به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

TUMS

Well-known member
دکتر عکس شما درصداشو نسیت به آرای صحیح محاسبه کرده در حالی که اونی که من گذاشتم نسبت به کل آرا محاسبه کرده . .. .. :auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

mj1919

New member
دکتر عکس شما درصداشو نسیت به آرای صحیح محاسبه کرده در حالی که اونی که من گذاشتم نسبت به کل آرا محاسبه کرده . .. .. :auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

بله متوجه شدم،
به همون خاطر آمار جدید گذاشتم

در واقع ریاست جمهوری: آرا بخش بر آرا کل است، نه آرا صحیح، بر خلاف مجلس.
اینجوری درصد رو حانی ، یک درصد اومد پایین،

خزر

New member
به مناسبت پیر.زیمووووووووووووووووووون

roze_photo_18_20100807_1566294855.jpg

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
ما که ا 8 قرار داریم...جشن ه جووووناست امشب ..شک نکن...یادتون نره بیرون باشین 100% شب بیاد موندنی میشه

Mohammad gh

New member
یک آمار خیلی کار درست و گرافیکی:

به اخرین ستون نگاه کنید و ببینید که هربار مجموع ارای رئیس جمهور کمتر و کمتر میشه.
این خودش خبر خوشی هست و نشون دهنده ی تنوع و تکامل فکری مردم هست که دیگه پا برهنه دنبال کسی نمی دوون.

خزر

New member
به اخرین ستون نگاه کنید و ببینید که هربار مجموع ارای رئیس جمهور کمتر و کمتر میشه.
این خودش خبر خوشی هست و نشون دهنده ی تنوع و تکامل فکری مردم هست که دیگه پا برهنه دنبال کسی نمی دوون.

واقعا................ موافقم:sarma:

Mohammad gh

New member
ما که ا 8 قرار داریم...جشن ه جووووناست امشب ..شک نکن...یادتون نره بیرون باشین 100% شب بیاد موندنی میشه

عزیزم نتیجه نهایی تا قاطعانه و سرانجام توسط وزیر کشور اعلام نشه نمیتونید حکم پیروزی بدید مخصوصا که یک درصد کار رو خراب میکنه.
در ضمن شورای نگهبان هم کافیه فردایی که روحانی مثلا با ۵۰.۱ درصد برد بیاد و بگه ۲۰۰ هزار رایش باطله کاری کنه که انتخابات بره دور دوم که خب خیل اوضاع قاطی میشه و امیدوارم این اتفاق نیوفته!
پس سعی کنید که صبر پیشه کنید و ببینید که چی میشه...درین دقایق راهی جز دعا کردن برای بیرون اومدن نام بهترین فرد و بهترین نتیجه برای سربلندی کشور عزیزمون نمونده.
۳ یا ۴ ساعت دیگه همه چی معلوم میشه.

بالا