به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Persian-Masoud

New member
من چند مطالبه دارم از دولت کریمه اصلاحات . اگر این است دولت اصلاحات : قیمت تمام سکه رو بکنه 600 هزارتومان ! میتونه ؟؟؟ قیمت مسکن اگر 100 درصد رفته بالا 40 درصد بیاد پایین!! پراید بشه 13 میلیون !! دلار بشه 2000 تومان !!( نگفتم قیمتهای قبل از گرونی )!! این است خواسته مردم!!!

امسال بودجه رو با دلار 2500 تومنی بستن پس در بهترین حالت ممکن دلار در بازار آزاد از 2800 2900 پایینتر نمیره! پس باز هم بهتر از دلار 3900 تومنی بود!
اندکی صبر سحر نزدیک است....

mj1919

New member

جالبه که بعد از چند روز مناظره بین من و شما هنوز هم استدلال های منو آب دوغ خیاری میدونین! و استدلالی خودتونو منطقی! پس میشه بفرمایید سقوط قیمت دلار و سکه که از امروز صبح ساعت 8 شروع شده بخاطر رای آوردن روحانی نبوده بخاطر چی بوده پس؟ نکنه مقام معظم رهبری فتوا دادن که قیمت هارو بیارین پایین و بنده خبر نداشتم؟
سرتونو از زیر برف بیارین بیرون لطفا.

نه الزاما خودم هم همیشه درست نمی گم،
ولی خوب خیلی خیالبافی هست بگیم اینا در اثر رای روحانی است، بر فرض هم که درست بگید، اگه این کاهش قیمت تا 6 ماه آینده ثابت بود، درسته، وگرنه شوک دادن به بازار که کاری نداره، چند صد میلیون جابجا کن، یک چو بنداز تو بازار، کلی قیمتها بالا پایین میشه،

منم تا موقعی مخالف روحانی هستم که نامزد هست، اگه رای بیاره، مث بقیه به عنوان رئیس جمهور می پذیرم

mj1919

New member
یک نکته دیگه:

بلایی که سر خاتمی آوردند رو سر روحانی نیارید!

کاسه داغ تر از آش نشید! جایی بوده که خاتمی رو از اصلاح طلبان می خواستند بذارند بیرون!

الانم خواهشا شعارهایی ندید که خود، روحانی نداده!!!!

Persian-Masoud

New member
نه الزاما خودم هم همیشه درست نمی گم،
ولی خوب خیلی خیالبافی هست بگیم اینا در اثر رای روحانی است، بر فرض هم که درست بگید، اگه این کاهش قیمت تا 6 ماه آینده ثابت بود، درسته، وگرنه شوک دادن به بازار که کاری نداره، چند صد میلیون جابجا کن، یک چو بنداز تو بازار، کلی قیمتها بالا پایین میشه،

منم تا موقعی مخالف روحانی هستم که نامزد هست، اگه رای بیاره، مث بقیه به عنوان رئیس جمهور می پذیرم

قیمت دلار و طلا در ایران درصد عمده اون بخاطر جو منفی روانی حاکم بر جامعه هست.
الان با پیروزی روحانی این جو از روی بازار برداشته میشه و برای همین شاهد سقوط قیمت ها هستیم.
سکه دیروز: 1275
سکه همین الان: 1205

STRUCTURE 66

New member
وقتی چیزی حبابی و با دلالی بالا رفته اینطوری پایین میاد . مثل مغز و پوسته . اگر به مغزش (گرونی ها) رسیدید اونموقع دمتون گرم دوستان اصلاحات!!

mj1919

New member
واقعا معتقدی هیچ ربطی به پیشروی روحانی و اصلاح طلبان نداره؟ واقعا اینطور فکر میکنی یا منو دست انداختی؟

عزیز من
می گم شوک دادن به بازار که کاری نداره!
مهم تثبیت قیمتهاست!
در ثانی این چیزها گذراست،

اصل داستان رو بچسب، ببینیم آخر ش چی میشه!

Persian-Masoud

New member
وقتی چیزی حبابی و با دلالی بالا رفته اینطوری پایین میاد . مثل مغز و پوسته . اگر به مغزش (گرونی ها) رسیدید اونموقع دمتون گرم دوستان اصلاحات!!

اقتصاد هر کشور مثل یک زنجیر آهنی میمونه! وقتی حرارت اولین حلقه این زنجیر میره بالا (افزایش قیمت ارز و سقوط ارزش پول ملی) به دنبال اون تمام حلقه های این زنجیر داغ میشن و همینجوری بالا میره.....
اما وقتی اون حلقه اولی رو بندازی توی آب یخ.....
نتیجه معلومه!

Persian-Masoud

New member
عزیز من
می گم شوک دادن به بازار که کاری نداره!
مهم تثبیت قیمتهاست!
در ثانی این چیزها گذراست،

اصل داستان رو بچسب، ببینیم آخر ش چی میشه!

به نظر شخصی بنده نظام ریسک 2 مرحله ای کردن انتخابات رو نمیپذیره! توی همین دور اول کار رو تموم میکنه و سوت پایان بازی رو 6 هیچ بهنفع اصلاح طلبان به صدا در میاره.
انشالله بعد از اعلام رسمی در برنامه 90 همین سایت برسی میکنیم! :motat:

STRUCTURE 66

New member
اقتصاد هر کشور مثل یک زنجیر آهنی میمونه! وقتی حرارت اولین حلقه این زنجیر میره بالا (افزایش قیمت ارز و سقوط ارزش پول ملی) به دنبال اون تمام حلقه های این زنجیر داغ میشن و همینجوری بالا میره.....
اما وقتی اون حلقه اولی رو بندازی توی آب یخ.....
نتیجه معلومه!

ببینیم و تعریف کنیم ! انشالله !

Persian-Masoud

New member
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، به دنبال اعلام نتایج اولیه انتخابات و در پی ریزش قیمت سکه و دلار در بازار، بازار خودرو با رکود روبرو شد.

در این شرایط، خریداران منتظر روند کاهشی قیمت‌ها در بازار خودرو هستند تا افزایشی که طی هفته‌های اخیر دوباره گریبانگیر بازار خودرو شده است، برطرف شود.

ghazal26

New member
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!

هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!

در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.

وسوم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.

با شما موافقم دكترجان

:applause:
البته خدايي نكرده كسي قصد توهين به فهم مردم خوب كشورمون نداره ها دوستان، نه، چون اين عزيزا همون پدر و مادراي سختي كشيده ما هستن.

اما خب هميشه اولين چيزي كه توي چشم مردم مياد و جداً باعث آزارشون ميشه تورم و به قول دكتر قيمت لبنيات و.. ست. متاسفانه يه كسايي پشت صحنه(.....) به علت توي مشت داشتن بازار يه آشفتگي بي سابقه رو توي اون ايجاد كردن كه فقط يك بازي سياسي براي خودشون بوده و هست( البته منكر بي درايتي مسئولين و بقيه عوامل تورم نميشم ) ودر روزگاراني نه چندان دور با يك آرامش كاذب توي بازار باز هم اين مردم دردكشيده رو فريب ميدن و همه خيال ميكنن كه عجب انسان معجزه گر و بادرايتي رو انتخاب كرديم!

و باز در روزگاراني نه چندان خيلي دورتر معلوم نيست اوضاع همون شكل بمونه يا نه!....

از خدا ميخوام هركسي سكان اين كشتي طوفان زده رو بدست ميگيره لحظه اي وجود ناخداي اصلي يعني خداي يكتا رو از ياد نبره و با همه توان به مردمش خدمت كنه...

اگرآقاي روحاني يا هر عزيز ديگه اي اين مسئوليت خطير رو به دوش ميكشه اميدوارم وعده هايي كه به مردم دادن رو فراموش نكن...الهي آمين... ما فقط يه كشور باثبات و آروم ميخوايم

:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
تا ساعت 15:30

کل آرا: 23 میلیون و 14 هزار و 873 رای

آرای صحیح: 22 میلیون و 224 هزار و 364 رای

1 - روحانی: 11 میلیون و 754 هزار و 13 رای (51.6 درصد کل آرای شمارش شده)

2 - قالیباف: 3 میلیون و 494 هزار و 938 رای

3 - رضایی: 2 میلیون و 723 هزار و 202 رای

4 - جلیلی: 2 میلیون و 593 هزار و 169 رای

5 - ولایتی: 1 میلیون و 405 هزار و 543 رای

6 - غرضی: 276 هزار و 499 رای

بالا