قاضی نرفته باشیم.فقط همین

اون قضیه ی ازدواج دائم با زن 40 ساله و شنا تو شلنگو خوب اومدیند:25r30wi:

ketabsabz

Well-known member
بچه ها بچه ها ما اینجاییم ک تو ی سری از چیزا ب هم کمک کنیم ، این موضوعی ک نوت گرل مطرح کرده ب نظرم جنبه ی شوخی نداره اصلا ک بخوایم با کل کلای الکی بحثو عوض کنیم ، ی معضلی ک الان هست و خیلی هم زیاد شده البته ن فقط برای دخترا برای پسرا هم همینطوره پس بهتره اینجا اطلاعاتمونو در اختیار هم بذاریم و کسایی ک واقعا آگاه نیستن ی تلنگر بهشون زده بشه .

Boloor

New member
آره همه چیز خیلی بد شده, منم یه موردی را براتون تعریف میکنم:
یه بنده خدایی برای دخترش یه خواستگاری میاد که خیلی از همه نظر توی برخوردها وآشنایی های اولیه خوب به نظر میومده. پدر دختره هم تحقیق کامل میکنه از دوست و آشنا و همکار و خلاصه از هر جا که میتونست اطلاعات پیدا کنه.
بعد از 6 ماه رفت و آمد خانواده هاشون با هم, این دختر خانوم تازه قبول میکنه که با هم نامزد کنن تا بازم بیشتر همدیگه رو بشناسن و یه خطبه هم می خونن (البته خطبه با شرایط خاص که بعدا برای دختر مشکلی پیش نیاد اگه که یه وقت این نامزدی منجر به ازدواج نشد)
بعد از یک سال و نیم نامزدی و رفت و آمد و... بالاخره عروسی برگزار میشه, به یک ماه نمیرسه که دختر خانوم میفهمه آقا اعتیاد داره, حالا ببینید اون دختر چه حالی پیدا کرده اون موقع...
جمعا 2 سال تمام خانواده دختر وقت گذاشتن که این شازده را بشناسن تا بتونن با خیال راحت دخترشونو به این آقا بدن, آخرش هم این شد, با چشم گریون بعد از یه ماه برگشت خونه باباش.
فقط من موندم که چطوری این بشر 2 سال تمام نقش بازی کرده و نه دختر و نه بابا و مامان و داداشش نفهمیدن که این طرف اعتیاد داره؟
ولی من با خودم میگم بازم این دختر خانوم شانس آورده و باید خدارو شکر کنه, چون درسته که شکست بزرگی براش بوده ولی شاید میتونست خیلی بدتر از این هم پیش بیاد, مثلا دیرتر بفهمه یا مجبور بشه با یه بچه برگرده خونه باباش... در هر حال این زندگیه و این دنیا هم دار مکافاته, فقط باید دعا کنیم که اگه خدا مشکلی به آدم میده, صبر و تحمل این درد و رنج را هم بهمون بده...
تو این دوره زمونه ای که آدم به چشم و گوش خودشم نمیتونه اعتماد کنه و گاهی اوقات چنان سورپرایز میشی که دود از کله ات بلند میشه, بهتره همش دست به دعا باشی تا خیر و صلاح همیشه سر راهت قرار بگیره.

یه چیز دیگه هم هست, اینکه ما خانم ها باید سعی کنیم کمتر صاف و ساده و مهربون باشیم, بعضی وقت ها هرچی سرمون میاد به خاطر همین زیادی مهربون بودنمونه! چون شاید خیلی نشونه ها که میتونن مارو از یه اتفاق بد یا یه اشکال توی طرف مقابل مطلع کنن را به خاطر همین احساسات نادیده بگیریم. البته این موضوع برعکسش هم صادقه, بعضی دخترا هم هستن که دست شیطونو از پشت میبندن و پسرایی هم هستن که چوب سادگی و صداقتشونو میخورن و گرفتار دخترهای ناجوری میشن.

پس همه چه دختر چه پسر, دعا کنید که بدی ها جلوی راهتون قرار نگیرن, و اگرم مشکلی پیش اومد براتون, صبرتونو بالا ببرید و از خدا کمک بخواهید... اینم یادتون باشه که هیچ چیز تصادفی نیست, و هر اتفاقی که میافته, حتما لازم بوده که بیافته تا ما ازش یه درسی بگیریم برای آیندمون.

در آخر همه خوبی هارو براتون آرزو میکنم, انشالله همگی سفیدبخت بشید...

nutgirl92

New member
واقعا از همگی ممنون که این معظل رو جدی گرفتید ...

بلور جان ...
این هم یکی دیگه ازون بلاهای گریبان گیر ما دخترا هستش ...

واقعا لذت بردم که یه جایی نوشته بودی هیچ چیز اتفاقی نیست ... من خیلی به این جمله اعتقاد دارم ... حتی وقتی میبینم یه دسته کلید یه جایی افتاده که جای همیشگیش نیست .. چند روز بعدش یه اتفاقی میفته که مجبور میشم فورآ از خونه برم بیرون و یادم میفته دسته کلیدم اونجا بود و بدون صرف وقت و اعصاب خوردکنی، سریع برش میدارم و میرم دنبال کارم ...
یعنی این یه مثال بود ... ولی واقعا این که ماها این جا جمع شدیم ، 4تا حرف میزنیم ... 4تا چیز یاد میگیریم ... به نظر من تک تک ش حکمتی داره و باید شاکر باشیم که خدا این قدر ماها رو دوست داره و این چنین بهمون آگاهی میده ... :heart:

sara77

New member
والا چی بگم اینا یه مسائل هاییینک هباید خیلی تیز باشی ادم هرچقدم نقش بازی کنه باز خودشو لو میده

سیدعلی

New member
دوستان ، قرآن و سخن معصومین بهترین شاخصه. اولا که قران آیات زیادی در مورد ازدواج و حتی نحوه ازدواج(مث داستان حضرت موسی) داره و دوم اینکه معصومین(ع) سخنان بسیاری در این مورد دارن.
در مورد نحوه خواستگاری آشنایی قبلی، عشق های دروغین ، دقت در انتخاب و شناخت و دوری از احساسات در انتخاب همسر و........... که به نظرم یه سر به وبلاگ زیر بزنین تا حدودی دستورات دین که سالم و قابل لعتماد و بهترین دستوراتن دستمون میاد :

مطالب جالب از قرآن و کتابهای اسلامی - روش آشنایی و آداب خواستگاری از نگاه اهل بیت

nanaz

New member
آره همه چیز خیلی بد شده, منم یه موردی را براتون تعریف میکنم:
یه بنده خدایی برای دخترش یه خواستگاری میاد که خیلی از همه نظر توی برخوردها وآشنایی های اولیه خوب به نظر میومده. پدر دختره هم تحقیق کامل میکنه از دوست و آشنا و همکار و خلاصه از هر جا که میتونست اطلاعات پیدا کنه.
بعد از 6 ماه رفت و آمد خانواده هاشون با هم, این دختر خانوم تازه قبول میکنه که با هم نامزد کنن تا بازم بیشتر همدیگه رو بشناسن و یه خطبه هم می خونن (البته خطبه با شرایط خاص که بعدا برای دختر مشکلی پیش نیاد اگه که یه وقت این نامزدی منجر به ازدواج نشد)
بعد از یک سال و نیم نامزدی و رفت و آمد و... بالاخره عروسی برگزار میشه, به یک ماه نمیرسه که دختر خانوم میفهمه آقا اعتیاد داره, حالا ببینید اون دختر چه حالی پیدا کرده اون موقع...
جمعا 2 سال تمام خانواده دختر وقت گذاشتن که این شازده را بشناسن تا بتونن با خیال راحت دخترشونو به این آقا بدن, آخرش هم این شد, با چشم گریون بعد از یه ماه برگشت خونه باباش.
فقط من موندم که چطوری این بشر 2 سال تمام نقش بازی کرده و نه دختر و نه بابا و مامان و داداشش نفهمیدن که این طرف اعتیاد داره؟
ولی من با خودم میگم بازم این دختر خانوم شانس آورده و باید خدارو شکر کنه, چون درسته که شکست بزرگی براش بوده ولی شاید میتونست خیلی بدتر از این هم پیش بیاد, مثلا دیرتر بفهمه یا مجبور بشه با یه بچه برگرده خونه باباش... در هر حال این زندگیه و این دنیا هم دار مکافاته, فقط باید دعا کنیم که اگه خدا مشکلی به آدم میده, صبر و تحمل این درد و رنج را هم بهمون بده...
تو این دوره زمونه ای که آدم به چشم و گوش خودشم نمیتونه اعتماد کنه و گاهی اوقات چنان سورپرایز میشی که دود از کله ات بلند میشه, بهتره همش دست به دعا باشی تا خیر و صلاح همیشه سر راهت قرار بگیره.

یه چیز دیگه هم هست, اینکه ما خانم ها باید سعی کنیم کمتر صاف و ساده و مهربون باشیم, بعضی وقت ها هرچی سرمون میاد به خاطر همین زیادی مهربون بودنمونه! چون شاید خیلی نشونه ها که میتونن مارو از یه اتفاق بد یا یه اشکال توی طرف مقابل مطلع کنن را به خاطر همین احساسات نادیده بگیریم. البته این موضوع برعکسش هم صادقه, بعضی دخترا هم هستن که دست شیطونو از پشت میبندن و پسرایی هم هستن که چوب سادگی و صداقتشونو میخورن و گرفتار دخترهای ناجوری میشن.

پس همه چه دختر چه پسر, دعا کنید که بدی ها جلوی راهتون قرار نگیرن, و اگرم مشکلی پیش اومد براتون, صبرتونو بالا ببرید و از خدا کمک بخواهید... اینم یادتون باشه که هیچ چیز تصادفی نیست, و هر اتفاقی که میافته, حتما لازم بوده که بیافته تا ما ازش یه درسی بگیریم برای آیندمون.

در آخر همه خوبی هارو براتون آرزو میکنم, انشالله همگی سفیدبخت بشید...

درسته که این اتفاق دل آدمو به درد میاره و بیشتر متوجه میشه که چقدر شناخت دیگران سخته ولی... شاید بحثش اینجا درست نباشه، ولی به نظرم زن تا یه جاهایی باید پای شوهرش بمونه. درسته بهش دروغ گفته و نقش بازی کرده ولی اگر من جای اون بودم سعی میکردم ترکش بدم ... .( البته یه مقدارم تنبیه لازمه برای این آقا)
شاید خیلی ها مخالف این نظر من باشند ولی من معتقدم تا جایی که میدونی میتونی با بخشش خوشبختی را برگردونی باید ببخشی .

محسن ن ک

New member
اینقد بدبین نباشید ..این موارد در هر 2 جنس هست...ترم 3 4 بود فک کنم...یه خانومی به دوستم گفت دوسش دارهو ا این حرفا...خلاصه بعد از یه هفته رابطه با هم ساعت 2 شب زنگ میزنه بهش میبینه گوشیش مشغوله...عکسای +18 همین خانومم اخر دانشگاه لو رفت...ببینید پ ما هم بگیم همه دخترای دانشگاهی اینطوری ان؟ ...توکل به خدا ببینیم چی نصیبمون میشه..و انشالا هرکی پاکه یکی مثل خودش گیرش بیاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farnoud

mw.ashel

New member
اینقد بدبین نباشید ..این موارد در هر 2 جنس هست...ترم 3 4 بود فک کنم...یه خانومی به دوستم گفت دوسش دارهو ا این حرفا...خلاصه بعد از یه هفته رابطه با هم ساعت 2 شب زنگ میزنه بهش میبینه گوشیش مشغوله...عکسای +18 همین خانومم اخر دانشگاه لو رفت...ببینید پ ما هم بگیم همه دخترای دانشگاهی اینطوری ان؟ ...توکل به خدا ببینیم چی نصیبمون میشه..و انشالا هرکی پاکه یکی مثل خودش گیرش بیاد

ممنون محسن ،خیلی درست گفتید و نمیشه بر روی هر کسی برچسب بد بودن زد . ولی احتیاط و شرط عقل تو هر کاری لازمه.

Boloor

New member
درسته که این اتفاق دل آدمو به درد میاره و بیشتر متوجه میشه که چقدر شناخت دیگران سخته ولی... شاید بحثش اینجا درست نباشه، ولی به نظرم زن تا یه جاهایی باید پای شوهرش بمونه. درسته بهش دروغ گفته و نقش بازی کرده ولی اگر من جای اون بودم سعی میکردم ترکش بدم ... .( البته یه مقدارم تنبیه لازمه برای این آقا)
شاید خیلی ها مخالف این نظر من باشند ولی من معتقدم تا جایی که میدونی میتونی با بخشش خوشبختی را برگردونی باید ببخشی .

کاملا درست میگی ناناز جان, منم میگم باید حداقل یه بار بهش فرصت میداد و زود جدا نمی شد ولی این دروغ برای این خانم خیلی سنگین بوده که بعد از 2 سال تازه بهش پی برده, تازه خانواده خود پسر هم از اعتیادش خبر نداشتن.
والا نمیدونم چی بگم؟ فقط برای همه از خدا آرامش و خوشبختی میخام.
مرسی از نظرت عزیزم :riz304:

ghazal26

New member
سلام دوستان..تاپيك جالبيه اما اميدوارم داداش هاي گل سايت به خودشون نگيرن

چون نوتگريل و بقيه بچه ها منظورشون اينه كه تو اين زمونه يه انتخاب درست خيلي سخت شده چه براي خانوما چه براي آقايون!!!!

و اما در مورد شعر آقا سيد علي...:New (6): داشتيم داداش ... اسپم اونم تو روز روشن!!!

كاملا مشخصه اين شاعر عزيزمون از زندگي با يك انسان بد و خيانتكار (كه از قضا زن بوده) رنج ميبرده و اميدوارم همچين انساني توي زندگي هيچ كسي قرار نگيره..
به نظرم رابطه خانوادگي داشتن توي چارچوب و اصول صحيح و همينطور به كار بردن حرفها و كارهاي زيركانه كه شخصيت طرف رو مشخص تر كنه، خيلي ميتونه كمك كننده باشه

به اميد خوشبختي همه جوونا مخصوصاً بچه هاي گل انجمن :28:

بالا