ps2020
New member
hanuzam entekhab nakardam be ki ray bedam ! .
oh...yes...me 2
hanuzam entekhab nakardam be ki ray bedam ! .
نظرتون محترم ولی به نظر من وضعی که الان دچارش هستیم بیشتر تقصیرش گردن ایشونه چون رسما اعلام کردن مدارک 3 میلیون رای تقلبی دستشونه ولی به خاطر رهبر سکوت میکنن!!!!!!!!!! حالا مردم بیچاره این وسط چه گناهی کرده بودن که به خاطر سکوت امثال ایشون ظرف چند اخیر همه چیزشون رو از دست دادن لابد جهنم خاطرآقا مهمتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به نظر من کسی که نتونه از حق شخص خودش دفاع کنه هیچوقت قادر به دفاع از حقوق دیگران نخواهد بود ضمن اینکه ایشون با سکوتشون حق خیلی ها رو ضایع کردن
ببینید من نگفتم با داد و دعوا مشکلات حل می شه اما اولین کسی که این بحث رو شروع کرد قالیباف بود و همش افتاد گردن روحانی و عارف اما این قالیباف بود که احرفای voa , bbc رو مطرح کرد و بحث از همونجا شروع شد ویه جورایی می خواست که با این کار روحانی و عارف رو گیر بندازه .. من خودم به عارف می خواستم رای بدم اما الان نمی دونم حرفای زیادی راجع به روحانی گفته می شه که آدم رو دچار شک می کنه ..بد بختی اینه که ما موندیم بین بد وبدتر ...ولی باز پای حرفم هستم که اگه رضایی صحبت نکرد دلایل دیگری داشتپس دوست من با محاسبات شما کسی مثل اقای احمدی نزاد که ماشالله از نظر زبون حریف همه بودند باید پیروز میدون بودند پس چرا نبودند ونیستند؟اتفاقا مشکل ایشون این بود که زیادی حرف میزد
سیاست با داد و بیداد و زبون درازی و ابرو ریزی فرق داره...
شما این دوتا مسئله رو قاطی نکنید
کسی که بتونه با فکر و درایت و هوش مشکلی و حل کنه بهتر از ادمیه که هی فقط حرف بزنه و مششکل و هم حل نکنه...
ببینید من نگفتم با داد و دعوا مشکلات حل می شه اما اولین کسی که این بحث رو شروع کرد قالیباف بود و همش افتاد گردن روحانی و عارف اما این قالیباف بود که احرفای voa , bbc رو مطرح کرد و بحث از همونجا شروع شد ویه جورایی می خواست که با این کار روحانی و عارف رو گیر بندازه .. من خودم به عارف می خواستم رای بدم اما الان نمی دونم حرفای زیادی راجع به روحانی گفته می شه که آدم رو دچار شک می کنه ..بد بختی اینه که ما موندیم بین بد وبدتر ...ولی باز پای حرفم هستم که اگه رضایی صحبت نکرد دلایل دیگری داشتپس دوست من با محاسبات شما کسی مثل اقای احمدی نزاد که ماشالله از نظر زبون حریف همه بودند باید پیروز میدون بودند پس چرا نبودند ونیستند؟اتفاقا مشکل ایشون این بود که زیادی حرف میزد
سیاست با داد و بیداد و زبون درازی و ابرو ریزی فرق داره...
شما این دوتا مسئله رو قاطی نکنید
کسی که بتونه با فکر و درایت و هوش مشکلی و حل کنه بهتر از ادمیه که هی فقط حرف بزنه و مششکل و هم حل نکنه...
ببینید من نگفتم با داد و دعوا مشکلات حل می شه اما اولین کسی که این بحث رو شروع کرد قالیباف بود و همش افتاد گردن روحانی و عارف اما این قالیباف بود که احرفای voa , bbc رو مطرح کرد و بحث از همونجا شروع شد ویه جورایی می خواست که با این کار روحانی و عارف رو گیر بندازه .. من خودم به عارف می خواستم رای بدم اما الان نمی دونم حرفای زیادی راجع به روحانی گفته می شه که آدم رو دچار شک می کنه ..بد بختی اینه که ما موندیم بین بد وبدتر ...ولی باز پای حرفم هستم که اگه رضایی صحبت نکرد دلایل دیگری داشت
من خودم میخوام به قالیباف رای بدم. اما چون نظر همه سلایق سیاسی واسم محترمه و به نظر اکثریت پای بندم. اعتقاد دارم اگه قرار باشه کشور دست اصلاح طلب ها بیفته، مسلما عارف گزینه بهتری بود تا روحانی!
جهت شادی رو ح عزیز تازه گذشته.....
امیدوارم دوباره کشور دست اصلاح طلب ها نیافته!!!!
واژه ی اصلاح طلبی بزرگترین دام بود برای رای مردم!
خدایی انصاف داشته باشیم: یک نفر اصلاح طلبی رو تعریف کنه و بگه چه دردی از مردم دوا کرد و چه دردی دوا می کنه؟؟؟
خدایی انصاف داشته باشیم: یک نفر اصلاح طلبی رو تعریف کنه و بگه چه دردی از مردم دوا کرد و چه دردی دوا می کنه؟؟؟
:applause:
میخوام بگم به کی رای میدم میترسم انصراف بده:rolleyessmileyanim: حداد همین شد دیگهh34r-smiley:
خوب بگید ، دو روز مونده دیگه!!!!
بعد جالب هم میشه!
(جلیلی، ولایتی غرضی[:25r30wi:]) آیا؟
قالیباف نبود؟!:33:
ولی خب...گفتم دیگه سرصندوق تصمیم میگیرم![]()
خوب قالیباف که تصمیم به رفتن نداره!!!
(اونایی که رایشون رضایی امشب تشریف بیارند منزل ما ، شام در خدمت باشیم!!!!:motat![]()
اتفاقا مشکل کشور ما همین جاست که هیچ کس سر جای خودش نیست کارهای کوچک دست افراد بزرگ و کارهای بزرگ دست افراد کوچیکه آخرش چی میشه اوضاعی که شاهدش هستیم
من نمیدونم شما از چه طیفی هستین و طرفدار کی ولی من خوب میدونم تعلیق تحصیلی یعنی چی میدونم بازداشت و زندان اطلاعات سپاه چه مزه ای داره خوب میدونم بی دلیل و مدرک 1 سال از درس و دانشگاه عقب بیفتی چه حالیه واسه همینم هیچوقت حاضر نیستم حتی 1 نفر دیگه تو این کشور این اوضاع رو تجربه کنه نسل من که نابود شد حداقل بذاریم نسل جدید زندگیش رو بکنه
من نگفتم دلیل تحریم درست بوده ولی به قول آقای ولایتی میشد با بهای خیلی کمتر به نتیجه رسید میشد تو آژانس حلش کرد نه اینکه همه ی زورمون رو بزنیم که بریم شورای امنیت!!!!!! بعدم هر چند وقت یکبار یه جلسه بذاریم با 5+1 و لبخند تحویل مردم بدیم تا وقتی که نون رو از مردم خودمون بگیرن بریزن تو حلق ونزوئلایی ها مهندس ها و دکتر های ما مجبورن برن عراق و دبی کار کنن ببین کارمون به کجا رسیده که عراقی که تا چند سال پیش حتی آب نداشت الان فرصت شغلی برتر واسه تحصیل کرده های ما شده من واقعا نمیدونم شما از چی دفاع میکنین از یه نظامی بدون سابقه اجرایی و با سابقه امنیتی که همه شاهد نتایجش هستیم؟
مشکل خیلی ها همین بود که دلشون نمیخواست کسی به جاشون تصمیم بگیره ولی الان سینه قبرستون خوابیدن!!!!! کسی 4 سال پیش رو یادش نرفته
اشتباه شما همینجاست!
اصلاح طلب ها اگه گره ای از زندگی مردم باز نکردند حداقل مثل اصول گراها به کل زندگیشون گره نزدند!