ای بابا ... چرا اینقد بی ربط صحبت میکنی ؟؟؟؟ شما گفتی توهین هایی که دکتر و شما کردی .... گفتم کاری به حرف های دکتر ندارم ... تحمت زدی .. برای اثباتش نقل قول بگیر ( اگه درسته حرفت !!!!!)
در ضمن برای تائید یا رد ردن کسی فکر نمیکنم نیاز به اجازه شما داشته باشم ... هر چند کسی رو تائئید نکردم ... شما که از نوری حمایت میکنی یعنی مرید و قدیستونه ؟؟؟
تائید توهین دیگران خودش توهینه!
برگرد و از اول تاپیک رو خونید ببینید جاهایی که نوری توهین کرد آیا من تائید کردم یا نه؟
تائید نکردم چون قبول نداشتم! من مثل شما نیستم که از سر رفاقت لایک بزنم و تعریف و تمجید و یا تائید کنم بلکه صرفاً جاهایی که لایک و تائید داشته باشه این کار رو انجام میدم میتونی به پروفایلم بری و چک کنی! شما حتی کوچکترین شناختی هم از من نداشتی اونوقت هر چی دوستات توهینی میکردن به من کردن رو تائید کردی!
در رابطه با نوری هم نکنه انتظار داشتی من مثل خودش باهاش برخورد کنم و توهین کنم و مقدساتشو به سخره بگیرم تا شما دلت خنک شه که من مسلمونم؟ نه آقا تربیت دینی و الگوهای دینی ای که من برگزیدم هیچکدم اینطوری رفتار نکردن که منم بخوام با توهین پاسخ توهینش رو بدم!
و خودمو خیلی خیلی کوچکتر از اونی میدونم که بخوام به خودم لقب دیندار برحق و به دیگران لقب بی دین باطل رو بدم.