پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

raha 24

New member
قرآن کتاب علمی نیس گرامی

اگر قرآن کتاب علمی بود چرا پیامبر و اماما گذاشتن افتخار کشف گرانش و نسبیت و انفجار بزرگ و هواپیما نصیب کافر کیش ها و نا مسلمونا بشه ؟

مگه خودشون قرآن جلوشون نبود چرا نسبیت رو چرا گرانش رو کشف نکردن از اون بیرون نکشیدن تا مسلمونا هم سهمی در قله های علم داشته باشند

حالا این مسلمونای امروزی کاسه ی داغ تر آش برای ایکه جا نمونند هر مطلبی که کشف می شه میخام بگن بله تو قرآن بوده و اینم آیه اش !!!

عزیزمن تو میخای چی بگی اگه اون ایه مربوط به سرعت نور و نسبیت و گرانس بود پیامبر و اماما کشفش نکردن وگذاشتن تو کشف کنی !!!!!

چون سطح عقل مردم اون زمان در این حد نبوده که این تعاریف یا ات بیان شه. مثلا گفته شده که شب آشغالها رو توی خونه نذارین که محل تجمع شیاطینه . این شیاطین منظورش همون میکروبه . مردم اون زمان که میکروب نمیدونستن چیه؟

mj1919

New member
آیات قرآن و علم غیب
خداوند متعال می‏فرماید: (وَ عَلَّمَ آدَمَ الأسْماءَ کُلَّها ثُمَّ عَرَضَهُمْ عَلَی الْمَلائِکَةِ فَقالَ أنْبِئُونی بِأسْماءِ هؤلاءِ إنْ کُنْتُمْ صادِقینَ؛ قالُوا سُبْحانَکَ لا عِلْمَ لَنا إلاّ ما عَلَّمْتَنا إنَّکَ أنْتَ الْعَلیمُ الْحَکیمُ)؛[۱۱] «خداوند همه اسماء را به آدم یاد داد آن‏گاه حقایق آنها را بر فرشتگان عرضه داشت و فرمود اگر شما در دعوای خود صادق‏اید اسماء اینان را بیان کنید. فرشتگان عرضه داشتند ای خدای پاک و منزه ما نمی‏دانیم جز آنچه به ما تعلیم فرمودی تویی دانا و حکیم
و نیز می‏فرماید: (وَ عالِمُ الْغَیْبِ فَلا یُظْهِرُ عَلی غَیْبِهِ أحَداً، إلاّ مَنِ ارْتَضی مِنْ رَسُولٍ)؛[۱۲] «او دانای غیب است و هیچ‏کس بر عالم غیب او آگاه نیست به جز پیامبرانی که خود برگزیده است
و نیز به نقل از حضرت عیسی(ع) می‏فرماید: (وَ أنَبِّئُکُمْ بِما تَأکُلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ فی بُیُوتِکُمْ)؛[۱۳] «و به شما خبر می‏دهم که در خانه‏هایتان چه می‏خورید و چه ذخیره می‏کنیدعلم غیب توسط پیامبر عیسی (ع)
و نیز خداوند متعال درباره شهیدان می‏فرماید: (وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللهِ أمْواتاً بَلْ أحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ…)؛[۱۴] «مپندارید که شهیدان راه خدا مرده‏اند بلکه زنده‏اند و نزد پروردگارشان روزی می‏خورند.» و نیز می‏فرماید: (وَ مَنْ یُطِعِ اللهَ وَ الرَّسُولَ فَأولئِکَ مَعَ الَّذینَ أنْعَمَ اللهُ عَلَیْهِمْ مِنَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدّیقینَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصّالِحینَ وَ حَسُنَ أولئِکَ رَفیقاً)؛[۱۵] «آنان که خدا و رسول را اطاعت کنند البته با کسانی که خدا به آنان لطف و عنایت کامل کرده یعنی با پیامبران و صدّیقان و شهیدان و نیکوکاران محشور خواهند شد و اینان رفیقان نیکویی هستند.» با ضمیمه کردن این دو آیه استفاده می‏شود که انسان‏های مطیع واقعی خدا و رسول با شهیدان‏اند، و شهدا نزد پروردگار متنعّم‏اند، اینان نیز نزد پروردگارند. و نیز با ضمیمه این دو آیه به آیه (وَ هُوَ مَعَکُمْ أیْنَ ما کُنْتُمْ)؛[۱۶] «و او با شماست هر جا که هستید.»
و نیز آیه (أیْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهَ اللهِ)؛[۱۷] «هر کجا رو کنید همان جا وجه خداست.» و نیز آیه (نَحْنُ أقْرَبُ إلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَریدِ)؛[۱۸] «و ما از رگ گردن به او نزدیک‏تریم.»
با جمع بین این آیات استفاده می‏شود که اولیای الهی همانند خداوند با شما و همه حال با شمایند. هرچند از دنیا رفته‏اند. و همان‏گونه که خداوند متعال می‏فرماید: (یَعْلَمُ خائِنَةَ الأعْیُنِ وَ ما تُخْفِی الصُّدُورُ)،[۱۹] «آنان نیز چنین‏اند و این، غیر از علم غیب چیز دیگری نیست.»

TUMS

Well-known member
من میرم درس بخونم
با اجازه همگی . .. .
میدونم خیلی ها ممکنه از من ناراحت شده باشن
ولی خدا شاهده که دنبال حق بودم
و قصدم ناراحت کردن کسی نبوده :riz304::riz304:
ولی اینقدر جسارت دارم که حرفمو بزنم . . . .
شب آخرین پست من گذاشته خواهد شد در این باره
من جواب خودمو گرفتم و امیدوارم شما ها هم هر چه زودتر متوجه بشید. .. . . .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

MAHSABANOO

New member
اتفاقا مسئله همبنه. شما مرتب مثال هایی دروغین از بیماران و حاج آقای ارجاعی به شما و... می زنید که اندک تاملی نشون می ده که دروغ هستند. اگر چیزی در چنته دارید با ایده خود جلو بیایید نه با اسم دکتر و تخصص و اینکه قبلا متدین بودید و این چرندیات.

به دوستان مذهبی گلم هم توصیه می کنم وقتشون رو تلف نکنن و اگر می خوان چنین بحث هایی داشته باشند که اتفاقا خیلی هم خوبه با کسی بحث کنن که ارزششو داشته باشه. جاهاییی برن که برای همین منظور طراحی شده و افراد به صاحب نام و صاحب ایده در اون شرکت میکنن. اینجا فقط وفت عزیزتون رو تلف می کنید. این آقا خوشش اومده یه عده رو سر کار گذاشته.
موفق باشید.

بچه ها بحث خوبه ولی توهین کردن اصلا خوب نیست یکم فک کنید درمورد پستایی که میخواین بزارین بعد ارسال کنید بخدا همین خدا و پیامبری که داریم ازشون دفاع میکنیم هم اینطوری نمیکنن بترسید

TUMS

Well-known member
تا جایی که شما می دونین؟؟
من قران خوندم و می دونم که ایشون چی می پرسن و کیا قبلا این سوال رو پرسیده بودن. شما چطور؟
حافظ قرآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بیراهه بحثی هستش که الان پیش گرفته شده من دارم ایشون رو به راه درست یافتن پاسخ هاشون راهنمایی می کنم.
شما حتمآ بیشتر اطلاع دارین لابد
شما قرآن می خونید ما هم بی دین و کافر کاری به قرآن نداریم. . . . .

MAHSABANOO

New member
واقعا که آقای نیرو،
چه خبره این همه توهین ؟ مگه روستاییها همشون بی سوادن و کل پزشکا از شهر بیرون میان . من خودم روستایی رو می شناسم که تعداد پزشکای متخصص و عمومیش بیشتر از شهرستانی هست که تابعشه. خیلی از آدمهای بیسواد شعورشون از با سوادها بیشتره. به نظرم این جور قیاس ها درست نیست

بچه ها من نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی مجبورم که اینو بگم اقایه نیرو منظورشون از روستایی یه فردی بوده که سواد علمی بالایی نداره نگفت پزشکه حتما شهری بوده چرا دارید جبهه میگیرید

nanaz

New member
اگر مردی و از مردانگی نشان داری سر این حرفای خودت باش بعدا بهت نشون میدم که راس می گم یا نه

شما ها تنها جنگ افزار تون تهمت و توهینه حتی چیز بدرد بخوری از دینی دارید نمی دونید!

از قرآنو پیامبر پدافند می کنید اما حتی بلد نیستید که نشونی ایه رو آخر آیه می نوسند !!

گفتم باز می گم اگر مردی و صداقت داری شکیبایی کن تا بهت نشون بدم داری خیالا خودتو از من بیان می کنی و فکر می کنی دروغ می گم

من علی رغم ذهنیت بد بین شما پزشک هستم و موسس درمانگاه خیریه و بیساری کارهایی خیر خواهانه انجام می دهم که شما بچه مسلمونای واقعی!!! فقط زستشو بلدین بگیرنو چانه در دفاعش بجنبانین دیگر هیچ

توهین یعنی چی ؟؟؟؟؟:33:
کی جنگ افزارش توهین هست؟؟؟؟:smiliess (2):

هرکس خودش عقل داره فکر میکنه درک میکنه

mj1919

New member
بابا!

ول کنید این حاشیه ها رو!

اصلا هدف از ایچاد این تاپیک و تاپیک قبلی داره، در سایه ی این حاشیه ها ، استحاله میشه!

هرکس که می تونه از دینش در برابر سخنهای "نوری" دفاع کنه،

ممنون از شما

سیدعلی

New member
دوستان ، آقای نیرو زاد یک فرد بدون مطالعه اس و اگرم چیزی خونده از مخالفین قرآن خونده نه مدافعین و مفسرین و مروجین و......... قرآن. ایشون که میگن قران علمی نیس دیگه چرا باهاش بحث می کنین.؟؟؟؟ مرحوم مهندس بازرگان تو دهه 30 دو جلد ریاضیات قران رو تألیف کردن که واقعا محشره و فقط بخش کوچیکی از علم قران هس که کتابو ببینی هنگ میکنی برا این اعجاز اونوقت..............این آقا اینجوری میگه.

ایها الناس با کسی بحث کنین که استدلال پذیر باشه. آخه شما ده ها استدلال برا این آقا آوردین وقتی قبول نمی کنه چرا هی کش میدین؟؟؟ هدف این آقا تشکیک در اعتقادات دینی شماست. چرا متوجه نیستین که رد قران رد خداست و هرکس خدا را رد کند کافر است و کافر نجس است. بحث نکنین. شما وظیفه شرعی خودتونو جهت هدایت این آقا انجام دادین و مطمئن باشین فردای قیامت کسی یقه شمارو نمیچسبه که چرا آقای فلان رو ارشاد نکردین و گذاشتین منحرف شه!!!! از همه خواهش میکنم این بحثو که همه یقین دارین به جایی نمیرسه رو تموم کنین. با تشکر از همه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

goo

New member
شما حتمآ بیشتر اطلاع دارین لابد
شما قرآن می خونید ما هم بی دین و کافر کاری به قرآن نداریم. . . . .

نمی دونم چرا اشتباه می گیرین یا دوس دارین اشتباه بگیرین و مظلوم نمایی بفرمایید.
کسی که حافظ قران بدون شک جواب این سوال هاشون رو گرفتن و اینجا دست و پاچه مشغول یافتن جوابهاشون نیستند.
نه عزیز، بی دین و ایمون چیه ، همه ی ما مسلمونیم و قران رو تو کتابخونه هامون داریم........

mj1919

New member
دوستان ، آقای نیرو زاد یک فرد بدون مطالعه اس و اگرم چیزی خونده از مخالفین قرآن خونده نه مدافعین و مفسرین و مروجین و......... قرآن. ایشون که میگن قران علمی نیس دیگه چرا باهاش بحث می کنین.؟؟؟؟ مرحوم مهندس بازرگان تو دهه 30 دو جلد ریاضیات قران رو تألیف کردن که واقعا محشره و فقط بخش کوچیکی از علم قران هس که کتابو ببینی هنگ میکنی برا این اعجاز اونوقت..............این آقا اینجوری میگه.

ایها الناس با کسی بحث کنین که استدلال پذیر باشه. آخه شما ده ها استدلال برا این آقا آوردین وقتی قبول نمی کنه چرا هی کش میدین؟؟؟ هدف این آقا تشکیک در اعتقادات دینی شماست. چرا متوجه نیستین که رد قران رد خداست و هرکس خدا را رد کند کافر است و کافر نجس است. بحث نکنین. شما وظیفه شرعی خودتونو جهت هدایت این آقا انجام دادین و مطمئن باشین فردای قیامت کسی یقه شمارو نمیچسبه که چرا آقای فلان رو ارشاد نکردین و گذاشتین منحرف شه!!!! از همه خواهش میکنم این بحثو که همه یقین دارین به جایی نمیرسه رو تموم کنین. با تشکر از همه

داداش من سید علی جان، اولاد پیغمبر عزیز
من این موضوع رو با بیانی ملایمتر گفتم، ولی کلی جبهه گرفته شد ،

الان می خوام، با کمک شما دوستان، با استدلالهای قوی ، از قرآن و روایت و منطق، این داستان رو ختم به خیر کنیم،

بذارید، بحث بشه، تا بفهمند شیعه ، قرآن ، اسلام، خاموش نمیشه

nanaz

New member
دیگه اعصابتونو بیش از این به هم نریزید ایشون بازی با کلماتشون عالی هست و بحث تون را به بیراهه میکشن . هرچند خیلی دوست دارم کسی بتونه ایشونو به راه راست بیاره . تلاشتون قابل تقدیر هست آقای دکتر ام جی عزیز ، با اینکه قبلا بهتون گفته بودم درگیر نشید چون ایشون گوش شنوایی ندارند .
من همه حرفای آقای نوری را نقض نمیکنم ولی خب حس میکنم تمام حرفاشون از روی یه فکر بیمار هست . پس نمی تونم حرف های خوبشون را هم قبول کنم . و اینکه ایشون خیلی خیلی ضد و نقیض حرف میزنن . خیلی جاها یا مظلوم نمایی میکنند و یا اینکه واقعا واقعا خودشونم نمیدونن دارن چی میگن و فقط عقده هاشون را بیرون میریزند.
فقط دلم میسوزه که بخاطر این آدم خیلی از دوستای انجمنیم به جون هم افتادند .

TUMS

Well-known member

قرآن کتاب هدایت است و به صراطی که استوارتر است هدایت میکند . .. . . !!!!!!!!
این جمله را همیشه موقع اذان از تلویزیون پخش میشه . . . .
دوستان قرآن کتاب هدایت است نه کتاب علمی چرا قبول نمی کنید
اگر دوستانی که میگن قرآن کتاب علمی هست یه آیه بیارن که گفته باشه قرآن کتاب علمی هست
اگر جایی هم علمی صحبت شده صرفآ جهت هدایت انسان ها و برحق بودن قرآن هست نه اینکه علمی باشه

ghazal26

New member

سلام، الان هر دو تاپيك رو كامل خوندم و واقعا متعجب و ناراحت شدم از دوستايي كه سر هيچ، سر يك انساني كه حتي به حرفهاي

خودش هم دقايقي بعد پشت ميكنه و چيز ديگه اي ميگه، اينطور دوستيتون رو خدشه دار ميكنيد!!!!!!!!!!!!!!!!

البته تا حدودي با تاپيك دكتر موافق بودم چون وجود يك فرد با افكار جاهلانه و مسموم ممكنه فكر تازه واردهاي عزيز رو دچار

انحطاط بكنه اما اين درخواست ميشد همونطور مودبانه ادامه پيدا كنه و هيچ توهيني نشه عليرغم وجود توهينهاي جناب نوري....

اما بعضي از دوستان نتونستند عصبانيتشون رو كنترل كنن و حرفهايي زدن كه اصلا شايسته شخصيتي كه من از اونها ميشناختم نبود!

آرتميس عزيزم پرسش و پاسخ براي قضاوت صحيح داشتن درسته اما براي چه كسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي كه با خودش هم درگيره و

اينطور با بحث هاي بي پايه و اساس و بي منطق دوستي شما انجمني ها رو زير سوال برد؟ حالا كه متوجه شخصيت ايشون شديد

بهتره با دوستان ديگه دست به دست هم بديم و با باز كردن تاپيكهاي مفيد مقام والاي پيغمبرمون رو به همه معرفي كنيم..

همه ديديد كه جناب نوري هيچ سوالي رو با منطق و مدرك پاسخگو نبودن و جوابهاي بي ارتباط و بي اساس دادن كه واقعا مايه خنده من شد!

ناگفته نمونه كه من هيچ نوع توهيني رو دوست ندارم حتي اگر طرفم آقاي نوري باشه، به نظرم بايد به كسي خرده گرفت كه بدونه

چي داره ميگه اما اين بنده خدا حتي نميتونه سوالاي بچه ها رو جواب بده پس بيشتر از اين وقت با ارزشتون رو صرف اين

شخصيت كه از ديده شدن توسط شما لذت ميبره نكنيد

goo

New member
يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ ما غَرَّکَ بِرَبِّکَ الْکَريمِ
اى انسان چه چیز تو را در بـرابـرپـروردگـار کـریـمـت مـغـرور ساخته ؟ انفطار 6

یک بار گفتم دوباره می گم. دوستانی که واقعا قصد تحقیق و یافتن پاسخشون رو دارن من به شخصه حاضرم در یافتن متخصصین این امر کمکشون کنم. البته که جواب سوال رو باید از متخصصش پرسید.
اینطوری حداقل شان علمی مطلب رعایت میشه...
در غیر این صورت چنین بحث هایی در این مکان جای سوال داره و شک برانگیزه؟؟؟؟

دوستان خواهش می کنم دیگه ادامه ندین. بسیاری از سوالهای پرسیده شده با یک جست و جوی ساده توی گوگل هم حل میشه چه برسه که زحمت تحقیق به خودشون بدن که مطمئنا به جوابهای خوبی خواهند رسید.
و کسی هم که نخواد بدونه هر کاریشم بکنی بازم نمی خواد که بدونه.
وَ مَثَلُ الَّذينَ کَفَرُوا کَمَثَلِ الَّذي يَنْعِقُ بِما لا يَسْمَعُ إِلاَّ دُعاءً وَ نِداءً صُمٌّ بُکْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَعْقِلُونَ. بقره 171
مثل کافران در شنیدن سخن پیغمبر (ص) و درک نکردن معناى آن چون حیوانى است که آوازش کنند که از آن آواز معنایى درک نمى‏کند و فقط صدایى میشنود کفار هم از شنیدن و گفتن و دیدن حق کر و گنگ و کورند زیرا عقل خود را بکار نمى‏بندند.

کسی که واقعا بخواد بدونه راهشم رو هم پیدا می کنه.

TUMS

Well-known member
نمی دونم چرا اشتباه می گیرین یا دوس دارین اشتباه بگیرین و مظلوم نمایی بفرمایید.
کسی که حافظ قران بدون شک جواب این سوال هاشون رو گرفتن و اینجا دست و پاچه مشغول یافتن جوابهاشون نیستند.
نه عزیز، بی دین و ایمون چیه ، همه ی ما مسلمونیم و قران رو تو کتابخونه هامون داریم........

جهت احترام به بقییه و منحرف نشدن بحث جوابتون را نمیدم و شما هم ادامه ندید لطفآ . . . .

سیدعلی

New member
داداش من سید علی جان، اولاد پیغمبر عزیز
من این موضوع رو با بیانی ملایمتر گفتم، ولی کلی جبهه گرفته شد ،

الان می خوام، با کمک شما دوستان، با استدلالهای قوی ، از قرآن و روایت و منطق، این داستان رو ختم به خیر کنیم،

بذارید، بحث بشه، تا بفهمند شیعه ، قرآن ، اسلام، خاموش نمیشه

خب آخه هم من و هم بقیه بچه ها قبلا زیاد دلیل عقلی و نقلی آوردیم ولی این آقا از زیرش در میره و سر سوال رو عوض میکنه و سوال جدید میاره. درصورتی که خودش میدونه در مورد این حرفا محکومه.
دلیل قران می خوای ؟؟ بیا :
الذین یجادلون فی آیات الله بغیر سلطان اتاهم کبر مقتا عندالله و عند الذین امنو..............
کسانی که در ایات خدا بدون هیچ دلیل محکمی مجادله میکنن خدا رو به خشم میارن و نیز مومنین رو و.............

خب وقتی خود خدا با خشمش جواب این آقارو میده چرا بحث بی نتیجه کنیم؟؟؟
امام علی (ع) در حکمت 31 نهج البلاغه می فرمایند که : آن کس که مجادله را عادت خود قرار داد از تاریکی شبهات بیرون نخواهد آمد. و این آقا الکی داره حرف تو حرف میاره.
باز در حکمت 362 میفرماید : هرکس که از آبروی خود بیمناک است از جدل بپرهیزد. البته ایشون که تو عرصه مجازی وارد شدن و شک نکنین با اسم مستعار و ترسی برا آبروی خود ندارن چون حضوری نیست. لذا حقیر مصمم هستم که بر اساس آیه و روایات بالا بحث تمام شود بهتر است. انتخاب با شما و بقیه دوستان.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nanaz

goo

New member

قرآن کتاب هدایت است و به صراطی که استوارتر است هدایت میکند . .. . . !!!!!!!!
این جمله را همیشه موقع اذان از تلویزیون پخش میشه . . . .
دوستان قرآن کتاب هدایت است نه کتاب علمی چرا قبول نمی کنید
اگر دوستانی که میگن قرآن کتاب علمی هست یه آیه بیارن که گفته باشه قرآن کتاب علمی هست
اگر جایی هم علمی صحبت شده صرفآ جهت هدایت انسان ها و برحق بودن قرآن هست نه اینکه علمی باشه

دیدین گفتم که قران نخوندین...
در این باره هم همین رو بگم برین از پزشک متخصص امریکایی که فقط با یک کلمه (علق) که درباره افرینش انسان خدا بکار برده ، مسلمون شده تحقیق بفرمایید.
کلمه علق به تنهایی 9 ماه جنین انسان رو کاملا در خودش داره و چگونگی شکل گیری نطفه تا تولد رو توضیح می ده و باعث شده که این پزشک حاذق مسلمون بشه.

وای ، درباره علم زمین شناسی نمی دونین قران چی داره.
این که دانشمندان سالها حیران بودن که چرا جنس زمین آهن داره و ... . برین ببینین که قران درباره افرینش زمین چی داره و اخرین علم زمین شناسی چی می گه؟

و هزاران موارد مشابه در علوم فیزیک ، جغرافی ، پزشکی، تغذیه و ... . که اگه بخواین می تونین پیدا کنین و مطالعه بفرمایید.

بالا