نظر شما درباره زندگی مجازی و آواتاری

BBT

New member
آره مهرشاد جون طحش از الان شروع میخواد بشه جمع کن بریم
راستی ما که یه بار پاتوق زدیم جمعمون,کردن

آخرین ویرایش:

سیدعلی

New member
یه وقتایی خوندن قرآن هم براش ایراد داره .
یه وقتایی همون بحث علمی هم ایراد داره.
به قلب خودتون رجوع کنین ،جوابتون رو میده .
قضاوت دیگران رو بی خیال ،خدا از نیت های پنهان خبر داره.
البته نه اینکه یه عده به این بهونه که دلمون پاکه هر کاری میکنن. من دارم اون ور قضیه رو می گم.
کلا به نظر من سن و سال ماها طوری هست که باید بیشتر رعایت کنیم.

درست می فرمایین. موافقم ما همیشه و در همه حال در معرض امتحان الهی هستیم و باید صیانت از نفس رو یاد بگیریم. چیزی که انقد مهمه که تو آیه 17 سوره مبارکه حشر خدای حکیم دوبار بهش اشاره کرده که نشانه تایید حضرت حق است : یا ایها الذین امنوا اتقواالله والتنظر نفس ما قدّمت لغد و التقوالله إن الله خبیر بما تعملون
آخر آیه : خدا میدونه ما چیکار میکنیم = فرمایش شما

سیدعلی

New member
دقیقا

یه وقتایی خوندن قرآن هم براش ایراد داره .
یه وقتایی همون بحث علمی هم ایراد داره.
به قلب خودتون رجوع کنین ،جوابتون رو میده .
قضاوت دیگران رو بی خیال ،خدا از نیت های پنهان خبر داره.
البته نه اینکه یه عده به این بهونه که دلمون پاکه هر کاری میکنن. من دارم اون ور قضیه رو می گم.
کلا به نظر من سن و سال ماها طوری هست که باید بیشتر رعایت کنیم.

درست می فرمایین. موافقم ما همیشه و در همه حال در معرض امتحان الهی هستیم و باید صیانت از نفس رو یاد بگیریم. چیزی که انقد مهمه که تو آیه 17 سوره مبارکه حشر خدای حکیم دوبار بهش اشاره کرده که نشانه تایید حضرت حق است : یا ایها الذین امنوا اتقواالله والتنظر نفس ما قدّمت لغد و التقوالله إن الله خبیر بما تعملون
آخر آیه : خدا میدونه ما چیکار میکنیم = فرمایش شما

سیدعلی

New member
دوستان اینجا اذان ظهر شد. رفتیم خدمت حضرت حق.

جاء الحق و زهق الباطل إن الباطل کان زهوقا (اسرا 81)
خدا نگهدار همگی . التماس دعا

farzad.lab

مدیر بخش
باید نگاه کنین به طرف مقابل و میزان جنبه طرف ... بعد متناسب با اون رفتارتون رو تعیین کنین

farzad.lab

مدیر بخش
:riz304: :rose:

راستی این دوتا ام با هم فرق داره ها .... اشتباه استفاده نشه

نوتر

New member
به نظر من توی قسمتای صرفا سرگرمی با حضور آقایون ،وارد شدن غیر ضروری هست(خودم هم مواردی رو رعایت نکردم ،پس لطفا کسی فکر نکنه دارم به اون میگم -حرف حق و درست رو باید گفت -)
ولی توی بحث های اعتقادی ،یا علمی و ... با رعایت ادب و حیا وارد شدن ،فکر نکنم ایرادی داشته باشه.

ای خدااااا بیچاره آقایون!1
بابا ما که واسه خودمون تاپیک زدیم، واسه خودمون خوابگاه درست کردیم تو انجمن، تو تاپیکمون کولر داشتیم... خوو ادمین خان اومد درشو گل گرفت دیگه. هی خدااا:sad:

بچه ها فک کنم خانما دارن میرن از بخش سرگرمی. انگاری میگن حرومه اینجا باشن.
یعنی یعک کیفی بکنیم یعک کیفی بکنیم. کل تاپیک ها رو یکی میکنیم شبا گل کوچیک میزنیم:thanks:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
عاغا
دکتر و مهرشاد و فرزاد و رضا ان یطرف

فیزیست و منو ایمنو و محسن ن ک هم یطرف

هر کی باخت امشب هندونه مهمون میکنه

داور هم بی بی تی

BBT

New member
:riz304: :rose:

راستی این دوتا ام با هم فرق داره ها .... اشتباه استفاده نشه

مرسی تا حالا دقت نکرده بودم صورت یکشون گل میاندازه موقع گل دادن حالا اینا کاربرداشون کجاست هر کدوم ؟؟؟

..eli

New member
..:dadad4:
"انسان عبارت است از یک تردید. یک نوسان دائمی. هر کسی یک سراسیمگی بلاتکلیف است."
(دکتر شریعتی)

b.nafas

New member
ببخشید کجای دین و قوانین با دنیای مجازی مخالفت کرده ....اینجا جایی که بستگی به خودت داره که چطور رفتار کنی با هر کسی آدم مطابق جنبش رفتار می کنه .....

بالا