آره همه چیز خیلی بد شده, منم یه موردی را براتون تعریف میکنم:
یه بنده خدایی برای دخترش یه خواستگاری میاد که خیلی از همه نظر توی برخوردها وآشنایی های اولیه خوب به نظر میومده. پدر دختره هم تحقیق کامل میکنه از دوست و آشنا و همکار و خلاصه از هر جا که میتونست اطلاعات پیدا کنه.
بعد از 6 ماه رفت و آمد خانواده هاشون با هم, این دختر خانوم تازه قبول میکنه که با هم نامزد کنن تا بازم بیشتر همدیگه رو بشناسن و یه خطبه هم می خونن (البته خطبه با شرایط خاص که بعدا برای دختر مشکلی پیش نیاد اگه که یه وقت این نامزدی منجر به ازدواج نشد)
بعد از یک سال و نیم نامزدی و رفت و آمد و... بالاخره عروسی برگزار میشه, به یک ماه نمیرسه که دختر خانوم میفهمه آقا اعتیاد داره, حالا ببینید اون دختر چه حالی پیدا کرده اون موقع...
جمعا 2 سال تمام خانواده دختر وقت گذاشتن که این شازده را بشناسن تا بتونن با خیال راحت دخترشونو به این آقا بدن, آخرش هم این شد, با چشم گریون بعد از یه ماه برگشت خونه باباش.
فقط من موندم که چطوری این بشر 2 سال تمام نقش بازی کرده و نه دختر و نه بابا و مامان و داداشش نفهمیدن که این طرف اعتیاد داره؟
ولی من با خودم میگم بازم این دختر خانوم شانس آورده و باید خدارو شکر کنه, چون درسته که شکست بزرگی براش بوده ولی شاید میتونست خیلی بدتر از این هم پیش بیاد, مثلا دیرتر بفهمه یا مجبور بشه با یه بچه برگرده خونه باباش... در هر حال این زندگیه و این دنیا هم دار مکافاته, فقط باید دعا کنیم که اگه خدا مشکلی به آدم میده, صبر و تحمل این درد و رنج را هم بهمون بده...
تو این دوره زمونه ای که آدم به چشم و گوش خودشم نمیتونه اعتماد کنه و گاهی اوقات چنان سورپرایز میشی که دود از کله ات بلند میشه, بهتره همش دست به دعا باشی تا خیر و صلاح همیشه سر راهت قرار بگیره.
یه چیز دیگه هم هست, اینکه ما خانم ها باید سعی کنیم کمتر صاف و ساده و مهربون باشیم, بعضی وقت ها هرچی سرمون میاد به خاطر همین زیادی مهربون بودنمونه! چون شاید خیلی نشونه ها که میتونن مارو از یه اتفاق بد یا یه اشکال توی طرف مقابل مطلع کنن را به خاطر همین احساسات نادیده بگیریم. البته این موضوع برعکسش هم صادقه, بعضی دخترا هم هستن که دست شیطونو از پشت میبندن و پسرایی هم هستن که چوب سادگی و صداقتشونو میخورن و گرفتار دخترهای ناجوری میشن.
پس همه چه دختر چه پسر, دعا کنید که بدی ها جلوی راهتون قرار نگیرن, و اگرم مشکلی پیش اومد براتون, صبرتونو بالا ببرید و از خدا کمک بخواهید... اینم یادتون باشه که هیچ چیز تصادفی نیست, و هر اتفاقی که میافته, حتما لازم بوده که بیافته تا ما ازش یه درسی بگیریم برای آیندمون.
در آخر همه خوبی هارو براتون آرزو میکنم, انشالله همگی سفیدبخت بشید...