mj1919
New member
من هم رفتم و به روحانی رای دادم هر کی نرفته بره[SIZE=5][/SIZE]
:bunnyearsmiley::thanks:
:auizz3ffy9vla57584x
من هم رفتم و به روحانی رای دادم هر کی نرفته بره[SIZE=5][/SIZE]
:bunnyearsmiley::thanks:
منم رای دادم
ومثل همییشه رو حرفم هستم ...فقط رضایی.چون الان مشکل مملکت من اقتصادیه و ایشون تحصیل کرده اقتصادن
دوستان همه ما تحصیل کرده ایم و میدونیم که باید هرکی بر اااس مهارتاش سر جاش نشونده بشه
دوستان اشتباه نکیند همه خییلی خوبن.چون تائید شده شورای نگهبانن اما کدومشون اقتصادی دانن؟
خط مشی کشور ما همینه وهرکی بیاد اوضاع ما فرقی نداره...به امید فردای بهتر نباشیم.دعا کنیم اوضاع مردم بدتر نشه
منم رای دادم. . . .
10 مین پیش
آره شلوغ بود ولی چندتا دلیل داره
1اینکه با شورای شهر هم زمان بود
2 با مردی صحبت کردم که مربوط به همین منطقه تهران بود و بهم گفت سال پیش تعداد حوزه ها خیلی بیشتر بود ولی امسال فقط همین یه جا هستش
مثل اینکه چندتا مسجد اونجا بوده که سال پیش رای میدادن ولی حالا شده بود یه مدرسه پیش دبستانی . . .!!!!!!!
منم رای دادم:rolleyessmileyanim:
سلام ب همه.اتفاقا من فقط برای رای ب ریاست جمهوری رفتم و ب شورا ها رای ندادم.حتی برگشو را هم نگرفتم!:a2d3:
منم رای دادم :smiliess (8): رضایی :4d564ad6: تا لحظه ای که خودکار دستم گرفتم هنوز شک داشتم به کی رای بدم در نهایت به رضایی رسیدم . انتخابات امسال را دوست نداشتم چهار سال پیش خیلی با شور و شوق مناظره ها را دنبال میگردم و بحث و نظر و تحلیل و ... امسال هم وزارت علوم امتحانا را گذاشت دقیقا موقع تبلیغات نامزدها و هم اوضاع و کاندیداها چنگی به دل نمیزدن . امیدوارم خدا آخر و عاقبت کشور را بخیر کنه ... آمین:auizz3ffy9vla57584x
واسه شما که فک نمیکنم بد شده باشه ... پزشک که هستید ، بهانه برا زیرمیزی گرفتنهاتون هم جور جور شده دیگه ... مردم اگه بدبختن از صدقه سر تلاشای بی وقفه شما و امثال شما نیز می باشد گرامـــــــــــی
منم همچنین
درود
گرامی شما هنوز شناخت از بنده و برداشت درستی از سخنهای اینجانب نکرده اید
اینگونه نیس که از هر کس زیر میزی بگیرم من از دانه درشت ها و سر شناسان بی درد زیر میزی می گیرم نه از بینوایان تنگ دست
گر چه دوست ندارم بگویم اما دو مورد می گویم
نخست
بیماری پژمرده و تهی دست را برای درمان به درمانگاهم پیش من فرستادند که دستمزد قانونی ام حد کم 300 هزار تومن میشد
اما چون دیدم با زاری در من می نگریست و پاپوش و پوشاک او را می دیدم م که براستی تهی دست است تنها 80 هزار تومن هزینه ی ابزارها را ازو گرفتم و گفتم فردا بیا
چو آمد یک جفت پای پوش یک دست پوستین ( کت) و شلوار و یک پیراهن خودم را به او دادم
دوم
امام جمعه ی شهر را هفت هشت نفر همراه با درد شن میزنای ( حالب) به بیمارستان آوردند من تا برگه ی بانکی دستمزد بیمار بینی ( حق ویزیت) را برایم نیاوردن دستور درمانی ایشان را ننوشتم و ندیدمشان نه اینکه چاپلوسانه گردش بچرخم
سوم
من هم نگره ( رای) خود را در کجاوه ( صندوق) انداختم
سوم
من هم نگره ( رای) خود را در کجاوه ( صندوق) انداختم
منم دارم با خانواده میرم رای بدم![]()
سلام
منم رفتم رای دادم
چه خوشگله شناسنامه وقتی توش مهر میخوره!!!
:به عشق وطن........
منم رای دادم....... به اصلح ترین کاندیدا
تازه دبیر شیمی پیش دانشگاهیم پشت صندوق بود..
منم شناخت..... بعد چهار سال
آخی.... یادش بخیر....
منم رای دادم.
:
منم رای دادم با اجازتووووون
حسن روحانی: