خودتو دست کم نگیر دوست من(برای همه رشته ها)

vahid86

New member
واقعا حرفاتون عالیه....مهم ترین چیز اعتماد بنفسو خود باوری ک تو ما ایرونیا خیلی کم!!!

21Tir

New member
سلام دوست من
بعد از کلی بحث داغ پزشکی که من خودم شخصا تو این تاپیک سایت بازکردم
به این نتیجه رسیدم که رشته خودم خیلی خوبه و همه رشته های پیراپزشکی عالی هستن
همه ماها وقتی کنکور تجربی دادیم اکثرا ب امید پزشکی بود اما خیلی ازماها ممکنه همون سال شرایط خوبی نداشتیم و پزشک نشدن ما دلیل بر بی استعدادی ما نبوده
اینکه ما اکثرا قدر رشته هامون را نداریم چون از بچگی کردن تو مخ ما ک پزشکی فلانه و اینجور و اونجوره
این تو ضمیر ما رفته و این شده که کلا جامعه ب سمت پزشک محوری پیش رفته من نمیگم دکترای ما خوب نیستن من میگم پیراپزشکان گرامی اقا و خانم هایی که الان تو هرجای ایران هستین و دارین حرفای منو میخونین تو هر رشته که هستین خودتون را باور کنین و دست کم نگیرین ب خودتون و توانایی هاتون ایمان داشته باشین و بدونین رشته شما زیربنای پزشکی مثل یه اجر ک نبودش ممکنه باعث ریختن دیوار بشه
پس از حالا ب خودمون قول بدیم ک باور داشته باشیم تا همین من و شما تو جامعه فرهنگی ایجاد کنیم ک تو جامعه ب همه شغل ها احترام بذارن
و اینکه هدف های بزرگ داشته باشیم
موفق باشین

من که اصلا نمیخواستم برم رشته تجربی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دردمو به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده فایل‌پیوست 1557
خانه از پای بست واسه من ویران استمشاهده فایل‌پیوست 1558

Hamidvet

New member
وااااااااااقعا همین طوره زیندینهوی عزیز، لااااااایک :)

SH!LA

New member
همه ی رشته ها خوب هستند و اگر کسی که اون رشته رو خوانده بهش علاقه هم داشته باشه؛ عـالـی میشه.

فقط مشکل بازار کار هست...!

love virology

New member
درووووود ووووووولک مو یه باز نظرمووووووووو دادوووووم مسخروم کررررررررردن همین جا این دکترها انگارررررررررررر خدااااااای علم هستند بخداا قسم استادمون بعد 30 سال از امریکا اومد پروفسور ایمنی هستند ایشوون انقدر به دانشجو احترام میزاشت انگار یه هم رده هم سن باهات داره حرف میزنه ولی اینجا نظرتو میگی بعد دانشجوی دکترا میاد مسخرت میکنه تخریبت میکنه / همه رشته های زیست عالین به شرطی که به معرفت رشته پی ببری و با علاقه دنبال کنی صد در صد موفق میشی کار نیکو کردن از پر کردن است شاد و پیروز و سرفراز باشید

بالا