نظر شما درباره زندگی مجازی و آواتاری

bioshimi93

New member
لیلا جون با توجه به جو پیش آمده در انجمن من دیگه علاقه ای ندارم از موضوعات دینی و شرعی بحث کنم همه فکر می کنن که با زور داریم یه چیزی رو بهشون تحمیل می کنیم.

mohana

Well-known member
میدونم لیلا خانم فقط خواستم بگم افراط تو تفریط هر جا باشه خوب نیست

گاهی اوقات بعضی آقایون یا خانوم ها شکلک هایی برای همدیگه استفاده میکنن یا الفاظی به کار میبرن که اصلا درست نیس...
درسته افراط خوب نیس...اما ی مسائلی باید رعایت شه.....

لبته تو این محیط ( علوم پزشکی) معمولا رعایت هم میشه

am-ml

New member
اینا که زدم میگم اینام ایراد دارن؟؟؟؟

یه وقتایی خوندن قرآن هم براش ایراد داره .
یه وقتایی همون بحث علمی هم ایراد داره.
به قلب خودتون رجوع کنین ،جوابتون رو میده .
قضاوت دیگران رو بی خیال ،خدا از نیت های پنهان خبر داره.
البته نه اینکه یه عده به این بهونه که دلمون پاکه هر کاری میکنن. من دارم اون ور قضیه رو می گم.
کلا به نظر من سن و سال ماها طوری هست که باید بیشتر رعایت کنیم.

سیدعلی

New member
لیلا جون با توجه به جو پیش آمده در انجمن من دیگه علاقه ای ندارم از موضوعات دینی و شرعی بحث کنم همه فکر می کنن که با زور داریم یه چیزی رو بهشون تحمیل می کنیم.

اینو خیییییییییییییییلی خوب اومدین!!!!!!

محسن ن ک

New member
نه بحث شکلکای بوس .........گل
...........شات ..........رقص...........

وقتی تنهایی نفر دوم شیطونه...وقتی ام 2 نفر خصوصی صحبت می کنن نفر 3وم شیطونه :) حالا می خواین با هم درس بخونین یا جارو بزنین بازم بده :\ دیگه بوس و .... واویلا :(

BBT

New member
البته به.نظر من این موضوع در جهت عکسش شایع تره
اگه نگاه کنین پسرا معمولا رعایت میکنن ولی ...

am-ml

New member

نه بیو جان ،اینجا ما بارها بحث مذهبی کردیم و آخرش بهم نزدیک تر شدیم ،آخر اون تاپیک هم انشالله ختم بخیر میشه.
البته به نظر من فرق اونجا با همه بحث هامون تا الان این بوده که تا الان هیچ کسی مغرضانه و برای لجاجت و تمسخر بحث نمی کرده ولی من بدون هیچ پنهان کاری میگم : من در مورد نوری شک دارم و نمی تونم در موردش فکر مثبتی داشته باشم.(تو رو خدا کسی پی این حرفم رو نگیره ،نظر من اینه )

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member

در جواب من بود؟؟ من گفتم هم آقایون هم خانوم ها
البته خودم هم همیشه از شکلک گل استفاده میکنم....فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه... بعضی ها رو فقط برا خانوم ها استفاده میکنم...

mahsa.

New member
یعنی کشته ی اعتماد به نفس پسرام
البته تا حدی قبول دارم چون عکس العمل دخترا معلوم نیست پسرا میترسن دخترا رسواشون کنن و رعایت میکنن
ولی پسرا هیچ وقت تهاجمی برخورد نمیکنن و یکم با ملایمت ترن
البته همه رو نمیگم خیلیا هم هستن خیلی مبادی ادبن............
من به پسرای علوم پزشکی افتخار میکنم البته بجز چن نفرشون که خدارو شکر کم شدن

BBT

New member
به هر حال ممنونم از کسی که این بحث رو شروع کرد

am-ml

New member
یعنی کشته ی اعتماد به نفس پسرام
البته تا حدی قبول دارم چون عکس العمل دخترا معلوم نیست پسرا میترسن دخترا رسواشون کنن و رعایت میکنن
ولی پسرا هیچ وقت تهاجمی برخورد نمیکنن و یکم با ملایمت ترن
البته همه رو نمیگم خیلیا هم هستن خیلی مبادی ادبن............
من به پسرای علوم پزشکی افتخار میکنم البته بجز چن نفرشون که خدارو شکر کم شدن

:25r30wi::25r30wi:

mehrshad

New member
mage inja kasi ba kasi chat mikone? Man ke biehterami tu tapik ham ham nadidam? Mikhan tafkik jensiat konid.mardune zanune

mahsa.

New member
mage inja kasi ba kasi chat mikone? Man ke biehterami tu tapik ham ham nadidam? Mikhan tafkik jensiat konid.mardune zanune

نه مهرشاد جان بحث از انجا شروع شد که به فکر ناقص بنده خطور کرده به خاطر چن تا شکلک نسوزوننمون
چت کلی منظورمون والا علوم پزشکی خوب

بالا