نظر شما درباره زندگی مجازی و آواتاری

bioshimi93

New member
من نظر ندارم سوال دارم
حکم شرعی این گلاو بوس و نمیدونم شاتهایی که تو شکلکا هستش و ما استفاده میکنیم چیه
نریم جهنم الکی الکی .............گرگ دهن الوده و یوسف ندریده.
از مرجع تقلیدت بپرس من پرسیدم از یکی گفته حرف زدن اینترنتی با حرف واقعی فرقی نداره .نمی دونم والا خدا خودش بگذره از گناهامون

یاسمن

New member
یه بار از یه روانشناسی شنیدم میگفت یه نفر که حرف میزنه 7 درصد احساسی که داره فقط با صدا منتقل میشه به مخاطب بقیه با نگاه و نوع حرکات و ... منتقل میشه ، حالا فکر کنید اینجا صدا هم نیست فقط نوشته ست !
نمی دونم حرفش چقدر سندیت داره ولی بد هم نمیگه
به نظرم فضای مجازی به اندازه ی دنیای واقعی کامل نیست ، ولی طبیعتا اگه کسی عادت داره تو دنیای واقعی دروغ بگه و ظاهرسازی کنه اینجا هم اینطوریه و برعکس اگه تو دنیای واقعی آدم صادقیه طبیعتا اینجا هم صداقتش نمود داره ، به قول نوتر یه آدم پشت این نوشته هاست دیگه ، حتی یکی تیز باشه از رو نوشته های یه نفر میتونه تا حدی به اخلاقیاتش پی ببره ، ولی بازم میگم دنیای مجازی اصلا کامل نیست یه نفر ممکنه تو دنیای واقعی خصوصیات مثبتش 50 درصد باشه تو مجازی 70 درصد نمود مثبت داشته باشه یه جورایی شبیه ویترینه که همیشه چیزهای خوب تو ویترینه

bioshimi93

New member
حرفی بدی نمیزنیم ولی با پسراکه حرف میزنیم ..............

مهسا بهتر بود این مسئله رو اینجا نمی گفتین خصوصی بود بهتر بود شمام که خصوصیتونو بستین مجبور شدم اینجا بگم.
میتونی بری سایت مرجعتون ببینی .بیشتر احکام چت با نا محرم و گفتن.....

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
از مرجع تقلیدت بپرس من پرسیدم از یکی گفته حرف زدن اینترنتی با حرف واقعی فرقی نداره .نمی دونم والا خدا خودش بگذره از گناهامون

بله ،منم حکمش رو وقتی اینجا عضو شدم ، پرسیدم .
گفتن : در نگه داشتن حریم ها و ... فرقی نمیکنه .

ولی حرف زدن با آقایون حرام نیست که ،باید حریم ها حفظ بشه و البته غیر ضروری هم فکر کنم جایز نیست.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
مهسا بهتر بود این مسئله رو اینجا نمی گفتین خصوصی بود بهتر بود شمام که خصوصیتونو بستین مجبور شدم اینجا بگم.
مطرح کردنش چه اشکالی داره بیو جان ؟

mahsa.

New member

بله ،منم حکمش رو وقتی اینجا عضو شدم ، پرسیدم .
گفتن : فرقی نمیکنه .

ولی حرف زدن با آقایون حرام نیست که ،باید حریم ها حفظ بشه و البته غیر ضروری هم فکر کنم جایز نیست.

دوست خوبم برای اد لیستم باز

لیلای من 90درصدش غیر ضروریه

am-ml

New member
دوست خوبم برای اد لیستم باز

لیلای من 90درصدش غیر ضروریه

به نظر من توی قسمتای صرفا سرگرمی با حضور آقایون ،وارد شدن غیر ضروری هست(خودم هم مواردی رو رعایت نکردم ،پس لطفا کسی فکر نکنه دارم به اون میگم -حرف حق و درست رو باید گفت -)
ولی توی بحث های اعتقادی ،یا علمی و ... با رعایت ادب و حیا وارد شدن ،فکر نکنم ایرادی داشته باشه.

حسان

Well-known member
به نظر من توی قسمتای صرفا سرگرمی با حضور آقایون ،وارد شدن غیر ضروری هست(خودم هم مواردی رو رعایت نکردم ،پس لطفا کسی فکر نکنه دارم به اون میگم -حرف حق و درست رو باید گفت -)
ولی توی بحث های اعتقادی ،یا علمی و ... با رعایت ادب و حیا وارد شدن ،فکر نکنم ایرادی داشته باشه.

:14::14:......................

BBT

New member
میشه به کاری هم کرده مثلا بخش سرگرمی ها از وسط به پرده بکشیم خانم ها یه ظرف بعد آقایون هم یه ظرف

am-ml

New member
میشه به کاری هم کرده مثلا بخش سرگرمی ها از وسط به پرده بکشیم خانم ها یه ظرف بعد آقایون هم یه ظرف

من جدی گفتم ،بی بی تی .
ولی اگر این پرده رو توی ذهنمون نکشیم ،پرده که هیچی از پشت بتون هم ...
خدا رو شکر،اینجا اکثرا با حیا و مودب هستین.

BBT

New member
میدونم لیلا خانم فقط خواستم بگم افراط تو تفریط هر جا باشه خوب نیست

بالا