BBT
New member
بله درسته اما ....
:idea_majidonline::33::33:
بله درسته اما ....
:idea_majidonline::33::33:
ازدواج فامیلی غیر از بیماریهای ژنتیکی یه سری معایب دیگه ای هم میتونه داشته باشه
بسه بابا
چه خبره همش از ازدواج فامیلی بد میگین؟امام حسین و امام حسن ع هم بچه هاشون با هم ازدواج کردن!!!
منم فکرنمیکردم یه روزی با فامیل ازدواج کنم اما الان پسرخالم شوهرمه!!!
درسته که بابت بچه نگرانی دارم اما آرامشی که دارم به این نگرانی می ارزه!!!!
تو دوره زمانه ای که همسایه از هم خبر نداره چطور میشه تحقیق کرد و از خوب بودن طرف مقابل مطمئن شد
فعلا تمام ازدواجها داره به سمت فامیلی میره چون ترس از آدم ناشناس زیاده!!!!
بنظرمن اگه یه ادم خوب و درستکار برای ازدواج پیدا بشه نباید به بهانه فامیل بودن رد کرد
از ما گفتن بود!!!!!!
بسه بابا
چه خبره همش از ازدواج فامیلی بد میگین؟امام حسین و امام حسن ع هم بچه هاشون با هم ازدواج کردن!!!
منم فکرنمیکردم یه روزی با فامیل ازدواج کنم اما الان پسرخالم شوهرمه!!!
درسته که بابت بچه نگرانی دارم اما آرامشی که دارم به این نگرانی می ارزه!!!!
تو دوره زمانه ای که همسایه از هم خبر نداره چطور میشه تحقیق کرد و از خوب بودن طرف مقابل مطمئن شد
فعلا تمام ازدواجها داره به سمت فامیلی میره چون ترس از آدم ناشناس زیاده!!!!
بنظرمن اگه یه ادم خوب و درستکار برای ازدواج پیدا بشه نباید به بهانه فامیل بودن رد کرد
از ما گفتن بود!!!!!!
bbtجان خدا خیرت بده هی گفتی ازدواج فامیلی بده تا من امشب خوابم نبره وهی گریه کنم
میدونی من عاشق دختر داییم هستمم
این و هم بگم من خودم رشته ژنتیک هستم وهمه این معایب رو میدونم اما چکار کنم عاشقم ونمیتونم این موضوع رو برای خودم هضم کنم
نخندین ا خوب دندون پزشکا هم دندون خراب دارن .چشم پزشکا اکثرا عینکی هستن
در ضمن ما تو خانواده مون اکثر اونایی که با غریبه ازدواج کرده شکست خورده(مطمئن باشید احساسی حرف نمیزنم)
بله میدونم ازدواج فامیلی معایبی هم داره اما خوب محاسنی هم داره که امروزه بهش زیاد استقبال میشه
bbtجان خدا خیرت بده هی گفتی ازدواج فامیلی بده تا من امشب خوابم نبره وهی گریه کنم
میدونی من عاشق دختر داییم هستمم
این و هم بگم من خودم رشته ژنتیک هستم وهمه این معایب رو میدونم اما چکار کنم عاشقم ونمیتونم این موضوع رو برای خودم هضم کنم
نخندین ا خوب دندون پزشکا هم دندون خراب دارن .چشم پزشکا اکثرا عینکی هستن
در ضمن ما تو خانواده مون اکثر اونایی که با غریبه ازدواج کرده شکست خورده(مطمئن باشید احساسی حرف نمیزنم)
بله میدونم ازدواج فامیلی معایبی هم داره اما خوب محاسنی هم داره که امروزه بهش زیاد استقبال میشه
بچه ها اگه کسی موردی سراغ داره یا دیده که توی ازدواج فامیلی بچه هاشون که به دنیا اومدن مشکلاتی داشتن اگه بگین ممنون میشم
بچه ها اگه کسی موردی سراغ داره یا دیده که توی ازدواج فامیلی بچه هاشون که به دنیا اومدن مشکلاتی داشتن اگه بگین ممنون میشم